Live kanaler

I virkeligheden

I en tid fuld af fake news får du her at vide, hvordan det hele i virkeligheden hænger sammen. Barbara og Christian lægger uge efter uge deres kroppe i videnskabens hænder for din skyld.

Videnskab & Teknologi

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 23:19
  I virkeligheden

  Kedsomhed

  Kan Christian holde ud ikke at lave noget fire timer i træk? Og er det I virkeligheden sundt at kede sig? Barbara og Christian undersøger, om vi keder os mere end i gamle dage - og hvad videnskaben siger om kedsomhed. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 20:32
  I virkeligheden

  Smag

  Hvordan smager tyrepik? Og opdager Christian, at han har fået serveret tyrenosser af en af Danmarks bedste kokke? Barbara og Christian undersøger, om der er en genetisk grund til at nogle af os er mere kræsne end andre i denne uges afsnit af P3's videnskabelige podcast. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:19
  I virkeligheden

  Frygt

  Kan man dø af skræk? Barbara bliver skræmt fra vid og sans i et haunted house, mens hun prøver at forstå, hvorfor nogen elsker at blive bange. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:41
  I virkeligheden

  Faste

  Christian og Barbara aftaler at faste, efter at Barbara har hørt, at det er super sundt. Men Christian har svært ved at holde sig fra maden. Og spørgsmålet er om det i virkeligheden er sundt at lade være med at spise? Få svaret i ugens afsnit af P3's videnskabelige podcast. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 23:17
  I virkeligheden

  Søvn

  Barbara forsøger at holde op med at sove for at få mere ud af sin dag. Men hvad sker der, når man ikke sover? Og hvor længe kan man i virkeligheden lade være med at sove? Barbara og Christian spørger videnskaben til råds. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:53
  I virkeligheden

  Lykke

  Hvis du vil være lykkelig, skal du lade være med at få børn og tjene en masse penge, det viser ny forskning. Barbara og Christian forsøger at blive lykkelige, selvom det er gråt, koldt og mørkt udenfor. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 21:54
  I virkeligheden

  Onani

  Hvad sker der, hvis en mand går 12 dage uden at onanere? Få svaret i ugens afsnit af I Virkeligheden, hvor du også kan høre videnskabens svar på hvorfor vi onanerer, og hvor stor forskel der er på mænds og kvinders solosex. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 23:08
  I virkeligheden

  Løgn

  Hvorfor lyver vi? I Virkeligheden er tilbage og programmets nye vært, Christian, forsøger helt at holde op med at lyve - men det viser sig at være en dårlig ide. Hør hvorfor vi lyver og hvad der sker, hvis vi holder op. Klip: Stine Rosenfeldt Bjerregaard. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:34
  I virkeligheden

  Stress

  Hvor går grænsen mellem at være travl og være stresset? Barbara og Anders undersøger hvorfor så mange unge bliver stressede og tester Anders for stress for at forstå hvad stress i virkeligheden er. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:56
  I virkeligheden

  Evigt liv

  Kunne du tænke dig at få evigt liv? Barbara og Anders møder en dansker, der skal fryses ned, når han dør, for at få evigt liv - og undersøger hvor tæt vi egentlig er på udødelighed. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:31
  I virkeligheden

  Placebo

  Kan man gøre sig selv rask, hvis man tror nok på det? Barbara og Anders undersøger om placebo i virkeligheden er verdens bedste medicin. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:57
  I virkeligheden

  Spøgelser

  Barbara sover ovenpå en hjemsøgt grav, for at finde ud af om spøgelser i virkeligheden findes. I ugens afsnit af P3s videnskabelige podcast undersøger de to værter, hvorfor hver femte dansker har set eller hørt overnaturlige ting. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 21:10
  I virkeligheden

  Personlighed

  Hvor meget kan man ændre på sin personlighed, hvis man gerne vil? Barbara og Anders prøver at finde ud af, hvor meget vores gener i virkeligheden bestemmer over os. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk. Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 23:59
  I virkeligheden

  Åbne forhold

  Er det i virkeligheden bedre for os mennesker at leve i et åbent parforhold? I ugens afsnit af P3s videnskabelige podcast kigger Barbara og Anders nærmere på åbne parforhold fra et videnskabeligt og biologisk udgangspunkt. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:53
  I virkeligheden

  Klima

  Er det bedre at holde op med at købe blomster end at lade være med at spise kød? Anders og Barbara finder ud af, hvad vi i virkeligheden skal gøre for at passe på kloden. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi
 • 24:27
  I virkeligheden

  Sukker

  Er sukker i virkeligheden ligeså vanedannende som kokain? I dette afsnit af P3s videnskabelige podcast undersøger Barbara og Anders hvor farligt sukker egentlig er, og hvordan det er at leve uden. Har du en videnskabelig udfordring, så skriv til: ivirkeligheden@dr.dk Værter: Barbara Nyholm & Anders Hagen. Klip: Ida Skjerk. Produceret af Science Report.

  Videnskab & Teknologi