Live kanaler

Musikpanelet

Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 59:22
  Musikpanelet

  Fredag 27. nov. 2020

  Årets sidste #musikpanelet og den allersidste udgave nogensinde! Vi siger farvel og ikke på gensyn til et 2020 med store musikalske højdepunkter! Glædelig jul og godt nytår til dig og dine. I panelet Drew Sycamore, Thomas Volmer & Jeppe Federspiel. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:10:33
  Musikpanelet

  Fredag 20. nov. 2020

  Vi fejrer #newmusicfriday med et ordentligt brag af nærvær! Ny musik fra Ava Max, Kalaliyah, Shawn Mendes & Justin Bieber og norske girl in red..... og så skal vi også jule. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 59:03
  Musikpanelet

  Lørdag 14. nov. 2020

  #musikpanelet er forholdsvis undergrund i dag. Panelet har fået til opgave at tage det mest interessante med fra #newmusicfriday. Det bliver bestemt ikke kedeligt. Ny musik fra danske ELBA, Billie Eilish, Django Django, Masego & BENEE I panelet - Jeppe Federspiel, Thomas Volmer & Stine Kinck. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:04:59
  Musikpanelet

  Fredag 6. nov. 2020

  I #musikpanelet i dag, har eksperterne udvalgt de bedste sange fra #newmusicfriday. Der er nyt fra Giggs & Jorja Smith, danske Daniel Schultz, Vera & Jada og ny musik fra Lukas Graham. Dagens gæst er: Mags. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:07:17
  Musikpanelet

  Fredag 30. okt. 2020

  Musikpanelet er klar med de udvalgte sange fra #newmusicfriday. Sangskrivningen og meningen bag de musikalske valg er temaet i dagens podcast. Vi lytter til Ariana Grandes nye album, Sam Smith er også klar med nyt! Thor Farlov fra Citybois smækker en ny single ud og Soleima udsender en ny single efter nyt album tidligere i år! Det er en vild #newmusicfriday med gæst Andreas Odbjerg. Stine Kinck og Jeppe Federspiel i panelet. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:07:12
  Musikpanelet

  Fredag 23. okt. 2020

  90'erne breder sig i #musikpanelet! Bølgerne går højt! I dag har #musikpanelet udvalgt musikken fra #newmusicfriday. Ny musik fra Fallulah, Ariana Grande, H.E.R & Gorillaz. I panelet Thomas Volmer fra Vidundergrunden på P3, Producer Jeppe Federspiel & Eik Frederiksen fra Sony Music. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:05:27
  Musikpanelet

  Fredag 16. okt. 2020

  #Musikpanelet er som altid på pletten når det bliver #newmusicfriday! I dag er der ny musik fra Hugo Helmig som popper champagnen. Vi taler om de 2 sange pt er det mest streamede i Danmark og på verdensplan. Danske Pind er klar med ny musik og vi skal lytte til en 17 årig pige med noget på hjerte. Dagens gæst er Lucy Love. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:07:10
  Musikpanelet

  Fredag 9. okt. 2020

  Musikpanelet er klar med de udvalgte sange fra #newmusicfriday. Vi lytter til Faustix, Julias Moon og debuterende Nella. De største sange fra radio og stream bliver også dissikeret. Mags er ugens gæst sammen med panelet som i dag består af Lina Rafn og Jeppe Federspiel. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:12:44
  Musikpanelet

  Fredag 2. okt. 2020

  3 spændende EP'er fra KOPS, Andreas Odbjerg og Tobias Rahim udsendt på en vild fredag! Udover det taler panelet om den ny lyd fra Drew Sycamore, The Minds Of 99, Maddy og Shawn Mendes. I panelet Eik Frederiksen fra pladeselskabet Sony Music, Thomas Volmer fra P3's Vidundergrunden. Gæst er Nicklas Sahl. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:08:25
  Musikpanelet

  Fredag 25. sep. 2020

  Musikpanelet er klar med de udvalgte sange. Der er ny lyd fra Jada, tidligere One Direction medlem Zayn, Patina, debuterende Soels og Danmarks ukronede popdronning Medina. I panelet Alexander Oscar, Clara Sofie & Thomas Volmer fra Vidundergrunden på P3. Enjoy. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:13:19
  Musikpanelet

  Fredag 18. sep. 2020

  Musikpanelet putter musikken i kasser. Lyt med når vi dissekerer debut singlen fra Tvilling. Vi taler også om alvoren hos Fyr & Flamme som er nummer 1 på P3 listen. Justin Biebers nye gospeludspil og kommer der måske mere fra Natasja som hitter for tiden med "Til Banken"? Det svarer Pharfar på som er dagens gæst sammen med resten af panelet. Jeppe Federspiel, pladeselskabsejer og sangerinde Stine Kinck. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:03:16
  Musikpanelet

  Fredag 11. sep. 2020

  Hyggehejsa, så er det på med Walkmanden, ud i Testarosaen, hen til arkaden og spille Pac Man for at tage hjem til en ven og spise lørdagskylling. Senere, en film i Movieboksen. Dét er overhovet ikke yt og hvis du har fattet O og en skid, så lad os daffe, vi skal i gang, det er bliver vildt fedt. 80'erne er tilbage i #musikpanelet! Hedegaard, Emil Lang og Jeppe Fedespiel har iført sig stramme neonbukser og har sat håret højt! Vi lytter til David Guetta Feat. Sia "Let's Love" Andreas Odbjerg "Penge ind Penge ud" Marshmello med Demi Lovato "Ok not to be OK". Danske Monti "California" og meget mere! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:04:26
  Musikpanelet

  Fredag 4. sep. 2020

  #Musikpanelet er klar med dagens udvalgte sange. Sigala & James Arthur "Lasting Love", den danske duo Soon "Trigger, Uro "Når Jeg Blir' Til Jord", Marie Key "True Love" Vi taler også om Koreanske BTS som ligger #1 i USA.... og så skal vi ALDRIG glemme at det er Beyonces FØDSELSDAG! I panelet Jonas Gülstorff, Jeppe Federspiel med gæst Andreas Odbjerg. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:09:26
  Musikpanelet

  Fredag 28. aug. 2020

  #Musikpanelet er tilbage efter sommeren med de udvalgte sange fra #newmusicfriday. Vi taler om sommerens store hits og lyden af i dag sammen med vores gæst producer og sangskriver Hennedub. De udvalgte sange er ny dansk rapper SZIM. Vi taler om den nye Calvin Harris & The Weeknd sang "Over Now". Natasja er tilbage med en sang som har ligger gemt i 13 år "Til Banken" sammen med Tessa og Karen Mukupa og Branco klar med ny single "Tempo". Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:18:48
  Musikpanelet

  Tirsdag 30. jun. 2020

  Sæsonens sidste afsnit er klar inden vi alle går i "summermode". Vi finder årets sommerhit og så lytter vi til de udvalgte sange fra #newmusicfriday. Der er ny lyd fra Lord Siva, Fraads, Malte Ebert & Maddy. Dét og meget mere i #musikpanelet med Stine Kinck, Jeppe Federspiel & Jonas Gülstorff. God sommer! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:05:18
  Musikpanelet

  Tirsdag 23. jun. 2020

  #musikpanelet taler om alt det nye musik der netop er udsendt. Nelson Can, Oscar27, Vasco, Hugo Helmig og Tessa. I panelet: Drew Sycamore, Stine Kinck & Clara Sofie! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:11:54
  Musikpanelet

  Tirsdag 16. jun. 2020

  #musikpanelet er i denne uge med sangerinde Dopha & Drew Sycamore! Vi lytter til den nye musik og der er spændende nye sager fra Gilli, countrysangerinden Maren Morris, danske Mags er klar med ny single, Mercedess er tilbage og så taler vi om Urban som musikgenre og aldersdiskrimination! Det er og meget mere! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:11:34
  Musikpanelet

  Tirsdag 9. jun. 2020

  #musikpanelet taler om det udmiddelbare udtryk. Hvordan skal en god popsang laves, hvorfor er længden på nye sange så kort? Har panelet fundet årets klaver-rif ? Hvor er 2020's sommersang ? Der er mange spørgsmål som forsøges besvaret. I panelet Andreas Odbjerg, Jeppe Federspiel & Jonas Gülstorff. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:13:18
  Musikpanelet

  Tirsdag 2. jun. 2020

  #musikpanelet har en ny dreng i klassen, så sig pænt HEJ til sanger, sangskriver Andreas Odbjerg, sammen med resten af panelet Stine Kinck & Jeppe Federspiel, taler vi om den nye musik netop udsendt! Ny musik fra ZK, Benny Jamz, Lady Gaga, Kygo & Tones And I. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:12:17
  Musikpanelet

  Tirsdag 26. maj 2020

  #Musikpanelet taler i dag om Goldie 6is som er tilbage med en ny single hvor hun har lånt lidt fra Thomas Helmig, Lady Gaga & Ariana Grande er klar, ligeledes Elias Boussnina. Ea Kaya taler om kroppen på den nye single "Skin & Bones". Det og meget mere i ugens udgave af #musikpanelet. Panelet er: Stine Kinck, Jonas Gülstroff, Jeppe Federspiel. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:12:47
  Musikpanelet

  Tirsdag 19. maj 2020

  #musikpanelet går i dybden med alt den nye musik. Vi lytter til BBYBITES, Karl William, Tessa, Kesi & Hennedub, Jonas Brothers med mere. Hvad er et mixtape ? Hvad lytter man mest til i Spanien, Sverige & Danmark. Panelet er klar med Stine Kinck, Jonas Gülstorff, Pato Siebenhaar & Jeppe Federspiel. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:10:12
  Musikpanelet

  Tirsdag 12. maj 2020

  Hvor er det gode gamle album ? Musikforbruget har ændret sig, er det dårligt for kunsten? Citybois, Scarlet Pleasure, Kidd, Aksglæde er ude med ny musik og så siger vi 'Hey' til en ny dansk sangerinde Mercedess. Det og meget mere i #musikpanelet. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:09:42
  Musikpanelet

  Tirsdag 5. maj 2020

  #musikpanelet er samlet om den nye musik som lige er blevet udsendt.Vi lytter til Imanbek & Martin Jensen, CityBois & Kesi, RoseeLu, Phlake med flere men hvor er kvinderne i den danske musik? Vi forsøger at finde svaret. I panelet Drew Sycamore, Stine Kinck, Theis Andersen & Jeppe Federspiel. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:06:15
  Musikpanelet

  Tirsdag 28. apr. 2020

  #musikpanelet vælter sig igen rundt i ny dansk musik. Der er status på de seneste Corona-LockDown koncerter på nettet og så har P3 lavet en fælleskabssang, hvad siger panelet til den? Det og Topgunns fascination af SAS hotellet i København og meget mere i ugens udgave af #musikpanelet. Sange: Moody "Not On My Mind" Josef & Elias "Min Bror" Artigeardit "Stensikker" Hedegaard "Stay Or Go" TopGunn Feat. Medina " NO SKRUB$" I panelet - Sangerinde & sangskriver Stine Kinck, Sangskriver og producer Theis Andersen, Jeppe Federspiel Pladeselskabsejer. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:05:15
  Musikpanelet

  Tirsdag 21. apr. 2020

  #musikpanelet er samlet i Bernhard's kælder, helt digitalt med socialdistance. I dag handler #musikpanelet om generisk popmusik. Vi taler om de mest afspillede sange på dansk radio & forskellen på de sange som streames. Ny musik fra Uro, Baby Bino, Wiinston, Lukas Graham & Hjalmer med mere. I panelt: Drew (Sangerinde), Jeppe Federspiel (Pladeselskabsejer), Jonas Gülstorff (Radiovært), Clara Sofie (Sangskriver). Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:10:44
  Musikpanelet

  Tirsdag 14. apr. 2020

  #musikpanelet har taget de bedste nye sange med siden Coronakrisen startede i Danmark. Det er spændende, ny, dansk musik som du måske ikke er har hørt før. I panelet pladeselskabsejer Jeppe Federspiel, sangerinde Drew og Jonas Gülstorff fra P3's Sangskriver. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:19:46
  Musikpanelet

  Special

  #musikpanelet er klar med en special på baggrund af aflysningerne af de danske musikbegivenheder og festivaler som får store konsekvenser for den danske musiker. I dagens udsendelse kan du møde panelet, bestående af pladeselskabsejer Jeppe Federspiel, producer & sangskriver Theis Andersen, sangerinde Drew. Panelet har i dag besøg af Mads Langer og hans med-musikant Oliver McEwan, Thomas Volmer fra P3's Vidundergrunden, Christopher & Emil Lange fra P3's Selvtak. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:06:05
  Musikpanelet

  Tirsdag 7. apr. 2020

  #musikpanelet er tilbage med en ny udgave optaget med social distance... dog ikke til den nye danske musik, som er temaet i dagens udsendelse. Vi går i dybden med tankerne bag den nye danske musik, hvor der blandt andre sager er nyt fra The Minds Of 99 & Clara. Dét og meget mere i Musikpanelet. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:04:39
  Musikpanelet

  Tirsdag 10. mar. 2020

  #musikpanelet taler om mumlepop-omkvæddet kontra det velartikulerede. Det danske Melodi Grand Prix har fundet en deltager til det internationale, men vil vi hellere ha' haft noget andet ? Få svaret i #musikpanelet! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:13:44
  Musikpanelet

  Onsdag 4. mar. 2020

  #musikpanelet har taget en ordentlig omgang træningscentermusik med. Ellers kan vi byde på en ordentlig omgang musikalsk nærvær. Forventer vi for meget af Lady Gaga, er et spørgsmål vi dagligt stiller os selv i #musikpanelet og i dag gør vi det også i udsendelsen. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:10:04
  Musikpanelet

  Tirsdag 25. feb. 2020

  #musikpanelet har alt det nye med fra #newmusicfriday! Vi taler om at være "ægte" med andre ord "Keeping it real" Hip Hop, Rock & pop er bare nogle af ingredienserne i ugens podcast, er du nede med det? Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:15:28
  Musikpanelet

  Tirsdag 18. feb. 2020

  #musikpanelet taler om det nye album fra Justin Bieber (og hans overskæg) Suspekt er klar med et nyt album, er lyrikken skarp? P3 Uundgåelige er så lækker at vi næsten ikke kan spille den... men det gør vi! Dét og meget mere i vores podcast. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:18:53
  Musikpanelet

  Tirsdag 11. feb. 2020

  Musikpanelet er i dag med Stine Kinck, Lina Rafn & Drew. Listen over hvad der streames mest, er meget forskellig for hvad der spilles på dansk radio. Hvorfor? Vi runder også "SexyBaby" og at benytte strubehovedet rigtigt når man synger. Det og meget mere i #musikpanelet Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 55:31
  Musikpanelet

  Tirsdag 4. feb. 2020

  #musikpanelet har i dag behov for at tale om "Viben" i en sang. Taylor Swift har udsendt en dokumentar, hvad siger panelet om den film og den netop udsendte single? Vi har en ny #1 på Airplaycharten og en del af panelet keder sig ved Dua Lipas nye single. P3s Uungåelige er i denne uge et paradigmeskifte og panelet siger hej til vores nye medlem Stine Kinck ! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:08:23
  Musikpanelet

  Tirsdag 28. jan. 2020

  #musikpanelet taler om ALT i ugens podcast. De tunge emner, de lette. Mono & stereo men primært skøn ny musik. Vi runder den amerikanske Grammy, den nye P3's Uundgåelige og sætter fokus på en ny spændende dansk sangerinde. Det og meget mere! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:08:46
  Musikpanelet

  Tirsdag 21. jan. 2020

  Musikpanelet taler om Mac Miller & albummet "Circles" som er udsendt posthumt. Halsey har også udsendt 3. album "Manic". Så kommer musikpolitiet forbi. En stor amerikansk popstjerne er blevet sagsøgt, er der hold i anklagen? Få svaret i seneste udgave af #musikpanelet. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:04:57
  Musikpanelet

  Tirsdag 14. jan. 2020

  #musikpanelet taler i denne uge om "WritingChampCamp". Kan man høre at en sang er skrevet ved en såkaldt "Writingsession" ? Vi runder det nye album "Rare" fra Selena Gomez & Benjamin Hav's nye-næste solodebut "Dit Syge Dyr" Musikchefen Mathias Buch svinger forbi og præsenterer den nye "P3's Uundgåelige". Country og popmusik går åbenbart hånd i hånd. Lyt med & hør tankerne bag musikken. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:07:20
  Musikpanelet

  Tirsdag 7. jan. 2020

  2020 starter musikalsk smukt med en masse ny musik! Benjamin Hav har lavet en Beyonce. Hvordan lyder det når Justin Bieber ryster posen og hvorfor er det lige at Alphabeat med "Shadows" er den mest afspillede danske sang på dansk radio sidste år? #musikpanelet er klar til årets første udgave! Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik
 • 59:27
  Musikpanelet

  Den om 2019

  Musikpanelet er klar til at give dig det bedste fra 2019. Panelet har valgt de bedste sange fra 2019 og der er masser af dansk musik. Hvad var tendenserne, hvad stak ud blandt mængden og hvad skal vi lytte efter i 2020. Vi siger også farvel til et helt årti. Medvirkende: Jeppe Federspiel, Pladeselskabsejer, Drew, Sangerinde og Jonas Gülstroff, Radiovært. Vært: Michael Bernhard. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Musik