P3 Morgen

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Fredag 14. feb. 2020

  Det er Valentines Day! Og verdens sødeste lyttere kommer med kærlighedserklæringer til deres udkårne live i radioen. Frederik sørger også for rigtig fredagsstemning med både fredagssang og nyhedsquiz om ugen der gik. I studiet vender vi også om den omdiskuterede SAS-reklame og DM i E-cykling, der afholdes for første gang nogensinde til marts. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Torsdag 13. feb. 2020

  Valentines Day nærmer sig, hvilket betyder romantik og amoriner i luften. Derfor har vi besøg af digteren og dramatikeren Caspar Eric, der skal hjælpe en lytter med at skrive et digt til sin kæreste. Gæst: Caspar Eric, digter og dramatiker. Vi snakker om SEX - Frederik har nemlig besøg af skaberen bag den nye tv-serie SEX med i studiet. Det bliver til en snak om køn, tvivl om seksualitet og manglende sexlyst. Gæst: Clara Mendes, manuskriptforfatter på serien Sex. Robotterne kommer! Det gør de i hvert fald på Jysk Fynske Medier, hvor en robot er blevet sat til at skrive om lokale virksomheders regnskaber. Men Tønder Erhvervsråd mener ikke, at robotten løfter opgaven. Vi har besøg af robotten, der forholder sig anonym og går under dæknavnet "Roberta". Gæst: "Roberta", robotjournalist på Jysk Fynske Medier. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 12. feb. 2020

  En sydkoreansk mor er blevet genforenet med sin afdøde datter i virtuel reality. Er det creepy eller godt? Gæst: Christiane Vejlø, digital trendanalytiker og direktør i Elektronista Media. Valentines Day er lige om hjørnet. Derfor skal vi selvfølgelig have musikken på plads til den store aften. Den står på R&B og soul. Gæst: Andrew Moyo. I mandags blev en rumsonde sendt afsted mod solen. Den skal undersøge solens poler og såkaldte solstorme, for der er en masse vi ikke ved om solen. Derfor giver astrofysiker Michael Linden Vørnle "sunfacts" om solen. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Tirsdag 11. feb. 2020

  Vi finder ud af om Mette Frederiksen og Donald Trump er den samme person, når vi quizzer en lytter. Vi har besøg af Alva Madsen fra DR-serien 'Fars Pige' - og så varmer vi op til den helt store Valentines middag til på fredag, når vi har besøg af kokken Jacob Jørgsholm, som kommer med sit bud på en overdådig middag. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Mandag 10. feb. 2020

  Vi varmer op til Valentines Day! TVÆRS har lavet en Valentines special om onani. Sara Bro kommer i studiet og fortæller de fedeste pointer til at forkæle sig selv på Valentines Day, og så hører jeg også jer derude om, hvor meget I onanerer. Gæst: Sara Bro, vært på TVÆRS. Et bestemt skilt i en butik på Amager har fået Detektor til at trække i den lange trenchcoat og begive sig ud i verden med forstørrelsesglasset. Camilla Stampe kommer ind fortæller, hvad det handler om. Vi kan afsløre, at Søstrene Grene har rodet sig ud i noget vildledende markedsføring. Gæst: Camilla Stampe, vært på Detektor. Frederik Hjerrild sammenligner også mennesker og pingviners stemmer og snakker med lytterne om, hvad det dummeste er, som de har glemt. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Tirsdag 7. jan. 2020

  Hun har troet, hun hypnotiserede folk med en påfuglefjer. Hun har også troet, at hun var lam i hele kroppen og skulle dø. Men intet af det var sandt. Det var bare en følelse, hun fik, efter hun havde taget rigtig mange stoffer. Camilla Ramonn er forbi studiet. Hun er instruktør på den nye serie Noia på DRTV. Den bygger på hendes eget liv, hvor hun i en lang periode var afhængig af stoffer. Vi skal også snakke om aldersforskel i dating - hvad er forskellen ved at date en ældre kvinde eller en helt ung mand? Og så runder vi nogle af dagens store historier. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 6. jan. 2020

  Her til morgen har vi besøg af komikeren Nikolaj Stokholm, der er aktuel med sit nye one man show. Han fortæller både om, hvorfor at han ikke helt føler sig voksen nok endnu, og hvad han hader ved at rejse. Derudover skal vi snakke om en nordmand, der er vågnet op efter en bytur og har brugt mange hundrede tusinder kroner. Vi runder også de store nyheder og snakker med folk, der er stået meget tidligt op på en af årets mørkeste og hårdeste dage. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 3. jan. 2020

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Torsdag 2. jan. 2020

  Frederik Hjerrild er vågnet fra sin korte nytårsferie og tager derfor temperaturen på nyhedsjournalistikken. Vi skal tale om fremtiden, vi skal quizze om den danske natur, og så skal vi se på musiklister fra det seneste årti. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:59
  P3 Morgen

  Onsdag 1. jan. 2020

  Vært: Nynne Givskov.

  Underholdning
 • 3:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 31. dec. 2019

  Vi slutter årets sidste dag af med nytårshilsner fra Christian Degn, BS Christiansen, Simon Talbot, Anya og Peter Mygind. Derudover er vi på en kanalrundfart rundt til de andre radiostationer i DR, laver en avisgennemgang og slutter naturligvis hele ballet af med en nytårsquiz! Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 30. dec. 2019

  Denne morgen ser vi kort tilbage på det forgangne årti, vi quizzer i frugt og grønt og har komikeren Mikkel Klint Thorius i studiet, som deler jokes ud, man kan bruge nytårsaften. Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 27. dec. 2019

  Denne morgen ser vi kort tilbage på det forgangne årti, vi quizzer i Kongehuset og ringer til Frank Erichsen - Bonderøven - for at høre, hvad man skal lave her mellem jul og nytår. Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 2:57:00
  P3 Morgen

  Torsdag 26. dec. 2019

  Vært: Frederikke Muff.

  Musik
 • 2:56:59
  P3 Morgen

  Onsdag 25. dec. 2019

  Vært: Nynne Givskov.

  Musik
 • 2:56:59
  P3 Morgen

  Tirsdag 24. dec. 2019

  Vært: Nynne Givskov.

  Musik
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 23. dec. 2019

  Denne morgen kigger vi tilbage på 10'erne, og vi finder ud af, hvad man gør, hvis man ikke har købt de sidste gaver til juleaften. Vi snakker også med lyttere, som er på vej hjem til jul. Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Fredag 18. okt. 2019

  Forsvarets Center for Cybersikkerhed advarer danskerne mod dårlige passwords. Frederik Hjerrild fortæller om sit eget super-password, og lytterne byder ind med deres sjoveste, gamle adgangskoder. Vi snakker også om Donald Trump, der har indgået en våbenhvile med Tyrkiets præsident Erdogan - måske på grund af et vredt brev Trump sendte afsted til Erdogan i sidste uge. Journalist Uffe Gardel fortæller, at det ikke er første gang i historien, at store ledere taler med store bogstaver. I dag fortsætter vi også med at finde lytternes klip-ønsker i DR's arkiv og kører også en solid omgang lytterquiz! Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Torsdag 17. okt. 2019

  Det danske herrelandshold i fodbold skal snart spille EM-kvalifikation mod Irland. Andreas Kraul giver sit bud på, om Danmark kan vinde EM. Pelle opfylder lytternes klipønsker og finder guld i DR's arkiv, og så har vi selvfølgelig også gang i en lytterquiz, hvor dagens quiz-emne er Cs Go. Nyhedsvært Theodora har en nyhed med, om at forældre får deres børns skolebilleder photoshoppet - og her kommer Pelle med en solid opsang! Vært: Pelle Peter Jencel.

  Musik
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 16. okt. 2019

  I dagens program har en lytter ønsket et gensyn med satireprogrammet "Tjenesten på P3." Vi taler om udviklingen i Syrien, og så finder vi ud af, hvorfor det er vigtigt at lytte, når nogen fortæller, at de har svaret. Der er selvfølgelig også en quiz - denne gang forsøger lytterne at jorde værten i paratviden om grise. Vært: Pelle Peter Jencel.

  Musik
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Tirsdag 15. okt. 2019

  Frederik Hjerrild tager dig i hånden og guider dig sikkert gennem efterårsferiemorgenen. Vi skal høre arkivklip, en lytter bestemmer en quiz, Frederik skal forsøge sig som dommer i Bagedysten - og så er der masser af god musik!

  Musik
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Mandag 14. okt. 2019

  I dagens program hjælper vi lytterne med at finde sjældne DR-klip. Vi undersøger om tre bortførte rådyr virkelig er en katastrofe, og så har vi besøg af tidligere vært på "Hammerslag" Christian Degn, som vurderer, om man overhovedet kan lave "Hammerslag" i radioen. Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik