Live kanaler

Soft Spot

I Soft Spot forsøger vennerne Anna Lin og Amanda Wendel at tage sex-snakken én gang til! For meget af det, de har lært om sex i skolen, på tv og gennem popkulturen, stemmer ikke rigtig overens med den sex, de har mødt i den virkelige verden. Derfor er de på en mission for at blive klogere. Og i selskab med inspirerende gæster og dig, der lytter med, undersøger de intimitet, lyster, grænser og alt det, som har betydning, når det handler om sex. Produceret for DR af Munck Studios København.

Fritid & Livsstil

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 39:23
  Soft Spot

  Ligestilling på orgasmefronten

  Hvordan introducerer man sexlegetøj for en partner? Og hvad gør man, hvis man er nervøs for ikke at kunne please personer med en vagina tilstrækkeligt? "Mediebranche-charmør" og feminist Lasse Lund føler sig både sexet, når han køber havremælk og ser fodbold. Men han oplever stadigvæk, at der findes mange forventninger til, hvad det vil sige at være en "rigtig mand" - også i soveværelset. Værter: Anna Lin og Amanda Wendel. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil
 • 36:06
  Soft Spot

  Lesbisk præstationsangst og labels

  Hvordan ved man, om man er queer? Og skal man kalde sig selv for noget bestemt, hvis man ikke er heteroseksuel? Vi taler om det gode og dårlige ved at navngive sin seksuelle orientering, dresscodes i homo-miljøet og frygten for at blive set på som et dyr i zoologisk have. Værter: Anna Lin og Amanda Wendel. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil
 • 43:46
  Soft Spot

  "Har du en fetish?"

  Hvorfor skammer vi os nogle gange over de ting, vi tænder på? Hvad er det sexede ved fødder? Og hvordan føles det at blive ufrivilligt fetisheret af andre? Brynhildr The Drag lærer os om kinks, grænser og hendes forkærlighed for lussinger og spyt i ansigtet. Værter: Anna Lin og Amanda Wendel. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil
 • 45:10
  Soft Spot

  Hvad vil det sige at være "god i sengen"?

  Kan man ha' været sammen med for mange personer, når man går i gymnasiet? Er der et pres på at blive erfaren hurtigt, når man lige er begyndt at have sex? Og er det normalt ikke altid at kunne få stiv pik? Salomon er 17 år gammel og mistede sin mødom for et år siden. Han er god til at tale med sine venner om sex. Men som teenager oplever han, at der findes mange forventninger til, hvad man skal have prøvet rent seksuelt. Værter: Anna Lin og Amanda Wendel. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil
 • 30:24
  Soft Spot

  Hvorfor snakker vi (ikke) om sex?

  Hvornår var første gang, vi oplevede en "sexual awakening"? Hvordan italesatte vores forældre sex, da vi var teenagere? Og hvilke forestillinger havde vi om sex som yngre? Der er rigtig mange lyttere, som ville ønske, at de var blevet bedre forberedt på alle de ting udover penetration, som sex også kan være. Derfor forsøger vi at blive klogere på nogle af de sider sex, som mange af os ville ønske, at vi havde lært lidt tidligere i livet. Værter: Anna Lin og Amanda Wendel. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil
 • 38:40
  Soft Spot

  Hvordan reclaimer man sin seksualitet?

  Hvordan lærer man at holde af sin seksualitet, når den har føltes som noget skamfuldt i barndommen? Kan man godt være sexet online, uden at fremmede ser det som en invitation? Og hvad vil det overhovedet sige at "reclaime" sin egen seksualitet? Sofie, som medvirker i DR3 serien Skamløs, lever af at lave porno til OnlyFans. Men hun har ikke altid været sikker i sin seksualitet. Og selvom hun hviler i sig selv, kan hun stadigvæk blive bekymret for, om andre ser hende som kærestepotentiale, så længe hun er nøgen på internettet. Værter: Anna Lin og Amanda Wendel. Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil