Det Tomme Magasin

Komikerne Martin Nørgaard og Elias Ehlers giver dig et hurtigt overblik over hvad der rører sig på den danske radio- og podcastscene. Produceret for DR af Doceye Digital.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 11:57
  Det Tomme Magasin

  Afsnit 4

  Rane Eskelund afliver myten om Holger Danske, Portalmanden prøver lykken igen, Den Grønne Gren er tilbage og så er Patrick Patricksen taget til gangbang. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:37
  Det Tomme Magasin

  Afsnit 3

  Tøserne fra Rædselskabinettet er faldet godt til i Mexico, kulturmagasinet "Pedes Piedestal" har besøg af hackisackkunstneren Finne Ryberg, vi skal kigge nærmere på udfordringerne ved ovedrevent brug af ordet "chef", Pumaen deler endnu engang ud af survivaltips, og så er Eroticus tilbage med flere gode råd til parforholdet. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:14
  Det Tomme Magasin

  Afsnit 2

  Lennart fra Den Grønne Gren har fået lappet sit hoved sammen igen, Eroticus er igen klar til at guide dig i det moderne parforholds labyrint, Henrik Isaksen er blevet degraderet, Øjvind Lundborg er tilbage med nye børnebogs-idéer i "Den Bløde Pony" og så er der nye madlavningsfifs i "Studieguffer" og scoretips fra Kim Leisner. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:48
  Det Tomme Magasin

  Afsnit 1

  Pigerne fra Rædselskabinettet er flygtet til Mexico, Eroticus har endnu engang gode råd til sex og samliv, P3 Nyhedernes yngste vært Oliver er tilbage med en omgang spoken word, Silke Lundsgaard har besøg af hiphop-produceren "Lowcut" i Bagsiden af Medaljen og så er der overlevelsestips i Den Sidste Bastion. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:34
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 6:6

  Bagsiden af medaljen viser os hvor hårdt det er at være kendt, portalmanden finder endelig den dimension han leder efter, den grønne gren er stadig fascinerede af cannabis, Eroticus har styr på sex og parforhold, Manfred spiser sovs, en idiot skal lære at spille poker, og til sidst skal en flok børn lære noget meget vigtigt om overlevelse i den sidste bastion. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:02
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 5:6

  Den bløde pony modtager nye ideer til børnebøger, pigerne fra rædselskabinettet har flere skud i bøssen, Kim Leisner deler ud af sin scoreviden, vi skal høre sladder og tågehorn, møde en mand der har opfundet sin egen ekstremsport og med lidt held finder Rane Eskelund den afskyelige snemand. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:26
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 4:6

  Eroticus er tilbage, den grønne gren forsøger sig med nye metoder til indtagelse af cannabis, filmrullen anmelder film, en mand skal lave møbler og pølser, DR3 har købt en finsk ungdomsserie, portalmanden lurer på de andre dimensioner og vi skal et smut ud og køre i en rigtig dansk taxa. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:20
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 3:6

  En ny scorecoach ser dagens lys, børn lærer survival skills i den sidste bastion, vi skal igen meditere med mindfullness podcasten, Kenny og Lenny holder deres første foredrag, jagtradio er tilbage, pigerne fra rædselskabinettet går til stålet, og minsandten om Lochness uhyret ikke også dukker op. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:39
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 2:6

  Eroticus er tilbage med endnu bedre råd om sex og samliv, vi skal et smut ud i naturen med jagtradio, sportskommentatoren Henrik Isaksen er i studiet, der bliver givet gode råd om cannabis i den grønne gren, børnebogsforlaget den bløde pony modtager nye pitches til historier til de mindste, vi skal et tur på landet til besøgsgården og så har Martin og Elias været med i kender du typen? Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 11:27
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 1:6

  Pigerne fra rædselskabinettet er tilbage, P3 har fået en masse nye skøre værter, en helt speciel ny norsk ungdomsserie ser dagens lys, der bliver mediteret i en ny mindfullness podcast, Kenny møder sin nye ven Lenny og en ung mand ved navn Patrick er på besøg i en dansk swingerklub. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:25
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 6:6

  Sæsonens sidste afsnit... vi skal have flere gode influencerråd fra Sarah-Monica, der tips til dig med kæledyr i "Dyrelægens Natmad", vi tuner endnu engang ind hos pigerne i Rædselskabinettet, vi skal have flere nyheder fra Oliver, vi besøger endnu engang optimisten Theis, og så er der premiere på et lækkert madprogram der hedder "Studieguffer". Og sidst men ikke mindst sæsonens sidste gode råd fra Eroticus og Kenny. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:04
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 5:6

  Vi hører mere fra Pelle Peters nye podcastserie "Den Gamle Stil", vi besøger endnu engang Portalmanden, der er flere nyheder med Oliver, så stiller vi endnu engang om til DRs mest legendariske sportskommentator, der er nyt fra Rædselskabinettet, der er flere lækre lyde i ASMR-programmet, vi får endnu flere gode råd fra Kenny og sidst men ikke mindst er der mere LoFi og endnu et interview med manden fra Illuminati. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 10:26
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 4:6

  Der er nyt fra tøserne i Rædselskabinettet, fra verdensmanden Theis, der er flere gode influencerhistorier fra vores alle sammens Sarah-Monica, der er mere LoFi til dem der vil koncentrere sig om lektierne, vi finder ud af hvad Danmarks eneste podcastunboxer har fået ind ad døren denne gang og så er der flere gode sextips fra Eroticus. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:22
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 3:6

  Der er nye råd fra youtubernes ghostwriter Kenny og fra sex-eksperten Eroticus, vi skal høre et klip fra P3 Nyhederne med P3's mest ungdommelige nyhedsvært Oliver, der som altid nyt fra Rædselskabinettet, P1 har interviewet en vaske ægte michellinvindende mesterkok, så er der premiere på podcasten "Dyrelægens Natmad", vi skal endnu engang høre P1 forsøge at interviewe manden fra Illuminati og så dykker vi også ned i videnskabens forunderlige verden hos "Portalmanden". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 16:28
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 2:6

  Vi finder ud af hvad sportskommentatorer laver når de ikke kommenterer live fra fodboldkampe, der er premiere på podcasten "Manden der kan alt", vi hører mere fra pigerne i Rædselskabinettet, så er der LoFi til alle der vil koncentrere sig om lektierne, vi skal høre et interview med Danmarks mest succesfulde influencer Sarah-Monica, der er ASMR-radio, vi besøger Danmarks eneste podcastunboxer og så skal vi høre et klip fra Pelle Peters nye podcastserie "Den Gamle Stil". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:37
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 1:6

  Elias har været i Mads & Monopolet, P1 har interviewet et medlem af Illuminati, der er premiere på den nye truecrime podcast "Rædselskabinettet", vi får gode råd af youtubernes ghostwriter Kenny, der er gode råd til sex og samliv fra en fyr der hedder Eroticus og så har Fie Neergaard haft besøg af to flinke rappere i Sovsen på P3. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning