Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Sara & Monopolet

  Sara & Monopolet

  Monopolet: Musiker og entertainer Simon Kvamm, forfatter og tidligere minister Manu Sareen og sangskriver Annika Aakjær. Vært: Sara Bro.

  Underholdning

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Uhørt

  Uhørt

  I Uhørt skal vi til kanylefest med corona-kvartet. Vi skal også samle skrald i naturen med skolebørn, have hjælp fra en forsvarsadvokat og i et krematorie med gæsteværelse og kig til ovnen. Vi siger 'ses snart' til de danske soldater i krig og hopper på en fiskekutter i modvind. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Peter Lund Madsen - Kendt af mange som 'Hjernemadsen', en mester i at formidle det svære stof om de små grå. Har sit eget program på P1, og har skrevet en hel del bøger. Den nye hedder 'Når børn og unge får angst'. Christopher - Siden et MGP på skolen i 3. klasse, har kursen været stukket ud for pop-stjernen. Har guldplader og DMA'er i sit kølvand, og nu har den nybagte far også album nummer 5 klart: 'My Blood' kom i marts måned. Simi Jan - Uddannet journalist fra et universitet i Skotland. Kendt ansigt på TV2 Nyhederne for sine mange reportager fra verdens brændpunkter. Siden februar har det været mere hjemligt som vært på 'Go' Aften Live'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Sofie Borbiconi. www.dr.dk/P4

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik