Live kanaler

Binge - med Frederik og Kasper

Hver uge udfordrer serieeksperterne Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb hinanden til at se en ny serie, fra Game of Thrones og House of Cards til SKAM og Herrens Veje. Kasper og Frederik skiftes til at vælge en serie og en gæst fra film, politik, komik eller noget helt fjerde til at finde hoved og hale i, hvad serierne siger om os selv og vores verden. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 44:10
  Binge - med Frederik og Kasper

  Epilog/Prolog

  Vi siger farvel til Binge og goddag til temaet om serieterapi. Vi undersøger vores teori om, hvorvidt tv-serier kan have en psykologisk lindrende eller måske endda terapeutisk effekt. Hvem ved, måske er det bare hjernedød underholdning? Vi får også masser af anbefalinger fra lytterne af alle de serier vi ikke selv har nået at se i år. Så frem med blokken og få gode anbefalinger til hvad du kan se med god samvittighed i ferien. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 04.00: Julie om generaliseret angst og Shadowhunters (Netflix) 10.15: Jonas om ADD, aspergers og Atypical (Netflix) 13.50: Psykolog-Krista om seriepsykologi og Call the Midwife (Netflix) 24.30: Cecilie om The Big Sick (Filmstriben) 26.00: Helle om The Good Place (Netflix) 28.20: Eva om stress og Terrace House (Netflix) 32.40: Sacha om Over the Garden Wall/Det ukendtes skov (Netflix) 33.50: Jonas om Patriot (Amazon Prime) 35.30: Johannes om kærestesorger, depression og The Vampire Diaries (Netflix)

  Kultur
 • 1:05:46
  Binge - med Frederik og Kasper

  Årets bedste serier - del 2

  I denne andel del af 'året der gik i serier' gennemgår vi sammen med Soundvenues Jacob Ludvigsen vores absolutte yndlingsserier fra 2018. Vi kårer også årets bedste dokumentarserie og kigger frem mod de serier vi glæder os mest til i 2019. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 03:10: Hvilke film, podcasts og standup-shows har vi med størst fornøjelse streamet i år? 10:17: Årets bedste dokumentarserier 14:00: årets bedste serier 5-1 52:40: Årets serieboblere 56:14: Serier vi ser frem til i 2019

  Kultur
 • 1:01:37
  Binge - med Frederik og Kasper

  Årets bedste serier - del 1

  2018 har budt på mange uforglemmelige serieøjeblikke. Sammen med Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen kårer vi i denne første del af 'Året der gik i serier' de bedste scener, seriekarakterer, største skuffelser og overraskelser, og så tager vi hul på top 10'en over de ubestridte bedste serier. Vi gennemgår fra 10 til 6 på vores liste og om en uge fortsætter vi nedtællingen. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 05:00: lytternes yndlingsserier 09:05: Sidste års bedste serier 12:00: Årets bedste scene i en serie 20:20: Årets yndlingsfigur i en serie 25:50: Årets serieskuffelse 30:55: Årets serieoverraskelse 35:25: Årets bedste serier 10-6

  Kultur
 • 49:49
  Binge - med Frederik og Kasper

  Babylon Berlin

  Den dyreste ikke-engelsksprogede serie nogensinde, Babylon Berlin, er et overflødighedshorn af hårdkogt kriminalhistorie, sprudlende dansemiljø og skumle sammensværgelser i 1920'ernes Berlin. Anders Olling og Hans Erik Havsteen fra Kongerækken og Politiken Historie kommer på besøg og reder trådene ud om weimarrepublikken og dømmer seriens troværdighed. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 8.00-34.00 Babylon Berlin (dr.tv) 34.00-48.00 Andre anbefalinger: Min geniale veninde (HBO nordic), Ernst Jünger: I stålstormen (bog), John Adams (HBO Nordic), Barry Lyndon (Blockbuster) Making a Murderer og The Staircase på Bremen.

  Kultur
 • 1:07:14
  Binge - med Frederik og Kasper

  My Brilliant Friend

  Filmatiseringen af Elena Ferrantes italienske monsterbestseller, Min geniale veninde, høster gigantiske anmelderroser herhjemme og i USA. Vibeke Windeløv er tredobbelt-perfekt gæst til periodedramaet om to barndomsveninder i udkants-Italien i 50erne, fordi hun er legendarisk filmproducer, elsker bogen og har et slot i Italien. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 00-38: My Brilliant Friend (HBO Nordic). 38-1.07: Streaminghistorik - I Am a Killer, Hip Hop Evolution, Trevor Noah: Son of Partricia, Hasan Minhaj: Patriot Act (Netflix), Macbeth og I, Daniel Blake (Filmstriben) Den Store Bagedyst (dr.nu).

  Kultur
 • 1:05:26
  Binge - med Frederik og Kasper

  Doggystyle og Big Mouth

  To kritikerroste ungdomsserier er på programmet, DR3s Doggystyle, der handler om Astas liv efter gymnasiet og Big Mouth på Netflix, der handler om en gruppe unge i puberteten, der bliver konfronteret med deres hormonmonstre. Vi får besøg af komiker Natasha Brock, der nok er ung, men føler sig som en 80-årig dame, så det skal nok blive akavet. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 54:59
  Binge - med Frederik og Kasper

  House of Cards S6

  Sidste sæson af den politiske blockbuster, House of Cards, er landet og vi kan endelig tage stilling til om serien har sagt noget vigtigt om kynisk politik. Det kan Mads Fuglede fra venstre, hjælpe os med at vurdere, han er nemlig både politiker og ekspert i amerikanske forhold. Vi skal også endelig finde ud af om serien kan komme i land uden hovedpersonen. Kevin Spacey er smidt ud på grund af anklager om seksuelle overgreb. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 3.15: House of Cards 6 med Mads Fuglede (Netflix) 33.30: Gina Jaqueline - midt i en drøm (dr.tv) 38.30: Næste uge? 44.10: henvendelser fra lytterne 49:00: Binge har fået en udløbsdato

  Kultur
 • 55:28
  Binge - med Frederik og Kasper

  Bodyguard

  Bodyguard har lagt gaderne øde i England med sit højspændte terrordrama. Nu er miniserien kommet til Danmark og vi diskuterer med politiker Johanne Schmidt-Nielsen om den er spændende, realistisk og ikke mindst: fræk. Efter diskussionen om Bodyguard taler Kasper og Frederik om Netflix nyeste standup-serie, The Degenerates, der slår sig op på særlig grov humor og vender slutningen på verdens første gode gyserserie, The Haunting of Hill House. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. 00.00-35 Bodyguard (Netflix) 35-43.10: The Degenerates (Netflix) 43.10-51.35: The Haunting of Hill House (Netflix)

  Kultur
 • 58:53
  Binge - med Frederik og Kasper

  The Haunting of Hill House

  Endelig er det lykkedes at lave en god gyserserie. Og så lige til Halloween. The Haunting of Hill House får en kærlig modtagelse af Maren Louise Kähne, der selv har skrevet gyseren Shelley. Så lyt med, hvis du vil have ødelagt din nattesøvn, vi spoiler ikke plottwists. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. Indhold: 00.00 Intro 07.30: The Haunting of Hill House (Netflix) 42.00: Derren Brown: Sacrifice (Netflix) 48.30: Mo Amer: The Vagabond (Netflix) 53.10: Mændene, der plyndrede Europa (dr.tv)

  Kultur
 • 1:08:37
  Binge - med Frederik og Kasper

  Making a Murderer S2

  Sammen med journalist Emil Eusibius Olhoff-Jakobsen der står bag true crime-dokumentaren Det Perfekte Offer, dykker vi ned i den længe ventede sæson 2 af Making a Murderer som fortsat følger den dømte morder Steven Avery. Vi ringer også til Torben Sangild der har en høne at plukke med os og vender afslutningen på dette års Gift ved første blik. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. Indhold: 00:00: Etik i true crime-dokumentarer 09:35: Recap og debat om første sæson af Making a Murderer 17:08: Anmeldelse af Making a Murderer sæson 2 44:25: Vi ringer til Torben Sangild der mener vi har overset verdens bedste serie lige nu 58:45: Gift ved første blik-finalen

  Kultur
 • 50:19
  Binge - med Frederik og Kasper

  Kriger

  Kasper har valgt, at Christoffer Boes nye TV2-serie Kriger skal have et realitytjek af tidligere bandeleder Nedim Yasar, der er vært på Radio24syvs Politiradio. Yasar synes ikke, at Kriger er helt opdateret i sit portræt af organiseret kriminalitet, men derfor kan den jo godt være god alligevel, eller hvad? Til sidst taler vi om The Haunting of Hill House og American Vandal 2 på Netflix og Frederik flipper fuldstændig ud, da samtalen falder på den vanvittige MMA-kamp mellem Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 52:04
  Binge - med Frederik og Kasper

  Kidding

  Komiker-geniet Jim Carrey er tilbage med hovedrollen i Michel Gondry-serien, Kidding. Frederik er kæmpe Carrey-fan og har valgt serien, som Kasper synes virker som idiotisk kristen anti-voksen propaganda. Komiker Dan Andersen kan godt lide den, men han kan også relatere til at balancere det tragiske og det sjove, som i hans nye serie "Misbrug, angst og andre sjove ting". Bagefter stjæler Kasper og Frederik hinandens telefoner og taler om Joe Rogans nye standupshow, Strange Times, og de meget lange afsnit i den store bagedyst. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 54:19
  Binge - med Frederik og Kasper

  Klovn

  Livet er ikke blevet lettere for Frank og Mia i syvende sæson af Klovn, hvor de blandt andet plages af en hidsig datter, manglende lyst i soveværelset og Casper, som dater den langt mere spændende Aqua-Lene. Vi har derfor parterapeut Gerda Beck med os i studiet til at hjælpe os med at granske deres forhold og serien som hele. Frederik og Kasper bytter også telefoner og snager i hinandens streaming-historik, og så taler vi med den lettere oprørte filmredaktør Jacob Ludvigsen fra Soundvenue, som mener vi er blevet for flinke! Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 54:53
  Binge - med Frederik og Kasper

  Maniac

  Vi anmelder serien sci-fi-serien Maniac hvor Jonah Hill og Emma Stone får psykiatrisk hjælp af en stor maskine med kunstig intelligens. Til at hjælpe os har vi besøg af forfatter Jacob Skyggebjerg, der selv i årevis har været inde og ude af den psykiatriske afdeling. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 48:56
  Binge - med Frederik og Kasper

  Disenchantment

  Animationsgeniet Matt Groening fra Simpsons er tilbage med Disenchantment på Netflix, men komiker og showrunner Mikael Wulff synes, at Groening er blevet for gammel og rig til at lave gode serier. Han mangler den indre nødvendighed, siger Wulff. Måske har det noget at gøre med at Mikael Wulff selv har pitchet en animeret serie om en utilfreds kvindelig hovedperson, der gør oprør mod forventningerne i et skævt fantasyunivers? Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 46:34
  Binge - med Frederik og Kasper

  Who Is America?

  Sammen med Detektor-vært Kristoffer Eriksen taler vi om hvorvidt Sacha Baron Cohen går for langt i det provokerende sketch-show Who Is America? Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:01:58
  Binge - med Frederik og Kasper

  De bedste og værste serier fra 2017 (del 2)

  Anden og sidste del af vores 'året der gik-program' indeholder årets værste serietrends, vores yndlingsfilm, favorit serie-karakterer og selvfølgelig en top 5 over de ubestridt bedste serier fra 2017. Vi har besøg af anmelder og journalist Ida Rud og Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:12:51
  Binge - med Frederik og Kasper

  De bedste og værste serier fra 2017 (del 1)

  I denne første del af 'året der gik i tv-serier' har vi besøg af journalist Ida Rud og filmredaktør Jacob Ludvigsen til en gennemgang af årets største serieskuffelser, de bedste serietrends samt første halvdel af vores top 10-lister over årets bedste serier. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Indhold: 00:00: Intro 06:00 Årets bedste serietendenser 11:00: Årets serieskuffelser 31:26: Årets bedste serier fra 10. til 6.-pladsen Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 48:36
  Binge - med Frederik og Kasper

  Dark, Easy og Godless

  Der er alt for mange gode serier derude, så Kasper og Frederik anbefaler tre af de bedste serier lige nu. De taler om den tyske 'Stranger Things'-lignenede serie 'Dark', den fantastiske parforholdsserie 'Easy' og den kritikerroste westernserie 'Godless'. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 51:19
  Binge - med Frederik og Kasper

  American Vandal + Norskov 2

  Vi anmelder to næsten-krimiserier sammen med filmredaktør Jacob Ludvigsen fra Soundvenue. True crime-parodien American Vandal, der tager sin egen parodi så alvorligt, at den faktisk bliver en ret mesterlig serie i sig selv, og den forsinkede afslutning på den ellers aflivede udkants-politiserie Norskov, der beviser, at TV2 sagtens kan lave dramaserier, der er ligeså gode som DR. På nogle punkter måske for god til sit eget bedste? Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Indhold: 4.20: American Vandal (Netflix) 28.00: Norskov sæson 2 (TV2 Play) Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:06:42
  Binge - med Frederik og Kasper

  Herrens Veje S1E2-10

  Første sæson af DR's store søndagssatsning om kristendom og syndefald mellem fædre og sønner, Herrens Veje, er slut og vi taler om hele baduljen med Gertrud Højlund fra TV2. Vi vender også de skandinaviske instruktører, Ruben Östlund og Joachim Triers nye biografaktuelle film, The Square og Thelma. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Indhold. 2.25: The Square (biograf) 17.28: Thelma (biograf) 24.30: Herrens Veje sæson 1 (dr.dk) Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 44:39
  Binge - med Frederik og Kasper

  Better things S2E6-E10

  Vi sender live fra podcastfestivalen i Skuespilhuset i København med Ditte Hansen og Louise Mieritz, der afslører spændende nyt om deres serie, der stoppede alt for tidligt på DR. Vi har alle følelserne ude på tøjet, når vi taler om sidste geniale halvdel af Better Things 2 og om medskaber Louis CKs onani-problemer. Ditte og Louise anbefaler seriemorderserien Mindhunter. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 58:52
  Binge - med Frederik og Kasper

  The Punisher S1E1-E6

  Vi taler om den nye Marvelserie Punisher på Netflix, der måske er den bedste, de har lavet! Vi får besøg af militærpsykolog Anne Lillelund, der er kritisk over for, hvordan serien bruger klicheer og fordomme om soldater, der har været udsendt. Vi taler også om den nye lårklaskerkomedieversion af Thor i biografen og en ny, god film med Ben Stiller, Adam Sandler og Dustin Hoffmann, der er lavet direkte til Netflix. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Indhold: 5.00 Thor: Ragnarok (biografen) 15.20 The Meyerowitz Stories (New and Selected) (Netflix) 21.30 The Punisher S1E1-6 (Netflix) Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 38:59
  Binge - med Frederik og Kasper

  Mindhunter sæson 1

  Vi anmelder hele første sæsosn af David Fincher-serien Mindhunter som også danske Tobias Lindholm har instrueret afsnit af. VI har besøg af krimi-nørden Mille Astrup som er podcastaktuel med 'Kvartlivskrisen'. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:01:16
  Binge - med Frederik og Kasper

  Stranger Things 2 E6-E9

  Vi taler om den store finale på Stranger Things 2 sammen med Politikens Lucia Odoom, som har meget stærke følelser omkring den populære serie. Vi laver også et midtvejstjek på Den Store Bagedyst og vender Netflix' beslutning om at fyre Kevin Spacey fra House of Cards. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:05:06
  Binge - med Frederik og Kasper

  Stranger Things 2 E1-E5

  Antboy-instruktør Ask Hasselbalch kender sine 80'er-film ud og ind og er derfor ret hård ved Netflix' superhit, STRANGER THINGS, der låner friskt og frejdigt fra filmhistorien. Meeeeen måske er han mildere stemt over for 2. sæson? Han har også set den nye gambling-film med Dejan Cukic og en heftig fængselsfilm med Vince Vaughan. Frederik fortæller om den nye Blade Runner, som han ikke er helt lige så vild med som resten af verden. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Indhold: 9.50 Fantasten (biografen) 17.39 Brawl in Cell Block 99 (iTunes) 22.35 Blade Runner 2049 (biografen) 37.27 Stranger Things 2 S2E1-5 (Netflix) Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:08:11
  Binge - med Frederik og Kasper

  Better Things 2

  Vi har besøg af manuskriptforfatter Maja Jul Larsen til en snak om den seneste Hollywood-skandale om Harvey Weinsteins systematske sexchikane overfor fremtrædende amerikanske skuespillerinder. I anledning af Netflix' 5-års fødselsdag taler vi om hvilke bivirkninger der følger med den vanedannende streamingtjeneste og vender det første afsnit af Mindhunter. Og sidst men ikke mindst anmelder vi anden sæson af den fremragende komedieserie Better Things skabt af Louis CK og Pamela Adlon. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 56:41
  Binge - med Frederik og Kasper

  Serieinspiration til efterårsferien

  Frederik og Kasper har givet hinanden serie-lektier. De har hver valgt tre pilotafsnit til den anden: et afsnit de tror den anden vil elske, et man gerne selv vil se, og et der ser frygteligt ud. Find serieinspiration til efterårsferien her! Vi taler om: Room 104, American Gods, Glow, Rellik, The Mist og Fastland. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 1:02:50
  Binge - med Frederik og Kasper

  BoJack Horseman sæson 4

  Vi taler om 4. sæson af animationsserien BoJack Horseman med Emma Holten fra Friktion, der har meget let ved at identificere sig med den deprimerede hest med et destruktivt overjeg. Vi taler også om en ny moderskabsgyser, kapitalismekritik i The Deuce og superplayboy Hugh Hefners nylige død. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Indhold 8.30 mOTHER! (biografen) 21.45 The Deuce (HBO Nordic) 28.30 Hugh Hefners død/American Playboy (Amazon Prime) 39.50 BoJack Horseman sæson 4 (Netflix) Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 57:39
  Binge - med Frederik og Kasper

  Herrens Veje

  Vi har besøg af DR's dramachef Piv Bernth, som fortæller om tankerne bag Herrens Veje. Vi gennemgår også det første afsnit og kommer med vores egen dom. Og så taler vi om Facebooks nye serie Strangers og hvad det vil betyde, at sociale medier er kommet ind i seriekampen. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur