Ugens playliste

Hver uge har vi en ny playliste klar til dig. Find den på dr.dk/podcast og tag den med dig.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 32:00
  Ugens playliste

  Klassisk til turen hjem efter en nat i byen

  Du har sikkert prøvet det: At trave hjem gennem natten, efter en våd aften i byen. Denne playliste er designet til din tur hjem. Snart står solen op. Den næste dag bliver sovet væk. Du har ikke scoret på baren. Kampen er tabt. Den sidste vals er spillet. Tilrettelæggelse: Mikkel Fønsskov. (Sendt første gang 16. september 2016).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til dit fyldte hovede

  Nogle gange kan man have gang i så mange ting, at man overhovedet ikke når at stoppe op og tænke en sammenhængende tanke. Der er ikke noget galt i at have travlt, men pauser har vi alle brug for. I Ugens playliste får du musik, som egner sig til, at du stopper op og bare er til stede uden at skulle forholde dig til 1000 ting. Vært: Max Fage-Pedersen. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig. (Sendt første gang 31. september 2016).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til dig der pendler

  Du kender ruten så godt, at hjernen slår fra. Benene kender vejen. Over vejen dér, op ad trappen, ind i bussen, ud af toget. Ugens playliste er specialdesignet til din tur gennem morgentrafikken. (Sendt første gang 11. november 2016).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til en efterårsstorm

  Vindens susen er omfattet af fysikkens love: Det blæser fra højtryk mod lavtryk, og i Danmark kommer vinden ofte fra vest. Ugens playliste er specialdesignet til en aften, hvor det blæser udenfor ... Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig. (Sendt første gang 14. oktober 2016).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til når det gør ondt

  Når det gør ondt i sjælen eller i kroppen, er der ikke noget bedre end klassisk musik. Musik kan virke vederkvægende, så man næsten glemmer, at der er noget galt. Musik kan fylde ud, hvor der er tomt af savn eller sorg. Musik kan fylde de huller man ikke selv kan fylde. Tilrettelæggelse: Lotte Heise. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig. (Sendt første gang 7. oktober 2016).

  Musik
 • 32:00
  Ugens playliste

  Klassisk til hvis du sidder fast i en elevator

  Elevatormusik er bedre end sit rygte, og hvis elevatoren går i stå virker det beroligende på de nødstedte at lytte til klassisk musik. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig. (Sendt første gang 9. september 2016).

  Musik
 • 32:00
  Ugens playliste

  Klassisk til din tilsandede kalender

  Vi ser os tilbage og sommerferien ligger som et fjernt minde. Kuløren er falmet og den vinterblege teint står klar i kulissen. Kalenderen sander til, mens vi presser os ned i alt for stramme bukser og snævre sko. Pust sandet væk med ugens playliste og tag et velfortjent pusterum. (Sendt første gang 2. september 2016).

  Musik
 • 32:00
  Ugens playliste

  Klassisk til det dybe åndedrag

  Engang imellem kan det være godt at trække vejret dybt og langsomt. Ugens playliste er designet til at få dit åndedræt ned i gear. Find den på www.dr.dk/podcast og tag den med dig. (Sendt første gang 26. august 2016).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Lørdag 31. dec. 2016

  Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Lørdag 24. dec. 2016

  Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Send et klassisk julehjerte

  Julehjertet er en dansk tradition. Det ældste bevarede hjerte er klippet og flettet i midten af 1800-tallet. Ugens playliste er flettet med klassisk musik. Det er et musikalsk julehjerte som du kan sende til én du holder af. Du kan også finde Ugens playliste på dr.dk/podcast og tage den med dig. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til din juleshopping

  Nogle elsker det, og laver det til en hyggelig begivenhed, med indlagte pauser til kaffe og gløgg. Andre hader det, og bliver stressede, når butikkerne har udsolgt af lige præcis den vare, som står øverst på ønskesedlen. I playlisten her er pulsen lidt hurtigere end almindeligt gåtempo, og der er indlagt små åndehuller der lyder af jul. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk musik som du kan nynne med på

  Det at nynne er menneskets egen beroligende medicin, og det virker ligeså godt som diverse afstressningskurser. Her får du en playliste med sange og melodier som er gode at nynne med på.

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til din løbetur

  Det suser for ørerne. Benene finder deres rytme. Vejrtrækningen kommer på plads, og du fokuserer på nuet. Ugens playliste er specialdesignet til din løbetur. Der er både Mozart, Batman og Tom og Jerry med i pakken. (Sendt første gang 18. november).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til mørket

  De klassiske komponister er ikke blege for at gå hele vejen ud af et spor, der rummer smerte, død, elendighed og mørke. Ugens playliste er med mørk, klassisk musik. (Sendt første gang 28. oktober).

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til en sidste svingom med havemøblerne

  Det er snart tid til at stille uret og havemøblerne tilbage. Men skulle man ikke lige give dem en sidste venlig opmærksomhed? Ugens playliste er designet til en rituel efterårsdans med dine havemøbler, inden de skal opmagasineres for vinteren.

  Musik
 • 30:00
  Ugens playliste

  Klassisk til dit tomrum

  Et tomrum kan være en følelse, der for nogle er ubehagelig. Andre arbejder med at turde være tilstede i tomrummet. Ugens playliste leger med tanken om, hvordan musikken kan udfylde et tomrum.Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

  Musik