P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Første dansker har fået konstateret Coronavirus. Vi vender det kort og tjekker op på, hvordan situationen ser ud. I denne uge sætter vi fokus på digital krænkelse her på P3. Vi havde tidligere på ugen Mathias igennem, der fortalte, hvordan han og kæresten ved et uheld fik delt en sexvideo. Vi har haft en digital efterforsker på sagen for at tjekke, om videoen befinder sig alle mulige steder på nettet. Vi har Mathias med på en telefon, og fortæller ham om, hvad efterforskeren har fundet ud af. Så har vi besøg i studiet af Clara Guldhammer, der er 25 år og medicinstuderende. Clara har opfundet et redskab, der skal hjælpe praktiserende læger med at diagnosticere knæskader hos børn og unge. Mette Frederiksen har inviteret Jakob Ellemann Jensen til det helt store forsoningsmøde efter en intern mail slap ud. I mailen står der, at Socialdemokratiet skulle gå til angreb på Venstre under forhandlingerne til udligningsreformen. Lyttere ringer ind og fortæller om deres bedste forsoningsmøde. Vi bakker snagvendt og sender tanker til tidligere chef i DR's børne- og ungdomsafdeling, Mogens Vemmer, der er gået bort. Han blev 84 år gammel. Mogens var manden bag de store succeser som 'Bamse og Kylling' og 'Kaj og Andrea'. Vi har professor i jura ved Syddansk Universitet, Sten Schaumburg-Müller, med på en forbindelse. Sten fortæller om, hvilke paragraffer man bliver dømt efter, hvis man krænker folk digitalt. Må man dele et bikini-billede, man har screenshottet fra Instagram med en ven? Det spørger vi Sten om. De Radikale har stillet et ultimativt krav til Regeringen. Hvis der ikke er en klimahandlingsplan inden Grundlovsdag, så trækker de deres støtte. Er det varm luft, eller kunne det komme til at ske? Det har vi Marchen Neel Gjertsen, der er politisk redaktør på Jyllands Posten, til at fortælle mere om.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo: Panikken breder sig og peanuts er et våben

  Vi går direkte i Bjørne Corydon og trækker en seddel. Vi skal finde nogen, der er kommet i problemer, fordi de forholdt sig neutrale. Kwamie ringer og fortæller om en bytur i Ghana, hvor han ikke stoppede sin fætters virkelig ringe planer om at hente sine sidste ejendele hos ekskæresten i en kæmpe brandert. Jacob har set en dokumentar om nogle teenagere, der forsøger at starte en afdeling af en nynazistisk forening op i Danmark. Men det er svært, og de dropper det hurtigt igen, fordi det er for besværligt. Derfor leder vi efter nogle teenagere, der har påtaget sig et alt for stort ansvar. Rebecca magtede ikke at passe sin kanin, og det fik hendes far straffet på voldsom vis. Naja gad ikke passe sin avisrute og valgte derfor at grave alle aviserne ned i haven. Det blev først opdaget efter et år. Steven skulle passe sin søsters hamster, men kom til at kvæle den med jordnødder. "Sjovt Du Sir' Det" sender os fra den flyskræksfyldte rejsekonsulent Camilla til andre, der også sælger noget, de aldrig selv ville bruge. Michelle er gammel tupperware-sælger, men ville ALDRIG selv købe produkterne, fordi hun synes, de er alt for dyre. Vi runder vores kampagne om ulovlig deling af billeder på internettet af. Og i dag går vi omvendt til værks, og leder efter nogen som ville have håbet, at noget var blevet delt meget mere. Vi præsenterer selv nogle af vores fiasko-forsøg på at lave virale hits. David forsøgte sig med en provinsjoke i Næstved, som alle rigtig fik flyvehøjde på Facebook. Vi kører "Hvad kan man slå sig på?", og inspireret af Coronaens indtog i Danmark handler det i dag om folk, der har slået sig på panik. Anja var som barn bange for mørke og skulle igennem en mørk gårdsplads. Hun gik i panik og løb direkte ind i en kampesten. Peter solgte sine blodrøde Pandora-aktier efter et kæmpetab og gik glip af et overskud på flere hundrede tusinde kroner. Rasmus startede en panisk kædereaktion, da han slog sin kollega bevidstløs. Og Kim kom til skade, da han hørte R

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Pelle Peter på P3

  Pelle Peter på P3

  Roskilde Festival har offentliggjort 80 nye navne til programmet. Derfor kommer Anders Wahrén, der er booker for festivalen forbi studiet og uddyber, hvad nogle af de 80 navne kan bringe til årets Roskilde Festival. Som altid hver torsdag skal P3 Listen også offentliggøres.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben

  Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Danske tilstande

  Danske tilstande

  Coronaen har ramt Danmark, men hvad er der egentlig af forskel på Coronavirus og en regulær influenza? Og hvor stor forskel, er der på det pressemøde vicesundhedsministeren i Iran - der selv har virussen - holdt, og det pressemøde sundhedsministeren i Danmark Magnus Heunicke har holdt i dag? Morten Østergaard truer med at vælte regeringen. Vi snakker med ham. Digitale krænkelser koster, men hvad koster det egentlig? Vi har en masse spørgsmål til både Facebook og justitsminister Nick Hækkerup. Harvey Weinstein har fået opbakning fra en person, som man ikke ønsker opbakning fra. Og så skal vi quizze. Den står på Mette Frederiksen eller Justin Bieber.

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Morten Hausborg og Emil Schiønning.

  Sport
 • Radio Aktivitet

  Radio Aktivitet

  Den uprøvede radiovært "Præst" og hushackeren "C0LA" kaprer hver torsdag FM-signalet fra P3. MAGTEN TILBAGE TIL FOLKET!

  Underholdning

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik