Live kanaler

P3 Morgen

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Mandag 24. maj 2021

  Go' Morgen P3 holder en dejlig lille pinseferie på denne højhellige mandag, men derfor skal du ikke snydes for en lækker omgang morgenradio i dejligt selskab med Frederik Hjerrild! Vi skal snakke om unge, der bliver svinet til på nettet. DR.DK har udgivet en dokumentar med fem unge, der alle står frem og fortæller, hvordan de oplever hate på nettet. Vi har fat i en af de fem unge, 25-årige Noor Al Senyani, der fortæller om sine oplevelser. Vi skal også snakke om et forsøg i Spanien, hvor de har åbnet til kl. 03 på fem natklubber i en lille kystby. Det fik os til at gå Nik og Jay, hvor vi stiller jer lyttere spørgsmålet: Hvad vil du gøre, hvis du havde én bytur? Til sidst skal vi også til en, efterhånden, etableret del af P3 Morgen: Vores praktikant læser op af to forskellige LadBible-historier, og så skal Frederik gætte, hvilken af de to historier er opdigtet!

  Underholdning
 • 1:55:58
  P3 Morgen

  Fredag 14. maj 2021

  Go' Morgen P3's lillesøsterprogram "P3 Morgen" er i din radio i dag og sender dig på en velfortjent weekend! I dag handler det bl.a. om Prins Christian. Han skal nemlig konfirmeres i morgen, og i dén anledning har vi skrevet en knivskarp konfirmationssang til ham på en kendt melodi. Og den synger vi selvfølgelig for ham - og for mange andre Christian'er. Vi snakker også med Chris Preuss, formand for Dansk Ungdoms Fællesråd, der har overrakt 15 anbefalinger til statsminister Mette Frederiksen. Chris fortæller, hvad anbefalingerne går ud på, og hvad de egentlig får ud af dem! Vi fejrer også alle lytternes morgenbedrifter - store som små - og så skal vært Frederik Hjerrild spotte den sande Lad Bible-historie blandt to bizarre nyheder.

  Underholdning
 • 1:56:58
  P3 Morgen

  Torsdag 13. maj 2021

  Go' Morgen P3 er gået på ferie, og derfor er stedfortræderen "P3 Morgen" i din radio i dag og i morgen! I dag skal det handle om livestreaming - og meget af det. Vi snakker med Michella Laumann, der har livestreamet sig selv i mindre end 23 dage. Det skal også handle om klimabevidsthed. Flere tøjgiganter er nemlig blevet beskyldt for at fremstå mere klimavenlige, end de egentlig er - og vi kender sikkert alle til presset om at virke så grønne som muligt. Lytterne melder ind på SMS'en og fortæller om de gange, de har forsøgt at virke mere miljøvenlige, end de i virkeligheden er. Vi får også besøg af Anders Tafteberg Sørensen, der spillede alle sine penge op i folkeskolen. Han fortæller, hvordan han kom ud af sin spilafhængighed. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 30. apr. 2021

  Frederik Hjerrild tager over for Go' Morgen P3 og sender dig på bededagsferie. Praktikanterne bliver sendt i konkurrence i marken. Vi skal høre, hvad vi ikke glæder os til ved, at turisterne må komme tilbage. Og så skyder vi weekenden i gang med P3 i træk.

  Underholdning
 • 1:56:58
  P3 Morgen

  Mandag 5. apr. 2021

  Vært: Anders Ugilt.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 2. apr. 2021

  Vært: Anders Ugilt.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Torsdag 1. apr. 2021

  Vært: Anders Ugilt.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Onsdag 31. mar. 2021

  Frederik Hjerrild sender dig på påskeferie med P3 Morgen. Han undersøger de underligste tanker, vi har filosoferet over gennem lockdown, taler med et spritnyt kokketalent, og så giver han dig selvfølgelig påskens sidste P3-i-træk lyttersangkæde af genial musik!

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 30. mar. 2021

  Frederik Hjerrild sætter gang i dagen med P3 Morgen. Han vender en nyhed om sko med menneskeblod og seneste nyt om det gigantiske skib i den lille Suez-kanal. Og så er der selvfølgelig P3-i-træk - sangkæden bestemt af verdens bedste lyttere! Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 29. mar. 2021

  Frederik Hjerrild træder til i stedet for Go'morgen P3 og giver dig P3 Morgen. Hæld kaffen op til genial musik, og sæt gang i påskeugen, når han giver dig P3-i-træk med en kæde af lyttermusik. Og så undersøger han, om vi mon kommer til festival til sommer, og hvad lille Danmark kan bidrage med til et virtuelt klimatopmøde i april. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 26. feb. 2021

  Det er fredag, og Frederik Hjerrild står for at få sparket dagen i gang. Frederik har her til morgen fået besøg af tre friske fyre, der sammen udgør gruppen Patina. I dag er de ude med deres debutalbum "Drømmefanger", og vi spiller den nyeste single fra albummet. Frederik har også forberedt en lille fredagsquiz til gruppen. Og hvordan er det at være studerende under corona? Det har vi spurgt Amalie om, der i sommer startede på uddannelse. Introfester, fredagsbarer og studiegrupper er noget af det, som er blevet udskiftet med hjemmeundervisning. Vi har nok alle sammen gjort ting, som vi fortryder bagefter. For en uheldig kvinde fra Kentucky i USA betød det desværre en permanent tatovering med ordene "refuse to wear a mask". Frederik efterspørger lyttere, der også har fået lavet en tatovering, som har vist sig at give bagslag.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 19. feb. 2021

  Sidste afsnit af P3 Morgen i uge 7 er landet, og dine værter er Jeppe Wad og Sofie Sytnik. Hele ugen har vi hyldet de helt små bedrifter i hverdagen - og i dag er ingen undtagelse. Alle, der har taget strømper på eller brugt tandtråd til morgen, skal fejres til den helt store guldmedalje i studiet. I dagens program runder vi dagens vigtigste historier. Mikkel Hansen vender hjem til Danmark, og Texas kæmper fortsat med frostgrader og strømsvigt. Udover det snakker vi om de nye, mangfoldige emojis, Apple lancerer om et par uger. Vi skal også hylde de skolelærere, der har gjort en forskel for os. Har din matematiklærer lært dig alt, du ved om kærlighed, eller gav din geografilærer dig troen på, at du kunne blive arkæolog? Vores lyttere melder ind med en velfortjent hyldest til de gode lærere. De lukkede klubber hyldes også i dagens program. Vi går i gemmerne og finder de bedste historier fra dengang, vi rent faktisk kunne gå i byen, og så skruer vi ellers helt op for fredagsstemningen i studiet. Til slut i programmet tester Sofie og Jeppe, om de kan spotte den sande nyhedshistorie i segmentet "En sand Lad Bible-historie, to news - fire individer". Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Torsdag 18. feb. 2021

  Torsdagsudgaven af P3 Morgen i uge 7 er landet, og Jeppe Wad og Sofie Sytnik er dine værter. Hele ugen hylder vi de helt små bedrifter i hverdagen. Vi sørger for at fejre dig, der har taget et bad, bundet snørebånd eller drukket en kop kaffe til morgen. I dagens program runder vi også dagens vigtigste historie: Nemlig at fartøjet NASA Perseverance Rover lander på Mars klokken 18 dansk tid. Vi har besøg af Lasse Winther, journalist på DR Viden i Aalborg, der bl.a. fortæller, hvordan Dannebrog er kommet med om bord. Vi skal også snakke om fuck-ups på arbejdspladsen. Sofie og Jeppe har selv haft lidt udfordringer på teknikken på P3 Morgen, og så melder vores lyttere ind med historier om brølere på første, anden eller tredje arbejdsdag. Til slut i programmet tester Sofie og Jeppe, om de kan spotte ukraineren i det mundrette segment "Fire individer, to news - en ukrainer". Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Onsdag 17. feb. 2021

  Uge 7 rimer på vinterferie, og det betyder, at Jeppe Wad og Sofie Sytnik står for P3 Morgen denne uge. I dagens afsnit hyldes de helt små bedrifter - igen. Hvis du har spist havregryn til morgenmad eller taget strømper på, skal det naturligvis fejres, og det gør vi på behørig vis i studiet! Har du nogensinde været på en akavet date? I så fald er der hjælp at hente. Saskia Modin, en 27-årig studerende fra Herning, har nemlig opfundet spillet "Flow", som skal komme de akavede dates til livs. Vi efterprøver hendes teknikker i studiet, og hun fortæller om idéen bag spillet. Vi skal også en tur ud i rummet. I morgen lander rumproben Perseverance nemlig på Mars. Vi snakker med Bo Bomuld, reklameguru og ekspert i det okkulte og overnaturlige, der bl.a. kan fortælle, hvad de mest populære konspirationsteorier om Mars er. Til slut i programmet tester Sofie og Jeppe, om de kan kende forskel på en sand og falsk nyhedshistorie i det mundrette segment "Fire individer, to news - en sandhed". Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Sofie Sytnik og Jeppe Wad.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 16. feb. 2021

  Det er vinterferie i store dele af Danmark lige nu, og det betyder, at Jeppe Wad og Sofie Sytnik står for P3s morgenprogram denne uge. I dagens afsnit hyldes de helt små bedrifter i ferien. Har du taget strømper på i dag? Har du formået kun at snooze én gang? Eller har du spist et rundstykke med rullepølse? Det skal fejres, og det gør vi på behørig vis i studiet! Vi kaster også et blik på dagens vigtigste historier. Flere butiksejere valgte nemlig at holde åbent trods coronarestriktioner i går - på foranledning af FB-gruppen "National genåbning 15. feb. 2021". Selvom gruppen havde over 10.000 medlemmer, modtog politiet kun ca. 15 anmeldelser, så protesten blev altså ikke et stort problem for landets politikredse. Rasmus Gejl, der er tidligere redaktionschef of kontrolrumsdirektør på Paradise Hotel, er igennem i studiet til en snak om det aktuelle DR2-program "Realityen der formede mig". Han fortæller, hvad der gør reality-tv så fascinerende, og hvordan det helt optimale reality-program skrues sammen. Sidst - men ikke mindst - kaster vi også et blik på Miljøstyrelsens nye True Animal Crime Podcast "Der står en puma i min baghave". Vi er dykket ned i nogle af de største naturmysterier i landet, og med os har vi Danmarks eneste kryptozoolog, Lars Thomas, der bl.a. kan fortælle, om en puma har været på fri fod i Jylland. Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Mandag 15. feb. 2021

  Uge 7 er normalt store skiferie-tid, men det bliver der ikke meget af i år. Til gengæld kommer der lækker vinter-radio hele ugen med os på P3 Morgen. I dag skal vi omkring en helt masse. Vi finder de bedste historier fra nyhedsbilledet til jer, og så skal vi også omkring et indslag vi kalder: "Den souvenir, du gik længst for". Det kommer af en eller anden grund til at handle meget om våben. Vi skal også drømme os tilbage til afterski-stemning - så vi hører lytternes bedste afterski anekdoter. Lyndby kirke blev genstand for et vaskeægte Las Vegas koncept på valentinsdag i går. Nemlig drop-in bryllupper, og vi ringer til Sognepræst i Lyndby kirke, Lars Munch, for at høre hvordan det foregår, og hvor mange han fik viet. Sidst men ikke mindst sker der en tillidsøvelse mellem producer Lasse Bjerregaard og værterne. De skal læse et manus med en historie for første gang live i radioen, og gætte om det er en sand eller falsk historie. Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 2:55:58
  P3 Morgen

  Mandag 8. feb. 2021

  Frederik Hjerrild tager jer i hænderne her til morgen og sørger for den bedst tænkelige morgen. Vi skal selvfølgelig kigge på nattens strabadser efter et corona-påvirket Super Bowl i USA. Hvad var det for en kamp, og hvad skete der med 'half-time'-showet? Det spørger vi blandt andet om, når vi har journalist Jeppe Dong Abrahamsen med. Sex i uge 6 starter i dag, og deres fokus er i år: Lige børn leger bedst. Vi fokuserer på 'slutshaming' her til morgen, og har Emma med, som har mærket det på egen krop. Vi er kommet ind fastelavnsbolletiden, og derfor skal vi skal have kåret den helt korrekte fastelavnsbolle, med hjælp fra lytterne. "Rumvæsnerne synes, vi er dumme og uinteressante", har professor på Harvard University Avi Loeb udtalt. Men hvorfor er vi det? Det kigger vi lidt nærmere på.

  Underholdning