Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  DR Morgen

  DR Morgen

  Vært: Mads Axelsen.

 • P3 Musik

  P3 Musik

 • 3:55:00
  Karantæne på P3

  Karantæne på P3

  De gymnasiale uddannelser åbner for elever, der skal afslutte uddannelsen til sommer, men hvilken hverdag vender tilbage til? Og hvordan skal eksaminerne forløbe? Vi spørger formand for Danske Gymnasier Birgitte Vedersø. Storbritanniens premierminister Boris Johnson er indlagt på intensiv med coronavirus. Vi ringer til Ole Helmersen, lektor i britisk politik på CBS for at høre, hvad det betyder for folkestemningen i Storbritannien. Domprovst Anders Gadegaard prædiker i morgen fra Vor Frue Kirke i København, og han har hentet lidt inspiration fra Italien. Det betyder, at man kan sende et billede af sig selv til kirken, som vil blive printet ud. Vi ringer til Anders for at høre, hvorfor det giver lidt ekstra at prædike foran udprintede selfies. Vi skal også videre i Den Store Karantænedyst. Nanna skal igennem quizzen 'Katte-passe?', og så ringer vi til Elisabeth for at høre, om hun er på vej tilbage i skole og dermed må forlade konkurrencen. Michael Bang Petersen, forsker i smittepsykologi undersøger netop nu, hvordan myndigheder skal kommunikere i epidemi-situationer, og hvordan folk opfatter beskeder og forbud. Vi hører, hvad han finder ud af. Vi skal selvfølgelig også spille næste runde i P3-pokalen. I dag står på den på Hobro og Mads Justesen mod Randers FC og Christian Degn. Så ringer vi også til psykolog Charlotte Skeel for at høre, hvordan man holder humøret oppe netop nu. Og til slut skal vi selvfølgelig lege: Kender du karantæne-typen! Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Mikkel Rosendal.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:44:59
  Karantæne på P3

  Karantæne på P3

  Værter: Kathrine Abrahamsen og Christian Bonde.

  Underholdning
 • Karantæne på P3

  Karantæne på P3

  Pelle Peter Jencel sender "Live fra lejligheden" på Islands Brygge med masser af god musik i en helt speciel tid. I dag taler vi med Benjamin Hav og spørger ham om, han vil være med på vores corona-fællessang. Vi anmelder P3s podcast Hvem er Hans Philip i Lytternes Lytteklub. Vi musikquizzer i de største hits fra 2014 - og så ender vi programmet med at synge sammen allesammen fra altanen.

  Kultur

Aften

 • P3 med Fie Neergaard

  P3 med Fie Neergaard

  Musik
 • P3 Musik

  P3 Musik

 • DR Aften

  DR Aften

  Vært: Mikael Simpson.

  Musik

Nat

 • DR Nat

  DR Nat

  Indtil 02.00: Vært: Mikael Simpson. Fra 02.03: Vært: Jonas Gülstorff.