P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med Jojo, Mikkel Rosendal og Stefan Knudsen, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo

  Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning

Eftermiddag

 • P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • Pelle Peter på P3

  Pelle Peter på P3

  Pelle Peter På P3 er Danmarks vigtigste musikprogram. Pelle Peter Jencel præsenterer dig hver dag for det bedste og mest spændende fra den danske musikscene med gæster, nye udgivelser og P3 Listen.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben

  Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • Danske tilstande

  Danske tilstande

  Radikales Kristian Heegaard er kommet i et skænderi inde på Christiansborg. Der er lidt mudderkastning, og ingen kan rigtig blive enige om, hvem der har sagt hvad. Vi dykker ned i sagen og ser på, hvordan man giver en undskyldning, der ikke er en undskyldning. Den tidligere borgmester i New York Michael Bloomberg blev grillet på TV. Han var i debat med demokraternes andre præsidentkandidater. Her blev han konfronteret med nogle forlig, som han har indgået med flere af sine ansatte. Man kunne få bange tanker, men Michael Bloomberg forklarede, at der ikke var tale om me-too-sager. Kun nogle dårlige jokes, som folk ikke kunne lide. Dan Jørgensen har tænkt sig at samle et borgerting med 99 "tilfældigt udvalgte" borgere. Vi ved, at socialdemokratiet har et lidt specielt forhold til "tilfældigt udvalgte." Typisk betyder det, at de bare hyrer en masse medlemmer fra deres ungdomsparti. Radikales formand Morten Østergaard har inviteret sig selv på middag hjemme hos en masse danskere. Han kommer forbi med en tidligere Noma-kok. Planen er, at de skal spise rester, men vi har fået fat i menuen. Den lugter af dyrt indkøbte råvarer. Vi spørger Morten Østergaard: Spiste I egentlig rester? En lille norsk kommune skal være det nye Monaco. Borgmesteren vil have skatten ned. Vi ringede til ham for at høre, hvor meget minder I om Monaco? Og så skal vi selvfølgelig quizze. I dag står den i mellem Lionel Messi og Martin Braithwaite.

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Morten Hausborg og Emil Schiønning.

  Sport
 • Radio Aktivitet

  Radio Aktivitet

  Den uprøvede radiovært "Præst" og hushackeren "C0LA" kaprer hver torsdag FM-signalet fra P3. MAGTEN TILBAGE TIL FOLKET!

  Underholdning

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik