Live kanaler

Lasse finder Simon

En lørdag nat i en provinsby forsvinder den 16-årige Simon. Ingen har set eller hørt fra ham siden han forlod Lasses forældres hus natten til lørdag. Det eneste tegn han efterlod var skohylden han havde smadret i vrede. Lasse er bange for at han vil gøre noget dumt, så han kontakter politiet for at melde ham savnet. Der tikker der en besked fra Simon på tre ord - men Lasse kan ikke fortælle nogen om det, det vil afsløre deres hemmelighed... Hovedforfatter: Christian Bengtson. Instruktion og dramaturg: Mette Kruse. Lyddesign: Mikkel Bøgeskov Andersson. Producer: Cecilie Cedergren. Producerassistent: Luna Lam. Redaktionschef: Karen Albertsen. Skuespillere: August Carter, Lasse Fogelstrøm, Emil Veber, Fanny Leander Bornedal, Karla Løkke, Joen Højerslev, Henrik Ipsen & Casper Sloth. Produceret for DR af Munck Studios København.

Fiktion

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 17:23
  Lasse finder Simon

  1:8 - Forsvundet

  Det er lørdag nat, og Simon er forsvundet uden at sige et ord. Lasse har drukket, men beslutter sig alligevel for at tage sin fars bil og lede efter ham... Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 20:21
  Lasse finder Simon

  2:8 - Halbal

  Simon er begyndt på Lasses gymnasium og håndboldhold, og Lasse har svært ved at regne ham ud. Simon opfører sig som en idiot til håndbold, men om natten til halbal viser han sig fra en ny side. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 19:07
  Lasse finder Simon

  3:8 - Familien

  Lasse inviterer Simon med til sin fødselsdag. Jannik synes det er en latterlig idé, og i omklædningsrummet bliver det tydeligt, at Lasse snart er nødt til at vælge side. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 21:19
  Lasse finder Simon

  4:8 - Fundet

  Det er Lasses fødselsdag, og han har aftalt at sove sammen med Signe, og Simon bliver introduceret for Rebekka for første gang. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 18:16
  Lasse finder Simon

  5:8 - Simon says

  Simon og Rebekka er begyndt at se mere til hinanden, og det får Lasse til at indrømme en hemmelighed til Simon, som han længe har været flov over. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 21:27
  Lasse finder Simon

  6:8 - Omklædningsrummet

  Lasse besøger Simon for første gang i hans nye lejlighed. De drikker sig fulde, og lige pludselig går det op for Simon, at denne aften vil ændre alting. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 19:21
  Lasse finder Simon

  7:8 - Forelsket

  Simon og Rebekka har sex igen, og Lasse og Signe er blevet kærester. Alligevel overvejer Simon at fortælle Lasse og Rebekka, at han er blevet vild med en anden. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion
 • 18:36
  Lasse finder Simon

  8:8 - Sammen

  Simon fortæller Lasse, at han har slået op med Rebekka, men samtalen eskalerer, og før Lasse ved af det, er Simon væk. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fiktion