Live kanaler

Min musikalske orgasme

Der findes mange fantastiske øjeblikke i musikken, og så findes der det helt særlige moment - det sted i et stykke musik, som giver dig gåsehud, og som du aldrig bliver træt af at høre. 'Min Musikalske Orgasme' handler om den slags steder. I serien kan du høre ni musikere og kulturpersonligheder fortælle om det sted i den klassiske musik, der giver dem musikalsk forløsning. Så fold dine ørerne ud og lad dig forføre af musikkens vidunderlige verden. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 16:34
  Min musikalske orgasme

  Katrine Gislinge og Beethoven

  I dette afsnit fortæller pianist Katrine Gislinge om sin musikalske orgasme, der er et sted i Beethovens 4. klaverkoncert. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 15:50
  Min musikalske orgasme

  Henrik Goldschmidt og Puccini

  I dette afsnit fortæller oboist i Det Kongelige Kapel Henrik Goldschmidt om sin musikalske orgasme, der er et sted i Puccinis opera La Bohème. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 21:09
  Min musikalske orgasme

  Nanna Øland og Stravinsky

  I dette afsnit fortæller sanger og sangskriver Nanna Øland/Oh Land om sin musikalske orgasme, der er et sted i Stravinskys Salmesymfoni. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 19:51
  Min musikalske orgasme

  Frederik Cilius og Wagner

  I dette afsnit fortæller satiriker og radiovært Frederik Cilius om sin musikalske orgasme, der er et sted i Wagners opera Tristan og Isolde. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 19:43
  Min musikalske orgasme

  Asbjørn Nørgaard og Mahler

  I dette afsnit fortæller bratschist i Den Danske Strygekvartet Asbjørn Nørgaard om sin musikalske orgasme, der er et sted i Mahlers Rückert-Lieder. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 19:04
  Min musikalske orgasme

  Sofie Elkjær Jensen og Poulenc

  I dette afsnit fortæller operasanger ved Det Kongelige Teater Sofie Elkjær Jensen om sin musikalske orgasme, der er et sted i Poulencs opera Karmelitterindernes Samtaler. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 11:59
  Min musikalske orgasme

  Katrine Wiedemann og Debussy

  I dette afsnit fortæller teater- og operainstruktør Katrine Wiedemann om sin musikalske orgasme, der er et sted i Debussys Danse Sacrée et Danse Profane. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 10:25
  Min musikalske orgasme

  Alban Lendorf og Knudåge Riisager

  I dette afsnit fortæller balletdanser Alban Lendorf, der blandt andet har været solodanser på Det Kongelige Teater, om sin musikalske orgasme, der er et sted i Harald Lander og Knudåge Riisagers ballet Etude. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik
 • 28:17
  Min musikalske orgasme

  Christian Kluxen og Brahms

  I dette afsnit fortæller dirigent Christian Kluxen om sin musikalske orgasme, der er et sted Brahms 1. symfoni. Idé og tilrettelæggelse: Anne Termansen.

  Musik