Live kanaler

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

Se webcam

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Go' Morgen P3

  Det er mandag, og selv om det har været en weekend med fokus på den tragiske fodboldkamp mellem Danmark og Finland, så må vi også se fremad. Og fremad skal vi i dagens program. Vi har besøg af vores kollega, Pelle Peter Jencel. Det har vi, fordi der i fredags var KarriereKanonen, hvor to vindere blev kåret. Vi får også ringet til Cecilie Kallestrup, DR's EU-reporter, for at hun kan gøre os klogere på det G7-topmøde, der skal finde sted senere i dag. Det er også mandag, og det betyder at en af vores værter har fri! Derfor har vi inviteret en mandagsgæst ind, som skal fungere som det tredje ben i taburetten, der er Go' Morgen P3. I denne omgang har vi inviteret Anna Lin ind som dagens mandagsgæst! Til sidst i programmet får vi også besøg af Peter Qvortrup Geisling, DR's sundhedskorrespondent. Det har vi, fordi Anna Lin havde et lille ønske om at lave et interview med ham. Vi snakker med ham om, hvordan en sund og rask topatlet kan få et pludseligt hjertestop. Vi snakker også om at bearbejde chokket efter Christian Eriksens pludselige kollaps, og hvordan man skal snakke om det med sine børn. Vi, på Go' Morgen P3, sender de bedste tanker til Christian Eriksen, hans familie og hele landsholdstruppen.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Buffeten på P3

  Buffeten på P3: Hvem har pruttet i mit mundbind?

  Dagens udgave af Buffeten står i konkurrencens tegn. Vi får den absolutte tætteste udgave af Tættere på Danmark nogensinde, hvor vi må have deltagerne ud at løbe for at få afgørelsen. Uden at afsløre for meget, er Mathias generelt udfordret i dagens konkurrencer, quizzer og lege. Til gengæld er der 100 procent energi og god stemning i programmet, som også giver dig livstrafikmeldinger, ordspil, hængekøjer til hamstre, sølvfiskhoteller og meget mere! Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 04:00
  P3 Nyheder

  P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:55:58
  Pelle Peter på P3

  Pelle Peter på P3

  Dagens program er tæt pakket til jer! Vi skal både have afsløret, hvilken sang der er den nye P3's Uundgåelige, vi skal også have startet P3 Listen op igen, hvor to nye bobler til listen skal findes, og så får vi fint besøg af intet mindre end KarriereKanon-vinderne anno 2021 - Marcus.wav og Pil. Pelle snakker med dem om, hvordan det har været at være med i KarriereKanonen, og hvordan det er nu at have vundet det. Gæster: Rasmus Littauer fra School of X og Marcus.wav og Pil, vindere af KarriereKanonen 2021.

  Musik
 • Curlingklubben

  Curlingklubben: Hjerteløber og sloganservice til musikklassen

  Curlingklubben er i en forkortet udgave i dag. Derfor sender vi kun 1 time. Den forfærdelige episode i lørdags med Christian Eriksen, har fået Maria til at overveje, om hun skal være hjerteløber. Vi åbner op for vores sloganservice endnu engang, hvor vi skal hjælpe Fillippa og resten af hendes musikklasse med at få de bedste slogans til deres studentervogn. EM er skudt i gang, og derfor skal vi forbi kampen mellem Skotland og Tjekkiet - og så slutter vi af med en omgang nyhedsinteraktion. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • LIGA

  EM LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne denne sommer får alt det bedste fra EM i fodbold. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Caroline Lotz og Morten Hausborg.

  Sport

Aften

 • Tværs

  Tværs: Monster 2:2

  Jesper har lavet en pagt med sig selv. Så længe hans hund lever, så vil han også leve. Når hunden dør, så vil han også tage billetten. Medvirkende: Jesper Bertelsen. Tilrettelæggelse: Mette Moltke Wozniak og Simon Eriksen. Vært: Mette Moltke Wozniak og Line Kirsten Nikolajsen. Redaktør: Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Kultur

Nat

 • Natradio på P3

  Natradio

  Musik