Live kanaler

Se mig, like mig

En fiktiv antologiserie, hvor genrer som gys, sort humor, sci-fi, udstrakt drama og action blandes godt og grundigt sammen til en række vidt forskellige karakterdrevne episoder - alle med fremtidens teknologiske dystopier som fællesnævner. Instruktion : Lars Hundebøll og Anders Morgenstierne. Manus: Lars Hundebøll, Anders Morgenstierne og Rasmus Hasager. Producent: Christian Volfing. Medvirkende: Joy Fryd, Anders Morgenstierne, Jefferson Bond, Victor Lander, Mads Holm,Terkel Atsushi, Cassandra Bradfield, Christian Volfing, Casper Harding, Caspar Jexlev, Ulla Essendrop, Maria Lysdal, Stine Rosenfeldt, Ane Høgsberg, Eva Jin, Martin Nørgaard, Vanessa Mouline, Christian Itzchaky Larsen, Line Kirsten, Astrid Rifbjerg, Thomas Ipsen, Kasper Stensgaard, Timothy John Hinman og Esben Rud Ammundsen. Illustrator: Mette Ehlers. Speaker: Benjamin Hav. Lydmix og alt det andet lyd: Martin Frank. Produceret for DR af Doceye Digital.

Fiktion

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 33:00
  Se mig, like mig

  1:5 - Fede Frida

  Frida er 29 år, vejer 105 kg. og er stifter af organisationen "People are People". Hun er en markant stemme i medierne som forkæmper for alle kropstyper, seksualiteter og etniciteter. Frida har bygget sit eget tykke imperium og er på toppen af sin karriere. Problemet er bare, at hun nu mod sin vilje er begyndt at tabe sig. Uforklarligt og hastigt. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Fiktion
 • 30:04
  Se mig, like mig

  2:5 - Venner i Døden

  Sigurd og Johannes er gode efterskolevenner og er netop blevet studenter. I ren og skær protest - over tilstanden i verdenssamfundet og dets grådige ledere - er de rejst til Japan for at gøre oprør iklædt deres studenterhuer. Problemet er bare, at oprøret består i at live-dokumentere deres forestående selvmord. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Fiktion
 • 35:26
  Se mig, like mig

  3:5 - Fællesskabet der forsvandt

  Benjamin er 26 år gammel og higer efter anerkendelse. Han har kastet sig hovedkulds ud i den populære true crime genre. Udstyret med en mikrofon og optager er han klar til at blæse lytterne omkuld. Problemet er bare, at det er svært at få andre til at høre ens podcast, når man ikke selv evner at lytte. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Fiktion
 • 34:12
  Se mig, like mig

  4:5 - Kloden Kalder

  Caroline og Jonas er henholdsvis 28 og 30 år gamle. Sammen har de rykket teltpælene op for at udleve drømmen som digitale nomader i det sydøstlige Asien, hvorfra de sammen producerer podcasten 'Kloden Kalder'. Problemet er bare, når indtægten bliver udfordret af dårligt Wifi og gåpåmodet af en trættende jagt på det søde influencerliv. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Fiktion
 • 25:39
  Se mig, like mig

  5:5 - Manageren

  Pelle er 40 år gammel og har opgivet alle sine personlige ambitioner. Han lever i stedet af at servicere andre, hvilket har scoret ham jobbet som manager for den store danske Youtube-stjerne COzy. Pelle er seriøs, ambitiøs og nede på jorden. Problemet er bare, at det er COzy ikke. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Fiktion