En playliste til

Hvordan ville din playliste til Jordens undergang egentlig lyde? Til den håbløse forelskelse? Til kroppen? Line Kirsten Nikolajsen samler i ledtog med både studiegæster og lyttere de bedste tracks til en lang række af ret specifikke playlister!

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:56:00
  En playliste til

  Fredag 18. okt. 2019

  I dagens program 'En playliste til...' er temaet mine børn. Vi har besøg af balletdanserne Ida Praetorius og Benjamin Buza. De er aktuelle i forestillingen Pli, der handler om børneopdragelse og bliver vist på Statens Museum for Kunst. Ida og Benjamin fortæller om tanker bag koreografien, om børneopdragelse generelt og hvilke værdier, de selv vil give videre til deres børn en dag. Derudover har vi Thomas Skov med på en telefon. Han fortæller om sin nye bog 'Hvad enhver far bør vide' og hvad han prøver at give videre til sine børn. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Musik
 • 2:56:00
  En playliste til

  Torsdag 17. okt. 2019

  I dagens program 'En playliste til...' er temaet ensomhed. Vi har besøg af forfatter Thomas Korsgaard, som er aktuelt med bogen 'Tyverier'. Landsformanden for Ventilen, Michala Nielsen, fortæller om, hvad ensomhed er, og hvad man kan gøre, hvis man bliver ensom. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Musik
 • 2:55:59
  En playliste til

  Onsdag 16. okt. 2019

  I dagens program 'En playliste til...' laver vi en playliste til alle dine drømme. Vi har inviteret skuespiller Emma Sehested Høeg i studiet, som lige nu er aktuelt i 'En Skærsommernatsdrøm', som spiller på Betty Nansen teatret i København. En Shakespeare klassiker. Vi snakker også med Poul Jennum professor og overlæge på Rigshospitalet og leder af dansk center for søvnmedicin, om hvad drømme er godt for. - Og så fortæller forsker i drømme, Michael Rhode, om de tre gængse drømme, vi alle har. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Musik
 • 2:56:00
  En playliste til

  Tirsdag 15. okt. 2019

  I dagens program 'En playliste til...' er temaet din vidunderlige krop. Vi hylder alle slags kroppe - de tykke, tynde, høje og lave. Vi inviterer Helene Thyrsted i studiet, der lige nu er aktuel i dokumentaren Fat Front. Efterfølgende får vi besøg af Dina Amlund, der er cand. mag i kulturhistorie, og derudover er hun tykaktivist. Dina fortæller om kropsidealer gennem tiden og forklarer os forskellen på kropspositivet og tyk aktivisme. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Musik
 • 2:55:59
  En playliste til

  Mandag 14. okt. 2019

  I dagens program 'En playliste til...' er temaet verdens undergang. Vi får besøg af Niels Erling, der er instruktør og kunstnerisk leder på Teater Momentum i Odense denne sæson. Han fortæller lidt om, hvordan man laver teater om jordens undergang. Derefter får vi besøg af astrofysikeren Uffe Gråe Jørgensen. Han skal gøre os kloge på, om verden virkelig kan gå under. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Musik