Live kanaler

Hallo Far

Arian er 24 år og har aldrig haft et tæt forhold til sin far. Når han kigger rundt på sine venner, er der heller ikke rigtig nogen af dem, der kender deres fædre. Hvorfor er det så normalt, at fædre zoner ud af deres sønners liv? Hvorfor virker de så ligeglade? HALLO FAR er seks historier om sønner, der er blevet svigtet af deres fædre. Sammen med Arian råber de op om, hvor ondt det gør at vokse op med en far, der forsvandt.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 12:55
  Hallo Far

  1:6 - Hvorfor skal jeg kæmpe for din anerkendelse?

  Boksehallen er fyldt op, luften er tyk af råbende fædre, der hepper på deres sønner, og i ringen smadrer Zam Zam den ene efter den anden, mens han tænker på sin far. Medvirkende: Arian Kashef, Runi Lewerissa og Moe-Tawfik Zam Zam. Redaktion: Babak Vakili, Bastian Bak, Emil Riscaldini og Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Dokumentar
 • 10:27
  Hallo Far

  2:6 - Hvad er forskellen på kærlighed og frygt?

  Thomas trækker vejret dybt, før han stiller sig op foran sin far, der igen står og råber. Det er første gang, Thomas siger fra, men sidste gang han lader sig skræmme. Nok er nok. Medvirkende: Arian Kashef, Runi Lewerissa og Thomas Wedelgreen. Redaktion: Babak Vakili, Bastian Bak, Emil Riscaldini og Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Dokumentar
 • 12:32
  Hallo Far

  3:6 - Hvorfor er du så ligeglad med mit liv?

  Umut er 13 år. Selv om han har boet i Danmark med sin mor i tre måneder, er det først lige gået op for hans far tilbage i Tyrkiet, at de er rejst væk. Medvirkende: Arian Kashef, Runi Lewerissa og Umut Sakarya. Redaktion: Babak Vakili, Bastian Bak, Emil Riscaldini og Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Dokumentar
 • 11:24
  Hallo Far

  4:6 - Er forretninger vigtigere end din søn?

  Robin har brugt sine teenageår på kostskole. Hans far opdrager ham igennem telefonen. Men det er ikke godt nok for Robin. Medvirkende: Arian Kashef, Runi Lewerissa og Robin Andersen. Redaktion: Babak Vakili, Bastian Bak, Emil Riscaldini og Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Dokumentar
 • 11:15
  Hallo Far

  5:6 - Hvis du elsker mig, hvorfor ringer du så aldrig?

  Mohammed har lige fået en ny basketbold fra Fætter BR. Nede i gården lærer hans far ham at drible med den. Det er sindssygt hyggeligt. Men snart bliver han og hans far fremmede. Medvirkende: Arian Kashef, Runi Lewerissa og Mohamed Hussein. Redaktion: Babak Vakili, Bastian Bak, Emil Riscaldini og Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Dokumentar
 • 10:15
  Hallo Far

  6:6 - Hvorfor bliver jeg altid parkeret?

  Christian sidder alene i sin fars bil og synger med på 80'er-klassikerne i radioen. Han venter på sin far, der er på værtshus og drikker øl. Medvirkende: Arian Kashef, Runi Lewerissa og Christian Hald. Redaktion: Babak Vakili, Bastian Bak, Emil Riscaldini og Sandra Mia Susgaard. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Dokumentar