P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • WeekendMorgen

  WeekendMorgen

  Vært: Anders Stegger.

  Musik

Formiddag

 • Den sorte boks

  Den sorte boks: Anya

  I dag sidder vi med sanger og sangskriver Anyas telefon, som lærer os ting om hende, vi ikke vidste - blandt andet at hun kan sende meget vrede mails, og at hun bruger særlige 'safe'-apps til private billeder af frygt for at blive hacket. Vi snakker også om Anyas yndlingsserier, og brainstormer over et nyt potentielt TV-program, hvor Anya, som også arbejder som advokatfuldmægtig, som dommer skulle hjælpe kvinder med at føre sager mod mænd. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning

Eftermiddag

 • P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Morten Hausborg og Emil Schiønning.

  Sport

Aften

 • Annulleret

  P3 med Mads Axelsen

  Musik
 • Tværs

  Tværs: Alle har set mig nøgen

  Paulina vågner op til en rødglødende telefon efter en bytur. En video af kæresten og hende, der har sex, er blevet delt på Facebook. Hvad gør man, når noget så privat og intimt pludselig bliver offentligt? Hvordan ser man sine kollegaer, venner og familie i øjnene? I den her uge er digitale krænkelser i fokus hos TVÆRS og resten af DR Ung. Alt for mange oplever at få delt deres indhold på nettet, uden at de har sagt 'ja' til det. Derfor viser DR Ung dig, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt. Og vi kæmper sammen for at blive bedre beskyttet på nettet, så vi kan holde fast i vores ungdomsliv, hvor vi deler billeder, når vi har lyst. Medvirkende: Paulina. Vært: Sara Bro. Redaktion: Maria Jencel, Trine Damgaard og Astrid Kirkeskov. Redaktør: Karen Straarup og Ula Hulgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Ungdom
 • På Bagsædet - med Hav & Kamal

  På Bagsædet - med Hav og Kamal: Alene på forsædet

  Hav kører solo, mens Kamal passer en lungebetændelse, så i dag får du ekstra mange friske urban tracks. Derudover tager Hav temperaturen på årets Zulu Awards. Vært: Havshen Nabaz.

  Musik

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik