P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  P4 Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio

  Natradio

 • 2:56:00
  P3 Morgen

  P3 Morgen

  Stefan, Mikkel og Jojo er på seminar, for at Go' Morgen P3 kan blive din endnu bedre følgesvend om morgenen. I mellemtiden er Line Kirsten Nikolajsen på pinden. Hun får besøg af Natasha Henriksen, som er plejebarn. Hvilke fordomme møder man, når man vokser op i en plejefamilie? Senere kommer Line, Stine og Ciliane, der mener, at sabbatår er noget fanden har skabt. Så er det også studentertid - og vi har en reporter igennem på Sydkystens Gymnasium, hvor Siham springer ud som nyklækket student.

  Musik

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo: Bilbombe i Syrien og en nøgen tur i bageriet Gæst: Adam Holm

  Er det muligt at flytte en bil med håndkraft? Det er det i hvert fald! Toni har været med til at flytte en lille polo, som en prank. Tommy er brandmand og har været med til at flytte biler på en professionel måde. Jens Martin er en meget stærk mand, han flytter biler, som han flytter trillebøre. Vi har fået skønne Adam Holm i studiet, og han fortæller om, dengang han var i Syrien og mærkede krigen tæt på egen krop. Desuden fortæller Adam om, hvordan han har lært at komme til tiden, efter han var medvært på Toft & Co. Og i den forbindelse søger vi personer, der har lært noget af et barn eller af en ung person. Claus oplevede de mange grimme sider af krigen i Syrien og mødte mange af dens ofre, især børn. Er du nogensinde vågnet op og har været fanget et sted? Peter vågnede op og var fanget i sit dynebetræk og troede, at han var kommet i himlen. Stine vågnede op på toilettet efter en sommerfest og satte alarmen i gang, da hun ville hjem. Marie lider af søvnparalyse og var fanget i egen krop. Jan gør alverdens ting og gerninger i søvne, især nøgen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur

Eftermiddag

 • 03:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:57:00
  Musikchefen

  Musikchefen

  Kom med ind i maskinrummet og bag om musikken på P3, når Mathias Buch Jensen sætter ord på de bedste nye udgivelser fra ind- og udland.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben: Vi tager vores kroppe tilbage!!!

  En skræmmende trend har spredt sig, hvor folk hacker sig ind på hospitalers IT-systemer for at finde info på mennesker, som de kan afpresse. Det synes vi er mega ulækkert, og derfor tager Christian og Maria deres kroppe tilbage ved at fortælle om deres seneste lægebesøg. Det er egentlig et meget smukt koncept, men det bliver ret meget ødelagt af, at Christian har været utroligt meget til lægen med nogle utroligt ulækre ting. Vi sætter også gang i vores produktions af slogans til studentervognsbannere - og så fejrer vi, at der er præcis et halvt år til juleaften! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • P3 med Anders Stegger

  P3 med Anders Stegger

  Musik

Aften

 • P3 med Maria Arcel

  P3 med Maria Arcel

  Musik
 • Kl. 21:03-22:03
  Tværs

  Tværs: Lars er bange for at blive glemt

  "Nogle gange er det som om, at jeg ikke eksisterer. Og jeg kan jo ikke gå ud at vise, at jeg eksisterer på nogen måde. Jeg følger med i, hvad de andre laver på de sociale medier, men jeg kan jo kun ligge herhjemme med ondt i hovedet" - Lars 22 år. Medvirkende: Lars. Vært: Sara Bovin. Klip: Maria Bülow og Cathrine Leonard Poulsen. Redaktør: Karen Straarup.

  Kultur
 • Ka' du heller ikke sove?

  Ka' du heller ikke sove?

  Programmet for alle dem der ikke kan sove, og som er trætte af, at det er sådan! 2 timers intens aftensradio med det ene formål at få dig på puden i en fart, så du kan få din nattesøvn. Værter: Nina Rask og Anna Tychsen.

  Underholdning

Nat

 • Natradio

  Natradio