Live kanaler

Curlingklubben

Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 50:06
  Curlingklubben

  Dumle-interview og afslutning på februspar

  Det er ugens sidste udsendelse, for i morgen er Curlingklubben på seminar. I dagens udsendelse taler vi om racisme og fantasy. Vi laver et kritisk interview med direktøren for Fazer Danmark, som laver Dumle-slikkepinde, for at høre, hvorfor de ikke skal producere dem mere. Og så evaluerer vi på februspar, som vi har holdt mere eller mindre den sidste måned. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 47:19
  Curlingklubben

  Drive-in jobsamtaler og har navnet Michael samme energi som Colgate?

  Videodelingsplatformen TikTok bliver ved med at bidrage med helt nye og skøre ting. I dag ser vi nærmere på en video, hvor en person mener, at Michael og en Colgate-tandpasta har samme energi. Vi tager en hurtig corona genåbningsstatus - og så ser vi på, hvordan man gør sin bil klar, hvis man havner i den situationen, at man skal til drive-in jobsamtale. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 45:33
  Curlingklubben

  Ørevoks i AirPods og Dumle-slikkepinde

  Curlingklubben stiller med fuldt hold i dag, efter Maria i sidste uge var på vinterferie, og Christian sendte alene. Maria bringer en anmeldelse af sin vinterbadnings-oplevelse i vinterferien. Vi finder ud af, hvordan man bedst renser sine AirPods for ørevoks, prøver og blive kloge på coronagenåbningen, som er det helt hotte emne i nyhedsstrømmen i dag. Vi tager en status på, hvordan det går med februspar - og så ser vi på, hvem af Christian og Maria som ikke har en holdning til Dumle-slikkepinde, og hvem der ikke har en holdning til Daft Punk. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 54:38
  Curlingklubben

  Fredag 19. feb. 2021

  Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 57:48
  Curlingklubben

  Torsdag 18. feb. 2021

  Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 48:33
  Curlingklubben

  Onsdag 17. feb. 2021

  Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 51:08
  Curlingklubben

  Ønskeradio med Christian Bonde

  Der er vinterferie-ønskeradio med Christian, og i dag får vi lavet en masse indhold, som lytterne har bedt om. Det skal handle om kælke, opkast og sølvfisk - og vi får hilst på et ocean af søde lyttere, blandt andet Peter, der kan bygge en kælk ud af kølerhjelmen på en Volvo Amazon. Og Bjarne, der ved en masse om sølvfisk. Og Elisabeth, der har brækket sig i en kirke i Firenze. Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 47:46
  Curlingklubben

  Vinterferie med Christian Bonde

  Ja altså egentlig var det jo ikke planen, at vi skulle sende Curlingklubben i denne uge, men endnu en gang har en række vagtplanlægnings- og budgetmæssige udfordringer dikteret, at Curlingklubben er i din radio hele ugen anført af Christian Bonde. Vi laver ønskeradio og lærer en journalistpraktikant ved navn Christian (det er sjovt at han hedder det samme som værts-Christian) at lave radio. Det handler om fodbold og spansk i dag - og vi når selvfølgelig også fordi en omgang spanskkæde: Alt det, I kender og elsker ved sangkæde - men med at spansk pift. Gracias! Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 48:13
  Curlingklubben

  Jesper Nøddesbo-interview og en tur på cyklen

  Konspirationsteorien om, at Jesper Nøddesbo i virkeligheden er et egern, har fået vinger at flyve på - og i dag når den nye højder, for vi skal interviewe Jesper Nøddesbo LIVE i radioen. Om, at han formentlig er et egern. Desværre virker Jesper Nøddesbo ikke til at være helt med på den, og til sidst bliver han faktisk lidt gnaven. Eller skulle vi sige... 'gnaver'?! Det skulle vi nok ikke, for det er et ringe ordspil. I anden time skulle det have handlet en del om februspar, men det får vi ødelagt, da Maria bider fast i et stykke af en sangtekst, som kommer til at forpurre resten af dagens program. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 48:08
  Curlingklubben

  ER Jesper Nøddesbo et egern?

  Konspirationen fortsætter, og vi skal dybere ned. For vi har fundet nye beviser for, at Jesper Nøddesbo i virkeligheden er en masse egern stablet oven på hinanden. Vi laver et DYBT kritisk interview med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold - og spiller et klip, hvor Jesper Nøddesbo reagerer umenneskeligt begejstret på at modtage nogle nødder. Vi skal også snakke om, at Christians kæreste er gået i gang med at uddanne sig til fodbolddommer, uden at han anede det, og at Maria overvejer at begynde med at vinterbade. Og så skal vi prøve at holde lidt snor i februspar. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 47:48
  Curlingklubben

  Februspar-opdatering og en Jesper Nøddesbo-konspiration

  Curlingklubben er tilbage i din radio - eller, Curlingklubben kom jo faktisk tilbage i går, men nu er Christian og Maria også tilbage. Derfor skal vi lige kigge forbi vores februspar-kampagne, som i klassisk Curlingklubben-stil er blevet groft syltet af logistiske årsager, og derudover har Maria også noget i den forbindelse, som hun er nødt til at fortælle Christian. Der er også hørespil til børn i dagens program - og så præsenterer Curlingklubben stolt en helt ny konspirationsteori, som er ufatteligt velunderbygget. Det viser sig nemlig, at Jesper Nøddesbo i virkeligheden er et egern. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 49:41
  Curlingklubben

  Med Go' Morgen P3

  Curlingklubben slog Go' Morgen P3 i Danmarks Indsamlings-dysten - så derfor skal Go' Morgen P3-værterne JoJo, Mikkel og Andreas sende Curlingklubben for os i dag. De har været vågne siden klokken 5 i morges, så trætheds-faktoren spiller ind, men til gengæld har programmets nye værter en fuldstændig umættelig sult på godt public service-indhold i øjenhøjde med den yngste del af målgruppen. Der er lytterinddragelse, gråt Facebook-guld fra indbakken, et rant, masser af mere eller mindre ligegyldige observationer og meget andet af det, du elsker ved Curlingklubben. Så læn dig tilbage, og lad tre ufatteligt trætte mennesker føre dig gennem to timers kvalitetsradio!

  Underholdning
 • 1:04:57
  Curlingklubben

  Danmarks Indsamling, dag 5

  Ingen programbeskrivelse. Ingen ord. Bare TAK. 1,2 millioner på to timer - I er VANVITTIGE!!!

  Underholdning
 • 57:15
  Curlingklubben

  Danmarks Indsamling, dag 4: Den store Avicii-auktion

  Så nåede vi dén dag på året. Dagen, hvor Curlingklubben er så langt bagefter i Danmarks Indsamling, at der kun er én ting tilbage at gøre: At spille Levels med Avicii i radioen gentagne gange, så længe lytterne er villige til at donere flere penge. Sidste år toppede vi Avicii-auktionen på 10.000 kroner - i dag ender vi med at sigte 20 gange højere end nogensinde før: 200.000 kroner. Men så lover Christian og Maria også, at deres fædre vil fortælle deres undfangelseshistorier i morgendagens program. Der er også en røremaskine at vinde i dag - og vi skal høre fra to makkere, der godt kunne tænke sig at noise cancelle hinanden. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 51:30
  Curlingklubben

  Danmarks Indsamling, dag 3

  Curlingklubben dyster med Go' Morgen P3 om hvem, der kan samle flest penge ind, og det er gået rigtig godt. Indtil i dag. For i dag er vores præmie en super-pølse-præmie med et hundedyrt toilet, 12 kilo avocado, en juicekur, 150 flasker Cocio og en luftrenser - og det medfører en masse super-pølse-indhold i Curlingklubben. Der er også håndbold-indhold og glade vindere - og MASSER af pølser! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 53:13
  Curlingklubben

  Danmarks Indsamling, dag 2

  Vi fortsætter præmieregnen - i dag udlodder vi en Playstation 5, men desværre kommer den med betingelser, som vi har svært ved at leve op til. Vi forsøger at sprede god karma på arbejdspladsen, fordi vi nu er kontraktligt forpligtet til det, men det er svært, når Christian og Maria skal rose en kollega, de ikke helt ved, hvem er. Playstation-vinderen er ikke ovenud begejstret, produktionsleder Anette har overtalt et familiemedlem til at strikke endnu en gave, og coronakrisens børn bliver reddet i en snæver vending. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 59:22
  Curlingklubben

  Special: Worst of Curlingklubben 2020

  Selv om 2020 har været et stort, fedt lorteår, så vil vi ikke lade det komme i vejen for den årlige tradition - en lille ekstra podcast-julegave fra alle os til alle jer. Endnu et år er gået, og det betyder, at vi har lavet en masse Curlingklubben-udsendelser. Og en masse Curlingklubben-udsendelser er lig med en masse fejl og en masse dårligt indhold. Redaktionen er samlet til julehygge med knas og varm kakao, og producerende redaktør Joachim Holmgaard har fundet otte rædderlige Curlingklubben-klip fra året, der er gået. Der bliver givet feedback, fundet learnings, lært af fejl - og der bliver julehygget. Måske med en lillebitte bismag af passiv-aggressiv efterkritik. Men OGSÅ med smag af vaniljekranse. Rigtig glædelig jul og godt nytår fra Curlingklubben - lad os glemme det hele og ses igen i 2021! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 47:47
  Curlingklubben

  Den store juleafslutning

  Årets sidste rigtige Curlingklubben-udsendelse er selvfølgelig en stor, fed juleafslutning lige i dit ansigt. Der er skrevet et julehørespil ved navn 'Julefeber', som 'er der damer i det?'-Jonas er statist i. Vinderen af DM i Wonderwall, August, kommer forbi og spiller "Last Christmas" på flasker. Og så spiller vi pakkeleg i resten af programmet - der er terninger (også ludo-terninger og mad-terninger), kaos og gaver ud over det hele, og når først du har hørt denne udsendelse, så kan vi godt garantere dig for, at det godt kan blive jul. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 51:45
  Curlingklubben

  Svensk indhold og farvel til Fritid til Fordybelse

  I dag er sidste dag nogensinde, at vi laver det meget lytter-hadede indslag 'Fritid til Fordybelse' - vi slutter behørigt af med Emanuel, der spiller bratsch, men som lytterne ikke vil stille spørgsmål om bratsch. Der er også musikalsk indhold til vores svenske mindretal og sene comebacks til Henry, der bliver kaldt 'egern' på sin arbejdsplads, fordi han har store kinder. Og så skal vi lige debattere et par klip fra den worst of-podcast, vi optog i går, for de nærmer sig det uprofessionelle. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:12
  Curlingklubben

  Kollegial omgang, ønskeinspiration og en breakdancekatastrofe

  Det er dagen, hvor Politiken har skrevet en artikel om, at P3's ansatte mistrives, og i den anledning skal vi diskutere en episode, som har sendt Christian til lægen, og som formentlig er Marias skyld. Vi skal også have inspiration til, hvad man kan ønske sig i julegave og diskutere ligestilling, når man er i byen. I 'Fritid til Fordybelse' får vi lidt feedback fra en lytter, som mener at indslaget generelt er for lollet, hvorefter hun gerne vil fortælle om sin hobby, som er at bygge nisselandskab af forskellige kartoner. Maria har også forberedt et indslag om breakdance. Hun har bare ikke forberedt det så godt. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 47:09
  Curlingklubben

  Røremaskine-nyt og Marias mor på Facebook

  Det startede med, at Christian og Marias mor fulgte hinanden på Instagram. Men nu har Christians også ansøgt om venskab med Marias mor på Facebook, og så stikker ubehageligheden dybere. Forskere anbefaler at dele Danmark op ved Storebælt, så københavnere ikke kan tage hjem til Jylland til jul, og det sætter Christian i en penibel situation - men nu hvor vi er ved det, så diskuterer vi lige, hvordan Danmark skulle deles op, hvis det var. Der er også nyt om Christian og røremaskiner - og apropos røremaskiner, så synes Maria, at Christian giver sin kæreste julegaver på en uromantisk måde. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:06
  Curlingklubben

  Peberkager, pakkekalender og Ratatouille

  Julen er tilbage i Curlingklubben! Vi skal høre om lytternes skuffende pakkekalendergaver og huske opskriften på peberkager - og så har Maria fået en bog i adventsgave af sin mor, som ligner, at den potentielt kan ødelægge hendes karriere. Vi skal også snakke med Maria (altså en lytter) i 'Fritid til Fordybelse', fordi hun (altså Maria(altså lytteren)) har set den 47 gange siden august. Og så skal vi høre om den nyeste udgave af #metoo-debatten, som involverer Nikita Klæstrup og en motocross-kører. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 47:36
  Curlingklubben

  Fiskelugt og Piet Papageorge

  Christian har siddet oppe adskillige timer i nat og spillet Cyberpunk 2077 - og nu kommer han med en anmeldelse. Og lidt kønsdels-fokuseret nyt i den forbindelse. Vi skal komme med sene comebacks til Anton på 18, der ikke drikker. Maria falder over navnet på en borgmesterkandidat (og ordet 'obsternasig') - og det går op for Christian, at grunden til, at han synes, der lugter af fisk overalt i DR Byen, er, fordi det er ham, der har taget en gammel t-shirt på. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 48:48
  Curlingklubben

  Sangguirlande og Cyberpunk

  Christian er alene i studiet i dag, da P3 er nærmest glødende sygdomsramt. Til gengæld er han en spændt lille pige, fordi Cyberpunk 2077 udkommer til midnat, og derfor skal han lige høre, om der er andre end ham, der har taget fri fra arbejde for at spille det. Producerende redaktør Joachim Holmgaard trækker en redaktionel ordre ned over hovedet på Christian med det nye indslag 'Sangguirlande' - og så skal der deles special edition kravlenisser ud til den helt store guldmedalje, så vi kan nå at komme af med dem. Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 49:48
  Curlingklubben

  Komplet uforberedte

  Christian og Maria har været til et seminar for DR-værter i sidste uge, og der lærte de noget nyt og spændende af en stjernejournalist: Nemlig at en dygtig journalist ikke skal forberede sig. Det vælger vi at tage for gode varer, og dagens udsendelse er komplet og fuldstændig uforberedt - ikke af dovenskab, men i det gode værtsskabs navn. Vi skal høre, om der er andre end Maria, der får mareridt op til, at hun har mundherpes i udbrud. Vi skal høre om bolognese og corona-nedlukning, og så skal vi afprøve en idé, der er opstået i løbet af det hele: Asger Juhl i Valhal. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 45:39
  Curlingklubben

  Telefonfis, kravlenisser og visitkort

  Vi kan forstå, at der går et rygte om, at vi her på Curlingklubben er for hårde mod vores kolleger på Go' Morgen P3. Nu har vi endelig fundet en kamp, vi kan kæmpe for dem - og det kræver, at vi laver upassende telefonfis med lytterne. Vi skal også holde et åbent redaktionsmøde om vores special limited edition kravlenisser, for det viser sig, at Christian og Maria har delt for mange ud til deres kolleger og ham fra Genstart. I 'Fritid til Fordybelse' skal vi snakke med Jeppe, hvis hobby er at printe visitkort til sine venner. Han har i hvert fald gjort det én gang. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 44:53
  Curlingklubben

  Omvendt Whamageddon 2.0-regler

  Belært af sidste års katastrofer, fremlægger Curlingklubben nu de MEGET simple og officielle regler for Omvendt Whamageddon 2.0. Det viser sig dog, at der (fuldstændig ligesom sidste år) fortsat er en byge af spørgsmål til hele konceptet. Julenissen bliver også presset på flere fronter - både fordi hans kæreste derhjemme er begyndt at nudge ham, men også fordi Maria har en lille forespørgsel til nissen, som får hans læs til at vælte. Der er også gråt Facebook-guld i sigte, 'Fritid til Fordybelse' handler om julestjerner (og hunde og guirlander), og Maria har fundet en ny måde at ødelægge julen på, rent musikalsk. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:45
  Curlingklubben

  Julebio-intervention og dårlige jingler

  Vi nærmer os årsdagen for et kollega-julebio-arrangement, som Maria havde inviteret hele P3 til, men hvor ingen dukkede op, så hun sad alene og så Die Hard med hjemmebagte småkager til 35 personer. I dag genbesøger Maria traumet - og konfronterer Kathrine Abrahamsen, Jacob Weil og Pelle Peter Jencel med deres svigt. Vi har jule-versioneret et indslag, så vi nu kan have premiere på 'Hvad har jeg i munden lige nu-ho-ho-hoooo'-quizzen. Men Christian og Maria har udliciteret jinglen, og det kommer de til at fortryde. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 47:36
  Curlingklubben

  Mere om røremaskiner og tissemandsholderi

  I troede, at det var overstået med Black Friday. Men I kan godt tro om - vi skal snakke om watt-tal på røremaskiner igen, for i dag er det Cyber Monday og der skal købes noget grej. Vi skal også snakke med Morten. Morten er manden, der skulle holde praktikant-Jeppes tissemand, hvis Jeppe skulle tisse under sit trækramnings-verdensrekordforsøg i sidste uge. Der er julepakkekalenderproblemer både hos Christian og Maria, og så trækker vi tæppet væk under 'Fritid til Fordybelse', som har vist sig ikke at være en stor lyttersucces. Tværtimod. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:07
  Curlingklubben

  EKSTRA LIVE! Den store finale

  Så er vi nået til den sidste omgang af Curlingklubben EKSTRA LIVE! fra DR's Koncerthus. Vi har inviteret selveste DJ Aligator på besøg til at smadre festen fuldstændig med en yderst tung bas. Vi skal også snakke om, hvor mange watt en røremaskine skal have, men den snak bliver udfordret af, at en stor del af publikum åbenbart ikke har en røremaskine. DJ Aligator giver tips til kontaktlinser og snakker om, hvorfor det er HAM, der slikker på en slikkepind i videoen til 'Lollipop Song' - og Heidi ringer ind til 'Fritid til Fordybelse', fordi hun godt kan lide at skyde med pistol og revolver. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 50:28
  Curlingklubben

  Trækrammeri, Nanna Nørregaards afsked og Kenneth

  Curlingklubben er endelig tilbage i din radio, og det er til et vaskeægte miskmask af dagsordener. Go' Morgen P3s praktikant Jeppe Wad forsøger at slå verdensrekorden i at kramme et træ i længst tid, og derfor er DR's såkaldt 'skalsikring' blevet brudt. Derfor har vi den levende legende vagt-Kenneth som medvært i to vidunderligt ufokuserede timer. P3-nyhedsvært Nanna Nørregaard har også sidste dag på kanalen, og det bliver markeret med bloopers, klapsalver og et levende tamburkorps. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 49:05
  Curlingklubben

  EKSTRA LIVE! dag 7

  Dagens gæster i Curlingklubben EKSTRA LIVE! er Dopha og James Sampson. Der er brætspilsinterview, Fritid til Fordybelse med "er der damer i det?"-Jonas, en røverhistorie fra James Sampson og en legendarisk karaoke-udgave af "Se Venedig og Dø" med Dopha. Og så er cirka 40% af publikum i dag selvfølgelig Marias veninder. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 43:00
  Curlingklubben

  Christian redder vagtplanen

  Det burde ikke være muligt. Programmet gik på juleferie for tre dage siden. Vi udgav en jule-special som julegave for to dage siden. Og nu sidder Christian Bonde gudhjælpemig i P3-studiet og sender Curlingklubben, fordi vagtplanen skal gå op, og Christian har undladt at ønske ferie, fordi han skal til Rhodos med svigerfamilien i maj. Det benytter vi til at prøve en masse nye ting af, som vi måske (måske ikke) kan bruge i Curlingklubben fremover, og det bliver festligt! Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 1:11:50
  Curlingklubben

  JULESPECIAL - det værste fra 2019

  Endnu et år med Curlingklubben er gået. Det er næsten 200 udsendelser på P3. Et flot tal - men også et tal, der intet er værd, hvis ikke man husker at stoppe op og spørge sig selv, hvad man har lært. Derfor sætter holdet bag Curlingklubben sig ned og giver en omgang efterkritik på de allerdårligste radiobidder fra året, der er gået, så vi sikrer os, at vi aldrig kommer til at lave de fejl igen. Altsammen foregår selvfølgelig med varm kakao og juleknas, og som tiden skrider frem, og de dårlige klip bliver flere og flere, kæmper hele holdet hårdere og hårdere med at holde en hyggelig og ordentlig feedback-tone.

  Underholdning
 • 48:07
  Curlingklubben

  Den store juleafslutning

  Så er vi nået til Curlingklubbens store juleafslutning! I første time præsenterer vi fire nye bud på hørespil, der kan blive klassikere: Inga og Kongespillet, Nissernes Kø, Yeezys og Josefine og Hummernes Jul. Alle har replikker (inklusiv lytterne), og det kan ikke blive andet end hyggeligt. I næste time leger vi pakkeleg - og der er både alternative regler, masser af 6'ere, søde lyttere og komplet forvirring. Fra alle os til alle jer - en rigtig glædelig jul! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 48:27
  Curlingklubben

  Alene Hjemme med liderlighed og hunde-puns

  Et australsk medie har rangeret karaktererne i Love Actually efter, hvor liderlige det er. Det synes vi er en mægtigt god idé, men nu er det jo ligesom blevet gjort med dén film - så vi gør verden en tjeneste og overfører eksemplet til Alene Hjemme. Vi skal også høre en pressemeddelelse om hunde i trafikken, blive Hugo-bombarderet i torsdagens parodier og levere en halvhjertet afslutning på vores meme-årtis-kavalkade. Og så laver vi 'Det vi hører laver I selv' med Kaare, som virkelig godt ved, hvordan man styrer slaget. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:45
  Curlingklubben

  Pakkekalender, Peter Pan og rødvin kl. 15:21

  Nogle har fundet det originale Peter Pan-manuskript - og det viser sig, at han i virkeligheden talte super grimt til Wendy. Derfor har vi lavet et hørespil over den tidlige Peter Pan. Vi skal også høre fra alle dem, der har fået skuffende gaver i pakkekalender i år, og vi skal grave efter gråt Facebook-guld i en jule-special. Så skal vi snakke om Big Dick Energy hos restauranter. Og vi er ikke engang nået til det bedste endnu - vi laver nemlig 'Det vi hører laver I selv' med Kristina, som får sig et glas dejlig tidlig eftermiddagsvin og har skullet finde på en lyd meget hurtigt. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 42:27
  Curlingklubben

  Forkerte navne, mussespilleri og Jason Derulos kattelem

  Maria glemte omvendt Whamageddon i går. Derfor prøver vi og ser, om der overhovedet stadig er nogen med. Vi snakker med lyttere i vores terapigruppe, der altid bliver kaldt noget forkert. Vi skal også høre lidt om Jason Derulos femte ben og forklare et meme. Genbrugsmedarbejderen Sovs er med i 'Det vi hører laver i selv'. Vi bliver udsat for en genial lyd, som han mener, han er den eneste, der kan udføre. Sidst men ikke mindst spiller Christian og Maria mus med snebolde og anmelder klassisk musik. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:40
  Curlingklubben

  Forældre-guide og undskyldninger

  Maria har Curlingklubben alene i dag - men det er også okay, for der er et par ting, hun lige har brug for at få talt ud om. For eksempel, at hun har modtaget en meget mærkelig komplement hos sin gynækolog. Og at hun har haft en meget uheldig oplevelse til en julefrokost i fredags, som hun bliver nødt til at undskylde for. Vi har også lært, at vores forældres generation faktisk er MERE følsomme, end vi er, så derfor har Maria lavet en guide til, hvordan man skal omgås dem. Og så skal vi selvfølgelig også have en gang mandagsmad og en omgang 'Det vi hører laver I selv' med Frederikke og en ganske særlig lyd. Vært: Maria Fantino.

  Underholdning
 • 44:57
  Curlingklubben

  Julefrokost-snakke og at svine et barn til

  Christian og Maria skal til julefrokost i dag, og det kan ikke undgå at gå ud over dagens program. Maria har arrangeret julefrokosten, og Christian tager hende gennem en liste over ting, der skal være til stede for, at man får en god julefrokost. Det hele kan dog være ligemeget, da Christian ikke skal med. Han gider nemlig ikke. Men det er han også begyndt at få dårlig samvittighed over. Emil er med i 'Det vi hører laver I selv', og det bliver en hidsig aften. Vi skal selvfølgelig også lege bekendte kendte, og det bliver både med Joey Moe og Stig Rossen. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:53
  Curlingklubben

  Hilsner i radioen og julefrokost-prep

  Det er efterhånden blevet muligt at købe en hilsen fra mere eller mindre kendte folk over nettet. Vi tænker, at nu hvor P3-lytterne allerede har betalt licens, kan de jo ligeså godt få noget for den - så vi lader jer skrive ind med ting, I gerne vil have sagt højt i radioen. Vi skal selvfølgelig også høre lytternes parodier på sådan en torsdag, og de sidder lige i skabet i dag! Vi skal også høre lidt om Marias julefrokost-forberedelser, uskrevne regler på sociale medier, forklare et meme og høre en usigeligt ringe quiz om hvilket land, julegodter mon er fra. Ingeniøren Nikolaj er med i 'Det vi hører laver I selv'. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:40
  Curlingklubben

  Julegaver fra kæledyr og syge-SMS'er

  Vi nærmer os kraftigt julegavernes tid - og derfor synes vi, at det er på tide at høre fra dem, der har været ude for en magisk situation: nemlig at få julegaver fra sine kæledyr. Hør om hunden, der gav en køler til en Mitsubishi, og katten, der havde råd til en ismaskine i et fantastisk indslag. Vi skal også høre, hvordan Maria altid ender med at overshare, når hun skal melde sig syg. Vi skal også grave efter gråt Facebook-guld, opdatere alle på omvendt Whamageddon - og så skal vi høre en udgave af 'Det vi hører laver I selv', hvor dyrene arbejder imod mennesket. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 48:38
  Curlingklubben

  Spotify-terapi og artiskoksuckers

  Spotify Wrapped er ude - så nu deler alle screenshots, hvor man kan se, at de har hørt sindssygt seje artister i løbet af året, fordi de har så god smag. Men der er også nogle andre tilbage - nemlig dem, der ikke har lyst til at dele deres årsliste, fordi deres Spotify Wrapped overhovedet ikke ser sej ud. Dem laver vi en terapigruppe for. Vi skal også gennem en yderst smertefuld pressemeddelelse fra et gartneri, høre universitetspraktikant Lennart lave dybdeborende journalistik og snakke om, hvorfor det er en dårlig idé at få sig en Nokia 3310. Og så er Emma med i en ufrivillig særudgave at 'Det vi hører laver I selv', som bryder en del med konceptet... Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 44:53
  Curlingklubben

  En kradsende skjorte og frække firma-tweets

  Maria har købt en skjorte, fordi hun har set nogle influencere have den på, og synes, at den var super flot. Nu har hun så modtaget den med posten, og det viser sig, at den kradser så meget, at hun ikke tror på, at de dér influencere kan have haft bare madder under den uden at lide. I USA er det blevet super populært, at firmaers Twitter-kontoer er lidt lumre, så vi prøver lige at hjælpe et par danske firmaer med lidt frækt indhold. Vi skal selvfølgelig også have lidt mandagsmad og forklare et meme fra 2012. Thomas er med i 'Det vi hører laver I selv' og kan vinde en 7 år gammel John Mayer-CD. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 48:34
  Curlingklubben

  "Deltager"-dilemma og Dunkelnation

  Det er fredag i Curlingklubben, Maria er tilbage, og stemningen er i HVERT fald god, for Danmark har lige vundet i håndbold. Vi laver bekendte kendte og "Prøliåhørhær" , som vi gør hver fredag. Vi skal også forbi en evig klassiker, nemlig hvor forpligtet, man egentlig er, når man trykker "deltager" til noget på Facebook, for Maria har lavet et meget upopulært arrangement for sine kolleger. Vi skal også have en gang Dunkelnation og snakke lidt om, hvad man egentlig må vise på Instagram. Dagens deltager i 'Det vi hører laver I selv' har en hest og er vist nok fra Viborg, og det er vel dybest set alt, hvad man kan ønske sig her i livet. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 43:43
  Curlingklubben

  Gaveønsker og Lukas Grahams potentielle proteinshake

  Christian passer butikken alene igen i dag - men det går bestemt ikke ud over kvaliteten af det redaktionelle indhold, kan vi ellers lige love dig for! Vi graver efter gråt Facebook-guld i en særudgave, hører fantastiske parodier og gennemgår et par fagbegreber for at hjælpe vores grotesk høje universitetspraktikant Lennart. Christian hjælper også et par lyttere med at finde på nogle gode gaveønsker, vi fortsætter det omvendte Whamageddon, og vores årti-gennemgang i memes fortsætter, da vi er nået til 2011. Jesper er med i 'Det vi hører laver I selv', og der er en vanvittig præmie på højkant, for Christian har nemlig fundet en proteinshake på redaktionen, som ingen ringere end Lukas Graham måske har drukket af! Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 43:20
  Curlingklubben

  Christian og kvinderne

  Christian sender alene i dag. Og det er sådan set meget heldigt, når nu det endelig skal være. For han har lige fået præsenteret resultatet af en værtstest i DR, der viser, at han måske ikke har helt den samme kvindetække, som han har mandetække. Derfor bruger han dagens udsendelse på at prøve at komme tættere på det modsatte køn. Han fortæller bl. a. om sin morgenrutine og gennemgår sin taske, der er fyldt med essentials. Han laver også en brugerundersøgelse for kvindelige lyttere og kigger på julefrokostkjoler. Og så kunne han rigtig godt tænke sig at blive interviewet af et dameblad, men det viser sig at være svært... Ditte er med i 'Det vi hører laver I selv', og hun kan vinde intet mindre end Finansloven 2020! Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 48:26
  Curlingklubben

  Mandelsnyd, Tinder-hits og Lennart

  Englands mest højre-swipede personer på Tinder er blevet samlet på en liste, og Christian og Maria tager et kig på et par af dem. Vi laver også en terapigruppe for alle, der er blevet udsat for mandelsnyd i forbindelse med risalamande-spisningen juleaften. Vi begynder at gennemgå årtiets største memes, kigger på Google-anmeldelser af Danmarks nye klamydia-hovedstad Solrød og fortsætter vores omvendte Whamageddon. Vi ringer også til vores universitetspraktikant Lennart, fordi han ikke er på arbejde, så vi kunne egentlig godt tænke os at høre, hvad han laver. Og så er Simone dagens deltager i 'Det vi hører laver I selv', hvis hun ellers kan få lov til at komme til orde... Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 29:51
  Curlingklubben

  Weekend: Studenterstolthed, Arne Linned og Big Dick Energy

  Det bedste fra ugen byder på snak om blandt andet studenterstolthed, Arne Linned, tips til rejsemål og Big Dick Energy-begrebet. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 32:17
  Curlingklubben

  Weekend: Pikkemand fra VM, Puk Elgårds instragramdetox og fødselsspons

  Det bedste fra ugen byder på snak om Pekerman "pikkemand" fra VM, Puk Elgårds instragramdetox og fødselsspons. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 31:31
  Curlingklubben

  Weekend: Marias skæg, Ikeas Solange og uforløste bachelordrømme

  Det bedste fra ugen byder på snak om Marias skæg, Ikeas Solange og uforløste bachelordrømme. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:15
  Curlingklubben

  Weekend: Planter, fars dag og det helt rigtige strippernavn!

  Denne uges podcast handler om fars dag, hvilken plante Christian egentlig er og de bedste strippernavne! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 55:08
  Curlingklubben

  Weekend: Weshare, skotske sparetips og piger, der tisser under koncerter!

  Sæt kaffen over, læg dig tilbage under dynen, spis nogle chips og nyd lørdagen i selskab med Maria og Christian, der giver dig ugens højdepunkter fra Curlingklubben direkte ind i dine ører!

  Underholdning