P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio

  Natradio

 • 2:55:59
  P3 Morgen

  P3 Morgen

  Forsvarets Center for Cybersikkerhed advarer danskerne mod dårlige passwords. Frederik Hjerrild fortæller om sit eget super-password, og lytterne byder ind med deres sjoveste, gamle adgangskoder. Vi snakker også om Donald Trump, der har indgået en våbenhvile med Tyrkiets præsident Erdogan - måske på grund af et vredt brev Trump sendte afsted til Erdogan i sidste uge. Journalist Uffe Gardel fortæller, at det ikke er første gang i historien, at store ledere taler med store bogstaver. I dag fortsætter vi også med at finde lytternes klip-ønsker i DR's arkiv og kører også en solid omgang lytterquiz! Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik

Formiddag

 • 2:56:00
  En playliste til

  En playliste til...

  I dagens program 'En playliste til...' er temaet mine børn. Vi har besøg af balletdanserne Ida Praetorius og Benjamin Buza. De er aktuelle i forestillingen Pli, der handler om børneopdragelse og bliver vist på Statens Museum for Kunst. Ida og Benjamin fortæller om tanker bag koreografien, om børneopdragelse generelt og hvilke værdier, de selv vil give videre til deres børn en dag. Derudover har vi Thomas Skov med på en telefon. Han fortæller om sin nye bog 'Hvad enhver far bør vide' og hvad han prøver at give videre til sine børn. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Musik

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • P3 med Fie Neergaard

  P3 med Fie Neergaard

  Musik
 • Kl. 14:04-16:04
  Test eller Kolera

  Test eller Kolera

  Test eller Kolera afslutter den sidste udsendelse for denne gang. Kim ringer ind og fortæller, at han har været forsøgskanin i et forskningsprojekt, der havde en lidt uheldig bivirkning, der måske ikke helt var 500 kr. værd. Vores gæst i dagens program er Stephania Potalivo, der er hundemenneske med stort H, så det ender med en rigtig hundesnak, hvor Mikkel erfarer, at han burde få sig en Corgi. Vi ender med en snak om, hvordan en lille hunderace kan parre sig med en større hunderace, og Stephania finder ud af, hvilken hund hun er. En test der skal vise sig næsten at være synsk. Værter: Kathrine Abrahamsen og Mikkel Rosendal.

  Underholdning
 • P3 med Andrew Moyo

  P3 med Andrew Moyo

  Musik

Aften

 • LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Morten Hausborg og Thomas Loft.

  Sport
 • Holdet

  Holdet

  Holdet på P3 er er pigernes bedste festveninde og drengenes ultimative wingwoman. Fredagsfestmagien opstår, når sol, måne og stjerner står lige - eller med andre ord: Når dit outfit er on point, selskabet det bedste, scoringen over evne, og når musikken rammer det helt rigtige sted i hoften. Holdet på P3 er dem, du gerne vil i byen med, dem der passer på dig, guider dig og FYRER den med dig - hver fredag! Værter: Kathrine Abrahamsen og Maria Jencel.

  Underholdning

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik