Live kanaler

Sangskriver

Vi kender alle det med at en sang, kan beskrive og sætte ord på de følelser og tanker man selv har, men ikke kan få formuleret. Sangskriver er et musikprogram, der giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. Hver lørdag vil Jonas Gülstorff forsøge at skrive en sang baseret på lytternes liv, med hjælp fra en kendt musiker. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. Jonas har tidligere skrevet sange til kunstnere som Szhirley, Rasmus Nøhr med flere, og som lytter vil du få et unikt indblik i en sangskrivers allerhelligste rum, og i den svære, men også livgivende sangskriverproces, og samtidig være den første til at høre en ny sang blive fremført af ugens gæst. Send dit forslag til sangemner til sangskriver@dr.dk.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Sys Bjerre

  Sys Bjerre er ugens gæst. Hun har skrevet utallige danske hits og udsender i næste uge, sit helt nye album LAD OS LAVE NOGET SMUKT FØR VI DØR. Men i dag skal hun været med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter, den sidste sang, inden Sangskriver holder sommerferie. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Maximillian

  Maximillian er dagens gæst. Han er aktuel med sangen "Love Like This" og fortæller historien om hvordan Justin Bieber gjorde ham til en kæmpe stjerne i asien, og så skal han selvfølgelig være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:58
  Sangskriver

  Gæst Hjalmer

  Hjalmer er ugens gæst. Den populære sangskriver er lige nu ude med singlen "Weekend Baby", men denne weekend skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:58
  Sangskriver

  Gæst Yepha

  Yepha er ugens gæst i Sangskriver. Han har netop udsendt to singler "Du Forsvinder" og "Skør" og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Freja Kirk

  Freja Kirk er ugens gæst. Hun har netop udsendt singlen "Glassy Eyes" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Alma Agger

  Alma Agger er ugens gæst. For et år siden vandt hun X-Factor og nu er hun klar til at dele sin egen musik med verden. Hun har netop udsendt singlen "Uundgåligt" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Alma har taget sin producere Andreas "Maskinen" Sommer og Lasse Baunkilde med, der tidligere har lavet musik for Marie Key og Nik & Jay. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Basim

  Basim er dagens gæst. Han er aktuel med "Du gør det godt", årets titelsang til Paradise Hotel, men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Patrick Dorgan

  Patrick Dorgan er ugens gæst. Han står bag hits som "Painkillers" og "Marilyn", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Lydmor

  Lydmor er dagens gæst. Hun er aktuel med sangen "Diamond Breeze" og har lige sikret sig førstepladsen på den danske vinyl hitliste, men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Anthon Edwards

  Anthon Edwards fra Citybois er dagens gæst i Sangskriver, og han har taget et stærkt hold med; Producerne Emil og Asmus Harm var sidste år nomineret som årets producere til DMA, og har lavet store hits for b.la. Topgunn og Icekiid. I dag skal der skrives og produceres en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Patina

  Patina er dagens gæster i Sangskriver. Sidste år var deres hit "Flammer Ramer", den mest spillede sang på P3, men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Elba

  Elba er dagens gæst. Sidste år havde hun et hit med sangen "700 Angels" og i øjeblikket er hun aktuel med hendes nye single "Sirens" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Off Bloom

  Off Bloom er dagens gæster. Den populære danske gruppe har både været på tour med Dua Lipa og skrevet sammen med poplegenden Max Martin, men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Aura

  Aura er dagens gæst i Sangskriver. Hun er aktuel med sangen "Worn Out American Dream", og i dag skal du opfylde en drøm for en heldig P3-lytter, som får skrevet sin helt egen sang, på kun 2 timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Alexander Oscar

  Alexander Oscar er dagens gæst. Han har skrevet utallige hits og er er aktuel med sangen "January", men i dag skal han skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Drew

  Drew er dagens gæst i Sangskriver. Hun ligger på i toppen af den danske hitliste med "I Wanna Be Dancing", og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Søndag 7. feb. 2021

  Vi kender alle det med at en sang, kan beskrive og sætte ord på de følelser og tanker man selv har, men ikke kan få formuleret. Sangskriver er et musikprogram, der giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. Hver lørdag vil Jonas Gülstorff forsøge at skrive en sang baseret på lytternes liv, med hjælp fra en kendt musiker. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. Jonas har tidligere skrevet sange til kunstnere som Szhirley, Rasmus Nøhr med flere, og som lytter vil du få et unikt indblik i en sangskrivers allerhelligste rum, og i den svære, men også livgivende sangskriverproces, og samtidig være den første til at høre en ny sang blive fremført af ugens gæst. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Humørekspressen

  Humørekspressen er ugens gæster. De glade drenge har haft et af årets største hit med Lord Siva og "Solhverv", men i dag skal de være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Fallulah

  Ugens gæst er Fallulah, der er aktuel med pladen "All My Eyes Are Open" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæster L.I.G.A.

  L.I.G.A. er ugens gæster. De har netop udsendt julesangen "Gentleman", og nu hvor vi er i december måned, så er det måske også en julesang der skal skrives, til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Troels Gustavsen

  Troels Gustavsen er ugens gæst. Han har lige udsendt sangen "Knuste Hjerter", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Phlake

  Phlake er ugens gæster. De har skrevet massevis af hits og er aktuelle med T.I.D.O.Y.S. (Remixes), men i dag skal de være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Tobias Rahim

  Tobias Rahim er ugens gæst. Han er aktuel med albummet "National Romantik 2021", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Mekdes

  Mekdes er ugens gæst. Hun er aktuel med sangen "Lonely", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst URO

  URO er ugens gæst. Han hitter i øjeblikket med sangen "Når Jeg Bliver Til Jord", men i dag, skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Julias Moon

  Julias Moon er dagens gæster. Det populære popband er tilbage efter flere års pause. De har netop udsendt singlen "Drive", men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Mags

  Mags er ugens gæst. Hun har netop udsendt hendes debutalbum "Mags", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Andreas Odbjerg

  Andreas Odbjerg er ugens gæst. Han har fået alle til at føle sig selv 100 hele året, og nu er han aktuel med sin EP Lance Armstrong, og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Thøger Dixgaard

  Thøger Dixgaard er ugens gæst. Han er aktuel med sangen "3 somre", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst KOPS

  KOPS er ugens gæst. Han har lavet hits som "Salvation" og "Loved One", og meget snart er han aktuel med en ny plade, men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Stefan Hjort

  Stefan Hjort er ugens gæst. Han har en fortid i drengebandet Page Four, men er i øjeblikket aktuel med hittet "Genstart" Men i dag skal Stefan være med til at skrive en sang på to timer, til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Lydmor

  Lydmor er ugens gæst. Hun er aktuel med singlen "If You Want Capacity", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster LISS

  LISS er ugens gæster i Sangskriver. De er aktuelle med deres nye EP "Third", men i dag skal Søren og Vilhelm være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster FOOL

  FOOL er ugens gæster. Adrian og Jabs har haft kæmpe hits med sangen som "Strapped" og "Kids". De har netop udsendt albummet Mango & Limelight, og i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Faustix

  Faustix er ugens gæst og han har taget sin gode ven og sanger Nikolaj Rasted med i studiet. Sammen med Jonas og tre laptops skal de skrive en sang til en heldig P3-lytter, på kun to timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Danny Kool

  Danny Kool er ugens gæst. Han er aktuel med sangen "Hvide Penge", men i dag skal der skrives en sang til hele to senoritas. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Patina

  Patina er ugens gæster. De er tidligere vindere af Karrierekanonen og aktuelle med hittet "Flammer Rammer", men i dag skal den 7 mand store gruppe, være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Maddy

  Maddy er ugens gæst. Den unger sangerinde fik et kæmpehit med debut singlen "Island", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter, og hun har taget sin gode ven og producer Karl-Frederik med i studiet. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Rebecca Lou

  Rebecca Lou er kendt for hittet "No Surrender", efter aflyste tours i England og Tyskland på grund af Covid-19, har bandet brugt tid på at indspille nye sange, og i dag, skal de være med til at skrive en helt ny sang til en heldig P3-lytter, på kun to timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæster WIINSTON

  WIINSTON er ugens gæster. De to barndomsvenner Daniel og Alfred er aktuel med sangen "Time", men i dag har de kun to timer, til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik