P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Vi starter onsdagen med en omgang kulturel appropriation. TV-værten Mette Helena Rasmussen har været ude og undskylde, efter hun til fastelavn klædte sig ud som muslim og blev mødt af en massiv kritik. Så skal vi en tur i Morgenrådet. Lytterne hjælper til med et lytterspørgsmål, der lyder som følger: "Jeg har et lille problem med min kæreste. Han er sød, og jeg er vild med ham, men han har fortalt, at han ikke lige kan med nogle af mine bedste veninder." Corona-virussen breder sig. Men hvad er det egentligt, vi frygter mest ved, at virussen for alvor bryder ud? Hele ugen har vi på P3 fokus på digital krænkelse. Vi har Mathias med, der i weekenden sammen med kæresten kom til at dele en sexvideo. De fik den fjernet efter en time, men der var det for sent. Folk havde allerede gemt og delt den. Det er ikke kun ulovligt - det er også ekstremt dårlig stil. Truslen fra de højreekstremistiske miljøer i Danmark stiger. Vi har besøg af Trine Maria Ilsøe, der er retskorrespondent i DR og vært på programmet 'Kriminelt', der fortæller om aftenens udsendelse af 'Kriminelt', der kigger nærmere på den stigende trussel. Så tjekker vi op på en gammel sag. Samsøs borgmester fra Socialdemokratiet, Marcel Meijer, er fra Holland og har ikke haft noget statsborgerskab... Indtil nu! Marcel har nemlig været til statsborgerskabsceremoni. Vi ringer og hører, hvordan det er gået. Vi slutter med en verdensrekord. En mand ved navn George Hood har ligget i planken i 8 timer, 15 minutter og 15 sekunder! Men det giver Stefan ikke meget for. Vi quizzer, mens Stefan ligger i planken.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo

  Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • Pelle Peter på P3

  Pelle Peter på P3

  Pelle Peter På P3 er Danmarks vigtigste musikprogram. Pelle Peter Jencel præsenterer dig hver dag for det bedste og mest spændende fra den danske musikscene med gæster, nye udgivelser og P3 Listen. Gæster: Patina.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben

  Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • Danske tilstande

  Danske tilstande

  Danske tilstande på P3 er programmet, der sætter dagens vigtigste historier på plads. Værterne Issa Mahmoud Jeppesen og Julie Toft forsøger med alle midler at skære gennem junglen af spin, statistikker og uheldige procedurefejl for at forstå, hvad det i virkeligheden handler om. Hvorfor er det vigtigt, hvorfor er det spændende og ikke mindst: Hvorfor er det sjovt?

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Morten Hausborg og Emil Schiønning.

  Sport
 • Neonlys

  Neonlys

  Fie Neergaard sætter lyden og sørger for selskabet til din aften med aktuelle musikgæster, løftet stemning og det bedste fra urban-genren.

  Musik
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik