Live kanaler

Efter festen

Liv, Oliver, Sari, Frederik og Emilie fik sidste sommer endelig studenterhuen på hovedet på Ribe Katedralskole. Foran dem ventede en hel dags fest, mad og stolte forældre på studentervognsturen rundt til alle fra klassen. Men der ventede også en svær beslutning: Hvad skal der nu ske i mit liv? Nu er der gået et år. De har nydt friheden og mærket ansvaret, og der er truffet valg med stor betydning for resten af deres liv. Tilrettelæggelse: Louise Krage. Klip: Stine Bjerregaard.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 13:06
  Efter festen

  1:5 - Sari aner ikke, hvad hun vil

  Kalenderen siger juni 2017. Tre vilde år i gymnasiet er slut, og Sari får endelig studenterhuen på! Hele verden byder sig til - hun er fri, og nu er det op til hende, hvad der skal ske! I dag, ét år senere, aner Sari stadig ikke, hvad hun vil. Tilrettelæggelse: Louise Krage. Klip: Stine Bjerregaard.

  Dokumentar
 • 10:44
  Efter festen

  2:5 - Oliver er blevet mere moden

  Siden Oliver fik studenterhuen på sidste år på Ribe Katedralskole, har han arbejdet med handikappede. Et job, der har gjort det nemmere for ham at møde nye mennesker og komme mere ud af sin skal. Tilrettelæggelse: Louise Krage. Klip: Stine Bjerregaard.

  Dokumentar
 • 09:24
  Efter festen

  3:5 - Liv er deprimeret

  19-årige Liv blev for et år siden student. Det var en fantastisk fest, men tiden efter blev Liv ramt af en depression, der satte hele hendes liv på pause og gjorde det svært bare at børste tænder. Tilrettelæggelse: Louise Krage. Klip: Stine Bjerregaard.

  Dokumentar
 • 13:21
  Efter festen

  4:5 - Frederik vil til storbyen

  Frederik havde egentlig planlagt at læse på DBI, da han var færdig med gymnasiet. Men da vognturen sluttede, slog det ham, at han jo slet ikke ville være præst, men i stedet drømte om et liv som musiker i storbyen. Tilrettelæggelse: Louise Krage. Klip: Stine Bjerregaard.

  Dokumentar
 • 09:47
  Efter festen

  5:5 - Emilie vil selv bestemme

  Emilie elskede at bo hjemme, da hun gik i gymnasiet, men hun glæder sig til at flytte hjemmefra. Til Århus, hvor hun kan bestemme alting selv. Tilrettelæggelse: Louise Krage. Klip: Stine Bjerregaard.

  Dokumentar