Live kanaler

På operatur med Lotte Heise

Vært: Lotte Heise.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:00
  På operatur med Lotte Heise

  La Traviata Wien

  Tag med til Wien, "Du Staadt meiner Träume", hvor Wiener Staatsoper er det kraftfulde kulturelle midtpunkt i byen, hvor SuperSangStjernerne behandles som kongelige. Lotte Heise fortæller om sit forhold til sit yndlingsoperahus og ditto orkester og spiller en af sine favoritoperaer fra cd-hylden.Vært: Lotte Heise.

  Musik
 • 30:00
  På operatur med Lotte Heise

  Die Walküre, Budapest

  Lotte Heises mor havde veer til Die Walküre og 1. akt. er måske det mest geniale der er skrevet i operahistorien. Hør Lotte fortælle om sidste års kæmpeoplevelse med bla. Johan Reuter og Camilla Nylund, i Bela Bartok Concert Hall i Budapest og spille endnu en af sine favoritoperaer fra cd-hylden. Vært: Lotte Heise.

  Musik
 • 30:00
  På operatur med Lotte Heise

  Tosca, Semper Oper

  Dresdens berømte operahus Semper Oper, blev genopbygget efter krigen og en af Lotte Heise yndlings primadonnaer Anglega Gheorghui stod på scenen da Lotte sad i mørket og gyste. Hør Angela Ghoerghiu i rollen som Floria Tosca i aftenens favoritopera fra cd-hylden. Vært: Lotte Heise.

  Musik
 • 30:00
  På operatur med Lotte Heise

  Oslo

  Oslo praler af et fascinerende nyt operahus, der ligger, som en hvid skinnende gletcher ned mod vandet. Lotte Heise fortæller om nogle af sine oplevelser i det norske operahus og spiller en af sine favoritoperaer fra cd-hylden. Vært: Lotte Heise.

  Musik