Live kanaler

Kvartlivskrisen

Som mange andre unge i starten af tyverne befinder Mille Astrup sig lige nu i en tid af sit liv, hvor hun skal tage en masse svære valg. Hvilken uddannelse skal jeg tage? Hvad gør jeg, hvis de drømme jeg har haft, viser sig ikke at holde? Og hvad med de der børn...? Selv om alt på ydersiden egentlig ser fint ud, så vælter der følelser af tvivl, mindreværd og usikkerhed rundt i Mille, og i podcasten "Kvartlivskrisen" forsøger hun at finde råd til at komme gennem den svære periode i start-tyverne, som bliver kaldt kvartlivskrisen. Gennem samtale med bl.a. en psykolog, en forsker, veninder og forældre forsøger Mille at finde råd og vejledning til hjælp for sig selv og andre unge. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 10:30
  Kvartlivskrisen

  1:6 - Milles historie

  Dagen før Mille skulle til den sidste optagelsessamtale på den filmskole, hun i flere år havde drømt om at komme ind på, sprang hun fra. Den drømmefremtid, som hun havde planlagt, virkede pludselig helt forkert. Så hvad skal hun nu? Følg med Mille undervejs på hendes rejse mod forhåbentlig at blive mere afklaret og føle sig mindre presset over et af ungdomslivets store valg i denne podcast, der starter med Milles historie. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 16:29
  Kvartlivskrisen

  2:6 - Når det perfekte bliver normen

  Mille besøger uddannelsesforsker Noemi Katznelson, der ser rigtig mange unge i samme situation som Mille. Hun oplever stressede unge, der tror, at alle valg skal føles rigtig i maven og at man for alvor skal brænde for den uddannelse, man vælger. Men det er ifølge Noemi Katznelson alt for høje krav at stille. I stedet råder hun unge til at droppe forestillingen om det perfekte valg og turde at satse mere og håbe på, at glæden kommer senere. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 18:50
  Kvartlivskrisen

  3:6 - Vi skifter solsystem

  I dette afsnit taler Mille med psykolog Mette Bratlann, der har rigtig mange unge klienter med kvartlivskrise-symptomer. Hun fortæller hvad det er, der sker i 20'erne som gør, at mange kan opleve en følelse af krise. Og så rammer Mette hovedet på sømmet, i forhold til nogle af Milles valg, hvilket gør Mille pinligt berørt. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 19:25
  Kvartlivskrisen

  4:6 - Læg Karrierehåndbogen væk

  Mille er taget hele vejen til Sverige, for at blive klogere. Langt ude i den svenske skov bor nemlig en af Milles idoler, seriens anden Mette, kokken Mette Helbæk. Selvom Mette nu er succesfuld så ved Mille at hun har haft en svær krise i starten af 30'erne, som hun kom ud af og Mille håber, at Mette kan dele ud af de erfaringer hun har fra dengang. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 18:17
  Kvartlivskrisen

  5:6 - Hjælp fra Tværs

  Tværs er et radioprogram på P3, hvor unge kan skrive ind, med deres problemer og i dette afsnit mødes Milles med værten for Tværs, Sara Bovin. Sara må om nogen vide noget om, hvad unge mennesker synes er svært og kunne give nogle gode råd. Og det viser sig, at Sara selv havde en krise i 20'erne, der minder rigtig meget om Milles. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur
 • 18:50
  Kvartlivskrisen

  6:6 - Æblet falder ikke langt fra stammen

  I sidste afsnit af Kvartlivskrisen taler Mille med en person, der har skiftet retning i livet mange gange, og som Mille måske frygter at blive som - nemlig sin mor. Mille gør også status over hvad hun har lært om kvartlivskrisen og på hvordan det egentlig går med hendes egen krise nu. Tilrettelægger: Mille Astrup. Produceret af Munck Studios København.

  Kultur