Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Amanda Høgh fortæller, hvordan hun fik stukket en taxabon i hånden, mens hun lå med veer på Herlev Hospital. Der er nemlig rigtig mange fødende kvinder, der bliver sendt videre til andre hospitaler, fordi der ikke er plads. Det snakker vi både med Jordemoderforeningen og regionrådsformanden i Hovedstadsområdet om. Vi suser ned til Egypten og den maveonde, der lige nu hærger VM i håndbold. Og så er hurtigtest af corona åbenbart mere sikker, end man troede!

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Buffeten på P3

  Buffeten på P3: Se et billede af Thomas Ejes kaffemaskine, værsgo!

  Der er ondt blod i studiet, når Anders og Mathias går i direkte kamp i Buffetens nyeste tiltag 'Tættere På Danmark'. Uden at forlade studiet skal vi se, hvem der kan komme tættest på Gåsetårnet i Vordingborg - kun ved hjælp af jer lyttere! Vi åbner også et hav af ligegyldige webshops sammen med lytterne, som sælger alt fra pottemuld til trafikanter og kød på spraydåse. Og så får I selvfølgelig alt for meget af alt det, som Buffeten flyder over med - lydlotteri, pikante historier fra sladderpressen, forbudte ord og meget, meget mere. Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Mathias Buch Jensen på P3

  Mathias Buch Jensen på P3

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben: WeShare og de sidste Bernie sitting memes

  Maria kom i går til at sige, at hun engang så fjernsyn med tykke mennesker, når hun skulle spise rigtig usundt. Christian forsøger i dagens udsendelse at finde ud af, hvorfor hun gør det. Vi vender mink-aftalen, som blev indgået sent mandag aften, og ser nærmere på WeShare - stedet, hvor gæld bliver parkeret for evigt. De sidste Bernie sitting memes bliver lavet - og så bringer vi et dementi om Elvira Pitzner. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Påstand mod påstand

  Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • Popdatering

  Popdatering

  Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • Neonlys

  Neonlys

  Kasper Reippurt sætter lyden og sørger for selskabet til din aften med aktuelle musikgæster, løftet stemning og cremen af det bedste nye musik.

  Musik
 • P3 med Jacob Weil

  P3 med Jacob Weil

  Musik

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik