Selskabet

Sendt første gang d.

Selskabet på P3 med Martin Høgsted og Anders Grau gør sig hver lørdag formiddag på P3 den umage at tænke over nogle af de ting ikke alle kan nå i en travl hverdag.
Martin er ny på Twitter, og det kaster en lidt negativ stemning mod sociale medier af sig på denne lørdag. Allan fra Odense står model til Martins quiz om sociale medier, efterfulgt af et opkald til Huxi Bach for at høre hans holdninger til bl.a. Paul Pogbas hår, Rom og cola, store hunde, hård techno, Pearl Jam, isterninger der ligner tissemænd til pigefester og bomuld. Martin og Anders er enige om at diskussioner på sociale medi...

Selskabet på P3 med Martin Høgsted og Anders Grau gør sig hver lørdag formiddag på P3 den umage at tænke over nogle af de ting ikke alle kan nå i en travl hverdag.
Martin er ny på Twitter, og det kaster en lidt negativ stemning mod sociale medier af sig på denne lørdag. Allan fra Odense står model til Martins quiz om sociale medier, efterfulgt af et opkald til Huxi Bach for at høre hans holdninger til bl.a. Paul Pogbas hår, Rom og cola, store hunde, hård techno, Pearl Jam, isterninger der ligner tissemænd til pigefester og bomuld. Martin og Anders er enige om at diskussioner på sociale medier er ikke er en god ting, men Martin kan alligevel ikke lægge det fra sig, og starte et liv uden f.eks. Facebook.

Spilleliste

Mere Selskabet

0:30:44

Dansk-libaneser står bag helt nyt terrorvåben til Islamisk Stat

0:26:00

Kød eller ikke kød - vi prøver at finde hoved og hale i madkampen

0:27:06

Thomas og Susanne skal forsøge at leve med hinanden som eks'er

0:28:07

Sara frygter at hendes mors bipolare sindslidelse er arvelig

0:40:01

16-årige TopGunn løber rundt i røg og tåregas og Kidd er fængslet!

0:19:58

Hvorfor vil 24-årige Olcay giftes med sin kusine i Tyrkiet?