Live kanaler

Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

Vi ELSKER Gift Ved Første Blik, og nørder hver uge seneste afsnit helt igennem, sammen med tidligere deltagere og eksperter. Podcasten for alle os håbløse romantikere og kynikere der elsker at råbe af skærmen hver onsdag aften. Vi griner og græder med deltagerne og bliver samtidig klogere på, hvorfor det er så svært at finde "den eneste ene". Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 54:44
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: Fra Ringsted til New York!

  Det er tid til at få besvaret nogle af alle vores spørgsmål. Stiller Stefan stadig lige så mange af dem, og kan Vanessa deale med dem? Og ikke mindst: Hvad er deres fremtidsplaner? Vi tager en tur til Ringsted for at drikke en øl i Ronnies hjemmelavede Pub og møde hans nye kæreste. Derudover besøger vi Line og Michael (og baby Emma) fra sæson 3 i New York og får en ægte happy ending! Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 42:09
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: DEN BEDSTE SÆSON!!!

  Så er det tid til den endelige afgørelse. Nu finder vi ud af, hvem der bliver sammen. Kan Vanessa finde plads i sit hjerte til at rumme andre, og kan hun leve med Stefans uendelige række af spørgsmål? Er Vanessa åbnet nok op til Stefan? Bliver Ronnies hund Kenzo en dealbreaker for Cecilie? Endelig er der Michael og Katrine, men dem har vi altid regnet med - ikke? Vi vender ugens crazy episode sammen med Gert Martin Hald psykolog og sexolog og den gale videnskabsmand, der har blåstemplet det her vanvid. Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 40:33
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: SEX SEX SEX!!!

  Alle taler om det, og en del af vores par har det: SEX. Hos Vanessa og Stefan ser det ud som om alting går planmæssigt fremad, selv om Stefans far er ret offensiv med spørgsmålene. Michael fortæller os alle det, som han allerede delte med Katrine på bryllupsnatten; han VAR jomfru. Ronnie og Cecilie virker til at være i problemer, men er det ikke til at redde? Det er det sædvanlige med Carsten. Vi vender ugens crazy episode sammen med vores to gæster. Denne uge er det et tidligere ægtepar, nemlig Pernille og Allan, som blev gift i sæson 4. Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 41:29
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: SMID DET NU IKKE VÆK RONNIE!

  Hverdagen melder sig, og udfordringerne tårner sig op! Bliver Michael og Katrine gift igen for sjov eller for alvor? Hvem skal ringe til hvem hos Cecilie og Ronnie? Hvorfor skal vi trækkes med Carsten og Eva, er det ikke en død hest? Har Vanessa udviklet ægte følelser for Stefan? Vi vender ugens crazy episode sammen med vores to gæster. Denne uge er det Petra Nagel, tv-vært og Martin Jørgensen, tilrettelægger og VJ på tv-programmet. Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 42:33
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: KÆMP NU FOR DET!!!

  Det er tid til at flytte sammen, og flere steder er vores par ved at gå op I limningen. Det er nu, de skal give eksperimentet en chance, men det er svært, når følelserne sidder uden på tøjet, og man ikke rigtigt kender hinanden. Hvad sker der med Michaels figur-samling, er alt virkelig så nemt for Vanessa og Stefan, og hvad skete der egentlig den nat i Lissabon hos Cecilie og Ronnie? Vi vender ugens crazy episode sammen med vores to gæster. Denne uge er det Ulrik "Maraton" Pihl gift med Ane i sæson 3 og Christian Lundmand Jensen, gift med Mette i forrige sæson (begge fraskilte). Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 38:10
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: Breakup & Alkohol

  Bryllupsrejserne stresser! Hos Eva & Carsten er der alvorlige problemer, mens det hos andre virker til at lysne. Men er det ok at man ikke føler helt så meget som nye partner? Og er det nemt nok at afgøre hvor man skal bo når hverdagen melder sig? Vi vender ugens afgørende episode sammen med vores to gæster. Denne uge er det Nicolas Feer fra sæson 4 (gift med, og skilt fra, Camilla) og Mette Smidt, psykolog og ekspert fra tv programmet. Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 36:48
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: Kan du høre, hvad jeg føler?

  Så er det endelig honeymoon tid. Uha, det bliver en rutsjebanetur! Kan Ronnie høre, hvad Cecilie siger? Deler Michael lidt for meget? Og hvad med den intime del af Eva og Carstens forhold? Vi vender ugens crazy episode sammen med vores to gæster. Denne uge er det Jakob "Bacon" Bay gift med Katrine i sæson 2., og Mette Tell, gift med Christian i forrige sæson (begge fraskilte). Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 40:39
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: Carsten og den trebenede hund

  Så skal vi igen til bryllup - endda 2 stk. Hvor heldige har vi lov at være? Men er Carsten lige lovlig fremme i skoene? Er der chance for, at Vanessa og Stefan lever lykkeligt ever after? Gæster denne uge er Lene Konrad (gift i 3. sæson med Poul) og Gert Martin Hald - psykolog og sexolog, der gennem de alle sæsoner har matchet vores deltagere. Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning
 • 32:07
  Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

  Tue og Tonys TV-Klub: Vi elsker Ronnie!!!

  Vi ELSKER Gift Ved Første Blik, og nørder hver uge seneste afsnit helt igennem, sammen med tidligere deltagere og eksperter. Podcasten for alle os håbløse romantikere og kynikere der elsker at råbe af skærmen hver onsdag aften. Så skal vi endelig møde vores fantastiske deltagere. Vi taler om HVOR MEGET vi elsker Ronnie og vurderer parrenes chancer. Gæster denne uge er Camilla Ellekilde Høj (gift i sidste sæson med Nicolas) og præst Michael Brautsch, der gennem de seneste sæsoner har forsøgt at hjælpe vores deltagere med at finde kærligheden. Værter: Tue Blædel og Tony Scott.

  Underholdning