Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Blå blok forlod i går forhandlinger om en genåbning, da det stod klart, at der ikke kommer en bred aftale i hus. Vi taler med Jens Ringberg, politisk analytiker hos DR, om sagen. I morgenrådet undersøger vi, om man kan sige til en date, at de kysser dårligt - og i så fald hvordan. Lytterne kommer med deres bedste bud på, hvordan man får leveret dén besked. Hvis du ynder at gå rundt i wifebeater og morgenkåbe, har vi gode nyheder: Du er topsmart. Komforttøj er nemlig det nye sort, og i dagens anledning har JoJo, Mikkel og Andreas taget deres skarpeste komfort-outfits på. Clara Matz, moderedaktør hos Costume, rater deres outfits og fortæller om den nye trend. Vi runder selvfølgelig også den nye epidemilov, der blev vedtaget i går. Er vi et skridt tættere på et ultimativt overvågningssamfund, eller er loven nødvendig for at få kål på corona - og andre fremtidige epidemier?

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Buffeten på P3

  Buffeten på P3: Man skal jo ikke sende dick pics til dem i sin familie!

  Buffetten udfordrer Saras dilemma-monopol og giver tvivlsomme råd til en rådvild lytter, der har løjet om sin alder. Den forbudte ordbog får tilføjet endnu et forfærdeligt ord, og så skal Sofie og Mathias ud og jage hekse(museer) i Tættere på Danmark. Buffeten gennemgår også lytternes værste sms-historier, og så når vi også endnu en runde af DR's ultimativt bedste talentshow Talentsjov. Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Pelle Peter på P3

  Mathias Buch Jensen på P3

  Mathias Buch Jensen vikarierer for Pelle Peter Jencel i Danmarks vigtigste musikprogram. Mathias Buch Jensen præsenterer dig hver dag for det bedste og mest spændende fra den danske musikscene med gæster, nye udgivelser og P3 Listen.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben: Drive-in jobsamtaler og har navnet Michael samme energi som Colgate?

  Videodelingsplatformen TikTok bliver ved med at bidrage med helt nye og skøre ting. I dag ser vi nærmere på en video, hvor en person mener, at Michael og en Colgate-tandpasta har samme energi. Vi tager en hurtig corona genåbningsstatus - og så ser vi på, hvordan man gør sin bil klar, hvis man havner i den situationen, at man skal til drive-in jobsamtale. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • P3 med Jeppe Wad

  P3 med Jeppe Wad

Aften

 • Popdatering

  Popdatering

  Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • Neonlys

  Neonlys

  Fie Neergaard sætter lyden og sørger for selskabet til din aften med aktuelle musikgæster, løftet stemning og cremen af det bedste nye musik.

  Musik
 • P3 med Kasper Reippurt

  P3 med Kasper Reippurt

  Musik

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik