Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  6 dage til valget, og stemningen i USA er intens. Bliver det 4 år mere med Trump, eller overtager Joe Biden posten til januar? Stemningen i studiet er derimod fremragende! Hushistoriker og fortællergenrens svar på rapperen Eminem, Asser Amdisen, er nemlig med i studiet til en opsummering af Danmarks forhold til USA og til krige! Skriftlige Fuck ups handler i dag om fejl på kager, og der er langt flere, end man lige skulle regne med! Og hvis du stadig ikke forstår valget, så har du alletiders chance i dag, når Andreas Kousholt forklarer valget med Harry Potter termer. Get in Donald Trumpeldore!

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Buffeten på P3

  Buffeten på P3

  Programmet med alt for meget af lidt af det hele. Lyt dig mæt i quizzer, bagedyst-memes og radiosuccéen "P3's Bedste Portrætmaler" og top det hele af med en omgang kulørt krymmel. Buffeten er åben, og du må gerne gå to gange. Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • Fie Neergaard på P3

  Fie Neergaard på P3

 • Curlingklubben

  Buffeten på P3: Danmark er et landbrugsland, og du er frisk på at synge "We Are The Champions"

  Dagen starter ud med et indblik i danskernes appelsin-cravings og rotteproblemer, når vi hører om alt det, der ikke kan ødelægge det gode humør. Blomsterbinderen Mette er dagens deltager i "Svar-Forkert"-quizzen og påstår, at Askepot tabte et mundbind. Endnu vildere bliver det dog, når vi dykker ned i de kulørte blade og går helt i dybden med de allerstørste historier. Årgang 0-Stephanie beskylder sin far for at stjæle, og derfor hører vi fra andre lyttere, der har hapset fra deres børn. Vores praktikant Sofie Sytnik skulle tage ud og have det sjovt - lad os bare sige, det ender med gråd, og så går vi hurtigt videre til det næste indslag. I anledningen af det amerikanske præsidentvalg har vi Emily Childers-Brock med i studiet til at lære os om den amerikanske madkultur. Til slut tager 16-årige Oliver en for holdet, når han synger "We Are The Champions" i lytterkaraoke fra en grisestald i Vestjylland. Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

  Underholdning
 • Påstand mod påstand

  Påstand mod påstand

  Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning

Aften

 • P3 med Michael Bernhard

  P3 med Jonas Gülstorff

  Musik
 • Neonlys

  Neonlys - Highlights

  Nynne Givskov sætter lyden og sørger for selskabet til din aften med aktuelle musikgæster, løftet stemning og cremen af det bedste nye musik.

  Musik
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik