Live kanaler

Skyggesøster

Trine og Hope har ikke fået lige så meget opmærksomhed som deres søstre. Trines søster er vidunderbarn, Hopes søster har en psykisk lidelse. Fælles for dem begge er, at det har været så alvorligt, at det har mærket dem og ændret deres liv. I serien tager søstrene sagen i egen hånd og søger anerkendelse for det, de har savnet og ofret. Produceret af Highwire.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 17:50
  Skyggesøster

  1:3 - I skyggen af en verdensmester

  Trine er søster til den tidligere verdensmester i svømning Lotte Friis. Hun har igennem hele sin barndom stået i skyggen af svømmestjernen og nu har hun besluttet sig for at konfrontere Lotte med de afsavn hun har lidt på grund af Lottes karriere. Produceret af Highwire.

  Dokumentar
 • 17:17
  Skyggesøster

  2:3 - Et 6 år forsinket møde

  Hope har ikke haft kontakt til sin søster Amanda i lang tid. Hun droppede kontakten til søsteren, da hun fik nok af, at Amanda fik al opmærksomhed og kærlighed fra deres far. Nu er der gået 6 år og Hope vil nu forsøge at række hånden ud. Men hvordan vil Amanda reagere? Produceret af Highwire.

  Dokumentar
 • 18:36
  Skyggesøster

  3:3 - Alt det, der blev taget fra dig

  Både Hope og Trine vil have anerkendelse. Hope, fordi hun har følt sig usynlig i faderens øjne, siden søsteren fik en psykisk diagnose. Trine, fordi hun føler, at hun altid har været nummer to igennem sin barndom, og har ofret sit eget liv og selvværd, så hendes søster Lotte kunne blive verdensmester i svømning. Nu skal både Hopes far og Lotte konfronteres. Produceret af Highwire.

  Dokumentar