Toft & Co.

Dit perspektiv på dagens væsentlige historier og tidens tendenser. Vært: Julie Toft.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:00
  Toft & Co.

  19. jun. 2019

  Dit perspektiv på dagens væsentlige historier og tidens tendenser. Vært: Julie Toft.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  18. jun. 2019

  Telefejl kan være skyld i, at der sidder nogle i fængsel, der ikke burde. Det kan også være skyld i, at nogle er gået fri. Og så har vi besøg af realitystjernen Philip May, der fortæller om året i reality. Det hele er blevet vildere og mere ekstremt. Derfor skal realitydeltagere skeje fuldstændig ud for at få kameraets opmærksomhed. Vært: Julie Toft.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  17. jun. 2019

  Hvis man har gået og ledt efter den danske Walter White fra Breaking Bad, så er han nu fundet. Manden har holdt til i et lille parcelhus i Videbæk - lige uden for Herning. Her har han lavet sin mors udestue om til et laboratorium, og så har han produceret amfetamin i quasi-industrielle mængder. Rostock har fået ny borgmester. Han er dansk og har charmet tyskerne med pølsebrød og danske værdier. Kæmpe Instagrammeren Anders Hemmingsen er på besøg og gør status over året på Insta. Vi er blevet mere uperfekte, lyder dommen. Vært: Julie Toft.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  13. jun. 2019

  Flyselskabet Norwegian planter træer for at bidrage med lidt positivt til klimaregnskabet, men der skal mange træer til, før det batter. Kræftprøver er blevet smidt ud på Hvidovre Hospital, men heldigvis har synderen en sød chef, og så er regeringsforhandlingerne sat på pause, fordi politikerne er taget til Folkemødet. Vi spekulerer i, om det er alkohol der skal til for at lande et regeringsgrundlag. Værter: Julie Toft og Andreas Kousholt.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  12. jun. 2019

  Fremover skal man kunne mønstre 40.000 vælgererklæringer for at kunne blive omstillingsparate til Folketingsvalget. Det mener en række af landets mest rutinerede politikere, for ellers bliver der drevet gæk med Folketinget. Men gør der ikke det i forvejen? Unge der bliver ramt er blodpropper er rygere i 75 af tilfældene. Vi snakker med en lytter for at se om han kan få nogen til at stoppe med at ryge. Derudover har Donald Trump besluttet, at danske Margrethe Vestager er den største USA-hader i hele verden. Der er stadig regeringsforhandlinger, men vi får intet at vide. Derfor åbnes der for spekulationsministeriet. Til slut så har New York Times droppet satiretegningerne og så har Frederikshavn Kommune igangsat et trafikprojek, der ikke var en rød reje til. Værter: Julie Toft og Andreas Kousholt.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  11. jun. 2019

  Muslimer i eksempelvis Gellerup har i stor stil stemt på Radikale Venstre og Enhedslisten til Folketingsvalget. Der har været vælgerarrangementer i Gellerup og andre steder i Danmark, hvor kun specifikke partier har været inviteret. Vi interviewer Ahmad Halimah fra Fredens Moské, der har været med til at planlægge et af disse arrangementer. Dagens citat går til 12-årige Piet. Og så er der personalenyt fra Folketinget. Derudover kommer vi rundt om, hvor grænsen går for, hvad de politiske partier kan benytte støttekroner på, samt tv-serien Chernobyl. Værter: Julie Toft og Andreas Kousholt.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  6. jun. 2019

  Toft og Co. sætter fokus på valget - hvem er vindere, og hvem er tabere. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 8:56:00
  Toft & Co.

  Valgfest på P3

  P3 leverer aftenens sjoveste valgdækning med festreportager fra alle partiers valgfester, skarpe interviews med vindere og tabere og højt humør i studiet. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  4. jun. 2019

  Toft og Co. har Stram Kurs' formand på besøg - Rasmus Paludan. Det er ikke Stram Kurs' politik at være mod homoseksuelle og abort - selv om Iben Tranholm, der stiller op for Stram Kurs, siger det. Der er i det hele taget rigtig mange, der stiller op for Stram Kurs, der har meldt ting ud under valgkampen, der ikke flugter med politiets holdninger, fortæller formanden. Der var ild i partilederdebatten i går. Vi gennemgår de skarpe skyts og klicheer fra aftenen. Og selvfølgelig at Statsministeren mansplainer Mette Fredriksen. Og så er der bingo to gange på vores valgbingoplade. Der er en politiker, der bander og en, der citerer Nik og Jay. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  3. jun. 2019

  Vi skal i seks måneders borgertjeneste, lige efter vi har taget en ungdomsuddannelse. Det mener Klaus Riskær Pedersen, formand for partiet af samme navn. Det betyder først, at vi skal tre måneder i en militærlejr og så tre måneder et sted ude i samfundet. Det kan være et plejehjem. Shots fired til statsministerduellen i går mellem Frederiksen og Løkke. Stemningen var så dårlig. Og det hele bliver meget mærkeligt, da Mette tager en led-pære frem, men tilsyneladende har glemt, hvad hun skal bruge den til. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  31. maj 2019

  Toft og Co. sender live fra Studenterhuset i Aalborg. Vi har besøg af skatteminister og Venstremanden Karsten Lauritzen og SF'eren Lisbeth Bech Poulsen. Vi tester, om de kan få politisk kørekort til de næste fire år. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  29. maj 2019

  Dagens emner: Pernille Vermund, leder i Nye Borgerlige, vil ikke give udlændinge SU. Heller ikke dem, der er født og opvokset i Danmark. Derudover mener hun, at en masse djøffere skal fyres, men det er svært for hende at give et konkret bud på hvem. Martin Paludan, der er bror til formanden for Stram Kurs advarer mod at stemme på hans bror. Henrik Sass Larsen, der er gruppeformand for Socialdemokraterne, siger at de andre folketingskandidater skal cleare alt med ledelsen, inden de går i medierne. Måske han selv skulle have gjort brug af den regel, før han begyndte at snakke om konventioner og hash. Hønge siger nej til at komme i EP. Vi har bingo på valgbingopladen. Alternativet har nemlig hyret en ildjongelør til deres valgfest. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  28. maj 2019

  Dagens emner: Kristendemokraterne skriver på partiets hjemmeside, at fertilitetsbehandling med reagensglasmetoden bør erstattes af metoder, hvor befrugtningen sker inde i kvindens krop. De foreslår også, at loven ændres, så lesbiske ikke får adgang til insemination. Men begge dele er en fejl, siger formand Stig Grenov. Karsten Hønge fra SF er blevet valgt til EP, men har sagt nej til posten. Et trick som de andre partier måske kunne lære noget af. DF kunne stille med Pia K eller Tulle. Og Venstre kunne stille med Løkke og en panda. Vi har biiiiiiingo på vores valgbingoplade. Der er nemlig en politiker, der har grædt. Pernille Skipper tog den for os, da hun var ude på besøg på Aarhus Universitetshospital og mødte en kvinde, der var ramt af nedskæringer. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  27. maj 2019

  Dagens emner: De konservative vil have, at færre skal idømmes samfundstjeneste - selv om forskere siger, at det klart er det smarteste. Gæst: De konservatives formand Søren Pape Poulsen. De konservative vil have en million el-biler - et ambitiøst projekt, der kan være svært at nå. Gæst: De konservatives formand Søren Pape Poulsen. Karsten Hønge kan stå til at komme ind i EP. Det er et problem, for han stiller også op til Folketinget, og man må ikke være begge steder. EP-valget gav en syngende lussing til DF. Det er klimatossernes skyld, siger tidligere formand Pia Kjærsgaard. Exitpollene havde ikke ret. Ifølge dem blev Socialdemokraterne de store vindere. Men det var Venstre. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  24. maj 2019

  Toft og Co. sender live fra Valgbar i Odense. Vi tester, om politikerne er klar til at få politisk kørekort til de næste fire år. Dagens gæster er socialdemokrat og tidligere minister Dan Jørgensen og konservativ og børne- og socialminister Mai Mercado. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:00
  Toft & Co.

  23. maj 2019

  Dagens emner: Pia Olsen Dyhr, formand for SF, vil gerne have flere voksne i daginstitutioner, men der er tvivl om, om antallet følger med befolkningsudviklingen, og hvor pengene skal komme fra. Gæst: Pia Olsen Dyhr, formand for SF. Den første dansker har besteget Mount Everest uden iltflaske. EU-parlamentet har mere magt over klimaet end Folketinget. Gæst: Anders Stegger, vært på P3. Pernille Vermund, leder i Nye Borgerlige, og Hizb ut-Tahrir har det tilfælles, at de mener, at vi ikke skal stemme. Værter: Julie Toft og Issa Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet