Sovsen

Fie Neergaard introducerer det bedste af det nye inden for den urbane verden igennem interviews, nye sange og DJ sets.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 62: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 62: Friske Pluk

  Fie vælger de mest interessante udgivelser fra ugens løb, hun kigger blandt andet på Skeptas nye album 'Ignorance is bless', nyt fra Cardi B, YG, Young Thug og mange flere.

  Musik
 • 56:24
  Sovsen

  Afsnit 62: Festivalsanbefalinger med BeefySauce

  Festivalerne nærmer sig med lynets hast, og sammen med hiphopbloggen BeefySauce peger Fie Neergaard på nogle af de hiphopnavne, du må og skal se.

  Musik
 • 56:57
  Sovsen

  Afsnit 61: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 61: Friske pluk

  I anden time har vært Fie Neergaard valgt nogle af de bedste nye tracks ud. Du får blandt andet en forpremiere fra Michael Williams, nyt fra Denzel Curry, Lil Tecca, Kamelen og mange flere.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 61: Stormzy-interview og den bugnende UK-scene

  Stormzy er på få år blevet en af de mest prominente rappere ud af England og hitter netop nu kæmpestort med 'Vossi Bop'. Det fik vært Fie Neergaard en snak med ham om, samt hvad UK-scenen ellers har at byde på med assistance fra P3-vært Andrew Moyo, der har taget en håndfuld UK-tracks med. Til slut kommer Stormzy også ind på drill-scenen, der netop nu er ramt af en masse censur - selvsamme censurregler, som grimen blev født ud af.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 60: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:09
  Sovsen

  Afsnit 60: Friske pluk

  Fie har valgt den sidste uges tids bedste, nye tracks. Der bliver kigget på Megan thee Stallions nye projekt 'Fever', Tyler, the Creators 'IGOR', og godt nyt fra Rapsody, Queen Key, City Girls og mange flere.

  Musik
 • 57:05
  Sovsen

  Afsnit 60: Wu-Tang Clan special m. GZA og Mont Jake

  D. 21. maj lægger legendariske Wu-Tang Clan, Public Enemy og De La Soul vejen forbi København med deres Gods of Rap-turne, og i den anledning er der i første time fokus på de grupper og særligt Wu-Tang Clan. Fie har selv snakket med Wu-Tang medlemmet GZA, der fortæller om, hvilken relation Wu-Tangs musik har til Public Enemy og De La Soul, og hvad man kan forvente af koncertenerne, og hvordan det står til med ny musik fra Gruppen. Danske Mont Jake fortæller anekdoter om at møde samtlige Wu-Tang-medlemmer, hvor uorganiserede de er, og ikke mindst om at lave musik med dem.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 59: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 59: Friske pluk

  Fie spiller de bedste nye tracks, der er landet henover ugen, hør nyt fra Young Nudy, Denzel Curry, Lil Tjay og mange flere.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 59: Booking af morgendagens hiphoptalenter

  Selv om de ikke nødvendigvis giver udsolgte shows, så bliver de heldigvis alligevel booket, de upcoming hiphoptalenter. En af dem, der booker dem, er Alvarao Urquizu. Han fortæller, hvordan han gør, hvor han leder efter nye artister og ikke mindst anekdoter om, hvem han har mødt, hør bl.a. om Princess Nokia, der bliver sur på Alvarao, Migos der vil slås og Smokepurpp, der virkelig trænger til noget Gatorade.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 58: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 58: Friske pluk

  Det er blevet tid til denne uges musiknyheder, hvor du får nyt fra Lil Uzi Vert, Young Nudy, Yella Beezy og mange flere.

  Musik
 • 57:01
  Sovsen

  Afsnit 58: Meme-rappere - hvad sker der når rappen bliver strategisk?

  Flere og flere rappere skyder op, og flere og flere gør det ad anderledes omveje på sociale medier - de såkaldte meme-rappere. Sammen med Soundvenues Kristian Karl snakker vi om hvilke rappere, der er startet et helt andet sted end med rent faktisk med at rappe, for at ende med at bryde igennem med musikken, hvordan de har gjort det, og hvad det gør ved musikken i sidste ende.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 57: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Playlisten (uge 52)

  Vært Fie Neergaard spiller nogle af sine favorit tracks for tiden.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Lovende navne i 2019 - 2

  Vært Fie Neergaard kigger fortsat på navne, der har kigget frem i 2018 og kunne gøre det stort i 2019, i denne omgang med fokus på internationale artister.

  Musik
 • 57:01
  Sovsen

  Lovende navne i 2019

  2018 har budt på en masse spirrende og boblende talenter, og i den her time kigger vært Fie Neergaard særligt på nogle af de svenske og ikke mindst danske navne, der kan komme til at definere 2019.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Playlisten

  Vært Fie Neergaard præsenterer noget af det bedste fra playlisten.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Kodak Black og flere musiknyheder

  I den her time kigger vært Fie Neergaard på nogle musiknyheder der er landet i ugens løb, og har særligt fokus på Kodak Blacks seneste album 'Dying to Live'.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Denzel Curry-interview

  I første time kan du høre interviewet og om hele mødet vært Fie Neergaard havde med rapperen Denzel Curry i forbindelse med at han spillede Lille Vega i København. De snakker om hans start i Raider Klan, Ultimate-memes og hans holdning til den nye generation.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Musiknyheder (uge 49)

  I sidste time kommer vært Fie Neergaard omkring nogle nyheder og musik der har præget hendes 2018.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Gucci Mane - special - Evil Genius

  Vært Fie Neergaard og Kristian Karl kigger fortsat på Gucci Mane, i denne time særligt på hans nye album Evil Genius, og hvad der kendetegner den "nye" Gucci vs den gamle.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Gucci Mane-special

  Førhen var han kendt som hiphoppens boogieman, der med mord på samvittigheden og isvaffel på kinden fik skabt en kæmpe myte omkring sin person. Gucci Mane har i allerhøjeste grad været med til at forme og fuldende trappen, og har i de senere år undergået en vild forvandling. Sammen med Kristian Karl kigger vært Fie Neergaard på manden, myten, lyden og legenden, der tilsammen udgør Gucci Mane.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Musiknyheder og 6ix9ine (uge 48)

  I den her time kigger vært Fie Neergaard særligt på 6ix9ines Dummy Boy og et væld af nye store udgivelser fra Earl Sweatshirt, Ski Mask the Slump God, Lil Baby og mange flere.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Musiknyheder (uge 48)

  Vært Fie Neergaard samler i denne time op på nogle musiknyheder, blandt andret fra Valter Hvid, Fritsgod og Lillebittebock.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  K-phax interview

  I første tema får vært Fie Neergaard besøg af højaktuelle K-phax, der netop nu er ude med singlen Brightside. Vi taler om, hvordan hele interessen for musik startede, hans forløb i Karrierekanonen, hans forældres modtagelse af karierevalg og ikke mindst, hvad vi kan forvente fremover.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Musiknyheder (uge 47)

  I sidste time vender vært Fie Neergaard nogle af de mest interessante musiknyheder, der er kommet i den forgangne uge. Hun kigger blandt andet nærmere på City Girls nye udgivelse, Key Glock, Kå og mange flere.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Carmon-interview

  I denne time snakker vært Fie Neergaard med rapperen Carmon, der netop har smidt en ny single på gaden 'Jailhouse', der handler om netop, hvorfor han har været væk i halvandet år. De snakker om, hvordan interessen for musik først begyndte, hvordan det har været at være væk, og hvad vi kan forvente os af Carmon fremover.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Michael Williams-interview

  I første time får vært Fie Neergaard besøg af artisten Michael Williams, der har været i gang i nogle år, men de sidste 11 måneder har der været stille. Nu er han endelig aktuel med sin første egentlige debutsingle 'Gas', og han fortæller i den forbindelse om, hvordan det hele startede, og hvordan han ser sin musik nu.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Travis Scott-special 2

  Vært Fie Neergaard og skribent og anmelder fra Soundvenue Denis Kostic fortsætter det helt store tema om Travis Scott og snakker inspirationer og live-perfomances.

  Musik