P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Alene i Vildmarken er tilbage med en ny sæson. Spørgsmålet er, hvem der vinder og hvem Mikkel, Stefan og JoJo har som favoritter. Så skal vi et smut forbi en håndboldklub fra Nordjylland, der hedder Aabybro. Deres herrehold spiller i Jyllandsserien og har spillet de første seks kampe i sæsonen uafgjort. Det er virkelig usandsynligt i håndbold. Vi taler med træneren, Steen Schmidt, som fortæller lidt om hvordan det hænger sammen. Ingen fredag uden 100 sekunders-quiz. Endnu en gang skal I testes i, om I har fulgt godt med i ugens nyheder. Vi har Frederik med på en telefon fra en rasteplads i Bogense. Pia Kjærsgaard er blevet portrætteret i forbindelse med, at hun har været Folketingets formand. Det er en tradition. Spørgsmålet er, hvordan værterne ville portrættere Pia Kjærsgaard? Hvilke ansigtstræk skal man kigge efter? Vi giver det et skud. Denne uge har vi fokus på digital krænkelse på P3. Vi har besøg af "Sofie", der har fået delt et billede af sine bryster rundt i den by hun kommer fra. Det har haft store konsekvenser for "Sofie", der stadig den dag i dag er påvirket af det. Det er ulovligt at dele seksuelt krænkende indhold og det er ikke ok! "Sofie" fortæller sin historie. Så er DR3 på banen med en ny serie. Den hedder "Alphaeksperimentet" og handler om 9 dominerende unge mennesker, der i en måned bliver sat sammen i et kollektiv for at se, hvordan gruppedynamikken udvikler sig. Plottwist - de tror at de er sat sammen, som en homogen gruppe. Ekspert i programmet er ph.d. i evolutionspsykologi og komparativ psykologi og hedder Jill Byrnit. Jill er i studiet og fortæller om Alpha-mennesker. Vi slutter med en snak om dårlige beslutninger. Virkelig dårlige beslutninger. Lyttere ringer ind og fortæller, om deres dårligste beslutninger.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Tabu

  Tabu: Mænd der får fødselsdepression

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning

Eftermiddag

 • P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • Ny lyd

  Ny lyd

  Fredag er festdag for ny musik, så det er selvfølgelig også her vi første gang spiller de bedste og vigtigste nye sange for dig. Fie Neergaard giver dig overblikket over, hvilke numre du skal bruge din tid og energi på i 'Ny lyd'.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben

  Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • Tættere på himlen

  Tættere på himlen

  Det er fredag og weekend om lidt, så her er der grov stemning, høj energi og hits! hits! hits! Andrew Moyo har dig. Kom nu!

  Musik

Aften

 • LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Frederikke Muff og Thomas Loft.

  Sport
 • Vidundergrunden

  Vidundergrunden

  Vidundergrunden idag er dramatisk pumpet med cliffhangers og let virus frygt. Vibe har nemlig limet sin guldtand med noget cyankalium og var på hold i telefonen med giftlinjen længe nok til at gå i panik og indspille en sidste hilsen. Den skal vi måske høre i dagens episode. Men helt sikkert er det at vi skal lytte til frisk ny dansk musik fra dronningeriget. Der kommer også gæster i studiet, og i denne uge er det de erfarne herrer fra Funkshop. De har musik med som måske aldrig bliver udgivet, og som ingen måske har hørt før. De får naturligvis en remix challenge, og så skal vi høre hvordan sidste uges gæst, Josie Amadonna har løst sin udfordring. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet! Produceret af Munck Studios København.

  Musik

Nat

 • Musikpanelet

  Musikpanelet

  #musikpanelet har alt det nye med fra #newmusicfriday! Vi taler om at være "ægte" med andre ord "Keeping it real" Hip Hop, Rock & pop er bare nogle af ingredienserne i ugens podcast, er du nede med det? Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik