Live kanaler

Go' Morgen P3

- fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Mandag 21. jun. 2021

  Det er mandag, og det betyder selvfølgelig, at vi skal til en god omgang Hedder Hesten Wilson! Vi har Christian igennem, og for en gangs skyld gætter værterne rigtigt på, hvem der er børn, og hvem der er dyr! Her til morgen skal vi også runde en undersøgelse fra Rådet Fra Sikker Trafik. Undersøgelsen viser, at hele 15 procent af de 17-24-årige har svaret ja til at have kørt i bil med for meget alkohol i blodet. I den forbindelse har vi også Rene Sloth med. Som 21-årig kørte han galt med alkohol i blodet, og som skulle sætte sit præg på resten af hans liv. Vi snakker også med Michelle Laviolette, der er seniorprojektleder i Rådet For Sikker Trafik, og har været med til at udarbejde denne her undersøgelse. Vi har også en mandagsmedvært inde! Mikkel har fri, så derfor har vi brug for lidt back-up! Vi har inviteret Gulddreng en tur i studiet, og han har endda taget en gæst med! Det er B.S. Christiansen, der kan give Gulddreng lidt tips til mental træning. Go' Morgen!

  Nyheder & Aktualitet
 • 19:41
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Andreas er på Bornholm, så Jojo og Mikkel ringer og spørger, hvordan det går. Så snakkes der både om EM, Klovn og Astronaut-is! Så go' fornøjelse og go' weekend!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Fredag 18. jun. 2021

  Det er ordentligt meget fredag i dag, og det betyder god stemning og masser af fede tin på programmet. 4 milliarder dollars... Det er det, som det koster i Coca Colas pengekasse, hvis en verdensstjerne ved navn Cristiano Ronaldo rykker et par colaer væk under et pressemøde. Efterfølgende er flere sportsstjerner gået ham i fodsporene. Vi kigger på, hvad det er for en bølge, som skyller ind over idrætten for tiden. Vi har nok verdens vildest hvalhistorie på programmet i dag, hvor en mand i USA ved et uheld havnede i en pukkelhvals gab - hvordan kan det ske, og hvad gør man egentligt, hvis man ender i en hvals mund? Det ved kurator ved Den Blå Planet, Lars Olsen, så ham stiller vi alle vores dumme spørgsmål. Tabloid avisen 'The Sun' har skrevet en masse vås om skandinavernes sexvaner. De tror vi alle sammen går på swinger klubber, og jeg skal komme efter dig. Det vil vi rette op på, for det kan vi ikke se os selv være en del af. Så vi ringer til England, og får sat det på plads. Der er faktisk valg i Iran pt., og det skulle efter sigende være et af de mere opsigtsvækkende af slagsen. Vi har fået fingrende i Mellemøstkorrespondent, Michael S. Lund, som lige tager temperaturen for os.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Torsdag 17. jun. 2021

  Én af Randers' største sønner har fødselsdag i dag - Andreas bliver 30 år! Det skal selvfølgelig markeres i radioen af andre store personligheder fra hjemegnen. De danske fodbolddrenge skal på EM-banen igen, hvor de i aften skal spille mod Belgien. Og hvem er bedre til at snakke om EM, end en EM-vinder selv! Vi har fået fat på den super legendariske fodboldspiller og kommentator, Morten Bruun, og den lidt mindre store fodboldkender, Maria Fantino, der skal være med til at stå for opvarmningen på P3. En kvinde har udgivet sig for at være læge, uden at være det. Vi taler med DR journalisten Monica Jørgensen, der tidligere er blevet snydt af kvinden. Men er værterne bedre til at gennemskue en falsk læge? Det eksperiment tester vi af! I den her uge har gutterne fra Lidt til Lægterne og Go' Morgen P3's værter arbejdet på en musikvideo til vores uofficielle EM-sang "Lidt til Lægterne (Kå Så Danmark)". Vi har Mads Bo og Martin fra Lidt Til Lægterne med på en telefon for at høre om arbejdet!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Onsdag 16. jun. 2021

  Det er onsdag, så derfor tager vi fat i vores indre Sara Bro, da vi skal snakke om et dilemma fra jer lyttere! I dag er dilemmaet fra Hassan, der simpelthen ikke magter at vaske sine roommates' beskidte undertøj! Vi snakker også med Ole Hall. Han er erhvervsjournalist på P1 Orientering, og har været med til at dække en historie om SU-gæld. For intet mindre end 135.000 mennesker sidder i saksen, og har skrabet en SU-gæld til sig. Vi skal også snakke om atomvåben! For lige nu er antallet af kampklare atomvåben stigende, ifølge Fredsinstituttet i Sverige. Hvor bange skal vi lige være for det? Vi ringer til Peter Viggo Jakobsen, lektor for Strategi på Forsvarsakademiet, for at han kan gøre os klogere på situationen. Slutteligt ringer vi til vores faste USA-ekspert, Andreas Birch! Det gør vi, fordi USA's præsident, Joe Biden, har sit første møde med den russiske præsident, Vladimir Putin senere i dag. Og det lyder som en sprængfarlig cocktail! Hvad kan vi se frem til? Det fortæller Andreas os. Go' Morgen!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 15. jun. 2021

  Det er tirsdag, og det betyder, at vi skal kigge på en omgang perfekt engelsk! Vi skal også snakke om Donald Trump. Han fyldte 75 år i mandags, og det har han fejret med manér! Han har opstartet et politisk roadshow, hvor de atter skal forsøge at "make America great again". Vi har derfor hevet fat i Frederik Hjort, der er forsker i vælgeradfærd ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet, for at han kan forklare os, hvad det roadshow går ud på. Vi tager også en status på landsholdslejren. For selv om hele Danmark blev ramt af et kæmpe chok med Christian Eriksen, der kollapsede på banen, skal Danmark alligevel spille landskamp igen. Det skal de på torsdag, hvor det er Belgien, der er modstanderen. Men hvordan er stemningen i landsholdslejren? Vi har taget fat i Peter Fiilsø, der er journalist og reporter på DR Sporten, og som befinder sig i Marienlyst sammen med landsholdet. Slutteligt snakker vi også med Nanna Wesley Hansen. Hun er arbejdsmarkedsforsker ved Københavns Universitet, og hun skal hjælpe os med at forstå den strejke, der er blevet en realitet hos de danske sygeplejersker.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Mandag 14. jun. 2021

  Det er mandag, og selv om det har været en weekend med fokus på den tragiske fodboldkamp mellem Danmark og Finland, så må vi også se fremad. Og fremad skal vi i dagens program. Vi har besøg af vores kollega, Pelle Peter Jencel. Det har vi, fordi der i fredags var KarriereKanonen, hvor to vindere blev kåret. Vi får også ringet til Cecilie Kallestrup, DR's EU-reporter, for at hun kan gøre os klogere på det G7-topmøde, der skal finde sted senere i dag. Det er også mandag, og det betyder at en af vores værter har fri! Derfor har vi inviteret en mandagsgæst ind, som skal fungere som det tredje ben i taburetten, der er Go' Morgen P3. I denne omgang har vi inviteret Anna Lin ind som dagens mandagsgæst! Til sidst i programmet får vi også besøg af Peter Qvortrup Geisling, DR's sundhedskorrespondent. Det har vi, fordi Anna Lin havde et lille ønske om at lave et interview med ham. Vi snakker med ham om, hvordan en sund og rask topatlet kan få et pludseligt hjertestop. Vi snakker også om at bearbejde chokket efter Christian Eriksens pludselige kollaps, og hvordan man skal snakke om det med sine børn. Vi, på Go' Morgen P3, sender de bedste tanker til Christian Eriksen, hans familie og hele landsholdstruppen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 13:15
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Fredag 11. jun. 2021

  Det er fredag, og det betyder, at weekenden er LIGE på trapperne. Det betyder også, at vi skal have sat gang i både fredagssangen og en 100-sekunders-quizzen! Magnus Heunicke vil fra 1. juli opspore coronasmitte via afføring i spildevand. Men er der egentlig andet spændende, man kan finde i spildevandet? Det snakker vi med Jes Clauson-Kaas, chefkonsulent hos Hofor, om. Er du nogensinde flyttet hjem til dine forældre for 6. gang? Dét er Sys Bjerre, og i dag leder vi efter en lytter, der kan slå hende! Vi skal selvfølgelig også høre vores helt egen, uofficielle EM-sang "Kåsser Danmark" - smukt udført af "Lidt Til Lægterne".

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Torsdag 10. jun. 2021

  I dagens program skal det handle om cyberkriminalitet - og hvor udsatte danskerne er. I den forbindelse snakker vi med Jacob Bech, der er på Cyberlandsholdet og kan hacke din telefon hurtigere, end du kan nå at spise en Hawaii-pizza. Det skal selvfølgelig også handle om fodbold. Rusland har nemlig indsendt en klage over Ukraines EM-trøjer, fordi Krim-halvøen er på trøjen - og de to kan altså ikke blive heeelt enige om, hvem der ejer dén. Mathilde Kimer gør os klogere på situationen. "Er I klar til at smadre byen på en ikke voldelig måde?" Sådan sagde en kvinde til en Men In Black-demonstration i januar, og hun stod altså til en dom på to års fængsel. Sten Schaumburg-Müller, der er professor ved Juridisk Institut på SDU, fortæller, hvorfor dén straf er blevet sat ned til 60 dages fængsel. Vi vender også Bidens besøg i Europa, og så skal vi selvfølgelig havde fundet nogle fede rekorder blandt vores lyttere!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Onsdag 9. jun. 2021

  Efterskoler hitter mere end nogensinde før - men hvorfor hiver efterskolelivet i SÅ mange? Til at svare på det har vi her til morgen inviteret en form for eksperter på det her område i studiet: Nemlig to færdigbagte efterskoleelever, som er aktuelle i DR3-serien "Efterskolen". Vi skal selvfølgelig også et smut forbi morgenrådet, hvor vi i dag skal hjælpe Naja og hendes kæreste med et gave-dilemma. Og så er vi jo i gang med at lave den uofficielle EM-sang sammen med de to gutter fra Lidt til Lægterne, Mads Bo og Martin. De kommer forbi studiet for at fortælle hvor langt de er med sangen og spille en lille teaser fra sangen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 8. jun. 2021

  Det er tirsdag, og traditionen tro skal vi selvfølgelig høre lytternes perfekte oversættelser fra dansk til engelsk i "Perfekt Engelsk", og så er vi fortsat på jagt efter Danmarks fedeste navn. Vi skal også vende makeup til mænd, da den pensionerede baseballstjerne Alex Rodriguez har lanceret sit egen make-up-produkt, specifikt til mænd. Diskussionen kører på Christiansborg, om vi skal have flere fodboldfans ind i Parken, når Danmark på lørdag møder Finland i gruppespillet i EM. For hvad kan der ske, og er det en god idé?

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Mandag 7. jun. 2021

  Over weekenden har Mikkel afprøvet 10 guidelines til, hvordan man nemmere kan blande sig i den offentlige debat på Facebook. Men hvordan er det gået? Vi evaluerer Mikkels kommentarer med en af skaberne bag de 10 guidelines, Marek Azoulay. Vi har også valgt at ryste posen her på Go' Morgen P3. Hver mandag har vi en spritny vært med, som skal være stand-in for én af vores tre faste værter. I dag har vi givet Andreas fri, og derfor får vi besøg af vores første mandagsmedvært - nemlig Nikolaj Stokholm. Vi på Go' Morgen P3 skal da også lave Danmarks Uofficielle EM-sang! Derfor har vi hevet fat i Lidt Til Lægterne, som skal være med til at lave det her nye EM-hit. I den lidt tungere ende så kunne DR i går afsløre, at politiet fik 68 anmeldelser om seksuel afpresning - og at politiet kendte identiteten på den nu dømte serieafpresser i 11 måneder, før han blev anholdt. Vi vender hele sagen her til morgen med Maiken Steen Frederiksen, der er undersøgende journalist.

  Nyheder & Aktualitet
 • 17:45
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Vi vender en meget hektisk uge med en meget ufokuseret podcast, hvor vi både når at røre ved JoJo's dårlige vaner, B-Boys, Birthe Kjær og et vandtårn i Aarhus. God weekend og god fornøjelse!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Fredag 4. jun. 2021

  Weekenden er så tæt på, at vi næsten kan smage den. For det er endelig fredag! Det betyder selvfølgelig en omgang 100-sekundersquiz! Denne gang har vi Kristoffer med, og han gør det skide godt! Men slår han rekorden på 18 rigtige? Vi snakker også med den nye designchef for Rolls Royce. Det er danske Anders Warming, der i fremtiden skal stå for designet på de britiske luksusbiler! Vi har også EM-feber her i studiet! For vi har besøg af Alphabeat, der leverer den nye EM-sang, Danmarks Dynamite! Vi hører historien bag valget af Kasper Schmeichel, Yussuf Poulsen og Pierre-Emile Højbjerg som de danske landsholdsstemmer på nummeret! Vi slutter selvfølgelig af på en fredagssang. Det kunne ikke være mere forskelligt, da valget er mellem Danseorkestret og O-Zone! Go' Morgen og Go' weekend!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:58
  Go' Morgen P3

  Torsdag 3. jun. 2021

  I dag skal vi kaste os ud i jer lytteres personlige rekorder! Andreas afprøver Sofies rekord, der går på, at hun kan have 8 Mariekiks i munden og vende dem. Andreas' forsøg er dog med blandet succes. Vi hører også fra Alex, der har en rekord, der inkluderer tændstikæsker og balance. Vi snakker også om betablokkere! For flere unge bruger betablokkere som studydrugs for at komme igennem en eksamen. Vi snakker med Silje-Marie Ørntoft, der selv går på HF og benytter sig af betablokkere for at klare sig igennem eksamensperioden. Vi skal også snakke om Facebookkommentarspor! For tonen er blevet for grim på de sociale medier, og der skal gøres noget. I hvert fald hvis man spørger Dansk Ungdoms Fællesråd. De har lavet 10 forskellige guidelines til, hvordan man skal deltage i debatten på nettet på en sund måde. Derfor har vi fået fat i Marek Azoulay, der er frivillig i Dansk Ungdoms Fællesråd, og som har været med til at udarbejde de her 10 guidelines. Go' Morgen!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Mandag 31. maj 2021

  Det er mandag, og det betyder, at Go' Morgen P3 er tilbage! Vi snakker - igen - med Karsten Lillelund, der er i færd med at bestige Mount Everest. Hvad der driver ham mod toppen, og hvordan man håndterer corona på verdens højeste bjerg, fortæller Karsten Lillelund om i dag. Spilgiganten Epic Games hiver Apple i retten. Apple sidder nemlig næsten egenhændigt på app-markedet, og det har fået Epic Games til at reagere. Rune Kristian Nielsen, der er ph.d. og lektor på Københavns IT-Universitet, gør os klogere på, hvad udfaldet af den her retssag betyder. Vi skal også diskutere "Operation Dunhammer" med Niels Fastrup, der er graverjournalistikkens svar på DJ Khaled. Sidst - men bestemt ikke mindst - vender vi de voksende boligmarkedspriser. DR's erhversjournalist Jacob Ussing gør os klogere på dén udvikling.

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:57
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Vi laver en kæmpe opfølgning på en uge, hvor både Andreas og JoJo har ramt aviserne. Mikkel ringer til BT's Karoline Lerche Nielsen for at høre, hvad han skal gøre, før at de gider skrive om ham. Og så vender vi også ugens absolut vildeste historie, om en reporter i en swingerklub, der er gået hele vejen i journalistikkens tegn. God fornøjelse!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Fredag 28. maj 2021

  Det er fredag, og vi har strikket et lækkert program sammen til jer! Vi har fertilitetstema på Go' Morgen P3 denne uge, og i dag snakker vi med Søren Ziebe, professor i Klinisk Embryologi, der gør os klogere på konsekvenserne af infertilitet og underbefolkning. Emma Jartfoft, praktikant på Go' Morgen P3, er taget en tur til Virum Gymnasium. De har nemlig valgt at lave en lidt alternativ gymnasieafslutning for 3.g'ere - om dén er gal eller genial, finder Emma ud af i dag! Vi skal selvfølgelig også have en 100 sekunders quiz, og så snakker vi om det nye power couple, der er på alles læber - nemlig Rihanna og ASAP Rocky!

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Torsdag 27. maj 2021

  Fertilitetstemaet er stadig i fuld gang, og i dag får vi besøg af fertilitetsprofessor Peter Humaidan. Han 'breaker' de to sædprøvesvar, som Mikkel har afventet svar på i løbet af ugen. Den danske computerspilbranche boomer! Men hvorfor sker det her? Det spørger vi Jesper Krogh Kristiansen, som er spilkonsulent i Vision Denmark. Hvor hurtigt kan værterne bunde en capri sun? Det tjekker vi i dag, som et led i verdens fedeste radio-indslag. Selvfølgelig "Personlige rekorder". Vi snakker også om den russiske coronavaccine, 'Sputnik V' - ny forskning tyder på, at det muligvis kunne være en ret god vaccine. Men hvad siger den tidligere chef for godkendelsesafdelingen for lægemidler i Lægemiddelstyrelsen Steffen Thirstrup til den?

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Onsdag 26. maj 2021

  Der kører fertilitetstema i denne uge på P3, og i dag har vi besøg af Sanne og Albert, som har været igennem en hård omgang fertilitetsbehandling. En behandling, som i sidste ende gav pote, men hvordan var vejen derhen? Vi har morgenrådet i dag, og endnu engang har vi hænderne i et dilemma, som er svært at greje. Hvordan har man det, når man ikke har spist i 7 dage? Det spørger vi Sara Ørsted om, efter hun har sultestrejket for miljøet sammen andre unge fra Den Grønne Studenterbevægelse. Spoiler alert - hun er sgu lidt sulten. Vi har også besøg af et brag af en duo - nemlig Thomas Graversen og Lars Jacobsen. Hvor store er Danmarks chancer for at vinde EM, og er det nogle gode valg den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har taget. Det snakker vi med dem om, plus en masse spas. De er ikke til at styre de to.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 25. maj 2021

  Vi er tilbage! Efter en lille forlænget weekend er vi tilbage i din radio for at give dig den helt perfekte stemning lige fra morgenstunden! I dag snakker vi om fertilitet! Det er et tema, som vi har hele ugen, og vi sparker det i gang med at have besøg af Søren Ziebe, en af de førende eksperter inden for fertilitet. Vi snakker også med MCR! Hvis du tænker "hva' for en fisk?", så kan vi røbe så meget, at det er hele DR's nerve og kontrolrum. Så har vi heller ikke sagt for meget! Vi skal også runde en omgang Perfekt Engelsk, hvor vi igen skal høre om de sjoveste oversættelser fra jer lyttere! Go' Morgen!

  Nyheder & Aktualitet
 • 16:13
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  En super blandet pose snak denne fredag, der blandt andet handler lidt om næste uge på Go' Morgen P3, hvor både Mikkel og JoJo har noget på spil. God fornøjelse, god weekend og god pinse.

  Nyheder & Aktualitet
 • 14:35
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  "Vi vender mandagens sender med en halv promille, og så har Mikkel en klam anekdote med, som er decideret svær at komme igennem med de meget "slimede" detaljer."

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:45
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Andreas er stadig meget fokuseret på, hvem der kan fyres på redaktionen, hvilket der igen bliver diskuteret flittigt. Og så har vores kollega Lasse arrangeret en klassisk omgang 'Pandoras Æske', hvor vi dykker ned i nogle svære og personlige forhold på Go' Morgen P3. God weekend!

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:25
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Mikkel er blevet inspireret til at drikke urin, ligesom deltagerne i 'Alene i Vildmarken', Andreas fortæller om dengang, at han blev kaldt for kusse af sine venner, JoJo fyrer sig selv efter at have fået 0 stjerner af Ekstra Bladets anmelder, og så der generelt bare rigtig lummer stemning i fredagspodcasten fra Go' Morgen P3. God fornøjelse!

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:27
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Det skal igen handle om skyld! For hvem skal egentlig stå på mål for den tvivlsomme kartoffelquiz, der kom med i programmet i tirsdags? Så har Mikkel også fået en meget personlig klage, som viser sig at være håbløs upersonlig i virkeligheden. Du kan høre, hvordan det hele hænger sammen i denne podcast.

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:05
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Vi sender jer lige godt afsted på weekend, inden vi også går på påskeferie! Du kan høre, hvorfor Andreas måske skal fyre sig selv, og hvordan JoJo er gået i gang med at finde frem til sine rødder i Afrika.

  Nyheder & Aktualitet
 • 17:42
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Mikkel er gået i gemmerne og har fundet en avisartikel fra 2006, hvor Andreas var aktiv elevrådsformand og førte en revolution på sin folkeskole. Og så får JoJo testet sine evner som menneskerkender. Vi slutter det hele af med verdenshistoriens mest akavede farvel!

  Nyheder & Aktualitet
 • 17:20
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Mikkel får ufrivilligt gravet lidt i sin fortid, hvor han var reporter hos Monte Carlo og voldsomt upopulær hos Andreas. Så følger JoJo op på onsdagens udgave af Morgenrådet, hvor lytteren Celine virkelig fik udfordret os på det sproglige.

  Nyheder & Aktualitet
 • 15:08
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 14:38
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 16:52
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  Go' Morgen P3 hopper på ferie i næste uge. Men inden dag samler vi lige op på en ret kaotisk uge, hvor Mikkel var i karantæne. Vi diskuterer målgrupper og melodi gram prix, og så kan du også høre, hvilke tre kendte, der ville gøre os mest "starstruck".

  Nyheder & Aktualitet
 • 22:29
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  En vild uge med Danmarks Indsamling er overstået, og vi fik indsamlet et svimlende højt beløb på Go' Morgen P3. En af dem var Claus fra Esbjerg, der vandt en espressomaskine, og han var MEGET glad for dem. Så skal vi også genbesøge JoJos castingforløb på en DR-video og selvfølgelig høre verdens dårligste udgave af 'For Evigt' med Volbeat.

  Nyheder & Aktualitet
 • 20:39
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  JoJo, Mikkel og Andreas samler op på ugen på Go' Morgen P3, hvor de blandt andet samler op på lytteren Julie, som slugte sin earpods, da hun troede det var en vitaminpille. Og så kan du også høre, hvordan indslaget lige-ved-og-næste-navne tager en genial men uventet drejning.

  Nyheder & Aktualitet
 • 20:22
  Go' Morgen P3

  Ugens highlights

  JoJo, Andreas og Mikkel vender ugen der gik på Go' Morgen P3 og har samlet deres highlights fra ugen. Gitte Hænning har ramt de svenske hitlister og lige præcis det blev Andreas meget modvilligt tvunget til at tage stilling til. Du kan også høre, hvordan Jojo snart kommer på tv i en alt for lille køredragt, og så vender vi selvfølgelig også verdens måske dårligste ide til en app.

  Nyheder & Aktualitet