Live kanaler

Go' Morgen P3

- fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med Jojo og Mikkel Rosendal, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Mandag 19. okt. 2020

  Chefrådgiver Whitecloud hos Henrik Kjerrumgaard kommenterer på de hæsblæsende uger, som Det Radikale Venstre har haft. Vi sætter fokus på depression hos unge i Go' Morgen P3. Overlæge og professor Maj Vinberg fortæller os, hvad der sker rent kemisk oppe i hjernen, når vi rammes af en depression. Bagefter fortæller Natasja Hørup om, dengang hun selv blev ramt af en depression og fik hjælp af antidepressivt medicin til at komme tilbage på sporet.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Fredag 9. okt. 2020

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag. Stå op med Jojo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Torsdag 8. okt. 2020

  Morten Østergaard er gået af som politisk leder for Radikale Venstre, fordi han for 10 år siden tog en partifælle på låret. Politisk redaktør på Avisen Danmark, Thomas Funding, kommenterer på den politiske tophistorie! Vi taler også med Radikale Venstres nye politiske leder, Sofie Carsten Nielsen, om gårsdagens møde og det nye formandskab. Vi står midt i en kulturændring, når det kommer til sexisme! Adfærdspsykolog Anders Colling-Jørgensen forklarer, hvad det er, vi som samfund er ved at gennemgå.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Onsdag 7. okt. 2020

  QAnon konspirationsgruppen er blevet banned fra Instagram og Facebook, fordi de er for farlige. Det snakker religion- og konspirationsekspert Peder Byberg med os om. Det store slikmysterium i Vinderup fortsætter, og allestedsnærværende graverjournalist Astrid er nu at finde i byen. Hun fortæller seneste nyt, snakker med kilder og interviewer en byrådspolitiker, der afviser, at det er Bandidos, der står bag uddelingen af slikposer. Andreas Kousholt har arrangeret TV-klub for ham selv, og han har startet med at se Mette Frederiksens åbningstale. Han har et referat med, imens reporter Jeppe Wad dækker demonstrationerne ude på Slotspladsen. Det kommer der et rigtig sjovt klip ud af. Sidst, men ikke mindst, er der Morgenråd, hvor utroskab og tilgivelse deler vandene.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:55:59
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 6. okt. 2020

  Vi render direkte ind i et vaskeægte mysterium her tirsdag morgen. En masse slikposer er blevet lagt ude foran nogle huse i Vinderup, og INGEN ved hvem eller hvad, der står bag det. Det ender med, at vi sender ungdomsreporter og redaktionens svar på Enola Holmes, Astrid, afsted til Vinderup. Thøger Kirk er i studiet for at snakke om en klimaappel til regeringen, underskrevet af 139 fagpersoner indenfor klimaområdet. Instagram fylder 10 år, der er perfekt engelsk igen, og så er vi et tur på ældreklubben Stormly for at få en anmeldelse af P3 Guld lytterhit-nomineringerne.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Mandag 5. okt. 2020

  Det er mandag morgen, og verdens bedste morgenværtstrio er endnu engang klar til hjælpe dig igennem morgenen. Der bliver diskuteret alt fra Mikkels vens scoringsforsøg til et makabert opgør i Slagelse, involverende en håndgranat og en økse. Trump er igen i fokus for alt andet end politik; denne gang er det hans læges obskure pressemøder, der bliver taget under luppen. Cecilie Lund er nyuddannet SOSU, og hun er i studiet for at fortælle om alt det fede ved hendes profession. Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt er nye formiddagsværter på P3, og de kigger ind for at fortælle mere om deres nye show Buffeten.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Fredag 2. okt. 2020

  The Minds of 99 er ude med singlen "En Stemme" - og med i den nye P3-podcast "Hvem er The Minds of 99". Vi har dem i studiet til en snak om kirsebærvin, halvtredskronesedler og deres aflyste koncert i Parken. Curlingklubbens Maria Fantino har fortalt om sin oplevelse med sexisme i Genstart. Hun er ikke gået ud offentligt med et navn - hun forklarer i studiet hvorfor. Det er fredag, og derfor skal vi høre en fredagssang! Det er Andreas' første fredag på Go' Morgen P3, og derfor har han fået lov til at vælge temaet: "Sange, du skammer dig over, at du hørte som barn!"

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Torsdag 1. okt. 2020

  Grækenland og Tyrkiet udkæmper en armlægningskonkurrence til søs ud for Cypern. Tyrkiet vil lede efter gas i et havområde, som både EU og grækerne mener er græsk. Men konflikten rummer mere end det. Michael S. Lund, Mellemøstkorrespondent, forklarer os, hvad der sker. 7-trinskarakterskalaen er måske på vej ud, for i dag præsenterer et ekspertudvalg en evaluering af fire forskellige modeller for, hvordan en ny karakterskala kan se ud. Formanden for Danske Studerendes Fællesråd, Johan Hedegaard Jørgensen, fortæller, hvad det kan betyde. Og så kan man åbenbart udnytte tagtoppe til at plante byhaver. Det siger Livia Haaland fra ØsterGro.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Onsdag 30. sep. 2020

  I går var det Danmarks første officielle madspildsdag. Vi snakker med Judith Kyst, direktør for Madkulturen.dk, om overskudsmad, og hvad vi kan gøre. Der har været en del negative sager i Forsvaret for tiden. Og nu går forsvarets øverste chef Bjørn Bisserup på pension. DR Nyheder journalist Mads Korsager, forklarer os, hvad det betyder. Desuden har Præsident Donald Trump og Joe Biden haft deres første direkte TV-debat inden præsidentvalget i USA . Rasmus Sinding Søndergaard, post doc. fra Lund Universitet, fortæller os, hvad højdepunkterne i debatten var. Et stigende antal unge føler sig ensomme, og det er især unge drenge, der ofte føler sig alene. Vi får besøg af Kasper Holst, der selv har mærket det og i dag er en del af unge-organisationen Ventilen, der arbejder med ensomhed.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 29. sep. 2020

  Vores rap-mama Jojo slår fast, hvorfor vi skal blive ved med at tale om sexisme. Og det gør hun selvfølgelig til et fedt beat! I går stod Veganerpartiet frem og fortalte for første gang om deres mærkesager. Vi har partileder Henrik Vindfeldt i studiet til en snak om deres idéprogram og visioner. Simon Talbot skulle have turneret hele verden med sit nye stand up-show, men så kom corona. Nu har han skrevet showet om, men kører det stadig på engelsk.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Mandag 28. sep. 2020

  Vi har fået ny medvært - det er Andreas Kousholt! Vi elsker det! Mikkels tidligere chef er på besøg! Det er nemlig Natholdets Anders Breinholt. Han har 10 års jubilæum, og dét skal fejres! Johanne Rytter Steenstrup fra "Sustain Daily" fortæller om sy- og krea-trenden, der florerer på Instagram.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Fredag 25. sep. 2020

  Det er fredag, så i dag fredagshygger vi! Vi skal have en ny vært fra på mandag, og i den forbindelse har Mikkel og Jojo lavet nogle dummies for at finde den helt rigtige. Vi havde bl.a. en tidligere statsminister på prøve, men det gik dog ikke helt perfekt. Ikke alle forholdskonstellationer er helt monogame, og det er Louise Richter og hendes forhold til Kasper et billede på. De har et åbent forhold, og det er det, der fungerer for dem. Louise har lyst til sex, også med andre end Kasper, men er der nogle komplikationer ved det, og hvad gør de for eksempel, hvis de bliver gift og får børn? Igen smager vi på lækre vine. Vi skal nemlig igen finde ud af, hvad din hjemstavn ville smage af, hvis den var en vin. At blive ramt af corona kan have konsekvenser. Annika Wetterling, som er en kollega fra Nyhederne, er en af dem, som er blevet ramt af corona. Hun døjer med at have mistet både lugte- og smagssansen, lige som flere andre der har været ramt af sygdommen. En evaluering udarbejdet af Uddannelses- og Forskningsministeriet viser, at videregående uddannelse ofte vælges på baggrund af prestige fremfor ud fra interesser. Vi hører jer lyttere om, hvornår I har bestemt den fremtidige uddannelse ud fra prestige, og hvad der kommer ud af det.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Torsdag 24. sep. 2020

  Hvad smager din hjemstavn af? Det spørger vi lytterne om, efter at det er kommet frem i et forskningsprojekt udarbejdet af Aarhus Universitet og Business Region Midt, at fødevarer smager anderledes, alt efter hvor de er dyrket. FN's verdensmål har 5 års fødselsdag, men hvordan går det egentligt med dem? Vi har klimaforsker Sebastian Mernild med for at give os et overblik. Særligt er han bekymret for det 13. verdensmål, som er et mål om at nedsætte udledning af drivhusgasser og passe på klimaet. Louise Kjølsen går med en konstant frygt for at blive voldtaget eller dræbt efter en række trusler. Hun er aktuel i DR-serien "Hvem vil voldtage Louise?", og vi hører hende bl.a. om, hvordan det er at have de her trusler så tæt inde på livet, og hvad man kan gøre, hvis man kommer ud for lignende. Demonstrationer er stadig en del af dagligdagen i USA, og de er eskaleret, fordi de amerikanske politibetjente, der skød og dræbte Breonna Tayler i marts, ikke er blevet tiltalt for drabet på hende. Vi har vores mand i USA, Lasse Engelbrecht, med for at gøre os klogere på, hvad de her optøjer betyder for bevægelsen Black Lives Matter og det kommende amerikanske præsidentvalg. Flygtningelejren Moria, med omkring 15.000 flygtninge, på den græske ø Lesbos, er brændt ned til grunden. Journalist på DR Nyheder Cecilie Kallestrup giver os et overblik over situationen på Lesbos.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Onsdag 23. sep. 2020

  I dagens program har vi Casper Schrøder med til at tale om unges økonomi. De er nemlig blevet fattigere. Sine er 20 år gammel og er konverteret til islam, hvilket har affødt hårde reaktioner fra mange i hendes familie. Vi snakker med hende om konsekvenserne deraf, og hvordan det har været. Sidst men ikke mindst har vi Anders Morgenthaler med i studiet. Han har lavet en bæredygtig serie, hvor alt er produceret efter klimavenlige metoder.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:56:00
  Go' Morgen P3

  Tirsdag 22. sep. 2020

  Amalie på 27 år lever livet som influencer og instagrammer, men i marts får hun konstateret lymfekræft, og hvad skal hun så gøre på sin Instagram? Amalie vælger at være ærlig om sin sygdom, og det har lært hende en masse om perfekthedskultur på sociale medier. Vi har også besøg af en gammel kending. Stefan Knudsen overrasker værterne, da han kommer i studiet klædt ud som Donald Trump. Han er vært på serien "Trumps Tweets", som kan streames lige nu på DRTV. Om tirsdagen kører vi også endnu en sjov omgang af "Perfekt engelsk", hvor vi hører lytternes bedste oversættelser fra dansk til engelsk.

  Nyheder & Aktualitet