P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med Jojo, Mikkel Rosendal og Stefan Knudsen, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo: Pornoteater med far og familietur på natklub

  Jacob har slæbt hele sin jødiske familie med ind og se en nazifilm. Det var en blandet succes, men vi vil gerne finde nogen, hvor det er gået helt, helt galt, da de tog familien med til et arrangement. Louise tog i teateret med sin far, og det endte helt og aldeles forfærdeligt. Nikolaj ringer ind og fortæller om dengang hans onkel Søren Rasted tog hele familien inkl. bedsteforældre med på natklubben NASA i København. Vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon og går på jagt efter nogen, der har taget en kugle for nogen andre. Michael har været en rigtig helt på paintball-banen - tættere kommer vi det ikke. Dagens "Sjovt Du Sir' Det" kommer i dag fra Maibritt, der så sin første penis, da hendes onkel forsøgte at klatre op i flagstang og fejlede noget så gevaldigt. Vi lytter intenst efter P3 Nyheder og lader os inspirere til danskere, hvis historier vi gerne vil høre. Mange solarier laver falsk markedsføring, og derfor leder vi efter nogen, der er faldet for noget falsk reklame. Nikolajs kone faldt for et utrolig uoriginalt svindelnummer. Vi rammer Ugens Værste Tidspunkt, der endnu engang leverer. Tak til Niklas for at dele med gruppen! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • P3 med Andrew Moyo

  P3 med Andrew Moyo

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben

  Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Danske tilstande

  Danske tilstande

  Borgmesteren i Aarhus, Jacob Bundsgaard, har brugt op til 70.000 kroner på at reklamere for en Facebook-video, der fortæller, at man i Aarhus har indsamlet 35.500 til et godt formål. Det virker mærkeligt, men vi har måske fundet forklaringen. Der er nyt fra Odense, hvor vi skal finde ud af, om kulturhuset Odeon var presset af Kina til at aflyse et arrangement med en systemkritisk kinesisk dansegruppe. Vi skal analysere advokat-lingo for at forstå sagen. Flere studerende er taget i dokumentfalsk. Vi snakker med Københavns Politi, der opfatter det som en ret alvorlig form for kriminalitet. Der sker stadig ikke noget med klimaforhandlingerne. Og til sidst skal vi quizze: Den står på Umut eller Pia Kjærsgaard.

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • Annulleret

  P3 med Mads Axelsen

  Musik
 • P3 med Jonas Gülstorff

  P3 med Jonas Gülstorff

  Musik
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik