Live kanaler

SommerMorgen

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Fredag 23. jul. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild. Gæster: Fyr & Flamme.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Torsdag 22. jul. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Onsdag 21. jul. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Tirsdag 20. jul. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Mandag 19. jul. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Fredag 16. jul. 2021

  Der er ordentlig fredagsstemning i dag, hvor vi har en helt masse godter til jer. Vi får en absurd fed kvinde på besøg, som hedder Sheila Christiansen - hun forsøger at blive astronaut, men hvordan bliver man egentligt det? Og så har gode gamle Bertel Haarder været ude og sige, hvad det værste, han ved, er - vi skal da også lige høre, hvad det værste jer lyttere ved er. Til slut kører vi en ordentligt omgang lytterønsker, når det gælder musikken, for vi slutter nemlig fredagen af med P3 i træk! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Torsdag 15. jul. 2021

  Det er lille fredag, og weekenden nærmer sig med hastige skridt. Men det skal slet ikke stoppe os i, at lave lidt lækker radio til dine øre! Vi snakker om den nye DR3-serie, De Dyre Piger! Et program med fem unge kvinder, der alle er helt tossede med en ekstravagant livsstil, dyre rejser og mærkevaretasker. Vi er også så heldige at have en af de fem i studiet! Det er Amie Stefanie, der også giver Frederik nogle tips og tricks til at få flere følgere på Instagram! Vi har også sendt Magne hen til det mest disciplinerede sted i Danmark! Vi har også afslutning på vores udfordring her på SommerMorgen! Frederik har tabt til Christian og Magne, så derfor skal han spise en chili, mens han synger med på Nik&Jay's evige banger: Hot! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Onsdag 14. jul. 2021

  Frederik Hjerrild og hans kumpaner, er i dine øre til at tage dig gennem en dejlig onsdag morgen! Vi drikker morgencola, snakker om vilde kæledyr mens Frederik indser at han skal spise en chili i morgen. Heldigvis er Bubber klar med et godt råd til det! Praktikant Christian er blevet lokomotivfører og i Sydkorea må de ikke svede. Alt i alt en fantastisk morgen! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Tirsdag 13. jul. 2021

  Det er tirsdag, og vi skal selvfølgelig kickstarte din sommermorgen med et stykke Frederik Hjerrild i din radio! Her til morgen snakker vi med vinderen af dette års Paradise Hotel, Anne Sofie Krab! Vi snakker med hende om, hvordan det har været at være med i Paradise, og hvorfor hun smed kuglen i den sidste ceremoni og gik derfra med 200.000 kroner! Vi stiller hende også nogle spørgsmål, som vi har fået fra jer lyttere! Vi skal også en tur i LEGOLAND! Magne er taget en tur til Billund. Han har LEGOLAND helt for sig selv, og han har taget sin far med! Christian er også i studiet, hvor ham og Magne har en konkurrence med Frederik! De kommer ind med to historier: En falsk og en sand historie, og så skal Frederik gætte, hvilken der er den falske. Og som straf skal taberen spise en chili. I den forbindelse har producer-Lasse skaffet en hemmelig kilde, der ved alt om chilier! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Mandag 12. jul. 2021

  Det er mandag, og vi skal selvfølgelig kickstarte din uge på bedst mulig vis: I selskab med Frederik Hjerrild her på SommerMorgen! Her til morgen ringer vi til vores in-house UFO-ekspert, Bo Bomuld! Det gør vi, fordi en dansk mand har taget et billede af noget, der er ret så svært at identificere. Kan det være en UFO? Det snakker vi med Bo om. Vi har også ringet til Berit Schøett Kristensen. Hun er overlæge på Århus Universitetshospital og hende har vi taget fat i, fordi vi er faldet over en artikel, der godt kan sætte gang i skrækken. For ifølge en undersøgelse kan coronavirus muligvis medføre problemer med erektionen hos mænd. Kan det passe? Det kan Berit gøre os klogere på! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:55:58
  SommerMorgen

  Fredag 9. jul. 2021

  Det er tæt på weekend, og vi er i rigtigt fredagshumør! Christian er taget ind til pandaerne i ZOO, Magne fortæller om sin efterforskning af tyveriet af Henrik "Store" Larsens trøje på Ofelia Beach. Vi har også besøg af en vaskeægte verdensmester! Det er 20-årige Ali Jassem, der er verdensmester i panna! Og hvad er panna så? Det kan du blive meget klogere på lige her! Og så har vi selvfølgelig også P3-i-træk, der giver dig tre strålende numre, som skal kickstarte din weekend! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:55:58
  SommerMorgen

  Torsdag 8. jul. 2021

  Det er en sorgens dag. Oven på et skuffende (og ufortjent) nederlag til England skal vi jo stadig lave noget god morgenradio til dine ører. Vi havde egentlig ikke rigtig forberedt os på scenariet om, at Danmark ville tabe. Så Frederik hiver fat i både producer-Lasse og Christian for at finde ud af, hvad vi skal gøre. Og hvad gør man i sådan en situation? Man ringer til en krisepsykolog. Så vi får fat i psykolog Michael Bruun, for at han kan hjælpe os. Og efterfølgende får vi fat i de to lyttere Henrik og Jonas, der får lov til at få skreget deres frustrationer ud. Magne skulle egentlig også være mødt op i dag. Men i stedet er han endt op på den smukkeste græsplæne i Danmark: Parken! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:55:58
  SommerMorgen

  Onsdag 7. jul. 2021

  Der er EM-semifinale, og selv om der er 13 timer til kampstart, varmer vi intenst op. Andreas Kraul er klar til at lave boogie woogie, mens vi leder efter Henrik 'Store' Larsens trøje! Christian er taget til et hemmeligt sted, alt imens Frederik Hjerrild holder stemningen høj i studiet! Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:55:58
  SommerMorgen

  Tirsdag 6. jul. 2021

  Sommeren er i gang, Danmark vinder EM, og Frederik Hjerrild er i din radio! Netop det, at Danmark er i fuld gang med at vinde EM, har resulteret, at der er kommet en storm af EM-sange. Men vi snakker med en musiker, der er gået i den anden retning. For vi snakker med Lau fra Carpark North. Han har lavet en OL-sang, der nok skal sikre en masse guldmedaljer til Danmark! Vi har også sendt vores praktikant, Magne, ud et sted, som man normalt aldrig kommer! Vores anden praktikant, Christian, er en tur i studiet for at se, om han kan snyde Frederik med to historier. Den ene er en sand, men vild historie, og den anden er en opdigtet historie. Kan Frederik gætte den rigtige historie? Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik
 • 1:56:00
  SommerMorgen

  Mandag 5. jul. 2021

  Det er sommer, og det er morgen. Frederik Hjerrild er dit selskab på denne mandagssolskinsmorgen. Det skal handle om fodbold, selvfølgelig. Om hemmelige steder og den næste, måske, store danske Netflix-serie. Men mest af alt skal det handle om at få en rigtig god start på denne skønne sommerdag. Vært: Frederik Hjerrild. Producer: Lasse Bjerregaard. I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

  Musik