Tværs | P3 | DR
Sendetider

Næste udsendelse

P3, 17. dec. 2017 kl. 20:03

Tværs

Sendt første gang d.

I Tværs er vi sammen om at klare de udfordringer og svære situationer, livet er fyldt med som ung...

I Tværs er vi sammen om at klare de udfordringer og svære situationer, livet er fyldt med som ung. Vi vil gerne skabe et rum, hvor det er tilladt at være menneske med alle de tanker, følelser og oplevelser, det indebærer - og det er her, du trygt kan fortælle din historie. For i Tværs er du ikke alene.
Skriv til: tvaers@dr.dk
Facebook: "Tværs - Du er ikke alene"
Vært: Sara Bovin.

Mere Tværs

Tværs

10. dec. 2017 kl. 22:10
Karls far er alkoholiker, og han har været det i mange år. Karl har haft et brændende ønske om at...
Vært: Sara Bovin."> Karls far er alkoholiker, og han har været det i mange år. Karl har haft et brændende ønske om at hjælpe ham ud af sit misbrug. Det har været en lang og udmattende kamp med konstante skuffelser, frustrationer og vrede. For 3 år siden blev det for meget, og Karl holdt op med at se eller snakke med sin far. Det er først det sidste halve år, Karl har set sin far igen - fordi han frygter for faderens helbred. Karl står i et dilemma- kæmp eller flygt. Med som rådgiver er Mads Trolle, hvis far også var alkoholiker. Mads har de sidste par måneder fulgt Karl til DR3 dokumentaren 'Karl skal redde sin far.'Karls far er alkoholiker, og han har været det i mange år. Karl har haft et brændende ønske om at hjælpe ham ud af sit misbrug. Det har været en lang og udmattende kamp med konstante skuffelser, frustrationer og vrede. For 3 år siden blev det for meget, og Karl holdt op med at se eller snakke med sin far. Det er først det sidste halve år, Karl har set sin far igen - fordi han frygter for faderens helbred. Karl står i et dilemma- kæmp eller flygt. Med som rådgiver er Mads Trolle, hvis far også var alkoholiker. Mads har de sidste par måneder fulgt Karl til DR3 dokumentaren 'Karl skal redde sin far.'
Skriv til: tvaers@dr.dk
Facebook: "Tværs - Du er ikke alene"
Vært: Sara Bovin.

Tværs

3. dec. 2017 kl. 22:10
Christoffer er en 18-årig fyr, som i længere tid har gået og døjet med dårligt selvværd over for...
Vært: Sara Bovin."> Christoffer er en 18-årig fyr, som i længere tid har gået og døjet med dårligt selvværd over for sig selv og sin krop. Han er dagligt plaget af dette og kan have svært ved at åbne sig og skabe relationer på grund af det. Christoffer får råd af manuskriptforfatter Mads Rosenkrantz Grage og vært Sara Bovin.
Skriv til: tvaers@dr.dk
Facebook: "Tværs - Du er ikke alene"
Vært: Sara Bovin.

Tværs

26. nov. 2017 kl. 20:03
Paulines mor døde for to måneder siden efter en lungeoperation, hun har kontaktet Tværs, fordi at...
Vært: Sara Bovin."> Paulines mor døde for to måneder siden efter en lungeoperation, hun har kontaktet Tværs, fordi at hun er knust af sorg. Hun føler sig helt alene i verden. Hun har ikke kontakt med sin far, hun har ingen søskende.Ingen bedsteforældre. Ingen fætre. Ingen kusiner. Ingen kæreste.. Pauline har virkelig ikke lyst til at indse, at hendes mor er død. Pauline liv er gået i stå, og hun ved slet ikke, hvordan hun skal få det igang igen.
Pauline får råd af sangerinden Kaya Brüel, og direktør fra børn og unge& sorg, Preben Engelbrekt.
Skriv til: tvaers@dr.dk
Facebook: "Tværs - Du er ikke alene"
Vært: Sara Bovin.

Tværs

19. nov. 2017 kl. 20:03
Philip har har svært ved at komme videre siden hans kæreste Mikkel og ham slog op. De var sammen...
Philip har har svært ved at komme videre siden hans kæreste Mikkel og ham slog op. De var sammen i 3,5 år, men en dag besluttede Mikkel sig for at tage til Berlin på ubestemt tid. Philip elsker ham stadigvæk, og synes det er svært at komme over ham. Han får råd og tanker med på vejen af gæsterådgiverne, Josephine Kuhn fra podcasten Fries Before Guys og Manuskriptforfatter Mads Rosenkrantz Grage.
I Facebookgruppen - TVÆRS - DU ER IKKE ALENE! Kan du skrive til vært Sara Bovin - med din personlige bekymring og udfordring.
Vært: Sara Bovin.

Tværs

12. nov. 2017 kl. 20:03
Denne gang handler Tværs om at opleve sig selv som det sorte får i en vennekreds. Jesper på 20 år...
I facebookgruppen kan du skrive en personlig besked til vært Sara Bovin, hvis du har noget som er svært i dit liv lige nu. Vi søger løbende gæster til programmerne.
Vært: Sara Bovin."> Denne gang handler Tværs om at opleve sig selv som det sorte får i en vennekreds. Jesper på 20 år har skrevet, fordi han har problemer med at passe ind i sin vennekreds, hvor det i stor grad handler om at tage i byen, jagte damer og bruge voldsomt mange penge på flasker. Jesper har ikke lyst til at drikke sig ned hver weekend og være en stodder overfor piger, som det lader til at være normen og målet i den gruppe han omgås. Jesper frygter at være udenfor, og at gruppen fravælger ham.
Han får råd af manuskriptforfatter Mads Rosenkrantz Grage og psykoterapeut Niklas Thrane.
Gæster: Jesper Hammer, Niklas Thrane Og Mads Rosenkrantz Grage.
Facebook-gruppen "TVÆRS - DU ER IKKE ALENE"
I facebookgruppen kan du skrive en personlig besked til vært Sara Bovin, hvis du har noget som er svært i dit liv lige nu. Vi søger løbende gæster til programmerne.
Vært: Sara Bovin.

Lyt med, når Katinka skriver sin hidtil mest håbefulde kærlighedssang

Orlov fra familien, mand prøver Lenas undertøj, Beatrice har set sin julegave og meget mere

MØ, som netop har udgivet When I Was Young, gæster Studie 3

En kærlighedshistorie, hvor grænsen mellem rigtig og forkert langsomt bliver udvisket

Vi kikker i telefonen og taler om vinyl, fobier og et meget narcissistisk podcastfeed

Quizmaster Kenneth K udfordrer din musikviden - først om år 2005