P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  P4 Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 03:00
  P4 Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio

  Natradio

 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Vi starter dagen med at få en update på situationen i Odense Zoo, hvor Hollænderen er blevet alene-far til en pingvin-unge. Men nu er Dutte pludselig kommet ind i billedet! Dyrepasser Sandie hjælper os med at forstå den nye udvikling i pingvin-dramaet. Medvirkende: Sandie Hedegård Munck, dyrepasser Odense Zoo. Flere familier vælger at bo sammen, fordi familieforholdene ændrer sig. Det kan Ning sige en masse klogt om. Medvirkende: Ning de Coninck- Smith, professor og historiker ved Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Julius er en af dem, der bor sammen med sin egen lille familie, sin mor og far, sin bror og sin mormor. Han er virkelig eksperten på området, da han også har et sommerhuskollektiv med sin svigerfamilie. Medvirkende: Julius Mygind; familiemenneske. Bella på 17 år skrev ind til os, at hun aldrig har haft en succesoplevelse med at lave mad. Vi snakker med Bella om, hvor slemt det står til. Medvirkende: Bella Hofman. Jean von Baden; tidligere stofmisbruger og nu psykoterapeut, arbejder med afvænning. Jean kommer ind på historien om, at stoffer i dag er billige og let tilgængelige for alle. Han ved en masse om stoffers udbredelse og er god til at fortælle om, hvordan det hele har ændret sig, i forhold til dengang han tog stoffer. Desuden arbejder han med afvænning i dag og har selv været igennem et forløb, så han kan komme med sine gode råd til at stoppe. Jean von Baden: tidligere stofmisbruger og nu psykoterapeut, der arbejder med afvænning.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Danskerbingo

  Danskerbingo: Saddam Husseins VIP-motorvej og boligen der sank

  Et fransk par står til op mod 6 års fængsel, efter de har forsøgt at stjæle 40 kg. sand fra Sardinien. Vi efterlyser andre, der har taget del i en idiotisk paraktivitet. Mikkel og kæresten satte helt unødvendigt deres liv på spil i Ecuador. Og Jan og fruen var på en lige lovlig optimistisk vulkantur i Napoli. Vi fortsætter anekdoteraketten, og i dag ringer Peter ind med en hæsblæsende historie fra den irakiske ørken om den hårdeste prank, vi til dato har hørt om i programmet. Vi taler om uhyggelige teknologihistorier, og Michael fortæller om dengang, han fik hacket sit overvågningssystem. Majken har sendt os en bunke lokalaviser fra Kolding, og det sender os på jagt efter historier om folk, der er flyttet pga. deres dyr. Maria ringer og fortæller om at flytte ud på en båd, der synker samme nat. Det er tirsdag formiddag, så vi slutter af med Ugens Værste Tidspunkt. Den er still going strong, beviser Oliver, Tanja og Rasmus. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur

Eftermiddag

 • 03:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • P3 med Fie Neergaard

  P3 med Fie Neergaard

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben: Buko-ost som dip????

  En reklame har jagtet Christian siden sommerferien. Det er en reklame for Buko-ost, hvor der sidder et par gutter og dypper grøntsagsstænger i Buko-ost, som om det var en helt normal ting. Men er det det? Vi beder Buko-dyppere om at ringe ind og bliver voldsomt overraskede. Vi prøver også selv at dyppe i Buko, og der bliver vi også overraskede. Men måske ikke så positivt. Vi ser på Google-anmeldelser af Grønland, snakker om tis og madspild, og så hilser vi på vores nye praktikant, Lennart. Stinna ringer ind til 'Det man hører, er man selv', og hun ved utroligt meget om middelalderhatte. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:55:59
  Danske tilstande

  Danske tilstande

  Danske tilstande på P3 er programmet, der sætter dagens vigtigste historier på plads. Værterne Issa Mahmoud Jeppesen og Julie Toft forsøger med alle midler at skære gennem junglen af spin, statistikker og uheldige procedurefejl for at forstå, hvad det i virkeligheden handler om. Hvorfor er det vigtigt, hvorfor er det spændende og ikke mindst: Hvorfor er det sjovt?

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • 2:55:59
  LIGA

  LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Emil Schiønning og Morten Hausborg.

  Sport
 • Kl. 21:03-00:05
  Pladeselskabet

  Pladeselskabet

  I Pladeselskabet kan du høre den nyeste musik fra hele verden - før alle andre. Det er her, du møder kunstnerne, inden de bliver helt store. Og det er her du møder Andrew Moyo, din personlige rådgiver i mylderet af friske udgivelser.

  Musik

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik