Live kanaler

Go' Morgen P3

- fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:25
  Go' Morgen P3

  Fredag 4. dec. 2020

  JoJo, Andreas og Mikkel har udvalgt deres yndlingsøjeblikke fra ugen på Go' Morgen P3.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Fredag 4. dec. 2020

  Trillingerne Oliver, Christian og Frederik fra DR3-serien "Trilling og helt min egen" er i studiet! De enæggede trillinger fortæller om de gange, hvor de har udnyttet, at de er nærmest identiske. JoJo vil høre lytternes "skæve skavanker". Er du kommet til skade på en ret wierd måde? Så er det din tur til at shine i Go' Morgen P3. JoJo og Mikkel prøver endnu engang at vippe "Last Christmas" af pinden! De har taget tunge skyts i form af Mads Langers "Et stjerneskud af sne" i brug.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Torsdag 3. dec. 2020

  Er Alternativets Torsten Gejl boomer? Efter forhandlinger om indefrosne feriepenge fyrede Torsten en joke af, hvor han kaldte sig selv og de andre politikere for boomere. Vi tester ham! Hvad er dine mest brugte emojis? Kate Middleton fik vist sine mest brugte smileys i en video, og nu bliver der diskuteret grundigt, hvad hun dog bruger agurk-emojien til! JoJo, Mikkel og Andreas kigger på deres mest brugte emojis. Mikkels nye quiz "Var du nøgen eller ej" er blevet modtaget med kæmpe kærlighed! Vi gør det igen!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Onsdag 2. dec. 2020

  To store retssager fylder mediebilledet i de her dage, nemlig Bornholmerdrabet og vanvidsbilisten på Langebro. Derfor sætter vi fokus på forbrydelse og straf med professor i kriminologi Linda Kjær Minke - og sammen med den tidligere indsatte Michael Fuhlendorff taler vi om, hvad hårdere straffe ville betyde for gerningspersonerne. Mikkels mor har sendt en julepakke til Go' Morgen P3-studiet! I pakken var der i alt fire skrabekalendere, og derfor startede samtalen: Hvis værterne vinder, skal de så dele gevinsten med Mikkels mor? Eller med Mikkel?

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 1. dec. 2020

  I dag starter retssagen om en vanvidsbilist, der kørte en politibetjent ihjel for et år siden. Vi får besøg af den dræbtes ven, Jonas Lambæk Thestrup, der fortæller om, hvordan det er at miste, og om hans kamp mod vanvidsbilister. Er du klar på at spise kaktus og safran skælhatte? Forskere har nemlig udpeget 50 fødevarer fra hele verden, som kunne være en del af din bæredygtige diæt i fremtiden. Det snakker ved med Rasmus Prehn, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, om. Og så bliver P3 grillet af komikerduoen Mikkel Klint Thorius og Michael Schøt, der står bag et helt nyt comedy roast koncept på Bremen Teater!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Mandag 30. nov. 2020

  Det er mandag. OG det er den allersidste dag, inden julen for alvor går i gang! Det snakker vi ikke om. Men til gengæld snakker vi med John Jensen, vicepolitiinspektør i Rigspolitiet og leder af politihundetjenesten, om hunde, der kan snuse sig frem til, om man er smittet med Covid-19. Rigtig mange organisationer plejer at holde arrangementer juleaften, så ingen skal være alene. Men corona er lidt kommer i vejen for det. Så Ester Safir har fundet en alternativ løsning og åbnet sit hjem for 8 unge mennesker, der ellers skulle have sidder for sig selv om juletræet. I dag starter retssagen om et af årets mest spektakulære retssager - nemlig drabet på en ung fyr ved et shelter på Bornholm i sommer. Det snakker vi med DR's retskorrespondent, Trine Maria Ilsøe, om. Mange stemplede det nemlig som racistisk motiveret, men var det det?

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Fredag 27. nov. 2020

  Du kender nok spasmageren Philip May fra Paradise Hotel! Nu åbner han op og fortæller om sine indre dæmoner efter at have været udsendt som soldat i Afghanistan. Det er i podcasten "Krigens Reality". Jeppe Wad skrev i går P3 og sig selv ind i historiebøgerne. 10 timer, 11 minutter og 57 sekunder endte han med at stå og kramme et træ. En træt Jeppe fortæller om gårsdagens bedrifter! Andrea Heick Gadeberg spiller en af hovedrollerne i den nye Anders Thomas Jensen-film "Retfærdighedens Ryttere". Hun fortæller om, hvordan det er at spille en karakter, som er i dyb sorg - mens Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas og flere andre kæmpe skuespillere fylder filmen med humor!

  Nyheder & Aktualitet
 • 22:18
  Go' Morgen P3

  Torsdag 26. nov. 2020

  HEP HEP HEP! JEP JEP JEP! KAN DU KRAM' DEN KÆP KÆP KÆP! I DAG ER DAGEN, HVOR P3 (forhåbentlig) KOMMER I GUINESS REKORDBOG! Journalistpraktikant Jeppe Wad står klar og krammer et træ i 10 timer og 6 minutter for at slå verdensrekorden i trækramning. Go'Morgen P3 sætter rekorden i gang med sportskommentator Tobias Hansen, så alle P3-programmer kan følge Jeppe dagen lang. Vi hører selvfølgelig også, hvor godt (dårligt) Jeppe har forberedt sig, og vi skal høre fra andre danskere, der har slået verdensrekorder. Og har Jeppe pitchet en film om sin rekord i trækramning til Peter Aalbæk...

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Onsdag 25. nov. 2020

  Det er dagen før, det store verdensrekordevent løber af stablen, og stemningen er høj i studiet. Men der sker meget mere end bare verdensrekordsnak. Jeppe Hald fra Sex & Samfund er i studiet for at forklare om en meget udbredt kønssygdom, ingen kender, og Sigrid Wagner kommer ind og fortæller om, hvordan sygdommen påvirkede hende. 2020 har været et kæmpe UFO-år, og derfor har Frederik Dirks og astrofysiker Anja Andersen lavet en ny podcast. Det fortæller de mere om i studiet!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 24. nov. 2020

  Der er kun to dage til det store P3 verdensrekordforsøg, og i den anledning er manden med den mundrette titel "Generel Manager of Guinness World Record Museum, Mikkel Sonne, i studiet for at fortælle os mere om rekordbogen og rekorderne deri. Lasse Engelbrecht giver en updatering fra guds eget land, Amerika, og den grønne skattereform bliver endevendt af Andreas Kousholt, og journalist på DR, Marie Sæhl! Sidst men ikke mindst får vi besøg af Christian Mogensen, der er seniorkonsulent på Center for Digital Pædagogik og vært på programmet "Hvorfor voldtog Jack?", til en snak om programserien på DR.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Mandag 23. nov. 2020

  Det er mandag, og Go' Morgen P3 skyder verdensrekordugen i gang med at invitere praktikant Jeppe Wad i studiet, til en snak om sit nært forestående verdensrekordforsøg, der løber af stablen torsdag. Det ender ud i en "mini" træningslejr, hvor Jeppe krammer en stueplante i en time, alt imens Go' Morgen P3 får gæster i studiet. Christian Ellegaard er på besøg i studiet for at fortælle om sin jagt på, hvem der sang alle smølfehitsne fra 90'erne, og Sandie Munck, dyrepasser i Odense Zoo, giver os det seneste afsnit i "pingvin hotel", som Go' Morgen-værterne har døbt livet i pingvinburet.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Fredag 20. nov. 2020

  Kvinder kan få nedfrosset sine æg, hvis de ikke er klar til børn. Hvis det er for at bevare eller forlænge sin fertile periode, kaldes det også 'social freezing'. Men hvis singlekvinder får frosset deres ubefrugtede æg, så bliver æggene destrueret efter fem år. Vi ringer til Liselott Blixt, sundhedsordfører Dansk Folkeparti, for hvad er problemet ved 'social freezing'? Det har været en hektisk uge på Christiansborg, derfor giver Andreas lige ugens politiske gennemgang fortalt i Tour de France-sprog. Statsminister Mette Frederiksen har rokeret rundt på sine ministre. Helle Thorning-Schmidt har gjort det hele otte gange, så vi får hendes insiderviden. Fredag betyder også 100 sekunders quiz og Fredagssang! I dag står kampen mellem 'Freestyler' af Bomfunk MCs og 'Spændt Op Til Lir' af Den Gale Pose!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Torsdag 19. nov. 2020

  JoJo har en mission! Et borgerforslag om kvinders æg har fået 50.000 underskrifter og er blevet stemt igennem i Folketinget, men det er ikke hele budskabet, der er kommet med. De ubefrugtede æg mangler i aftalen, og det er diskriminerende over for single-kvinder. Det skal vi gøre noget ved! Tue og Tony er tilbage på P3! De er aktuelle med en tattoo-bog, og i den anledning smider Tony trøjen og viser sin egen tatovering frem.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Onsdag 18. nov. 2020

  Bokseren Sarah Mahfoud stod foran sit livs største kamp mod WBO og WBC-verdensmesteren Amanda Serrano. Den blev aflyst på grund af corona, og hun må vende tilbage til sit job i hjemmeplejen. Sarah er i studiet og fortæller om aflysningen - og så har hun altså også pakket boksehandskerne. Pas på, Mikkel! 500 kr.-sedlen er blevet relanceret! Mikkel har fundet på en række andre ting, som han mener, at vi virkelig ikke burde bruge tid på at relancere. Berlingskes politiske redaktør Pia Glud Munksgaard forklarer op og ned i mink- og Mogens Jensen-sagen!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 17. nov. 2020

  Sugardater Lara Denice er i studiet! Hun har sugardatet i 11 år, og nu har hun oprettet virksomheden SD Consulting. Hun rådgiver og underviser piger i sugardating. Vores SMS-indbakke er fyldt med kritiske spørgsmål til Laras business. Mikkel har taget en ny klassiker med, nemlig "mad du har spist forkert"-legen. Bliv seriøst overrasket over, hvordan Silas mener, at vi alle burde spise kop-nudler! DR har fået en ny historie-podcast, som hedder Bakspejl! Vi har vært Martin Grønne i studiet, som hurtigt lærer os en ting eller to om vigtige historiske begivenheder.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Mandag 16. nov. 2020

  28-årige Nithu Thava står bag en ny online kampagne, der hedder #visummerhøjt. Kampagnen handler om, at vi sammen skal være med til at afstigmatisere den psykiske sygdom bipolar. DR's graverjournalist er på besøg i studiet! Han har fundet hemmelige rapporter, der viser, at USA har spioneret på danske ministerier og forsvarsindustrien.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Fredag 13. nov. 2020

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Torsdag 12. nov. 2020

  Andreas Kousholt og JoJo er alene hjemme i studiet, da Mikkel Rosendal ligger syg med halsbetændelse. Men når katten er ude, danser musene på bordet. Magnus Bonde og August Lassen fra DR-programmet Frigear gæster studiet og hjælper Andreas med at bestemme, hvad der er ægte Brian. JADA og Vera spiller live i studiet med deres nye single Lifetime, og JoJo og Andreas kan ikke få armene ned. Skriftlige Fuck Ups er tilbage og så er Shu-bi-dua's "Danmark" taget ud af højskolebogen. IKKE I ORDEN, synes værterne.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 10. nov. 2020

  JoJo er tilbage, og alt er godt igen! Chefredaktør på Kongressen, Anders Agner, snakker om Trumps planer for næste par måneder, professor Allan Randrup Thomsen fortæller om en mulig ny corona-vaccine, og så er Daniel Rye med på en linje fra Aarhus. Han er vært på et nyt DR2-program, der handler om Trauma. Værterne vender også en spiludgivelse, Sofie Lindes kjole og en enkelt positiv historie ved nedlukningen i Nordjylland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Mandag 9. nov. 2020

  Det er mandag, og hvis du undrer dig over, at JoJo er så stille, så er det fordi, hun har en sygedag. Derfor er der mandehygge i studiet, hvor Andreas og Mikkel styrer løjerne. De får besøg af Anne Sophie Tagesen Hansen, der har startet firmaet "Læderfar" og på den måde har fået genetableret kontakten med sin far, som har siddet i fængsel meget af hendes barndom. Hør hvordan i programmet. Derudover er Lasse Engelbrecht med fra USA, Samsøs borgmester Marcel Meiijer fortæller om et indbyggerboom, og så vil Mikkel gerne donere sin nabos kat som dyrefodder til Zoologisk Have.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Fredag 6. nov. 2020

  Netra Sommer blev adopteret fra Indien, da hun var 2 år gammel. Hun følte sig aldrig rigtig tilpas i familien, og derfor kæmper hun nu for at blive juridisk skilt fra sine adoptivforældre. Vi stiller om til vores nye korrespondent i London, Tinne Hjersing Knudsen! Vi hører, hvordan det står til med corona i England. Inspireret af valget i USA, så er fredagssangstemaet "gamle hvide mænd"! Skal vi høre Tom Jones med "Sexbomb" eller Bruce Springsteen med "Dancing In the Dark"?

  Nyheder & Aktualitet