Live kanaler

P3 Morgen

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 1. jan. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Torsdag 31. dec. 2020

  Er du spændt på, om du skal grine eller græde, når året ændres fra 2020 til 2021? Få besvaret alle dine spørgsmål i dagens program, hvor vi har tarotkortlægger Susanne Taylor med. Hvad skal dit 2021 starte med? Vi har lavet et overblik over hvilke sange du kan spille, og hvornår du skal sætte dem på, for at det bliver det første, du hører i 2021! Så slipper du selv for det arbejde. Det er jo nytårsaften, og vores nyhedsoplæser på P3 Esben Amundsen er i huset, og quizzer både Anna og Lasse. Gad vide hvem der har fulgt mest med? Der er lutter god stemning, og vi håber I alle får et dejligt nytår. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 30. dec. 2020

  Ensomhed er en kæmpe ting i Danmark, og blandt unge er nytåret en tid, hvor man kan føle sig særligt ensom. Vi har fået fat i Marie Louise, som er formand for Ventilen Odense. Hun fortæller, hvordan de hjælpe ensomme unge her i nytåret, og hvad det er for nogle problemer, som de unge har. Coronarestriktionerne bliver forlænget 14 dage, og det betyder endnu mere hjemmearbejde og undervisning. Det betyder mere 'Zoom, Teams og Skype', og det sker at folk liiiiige glemmer at have slå lyd og kamera fra. Vi hører lytterne til, hvilke spøjse ting, som de har gjort eller oplevet under et af de dersens digitale møder. 100-sekunders quizzen '2020 edition' lakker mod enden, og i dag finder vi ud af, hvem som løber med P3 t-shirts, og dermed bliver sejrsherre. I skal ikke snydes for et nyhedsoverblik, og vi kigger blandt andet på unge som vil feste på den gode gamle 'FESTEN OG GÆSTEN'-manér. Derudover skal vi lige se på det pressemøde, som ramte os i går. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 29. dec. 2020

  Stig Severinsen er manden, man skal have fat i, hvis man skal vide noget om åndedrættet og det at holde vejret. Han har 4 verdensrekorder, og har slået endnu en, som vi skal høre en masse om. Derudover skal han være dommer og kommentator, når Anna og Lasse skal se hvem, som kan holde vejret længst tid. Vi har igen 100 sekunders-2020 quizzen og tronen blev overtaget på voldsom manér. Se om du kan gætte flere rigtige end vores 3 deltagere. Vi sørger også for, at i får et nyhedsoverblik, så i ikke er helt lost omkring, hvad der sker omkring jer. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 28. dec. 2020

  Vaccinerne er lige så stille ved at blive sprøjtet i folket i Danmark, men hvad betyder udrulningen af vaccinerne for de unge? Lige dét og mere til spørger vi direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, om. Julen er en ensom tid for mange, og det gælder også unge. Vi tager en snak med Jonas Rasmussen på 20 år om det at være ensom og gøre noget ved det. Han har nemlig holdt jul med 8 andre mennesker, som han ikke kendte i forvejen. Vi tager også lige et kig på dagens store nyheder. Blandt andet bliver unge brugt til at hvidvaske penge, og briterne kan ikke administrere to for én tilbud, så det bliver forbudt. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 25. dec. 2020

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Torsdag 24. dec. 2020

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Onsdag 23. dec. 2020

  Sara Bro og Anna Lin holder sexet jul! Vi bliver tvunget til at tage den med ro og droppe de traditionelle julefrokoster, så i år, der skal der være fokus på os selv og kærligheden. Jytte Vikkelsø fra "Hjerteflimmer for voksne" besøger studiet og svarer på lytternes kærlighedsspørgsmål. Reporter Signe Kronholm er taget til Gammel Kongevej, hvor hun hos Mogens i Paradiss-butikken hører om, hvilket sexlegetøj vi særligt kunne lide i 2020!

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 22. dec. 2020

  Sara Bro og Anna Lin varmer op til en sexet jul! Vi taler med sex- og samlivsterapeut Ditte Winkel om, hvordan vi kan huske både selvkærligheden og sexen her i julen. Kan vi gøre noget usexet hamrende sexet? Det er jul, og derfor skal juleevangeliet have kærlig og sexet behandling. Sara giver sit bud på et sexet juleevangelie. Sara og Anna quizzer lytteren Kasper i quizzen: "Er det legetøj eller leeeeegetøj?" Og det viser sig faktisk, at Kasper er sexlegetøjsekspert!

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 21. dec. 2020

  Sara Bro og Anna Lin varmer op til en sexet jul! Vi taler med national chef hos Sex & Samfund Lene Stavngaard om, hvad den nye samtykkebaserede voldtægtslov betyder for os. Vi spørger også Lene om, hvordan vi får spurgt om samtykke inden akten! Anna og Sara taler om seksuelle oplevelser, de har haft, som måske havde været anderledes, hvis nu samtykke i højere grad havde været i vores bevidsthed. Lytterne skriver ind og fortæller om deres oplevelser, der måske ville have været anderledes. Anna gør ordet 'samtykke' sexet! På med den sexede stemme, det rette, sexede underlæg - også er sextykke gjort brandvarmt og lækkert.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 11. nov. 2020

  Go' Morgen P3 er afløst af P3 Morgen med Frederik Hjerrild. Sara Bro og Jytte Vikkelsø fra podcasten Hjerteflimmer svarer på kærlighedsspørgsmål, Andreas Kraul giver dig overblik over aftenens fodboldkamp mod Sverige, hvor der er 17 danske afbud på grund af corona. Og så fortæller Joakim Nonboe om et computerspil, han har designet for at give indblik i en skizofren persons hverdag.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 20. okt. 2020

  Der kommer flere og flere karrierenetværk kun for kvinder. Nelli Arnth har startet sit eget netværk i Varde, der hedder 'Kvinder og Karriere'. Hun fortæller, hvorfor de her netværk er særligt vigtige lige nu! Frederik Hjerrild har taget Google-quizzen til sig, og han tester nyhedsvært Theodora i, hvilke ord der er de mest googlede her til morgen. Irerne har fået nye corona-restriktioner. De må nu kun bevæge sig maksimalt 5 km væk fra deres hjem. Frederik Hjerrild spørger lytterne om, hvilke fede aktiviteter de kan lave fem kilometer fra deres hjem.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Fredag 16. okt. 2020

  Fie Neergaard og Emil Lange holder dig ved selskab hele morgenen, når vi kigger frem mod lørdagens største event: P3 GULD! Det bliver et program med quizzer, god musik og overordentlig god stemning.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Torsdag 15. okt. 2020

  Fie Neergaard og Emil Lange holder dig ved selskab hele morgenen, når vi kigger frem mod lørdagens største event: P3 GULD! Det bliver et program med quizzer, god musik og overordentlig god stemning.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 14. okt. 2020

  Fie Neergaard og Emil Lange holder dig ved selskab hele morgenen, når vi kigger frem mod lørdagens største event: P3 GULD! Det bliver et program med quizzer, god musik og overordentlig god stemning. Gæst: ArtigeArdit.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Tirsdag 13. okt. 2020

  Fie Neergaard og Emil Lange holder dig ved selskab hele morgenen, når vi kigger frem mod lørdagens største event: P3 GULD! Det bliver et program med quizzer, god musik og overordentlig god stemning. Gæst: Clara,

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Mandag 12. okt. 2020

  Fie Neergaard og Emil Lange holder dig ved selskab hele morgenen, når vi kigger frem mod lørdagens største event: P3 GULD! Det bliver et program med quizzer, god musik og overordentlig god stemning. Dagens gæst er nomineret til P3 Guld-prisen, og hendes navn er JADA!

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 21. sep. 2020

  Aggressive storke og mundbind i naturen. I dagens udsendelse af P3 Morgen kigger vi nærmere på en aggressiv stork fra Midtjylland, der giver sine dyrepassere kamp til stregen. Vi taler desuden om sex i Catalonien, og derudover snakker vi om mundbind i naturen. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 18. sep. 2020

  Frederik Hjerrild erstatter Mikkel og Jojo på en morgen, der byder på russiske trolde, nyhedsquiz, corona-regler og fredagsmusik.

  Underholdning