Live kanaler

Gamers

Esport har aldrig været større. Præmiesummerne vokser støt, tilskuerne strømmer til, og spillerne bliver bedre og bedre. Gamers er programmet, hvor vi fortæller de gode historier om de største danske stjerner og undersøger en branche i voldsom vækst.

Sport

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 32:44
  Gamers

  It's all fun and games...

  "Jeg hælder sgu mere til det useriøse". DotA2-stjernen Johan 'n0tail' Sundstein har erobret hjerterne hos fans verden over med sin sprudlende personlighed og råbende stil bag skærmen. Og esport er generelt kendt for at have højt til loftet med humor, memes og personlighed i fokus. Men spørgsmålet er, om det kan fortsætte i takt med, at pengene strømmer ind og scenen bliver mere glat og professionel? Tilrettelæggelse: Lars Friis Esmarch.

  Sport
 • 33:07
  Gamers

  Bonusfar i familien North

  "Vi har en kalender, hvor alt står. Alligevel bliver jeg spurgt om, hvad der skal ske om fem minutter." CS-veteranen og coachen Casper 'Ruggah' Due vil gøre alt for, at hans spillere præsterer. Derfor henter han gerne vand eller bestiller flybilletter til næste turnering kl. 2 om natten. Men trænerrollen byder også på svære opgaver som udskiftning af populære spillere og at lære modstanderen at kende ud og ind. Tilrettelæggelse: Lars Friis Esmarch.

  Sport
 • 31:49
  Gamers

  The Stream Dream

  De mest populærere og elskede gamere er ikke nødvendigvis dem, der løfter trofæerne. I stedet sidder de på værelset og sender deres liv ud til vores underholdning. Streameren Mark 'Marckoz' Tange løfter sløret for det hårde arbejde, der ligger bag en vellykket Twitch-kanal. Og hvordan esport og streaming hænger uløseligt sammen. Tilrettelæggelse: Lars Friis Esmarch.

  Sport
 • 31:42
  Gamers

  Blast blæser på formerne

  Der skal ske noget nyt, hvis CS:GO skal bredes ud til mainstream-publikummet. Efter den tankegang vil RFRSH med deres Blast Pro Series i denne weekend bryde totalt med den sædvanlige måde at lave turneringer på. Men er der overhovedet brug for et nyt format? Og kan man godt både være arrangør og holdejer med deltagere i turneringen? Tilrettelæggelse: Lars Friis Esmarch.

  Sport
 • 34:56
  Gamers

  Hvordan snyder vi snydepelsene?

  Wallhacks, aimbot og matchfixing. Snyd findes stadig i CS:GO, på trods af kampen imod det. Gamers taler med Rogue-spilleren Casper 'Cadian' Cadian om hans syn på cheating på den profesionelle og semi-profesionelle scene. Afsnittet er tilrettelagt af Toke 'Hello' Gripping.

  Sport
 • 29:06
  Gamers

  En 'Pimps' bekendelser

  Hvordan er livet på kanten af den professionelle esportsscene? CS:GO-spilleren Jacob 'Pimp' Winneche kom i efteråret hjem fra et mindre succesfuldt ophold i USA. Nu prøver han at opbygge et navn og ikke mindst et fællesskab op omkring sig selv fra lejligheden i Aalborg. 'Gamers' møder ham til en snak om at holde fast i sig selv og karrieren.

  Sport
 • 28:09
  Gamers

  Fra gymnastiksale til superstadions

  2 liter cola og licens til et tekstprogram. Det kunne man vinde til en esports-turnering i Aalborg i 1996. I dag tjener stjernene millioner og har lige så mange fans. Men hvordan voksede esport sig så stort? Og hvor meget større kan det blive? De spørgsmål svarer 'Gamers' på i denne uge.

  Sport
 • 29:57
  Gamers

  Gang i den virtuelle grønsvær

  Glem Eriksen og Bendtner - fremtidens stjerner hedder 'Agge' og 'Marcuzo'. FIFA stormer frem hos unge esportsfans, og de store fodboldklubber har fået øjnene op for de bedste danske spillere. Men mens de brillerer med virtuelle udgaver af Messi, Ronaldo og Hazard, er forbundet FIFA begyndt at bremse lokale turneringer på grund af rettighedsproblemer. Det truer talentudviklingen i Danmark.

  Sport
 • 30:25
  Gamers

  Huset vinder altid

  Vi spiller på esport som aldrig før, og inden længe overhaler branchen betting på noget så ærkedansk som håndbold. Faktisk er esport som skræddersyet til, at entusiasterne sætter penge på det. Det betyder også, at der er potentiale for ludomani og afhængighed.

  Sport
 • 30:42
  Gamers

  Ligaens stemme

  Ingen esport uden dygtige kommentatorer. Martin "Deficio" Lynge har arbejdet hårdt og længe på at blive den bedste caster i League of Legends. Og på at finde grænsen mellem humor og seriøsitet. Om lidt skal han byde velkommen til et af de største esports-events på dansk jord - EU LCS finalerne i Royal Arena i København.

  Sport
 • 30:52
  Gamers

  Counter-Strike & Konsulenter

  Der er plads til professionel forbedring i esport. Det mener CS:GO-holdet Norths nye sportsdirektør Jonas 'whiMp' Svendsen. Han er tidligere CS-spiller, men har gjort karriere uden for esport de sidste mange år - og nu skal erhvervslivets dyder gøre organisationen mere professionel. En opgave, der ikke altid er lige nem.

  Sport