Live kanaler

Hoffmeyer, Anett & Partners

På det nystartede reklame- og kommunikationsbureau arbejder Anna Juul og Mathias Helt benhårdt på at yde strategisk og agil kommunikationsmæssig førstehjælp til hele Danmark. HOFFMEYER, ANETT & PARTNERS - Skal vi stave det for dig? #reklame #branding #content #vegan #some

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 35:50
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  God jul, søde

  Mathias og Anna har gang i det helt store juleshow med guirlander og pebernødder fra Aldi. Melanie afslører endelig sit alterego - Nisse-Majken - og hun er meget ked af det, fordi Hoffmeyer, Anett & Partners skal lukke - men slap af, søde og se noget Pyrus. Desværre for Anna og Mathias begynder aflysningerne at vælte ind fra alle de gamle kendinge, og så er der én særdeles trist nyhed.

  Underholdning
 • 06:08
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Co-ro på

  Mathias møder ind på arbejde, men der er ingen hjemme på kontoret - hvor mon alle folk er henne?

  Underholdning
 • 30:18
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Nissedril og julehygge

  Anna og Mathias forbereder sig på at lukke Hoffmeyer, Anett & Partners, mens Nisse-Majken fortsat driller på kontoret. De mindes alle de gode tider, de har haft, og beslutter sig for at slutte af med et brag af et julearrangement - men hvor er Melanie på gæstelisten?

  Underholdning
 • 38:17
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Black Friday

  Anna og Mathias overvejer at lukke Hoffmeyer, Anett & Partners - men hvad skal der så ske? Hvad med en podcast, hvor de diskuterer ugens skandalesager og giver gode råd på bagkant? Drillenissen Majken/Melanie har godt gang i drillerierne, men det er ikke uden risiko, for hvad sker der egentlig, hvis man gemmer sig inde i en maxi-sækkestol? Og hvad skal der købes på Black Friday?

  Underholdning
 • 44:22
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  På loftet sidder nissen

  Mathias og Anna er utilfredse med Mette Frederiksens behandling af Mogens Jensen, men de er også utilfredse med, at de har misset en mail fra Venstre om en kampagneopgave til en værdi af 3.5 millioner kroner - men hvem har ansvaret for det? Det har Melanie, selv om Melanie ikke må bruge computeren. Melanie må trække sig som praktikant, og Mathias henter Melanies røde kuffert på loftet - men kan man egentlig bo på loftet?

  Underholdning
 • 44:06
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Cake or it didn't happen

  Anna er tilbage efter sin stresssygemelding, og det er Melanie mere end glad for, for hun har ikke haft det så godt med Mathias. Men Anna har faktisk heller ikke haft det særlig godt, men hvem har haft det værst? Melanie har heller ikke kage med, og det er ikke i orden, til gengæld ankommer Annas nye maxi-sækkestol, men den bliver kun leveret til kantstenen, og hvad gør man så? Mathias kommer for sent, Jeanett Exner ringer med endnu en erotisk novelle, og så har Ulf fået ny kæreste...

  Underholdning
 • 26:22
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Tæl til Melanie

  Melanie er godt på vej til at blive en kæmpe stjerne på TikTok, men så sker der noget, der vil får dig til at tabe kæben eller i det mindste vrikke hårdt om på foden. Endelig ringer Anna. Hun har købt en ny stor sækkestol til brainstormrummet. Og så skal Farmor have skiftet en pære på badeværelse, og derfor må Anny træde til at og bære viceværten op på 4. sal.

  Underholdning
 • 34:42
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Liderlige Jeanette

  Melanie og Mathias er på røven. Der er vandskade på hele kontoret, og de skylder 3,5 millioner kr. Heldigvis har Melanie en god idé til, hvordan de an skaffe penge. Hun vil begynde at lave videoer på TIK TOK. Og så ringer gode gamle Jeanett Exner. Hun skriver erotiske noveller, som udspiller sig i en verden fyld med corona. Dem kunne Mathias måske indtale og få Johnny Madsens tomme flasker som betaling. Og så er Anna muligvis allergisk overfor H. C. Andersen.

  Underholdning
 • 31:00
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Hanne Leffler er død

  Verdens største medium er død, og derfor må Farmor tage over, hvor hun slap. Det har stor påvirkning på Melanie, da hun derfor bliver nødt til at sidde oppe hele natten og nedskrive de beskeder, som Farmor får gennem sit pendul. Der er også kommet et brev fra gud, hvori der står, hvem Melanies sjælepartner og dual er. Da Mathias møder ind, vil Melanie hellere dreje lys end at arbejde, og det får fatale konsekvenser for det lille reklamebureau.

  Underholdning
 • 29:54
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Anna skal dø

  Melanie starter dagen med at modtage en truende sms. Bare den ikke er fra et nyt reklamebureau, for Mathias hader konkurrenter. Heldigvis ringer Jeanett Exner med en opgave. Hun har startet pelsfirmaet "Ja Fur Fanø" og har i samme ombæring fundet kuren mod corona. Er Anna egentlig rigtig syg, eller holder hun en hyggepjakkedag? Uanset hvad beslutter Melanie og Mathias sig for at sende et tæskehold efter hende.

  Underholdning
 • 31:46
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Lange store grydelapper

  Melanie øver sig til band og kan ikke få Mathias hurtigt nok ud ad døren. Farmor kommer forbi og får en rundtur på kontoret, og hun har svært ved at holde sig fra speakerboksen. Hun kunne nemlig godt bruge en reklame for hendes lange store grydelapper, som hun har planer om at sælge for 9.000 kr. på julebazaren. Indtil de er solgt, kunne Melanie måske låne Farmor nogle penge, hun er nemlig flad som en pandekage.

  Underholdning
 • 31:30
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Doctor Fish

  Anna er efterhånden ved at være relativt presset over de mange pressemøder, og Melanie har fået spist sin ene tå af en piratfisk hos Doctor Fish. Sundhedsstyrelsen ringer ind, de vil gerne have lavet en reklame for, at Smittestop-appen nu virker, og så diskuteres det, om kontoret skal være mere handicapvenligt.

  Underholdning
 • 35:53
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Sexisme-mani

  Anna er rygende manisk, fordi kontakttallet er faldet, men hvordan går det egentlig med kontakttallet på kontoret? Mathias synes at Anna rører for meget, og Melanie er slet ikke mødt på arbejde, fordi hun er bange for, at hun har en seksuel energi. Pia fra TV2 ringer ind, de skal have solgt deres nye satsning "dansen med Corona", og hvad sker der egentlig med farmor?

  Underholdning
 • 30:50
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Hitler og Disney+

  Mathias er i vanvittigt god humør, for han har været på Bistro Boheme i en uge. Anna, derimod, er meget træt af regeringens nye mundbindsrestriktioner, hvilket efterlader Melanie i en forvirrende situation, for skal hun være glad eller ked af det? Der er omskæringsdebat på kontoret, Annas onde tvilling, Anja, fra Club Matas ringer ind, og så har Farmor selvfølgelig ét og andet at sige om hele situationen.

  Underholdning
 • 30:11
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  HJEMSENDELSESBINGO

  Keeping up with the Kardashians slutter, og det er et problem for Anna, der altid ser det, når hun er deprimeret, men der er større problemer, for der er kommet nye corona-retningslinjer, og nogen skal hjemsendes. Men hvem er mindst vigtig? Det er der delte meninger om. Anna kunne godt tænke sig en pjækkehyggedag, mens Melanie bare ikke vil hjem til Ulf. Farmor ringer, hun har set Zulu Comedy Galla og er meget oprevet, og hvorfor koster to kopper kaffe på Lagkagehuset næsten 100 kroner?

  Underholdning
 • 41:19
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  MAKE MELANIE TRANS AGAIN

  Melanie er nervøs, for hun har forberedt en tale, der potentielt kan ryste fundamentet under Hoffmeyer, Anett & Partners - hvis ikke hele mediebranchen. Hun vil dog ikke sige, hvem præcist der har krænket hende, så Anna og Mathias går på jagt efter morderen/voldtægtsforbryderen/nazisten, samtidig med at der skal laves reklame for Lisbeth Østergaards nye webshops "Lizzy-shoppen". Farmor ringer også, hun er blevet synsk, så måske hun kan hjælpe med at finde Melanies gerningsmand?

  Underholdning
 • 34:06
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  RITA OG HJØRDIS

  Melanie har fået ny yndlingssang, nemlig Cardi B's Wet Ass Pussy, og så er hun begyndt at skrive Rita-fanfiction efter seriens alt for tidlige død. Anna spørger om, de ikke skal læse Melanies tekst op, men de bliver nødt til at vente på Mathias, der jo skal spille Hjørdis, fordi han er tyk. Men hov. Mathias har siddet der hele tiden, han er bare blevet så tynd, at de ikke kunne se ham efter sit besøg på Café Vivaldi i sidste uge, så Anna bestiller pizza fra Frankies Pizza - de har sådan nogle pæne æsker. Farmor ringer også ind. Hun er gået hen og blevet 5G-konspirationsteoretiker, og så skal der laves en reklame for Frankies Pizza, der er lidt trætte af, at pizza åbenbart i nogle kredse er slang for pædofili.

  Underholdning
 • 38:16
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  MUNDBIND OG PINKWASHING

  Transpersonen Melanie er i usædvanligt godt humør, for hun har været til Pride i et meget varmt telt - men hvorfor har hun ikke mundbind på, spørger Anna? Det er fordi transpersonen Melanie har en farlig lungesygdom, men vejen til helvede er jo som bekendt belagt med dårlige undskyldninger, så på med det mundbind. Samtidig bliver Hoffmeyer, Anett & Partners mailet ned af firmaer, der i anledning af Priden vil pinkwashes - men hvad med bare at bruge Thomas Lagermand Lundmes taktik? Farmor har også været til Pride, og så må Mathias finde et nyt spisested, fordi Bo Bech har forladt Geist. Men hvor skal han gå hen?

  Underholdning
 • 34:44
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  STORE CAMILLA

  Anna og Mathias nåede aldrig at lave kampagnen for Mecial Swings and Supplies A/S, men heldigvis har Mathias en handicappet storesøster, der kan hjælpe med at sælge en sengehest fra et brugersynspunkt. Transpersonen Melanie kommer for sent, for hun har været til modeuge, nærmere bestemt til Gannis show, fordi hun er den nye Ganni-Girl til Annas store fortrydelse. Stemningen bliver dog lidt bedre, da Anna og Mathias begynder at snakke om DR's nye satsning Om natten lyver jeg aldrig. Men minder den ikke lidt om Puls på TV2? Og så er Mattias Tesfaye kommet lidt i problemer, ligesom Farmor ringer ind. Hun er begyndt at synge "gospe" på Aarhus' plejehjem. Og hvor er voksenbleen egentlig blevet af?

  Underholdning
 • 29:27
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  #TØRSTIG

  Mathias og Anna er tørstige, for Nestlé har stadig lukket for deres drikkevand, hvilket gør det meget svært at koncentrere sig om at braine på pizza-party-hacks. Heldigvis kommer transpersonen Melanie dem til undsætning med Snickers og Monster Energy Drinks, og det er meget belejligt, for Anna og Mathias skal teste en ældre-kran fra medicinalvirksomheden Medicin Swings and Supplies A/S. Melanie bliver hejst op i kranen, men kommer til at skide på Dannebrog, og det er et problem, for Dannebrog er det fineste, vi har. Farmor ringer også ind, hun er træt af, at det hedder 'mundbind', for det lyder som om, man har en skede i hovedet. Men får Anna og Mathias deres rene drikkevand tilbage? Og hvorfor er Melanie så god til pizza-party-hacks?

  Underholdning
 • 32:37
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  En dødsensvigtig besked

  Anna og Mathias er i højt humør, for de har været på Bistro Boheme og Gejst, men Anna er fortsat bange for at blive corona-syg, så hun tvinger Mathias til at tage mundbind på og tage sin temperatur. Ellers er der godt gang i kontoret, Janni fra Ganni ringer ind, hun skal have hjælp til at finde den nye Ganni-girl, og Leslie fra Nestlé ringer også ind. Han har lukket for vandet, indtil Anna og Mathias laver en reklame for Dr. Oetkers pizza-party-hacks. Og så kommer der en mail fra Melanie, der bare indeholder en rebus. Hun har lagt en dødsensvigtig besked på telefonsvareren, men hov? Har Anna og Mathias overhovedet en telefonsvarer?

  Underholdning
 • 40:54
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Dværger-ding

  Anna og Mathias har ikke kunnet holde ferie, fordi de igen-igen ikke har nogle penge. Men heldigvis kommer Christian Degn fra Hammerslag dem til undsætning med sit nye business-koncept 'Dværger-ding' - en bar kun for dværge, hvor varerne er små, men priserne er store. Der skal også brainstormes på reality-koncepter til Folketings-TV, og så er det ikke særlig fedt at møde Søren Fauli, når man skralder bagved Lagkagehuset. Farmor ringer også ind, hun er ved at tælle sit bestik, og så er der nyhedsbrev fra transpersonen Melanie.

  Underholdning
 • 32:41
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Sa-tu-dar' højt til loftet

  Anna er i dårligt humør, for hun er stoppet med at ryge, og det går ud over Mathias, der prøver at få Anna i bedre humør ved at tale om ferie. For hvad skal Anna i sin ferie? Jens fra Motorcykelklubben ringer ind, han kunne godt tænke sig flere deltagere til klubbens sommerkurser, men det er meget vigtigt at forstå, at Motorcykelklubben IKKE er en rockerklub. Der er også nyt fra Farmor, og så kommer Anna på dybt vand. Og hvordan klarer man egentlig den, når man ikke har nikotin i blodet?

  Underholdning
 • 56:34
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Pige-za

  Anna er tilbage fra sin Corona-karantæne, og det er heldigt, for der er kommet en mystisk kasse med lækkerier fra firmaet Pige-za, der laver instagramvenlige minipizaer med eksotisk fyld ala rejer, ananas, kødsovs, tyrkisk peber og tørrede tomater med hvid chokolade. De vil gerne have lavet en kampagne, så det går Anna og Mathias igang med, selvom Mathias døjer lidt med dårlig mave efter minipizza-oplevelsen. Derudover er der kommet et brief fra Folketings-TV. De vil gerne have lavet en animationsserie for at spice det hele lidt op, så hvad med at lave alle folketingspolitikerne om til dyr? Der kommer også postkort fra transpersonen Melanie, og så er der jobsamtale på kontoret - Anne Kirstine Cramon kommer forbi, hun kunne godt tænke sig jobbet efter at være blevet fyret som pressechef hos Liberal Alliance. Men hvor høj er Bertel Haarder egentlig i virkeligheden?

  Underholdning
 • 31:02
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  THERE'S NO "I" IN "TEAMS"

  Hoffmeyer, Anett & Partners er ved at løbe tør for penge, så Mathias laver "luder-speaks" for Elgiganten og 3. Men hvor er Anna? Hun er 8. led i en corona-smittekæde, så hun må desværre blive hjemme, eller, rettere sagt, blive i sommerhuset. Men den går ikke, Anna skal være med på Teams, for hvis Mathias får en god idé og ingen hører den, er det så overhovedet en god idé? Jørgen B. Menvedsen ringer ind. Han er chef for Kohberg og er mildest talt utilfreds med det produkt, som Anna og Mathias har leveret, og så får de travlt. Men hvordan gør man egentlig gluten sexet? Det er der kun ét svar på, og det er Tourettes.

  Underholdning
 • 34:19
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Vi skyder jer, mens I sover

  Transpersonen Melanie er glad for at dele ud af sit sexliv med Ulf Pilgaard, og Anna bliver ringet op af Nancy, der har lavet en livsnyderkasse. Og så har Anna udtalt sig til Bureaubizz, gamle reklamer er yt, speaks er det nye. Men hov! Pludselig kommer der en mursten ind igennem ruden med en trusselsbesked...

  Underholdning
 • 33:04
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  To fluer med et smæk

  Transpersonen Melanie er i STRÅLENDE humør til Anna og Mathias' store irritation, for der er kommet en mail fra Venstre - der skal skaffes en personlighed til Jakob Ellemann-Jensen. Heldigvis kommer Poul Krebs dem til undsætning med en sang. Farmor ringer også ind for at snakke lidt om grænser, og apropos grænseoverskridende, så var der også den sag med "krænkelsesquizzen". Der bliver fortalt vittigheder på kontoret, men "nogen" går over grænsen, og så bliver der gættet på, hvorfor transpersonen Melanie er så glad. Har hun mon fået en kæreste?

  Underholdning
 • 33:28
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Åbent, åbent åbent!

  Mathias og Anna møder ind på arbejde til en storsyngende transperson, nemlig Melanie, der bare lige ville høre, om Anna og Mathias mon havde tid til at lytte til hendes kulturanmeldelser. Det har Anna og Mathias ikke tid til, for arbejdet kalder. Farmor ringer ind (igen), hun synes, at Anna er blevet tyk, men så er det jo godt, at fitnesscentrene åbner. Tina fra SATS skal have lavet et reklamespot, og Hoffmeyer, Anett & Partners er havnet i lidt af en shitstorm - og hvordan laver man lige krisehåndtering på sig selv? Og mon ikke der alligevel bliver tid til at lytte til transpersonen Melanies anmeldelser?

  Underholdning
 • 35:35
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  BILLIGT, BILLIGT, BILLIGT!

  Mathias og Anna er glade for, at de endelig har fået penge, men det harmonerer dårligt med stadig at skulle spritte toilettet og termometeret af. Hvis bare der var én, der kunne gøre det for dem... Farmor ringer ind, hun har både været til Black Lives Matter-demo og lagt et sort billede på Facebook. Der skal krisekommunikeres for Lars Aslan, og så viser det sig, at der sidder én på kontoret ved siden af. Hun hedder Melanie og er netop gået konkurs med sit firma. Og så har Melanie en hemmelighed. Medvirkende: Transpersonen Melanie. Værter: Mathias Helt & Anna Juul. Klip & Lyddesign: Frederik Bækgaard Ludwigs.

  Underholdning
 • 20:01
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  F*ck the haters

  Mathias er rasende, for hans elløbehjul er blevet stjålet, og han havde ingen forsikring. Anna er mere optaget af at tage sin temperatur 17 gange om dagen, indtil hun selv ender i økonomiske problemer, fordi Farmor skal låne 9.000 kroner. Og så går strømmen kraftedeme også... Nu er gode råd dyre - man kan jo selvfølgelig bruge narko-tricket first fix for free og tilbyde gratis krisehåndtering til nødlidende, i håb om så at blive ansat. Men der ligger jo selvfølgelig det jobtilbud i indbakken...

  Underholdning
 • 09:02
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Kontaktlinsesutteren Ketty

  Anna kommer for sent på arbejde, for hun har været til lægen (igen) og har fået en ny diagnose, der faktisk placerer hende i risikogruppen for Corona Covid-19, så det er meget vigtigt, at Mathias spritter af - både hænderne, men også selve håndspritdispenseren. Og så er der kommet en opgave ind fra Sundhedsstyrelsen. De har brug for hjælp til at få folk til at forstå, hvad en meter er. For er det egentlig en halv cykel eller måske to babycykler? Farmor ringer til Anna, Ketty har suttet på en kontaktlinse og nu er hun død, så hvad skal Farmor gøre ved det?

  Underholdning