Live kanaler

David og Maria bytter liv - highlights

David og Maria har byttet liv for at finde ud af, hvordan andre lever deres liv og i håb om at måske blive klogere på deres eget. Værter: David Mandel og Maria Emilie Prehn.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:31
  David og Maria bytter liv - highlights

  Highlights 1:2

  David er 36 år, gift og far til Pelle. Maria er 22 år, har kæresten Emil og lige præcis nul børn. De har givet hinanden FULD adgang til at snage i hinandens privatliv, for at finde ud af, hvordan vi egentlig lever vores liv. I dette afsnit forsøger Maria at blive klogere på parforhold, parforholdskriser og Davids liv som familiefar, mens David ser nærmere på 22-årige Marias forhold til hendes fire år yngre søster. Værter: David Mandel og Maria Emilie Prehn.

  Underholdning
 • 30:58
  David og Maria bytter liv - highlights

  Highlights 2:2

  David er 36 år, gift og far til Pelle. Maria er 22 år, har kæresten Emil og lige præcis nul børn. De har givet hinanden FULD adgang til at snage i hinandens privatliv, for at finde ud af, hvordan vi egentlig lever vores liv. I dette afsnit forsøger Maria at blive klogere på, hvorfor det er så kedeligt at være familiefar, mens David ser nærmere på 22-årige Marias rolle i hendes venindegruppe. Værter: David Mandel og Maria Emilie Prehn.

  Underholdning