Tabu

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:06:15
  Tabu

  Åbne forhold

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen. Gæster: Signe Helt Tikjøb Hagedorn og Anton Tikjøb Hagedorn.

  Underholdning
 • 1:09:37
  Tabu

  Transkønnet - fra kvinde til mand

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen. Reporter: Cecilie Fuhlendorff. Gæst: Matti Fischer.

  Underholdning
 • 1:13:53
  Tabu

  Anoreksi

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen. Gæst: Sara Strand.

  Underholdning
 • 1:07:44
  Tabu

  Fødselsdepression

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Anne Bille, tidligere ramt af fødselsdepression, og Poul Videbech, psykiater og overlæge. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:16:02
  Tabu

  Ludomani

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæst: Marcus Kondrup Nielsen. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:13:57
  Tabu

  Frivilligt barnløs

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Nomi Forchhammer. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:13:34
  Tabu

  Kokainmisbrug

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæst: Mathias Nørholt Pedersen. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:07:30
  Tabu

  Psoriasis

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Mathias Lisby, psoriasispatient. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:13:10
  Tabu

  Aspergers syndrom

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Heidi Thamestrup, landsformand i Landsforeningen Autisme, og Louise Nilsson, der har asperger. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:10:51
  Tabu

  Mænd der får lavet kosmetiske indgreb

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæst: Ejer af skønhedsklinikken INITO, Kim Novaa. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:16:46
  Tabu

  Hobbyer

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæst: Komiker Dan Andersen. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:17:43
  Tabu

  Hår

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Medindehaver af Men's Room Marie Marcuslund-Reuss, behandler ved Men's Room Sussi Schäbethal og vært på podcasten Voksen ABC Rachel Lewin Rukov. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:17:28
  Tabu

  Det kvindelige kønsorgan

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Overlæge Annette Tønnes Pedersen og kommunikations-teamet Magnus Mynderup-Bjørnshave og Thomas Jørgensen Parastatidis. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:11:44
  Tabu

  Fobier

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Psykolog Michael Danielsen og terapeut og hypnotisør Shin Mads Aggerholm. Reporter: Martin Plauborg. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:10:47
  Tabu

  Tvangsoverspisning

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæster: Psykolog Tine Dirckinck-Holmfeld og BED-patient Astrid Klausen Kjærsgaard. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 1:19:56
  Tabu

  Krigsveteraner med PTSD

  Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på. Gæst: Bubby Jacobsen. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning