Sangskriver

Vi kender alle det med at en sang, kan beskrive og sætte ord på de følelser og tanker man selv har, men ikke kan få formuleret. Sangskriver er et musikprogram, der giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. Hver lørdag vil Jonas Gülstorff forsøge at skrive en sang baseret på lytternes liv, med hjælp fra en kendt musiker. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. Jonas har tidligere skrevet sange til kunstnere som Szhirley, Rasmus Nøhr med flere, og som lytter vil du få et unikt indblik i en sangskrivers allerhelligste rum, og i den svære, men også livgivende sangskriverproces, og samtidig være den første til at høre en ny sang blive fremført af ugens gæst. Send dit forslag til sangemner til sangskriver@dr.dk.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Ea Kaya

  Ea Kaya er ugens gæst. Hun er kvinden bag kæmpe hittet "4AM" og Ep'en "Fragile But Strong As Hell", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Mads Langer

  Mads Langer er ugens gæst. Han har hittet med "Me Without You" hele sommeren, og netop udsendt en hel ny single, men i dag, skal han være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Lucy Love

  Lucy Love er ugens gæst. Hun har tidligere vundet P3 Guld Eksperimentet og været med i Vild med Dans, men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Thøger Dixgaard

  Thøger Dixgaard er ugens gæst. Den populære popsmed har lavet store hits som "Former" og "Blød Inden I", men i dag skal han, sammen med Jonas, være med til at skrive en sang, til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Moody

  Moody er ugens gæst. Der er sket meget siden hun vandt karrierekanonen, og sommeren igennem har hun hittet med nummeret "Gotta Get Up". I dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Nicklas Sahl

  Nicklas Sahl er første gæst i Sangskriver efter sommerferien. Med hits som "New Eyes" og "Planets" er Nicklas Sahl klar til at tage udfordringen op, og skrive en sang til en heldig P3-lytter, sammen med Jonas. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Hjalmar

  Hjalmar er ugens gæst. Den populære sanger skal spille på Roskilde Festival om søndagen, men inden da, skal han hjælpe Jonas med at skrive en sang til en heldig P3-lytter, og det skal gøres ordentligt, da det er det sidste program inden sommerferien. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Alexander Oscar

  Alexander Oscar er ugens gæst. Den unge sanger har millioner af streams hver måned og i øjeblikket er han ude på en stor Danmarks tourné. I dag skal han, sammen med Jonas, skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Soleima

  Soleima er ugens gæst. Hun har tidligere vundet P3-talentet og givet os hits som "Low Life" og "Crack" Men i dag præsentere Soleima en helt ny single, og så skal hun selvfølgelig være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Barbara Moleko

  Barbara Moleko er ugens gæst. Vi kender hende for hits som "Dum For Dig" og "Tag Min Hånd". Barbara har også taget helt ny musik med i studiet, men i dag skal hun sammen med Jonas, skrive en sang til en heldig P3-lytter, på under 2 timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Malte Ebert

  Malte Ebert er ugens gæst. Den tidligere gulddreng er aktuel med singlen "Loyal", og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-Lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst KOPS

  KOPS er ugens gæst. Den dygtige sanger og producer er især kendt for Nummeret 'Salvation' der tidligere har været P3's Uundgåelige. Men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Katinka

  Katinka er ugens gæst. Men Sangskriver er ikke helt som det plejer. Opgaven er nemlig at skrive en sang om demokratiet og det kommende valg. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Anya

  Anya er ugens gæst. Hun har netop udsendt debutalbummet "Faith" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Faktisk er det sang no. 100 der bliver skrevet i denne jubilæums udgave af Sangskriver. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst USO

  USO er ugens gæst i Sangskriver. Den hurtigrappende århusianer, skal være med til at skrive en sang til en helt særlig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Aura

  Aura er ugens gæst. Den populære sangskriver er aktuel med sangen "Shania Twain", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Lørdag 29. dec. 2018

  2018 synger på sidste vers og Jonas kigger tilbage på alle de sange, der er blevet skrevet, i Sangskriver, i årets løb. Hør højdepunkter fra gæster som Basim, Alex Vargas, Aura, Isam B, Anders Matthesen og mange andre. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæster Sys Bjerre og Peter Lützen

  Sys Bjerre og Peter Lützen er ugens gæster. Peter har lavet musik med Panamah og Humørexpressen. Sys kan både skrive hits og julesange, og de får brug for begge dele, når der skal skrives en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Kwamie Liv

  Kwamie Liv er ugens gæst. Hun har netop udgivet albummet "Lovers that come and go", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Thomas Buttenschøn

  Thomas Buttenschøn er ugens gæst i Sangskriver, og nu hvor vi er godt inde i december måned, er det muligvis en julesang, der skal skrives til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Kjartan (Folkeklubben)

  Folkeklubbens nye album ligger i toppen af de danske hitlister. Forsanger Kjartan kigger forbi Jonas i studiet, og skal være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Silas Bjerregaard

  Silas Bjerregaard er ugens gæst. Den tidligere forsanger i Turboweekend, er begyndt at synge på dansk. Det kan du høre meget mere om, og så skal der selvfølgelig skrive en helt ny sang, til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Alexander Oscar

  Alexander Oscar er ugens gæst. Den unge sangskriver har allerede lavet hits som "Number" og Coffe Table", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Skinz

  Skinz er ugens gæst og med hits som "Malibu" og "Jeg har en pige" bliver der med garanti skruet op for den gode pop, når der skal skrives en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Katinka

  Katinka er ugens gæst. Hun har netop udsendt pladen "Vokseværk", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til heldig P3-lytter, der får sat følelser på sorg, i sin helt egen sang. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæster L.I.G.A.

  L.I.G.A. er ugens gæster i Sangskriver. Den populære duo er ude med den nye single "Om Igen", men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Anders Matthesen

  Anders Matthesen er ugens gæst. Den populære komiker er aktuel med et nyt show, men i dag kommer hans musikalske evner på prøvelse, når han skal være med til at skrive en sang, til en heldig P3 lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Basim

  Basim er ugens gæst. Den talentfulde sangskriver laver hits på dansk, japansk, og engelsk. Det er også ham der skriver alt for kunstneren Bro, men i dag skal han skrive en sang til en heldig P3 lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Waqas

  Vi kender alle det med at en sang, kan beskrive og sætte ord på de følelser og tanker man selv har, men ikke kan få formuleret. Sangskriver er et musikprogram, der giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. Hver lørdag vil Jonas Gülstorff forsøge at skrive en sang baseret på lytternes liv, med hjælp fra en kendt musiker. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. Jonas har tidligere skrevet sange til kunstnere som Szhirley, Rasmus Nøhr med flere, og som lytter vil du få et unikt indblik i en sangskrivers allerhelligste rum, og i den svære, men også livgivende sangskriverproces, og samtidig være den første til at høre en ny sang blive fremført af ugens gæst. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Elias Boussnina

  Ugens gæst er Elias Boussnina. Tidligere gik han under kunstnernavnet Young Coke, men nu hitter han med sangene "Lost Ones" og "Candy" i eget navn, og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Clara

  Clara er ugens gæst. Hun er kendt fra hits som "Foolish" og "What They Say", og så har hun lige udgivet debutalbummet Eighteen. I dag, skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3 lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:55:00
  Sangskriver

  Gæst Saseline

  Saseline er dagens gæst. Den tidligere S.O.A.P. sangerinde har været ude og spille koncerter hele sommeren, men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3 lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Lørdag 9. dec. 2017

  Årets sidste udgave af Sangskriver. Jonas kigger tilbage på året der er gået og spiller klip med forskellige gæster, og de bedste sange der er skrevet til lytterne. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Ida Corr

  Ugens gæst er Ida Corr. Hun har haft kæmpe succes med verdenshittet "Let Me Think About It" og lige nu er hun ude med julepladen "From Me To You", så der kommer nok julestemning i dagens Sangskriver. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Mette Lindberg

  Ugens gæst er Mette Lindberg, tidligere dommer i X-Factor og forsanger i bandet Asteroids Galaxy Tour, der snart kommer med ny musik. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Mads Langer

  Ugens gæst er Mads Langer der netop har udsendt mini-albummet 'All the Time, Sometimes', der også indeholder radio-hittet " Unusual". I dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Bryan Rice

  Ugens gæst er Bryan Rice der har givet os kæmpe hits som "No Promises" og netop nu er aktuel med en ny EP der hedder Bryan. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Carpark North

  Ugens gæster er Carpark North der netop har udsendt pladen "Hope", der for første gang i deres karriere, også indholder to numre på dansk. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Shaka Loveless

  Ugens gæst er Shaka Loveless der har skrevet hits som "Tomgang" og "Dengang du græd". Han er i øjeblikket aktuel med det nye album "Alting /Ingenting". Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Lørdag 21. okt. 2017

  Det er efterårsferie og Sangskriver er klar med et highlight program med klip fra tidligere gæster. Hør hvordan kunstnere som Martin Brygmann, Per Vers, Alberte, Rasmus Nøhr og gruppen Page Four skriver sange til lytterne. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Marie Frank

  Ugens gæst er Marie Frank. Hun lærte at spille guitar på en friskole og rejste derefter rundt i Europa og USA og ernærede sig som gadesanger, inden hun fik sit store gennembrud med hittet "Symptom of My Time" og "Under the Water". Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Rasmus Nøhr

  Ugens gæst er Rasmus Nøhr. Han har skrevet en lang række af hits, og står bag festivalen Danmark Dejligst. Senest har han været med i tv-serien: Kærlighed, karriere og konkurs. I dag skal Rasmus være med til at skrive en sang til en heldig P7-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Alberte

  Ugens gæst er Alberte. Hun har siden 80'erne udgivet fantastiske pop-plader og er lige nu er aktuel med hendes helt nye album "Hva' Drømmer Du", der handler om den første kærlighed og muligvis den sidste. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Martin Brygmann

  Ugens gæst er Martin Brygmann. Han er trommeslager, skuespiller, komiker og en af de mest spillede danske komponister i radioen de sidste 15 år. Lige nu er han er aktuel med pladen Bates Delight. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Page Four

  Ugens gæster er Page Four. De er det første boyband der synger på dansk, og har allerede givet os hits som "17 år" og "Fucking Smuk". Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Hjalmer

  Ugens gæst er Hjalmer, der hen over sommeren har spillet koncerter på både Smukfest og Spot festival, mens han har hittet med nummeret 'Hjem til en anden'. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Per Vers

  Sangskriver er tilbage fra sommerferie og ugens gæst er Per Vers. Han var den første vinder af MC's Fight Night og vært på orange scenen på årets Roskilde Festival. Sammen med Jonas skal Per skrive en sang til en heldig lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Lørdag 1. jul. 2017

  Sangskriver tager på sommerferie og ser i dette program tilbage på alle de sange, vi har skrevet til lytterne, gennem det sidste halve år. Du kan høre klip med kunstnere som Oh Land, Back to Back, Aura, Rasmus Walter og Jokeren. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik