Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Det er onsdag, og der er nu kun 7 dage til det amerikanske valg. Klimakorrespondent, og favorit til årets bedst klædte mand prisen, Thøger Kirk er med direkte fra Boston, selv om han meget hellere ville være i Pennsylvania! Hør hvorfor! Morgenrådet omhandler samfundssind, og for første gang nogensinde er der enstemmigt den samme holdning hos lytterne. Vi får besøg af valgforsker Kasper Møller Hansen, der skal snakke om, hvorfor så mange kendte i USA melder ud, hvem de stemmer på, og Andreas Kousholt har lavet en valg-explainer i PARADISE HOTEL-tema. Hvem husker Mads Gleager? Programmet slutter af med, at produceren for 'Påstand mod påstand' Oliver Bøttner kommer ind og fortæller om, hvordan påstanden, om at "det vil være positivt for dansk økonomi at skifte kronen ud med dollars", blev modtaget i går.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • P3 med Frederik Hjerrild og Sofie Sytnik

  P3 med Frederik Hjerrild og Sofie Sytnik

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Fie Neergaard på P3

  Fie Neergaard på P3: Barselona giver en musikalsk live-indsprøjtning, og Kristian Karl snakker om ko

  I første time af dagens program gæster Kristian Karl studiet, hvor den evigt kontroversielle Kanye West står øverst på tapetet i anledning af det Amerikanske valg. Særligt diskuteres Kanyes politiske engagement og samtidig hvordan det manifesterer sig i musikken. Derudover har Fie besøg af Barselona, som midt i deres tour giver en smagsprøve på deres live-set up med to fantastisk suveræne live-optrædener direkte i radioen. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Kristian Karl og Barselona.

 • Curlingklubben

  Curlingklubben

  Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • Påstand mod påstand

  Påstand mod påstand

  Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning

Aften

 • P3 med Michael Bernhard

  P3 med Jonas Gülstorff

  Musik
 • Neonlys

  Neonlys

  Nynne Givskov sætter lyden og sørger for selskabet til din aften med aktuelle musikgæster, løftet stemning og cremen af det bedste nye musik.

  Musik
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik