Stem på P3

Hvis man ikke stemmer, mister man retten til at brokke sig! Og da vi bor i et land, hvor vi elsker at brokke os vil værterne Line Kirsten og Kathrine Abrahamsen, bruger vi valgdagen på at få alle op af sofaen og ned til stemmeboksene! Værter: Line Kirsten Nikolajsen & Kathrine Abrahamsen.

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:56:00
  Stem på P3

  Onsdag 5. jun. 2019

  Hvis man ikke stemmer, mister man retten til at brokke sig! Og da vi bor i et land, hvor vi elsker at brokke os, vil værterne Line Kirsten Nikolajsen og Kathrine Abrahamsen bruge valgdagen på at få alle op af sofaen og ned til stemmeboksene! "Stem på P3" ringede de lyttere op, som ikke havde tænkt sig at stemme, og fik dem lokket i stemmeboksen med peptalk fra Bubber og musikalsk lokkemad. Jacob Weil fra Danskerbingo og Talentholdet, Søren Steenstrup Højen, Anna Tychsen Staugaard, Lasse Dein og Nina Terese Rask var udsendt som reportere ude i landet, for at lokke flere i stemmeboksen på lidt utraditionel og måske tvivlsom vis.

 • 2:57:00
  Stem på P3

  Søndag 26. maj 2019

  Hvis man ikke stemmer, mister man retten til at brokke sig! Og da vi bor i et land, hvor vi elsker at brokke os vil værterne Line Kirsten og Kathrine Abrahamsen, bruge valgdagen på, at få alle op af sofaen og ned til stemmeboksene! "Stem på P3" havde besøg af eksperterne Kasper Møller Hansen og Andreas Marckmann, som skulle gøre lytterne klogere på, hvorfor det er vigtigt at stemme til valget. Derudover ringede vi de lyttere op, som ikke havde tænkt sig at stemme, og fik dem lokket i stemmeboksen med peptalk og musikalsk lokkemad. Talentholdet, Søren Steenstrup Højen, Anna Tychsen Staugaard, Lasse Dein og Nina Terese Rask var udsendt som reportere ude i landet, for at lokke flere i stemmeboksen på lidt utraditionel og måske tvivlsom vis.