Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med Jojo og Mikkel Rosendal, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo: Altødelæggende næser og episke dildo-historier

  I dagens udsendelse kommer vi helt ned i de skumle afkroge af public service-hjørnet med episke dildo-historier og altødelæggende næser. Men helt dumt forbliver det ikke, for vi skal også snakke om principper mod hjertesorg og druknedøden. Nogen har større problemer end andre med at bære mundbind, men for Jacob gør hans aristokratiske næse det til et helt praktisk problem. Vi leder derfor efter en dansker, der kan være i skammen med Jacob, og som også har en næse, der har ødelagt alt for dem. Vi snakker med Mads, der har smadret sin næses skillevæg i et sammenstød med et shotglas. Det fører til en næseoperation, der går helt galt... gentagne gange. Rusland er angiveligt klar med en ny vaccine mod COVID-19. Den er kun testet på 76 mennesker, men da en af dem er Putins egen datter, må den jo være god nok. Vi skal derfor have fat i en dansker, med samme tankegang som Putin, der også har brugt deres barn som forsøgskanin. Og vi får fat i Michael, der har testet et krebsebid på sin søn. Jacob har været vegetar i et år, og det fejrede han naturligvis med at spise en kæmpe bøf. Oplevelsen gav vores afholdsmand decideret kødelige tømmermænd, og vi leder derfor efter en, der virkelig har mærket konsekvenserne af at bryde et princip. Det har Sofie, da hun brød sit princip om aldrig at kysse på første date og fik sit hjerte knust. Public service-niveauet skrues helt i vejret, da Bjørne Corydon tvinger os til at lede efter episke dildohistorier. Det fører os til en dildobattle mellem Charlott, der fik sin mand til at sætte den helt store dildo-eftersøgning i gang, og My, hvis datter forveksler hendes mini dildo med en sut. Nanna Nørgaard er vores dommer i dagens nyhedsinspirerede bingo-spil, og bestemmer at vi skal lede efter lytterens bud på en, der er kommet galt afsted ved bare at købe det første og det bedste. Ikke overraskende kommer det til at handle om dårlige Brian-bil forretninger. Det værste vi kan forestille os er i dag er at drukne, så vi leder efter en dansker, de

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:55:59
  Pelle Peter på P3

  Pelle Peter på P3

  Pelle Peter På P3 er Danmarks vigtigste musikprogram. Pelle Peter Jencel præsenterer dig hver dag for det bedste og mest spændende fra den danske musikscene med gæster, nye udgivelser og P3 Listen.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben: Musiktest og lytterspørgsmål

  Der har været chef-møde om Curlingklubbens nye lyddesign, og derfor tager vi lytterne med på råd og tester en gang underlægningsmusik for at se, om det er i øjenhøjde (eller, ørehøjde) med målgruppen. Vi skal også snakke om, at Maria har modtaget SMS'er på vegne af sin far i tre år uden at sige noget, og så skal vi høre om veteranknallerter, trompeter og nogle ualmindeligt relevante lytterspørgsmål i dagens udgave af 'Fritid til fordybelse'. Vi har også en breaking meddelelse fra en smørrebrødsforretning, og til sidst i programmet får vi et aha-øjeblik omkring Marias påklædning. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • P3 med Kathrine Abrahamsen

  P3 med Kathrine Abrahamsen

  Musik

Aften

 • P3 med Michael Bernhard

  P3 med Jonas Gülstorff

  ny vært

  Musik
 • Neonlys

  Neonlys

  Fie Neergaard sætter lyden og sørger for selskabet til din aften med aktuelle musikgæster, løftet stemning og cremen af det bedste nye musik.

  Musik
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik