Live kanaler

Sandhedsmagasinet

Med fornuften pakket væk og følelserne helt ude på tøjet, guider Sandhedsmagasinet dig frem til danskernes sande jeg. Vært: Søren Steenstrup Højen.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 14:18
  Sandhedsmagasinet

  Den danske natur

  Dagens program handler om den danske natur. Studiet er rykket ud i skoven. Vi får besøg af dyrehviskeren Claus. Bliver klogere på mountainbikernes indtog i Danmark, sætter tempoet helt ned med en omgang skovbadning. Får pulsen op igen med sorte affaldssække og skovstier til skraldeindsamlingen 2020. Vi får besøg af ornitologen John, der har viet sit liv til fuglekiggeri. Vi besøger skovplejehjemmet Skovbrynet og dets beboere, for at se, hvad et liv i skoven gør ved en gammel krop. Til sidst, men ikke mindst, kommer ASMR-artist Lars Svane ind og viser et kunstværk mod invasive arter, som han har lavet i samarbejde med Miljøstyrelsen. Vært: Søren Steenstrup Højen.

  Underholdning
 • 13:12
  Sandhedsmagasinet

  Manden

  I Sandhedsmagasinet i dag taler vi manden anno 2020. Hvor står han henne? Er han en presset mand? Kampagneansvarlig for det danske Politi, Mads Iversen, besøger studiet og fortæller om, hvorfor politiet har fjernet ordet mand fra alt deres markedsføring. Vi besøger mandemuseumet, hvor vi finder ud af, hvor lang tid en gennemsnitlig udløsning egentlig tager. Den homofobiske sygeplejeske Hans besøger studiet og fortæller om at være mand i et kvindejob. Du får en guide til at tale om følelser. Og til sidst, men bestemt ikke mindst gæster provokunstner Franz Schliebenheimer studiet, hvor han bogstaveligt talt vil skide på mandeidealet 2020. Værter: Søren Steenstrup Højen og Lasse Steenstrup Højen.

  Underholdning
 • 13:05
  Sandhedsmagasinet

  Arbejdslivet

  I Sandhedsmagasinet i dag zoomer vi ind på #metoo-toget, der buldrer derudaf. Hells Angels byder nye aspiranter velkommen til store uddannelsesdag. Vi får besøg af spirituel jobafklaringskonsulent Gert Brier. Holder premiere på biografbaskeren "madpakketyven" og runder af med provokunstner Franz Schliebenheimers, der bruger afføring i kampen mod mobning. Vært: Søren Steenstrup Højen.

  Underholdning
 • 14:56
  Sandhedsmagasinet

  Dansk madkultur

  Gennem knivskarpe studieinterviews og reportager pakker Sandhedsmagasinet fornuften væk og lader følelserne bløde. Lyt med, hvis du tør... måske møder du dig selv. Vært: Søren Steenstrup Højen.

  Underholdning