Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:55:00
  OL Morgen på P3

  OL Morgen på P3

  Værter: Frederik Hjerrild og Thomas Loft.

  Sport

Formiddag

 • 2:56:00
  OL Formiddag på P3

  OL Formiddag på P3

  Værter: Kathrine Abrahamsen og Martin Kampmann.

  Sport

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • OL Eftermiddag på P3

  OL Eftermiddag på P3

  Værter: Jacob Weil og Camilla Boraghi.

  Sport
 • Påstand mod påstand

  Påstand mod påstand

  Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • Popdatering

  Popdatering

  Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • Kollektivet

  Kollektivet: Europæisk hip hop, afrobeats og subgenrer

  Kollektivet præsenterer Nina Marie Lange der giver dig det nyeste indenfor Europæisk hip hop, afrobeats, drill og andre subgenrer. Hver uge kigger hun nærmere på hitlisterne i vores europæiske nabolande, taler med spændende kunstnere og graver sig ned i de seneste og det bedste fra en genre der sjældent kan findes på danske playlister. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • Kollektivet

  Kollektivet: Ambient, electronica, dubstep og nørdet techno

  Fredag d. 30. juli sendte den engelske radio DJ Annie Mac sit sidste program på BBC Radio 1 efter 17 år i æteren - så der strømmer kærlighed til Annie Mac ud af Kollektivet i aften, og playlisten er pakket med klassikere og bangers. Ugens gæsteselektor hedder Smokey aka Simone Øster og det musikalske kaos er totalt i denne uge, hvor alt fra kæmpe nuller-houseklassikere til grov drum'n'bass er på listen. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • Kollektivet

  Kollektivet: Dance, disco og progressive house

  Kollektivet præsenterer Helle Helle som byder på det absolut bedste dance, disco og progressive house som verden har at byde på. Hør verdens bedste dance lige nu og en række af remixes, smækket sammen til aftenens særlige Hurricane Mix og få serveret gammel lyd i ny forklædning i ugens Back2TheFuture track. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik