Live kanaler

Mig & Markus

Janus og Markus var bedste venner. De gik i gymnasiet sammen, de boede sammen, de drak sig stive sammen og de hjalp hinanden igennem teenagelivets pinsler. Men sådan er det ikke mere. Markus og Janus ser ikke længere hinanden. Hvorfor? Måske er det fordi, Markus ikke længere drikker og fester? Eller måske er det fordi, Janus ikke giver en skid for Gud? Tilrettelæggelse: Janus Camara, Emil Rothstein-Christensen, Mikkel Rønnau og Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 16:32
  Mig & Markus

  1:6 - En gudesmuk pirat

  Janus og vennerne forsøger at finde ud af, hvordan de overhovedet blev venner med ham den underlige kristne fyr i gymnasieklassen. Det er ikke så nemt, for ingen kan huske noget fra gymnasietiden - måske fordi deres hjerner lå i spritlage i alle tre år. Janus tager tilbage til gymnasiet for at blive klogere. Tilrettelæggelse: Janus Camara, Emil Rothstein-Christensen, Mikkel Rønnau og Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Dokumentar
 • 20:26
  Mig & Markus

  2:6 - Jeg ville ønske, at jeg var dig

  Markus bliver forsanger i metalbandet og drengene får storhedsvanvid. Mens gutterne sidder og ser på nogle gamle videooptagelser af Markus, begynder de at savne ham. Hvordan ville det mon være, hvis de var venner i dag? Tilrettelæggelse: Janus Camara, Emil Rothstein-Christensen, Mikkel Rønnau og Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Dokumentar
 • 16:33
  Mig & Markus

  3:6 - Choose your side

  Janus og Markus flytter sammen, men der går ikke lang tid, før der begynder at opstå problemer. Nif og Markus får tæv i Helsingør og Markus begynder efterfølgende at træne - rigtig meget. Vi finder ud af, hvorfor drengene mistede kontakten... Men passer vennegruppens forklaring på, hvorfor Markus ikke længere gider at hænge ud? Tilrettelæggelse: Janus Camara og Emil Rothstein-Christensen. Mix: Mikkel Rønnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Dokumentar
 • 14:37
  Mig & Markus

  4:6 - Matthæus 10.32

  Mød Markus, manden det hele handler om. Med biblen i hånden fortæller han sin side af historien om venskabet med Janus og de andre. Tilrettelæggelse: Janus Camara og Emil Rothstein-Christensen. Mix: Mikkel Rønnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Dokumentar
 • 17:08
  Mig & Markus

  5:6 - Det er aldrig for sent

  Janus er sygt nervøs. Han skal endelig møde Markus igen. Bliver det som i de gode gamle, eller bliver det akavet, når den ene går Guds vej og den anden er på vej i helvede? Tilrettelæggelse: Janus Camara, Emil Rothstein-Christensen, Mikkel Rønnau og Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Dokumentar
 • 12:03
  Mig & Markus

  6:6 - Hvor er det godt og herligt

  ...at brødre sidder sammen. Det er tid til reunion. Alle vennerne fra gymnasiet skal mødes med Markus til gløgg og æbleskiver hjemme hos Janus. Markus har gaver med - dødsmetalplader og en særlig bog. Men der skal også tales om alvorlige ting. Om venskab og verdensbilleder. Tilrettelæggelse: Janus Camara, Emil Rothstein-Christensen, Mikkel Rønnau og Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Dokumentar