Live kanaler

Nedslag med Schønwandt

Nysgerrighed bruges som afsæt for Årets P2 Kunstner, dirigenten Michael Schønwandt og en gæst fra et andet fagområde. Sammen fordyber de sig i et værk, som Schønwandt brænder for og har indspillet. Der er til hvert enkelt værk valgt et særligt aspekt af musikoplevelsen, som Michael Schønwandt og gæsten udforsker sammen.

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:18:59
  Nedslag med Schønwandt

  Nedslag med Schønwandt 6:6

  Kan man høre farver? Årets P2 Kunstner dirigenten Michael Schønwandt går sammen med en gæst fra et andet fagområde på opdagelse i et klassisk værk, der står Schønwandt nær. I dag: Schumanns 4. Symfoni. Gæsten er billedkunstner Jesper Christiansen.

 • 1:19:00
  Nedslag med Schønwandt

  Nedslag med Schønwandt 5:6

  Årets P2 Kunstner dirigenten Michael Schønwandt går sammen med en gæst fra et andet fagområde på opdagelse i et klassisk værk, der står Schønwandt nær. Gæst: Pianist og forsker i hørelse Erik Lang. Spørgsmål: Hvordan lytter et foster? Musik: Gong af Poul Ruders. (Sendt første gang 29. maj).

 • 1:18:59
  Nedslag med Schønwandt

  4:6 - Dirigentens indre stemme ...

  Årets P2 Kunstner dirigenten Michael Schønwandt går sammen med en gæst fra et andet fagområde på opdagelse i klassiske værker, der står Schønwandt nær, blandt andet Kuhlaus Elverhøj. Gæsten er jazzmusiker og hjerneforsker Peter Vuust. (Sendt første gang 16. maj). (Næste udsendelse lørdag 18.03).

 • 1:18:59
  Nedslag med Schønwandt

  (3:6)

  Den ordløse oplevelse - Tjajkovskijs Blomstervalsen Årets P2 Kunstner dirigenten Michael Schønwandt går sammen med en gæst fra et andet fagområde på opdagelse i et klassiske værker, der står Schønwandt nær. Gæst: Læge og hjerneforsker Kjeld Fredens. (Næste udsendelse i serien sendes i morgen 18.03).

 • 1:19:00
  Nedslag med Schønwandt

  Nedslag med Schønwandt 2:6

  Hvad gør man med musik man ikke kender? - Klenau: Symfoni nr. 9 Årets P2 Kunstner dirigenten Michael Schønwandt går sammen med en gæst fra et andet fagområde på opdagelse i et af de klassiske værker, der står Schønwandt nær. Gæst: Rockmusiker m.m. Johan Olsen. www.dr.dk/p2

  Musik
 • 1:18:59
  Nedslag med Schønwandt

  Nedslag med Schønwandt 1:6

  Den erotiske musik - Strauss: Salome Årets P2 Kunstner dirigenten Michael Schønwandt går sammen med en gæst fra et andet fagområde på opdagelse i et klassiske værker, der står Schønwandt nær. Gæst: Sexolog Jakob Olrik. www.dr.dk/p2

  Musik