Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:55:00
  Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Chefredaktør Martin Krasnik. tv vært Sofie Linde og kreativ direktør Uffe Buchard.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Uhørt

  De nye mundbindskrav er trådt i kraft, og det ser ud til at gå ret stilfærdigt. Der er også nogen der har fået nok af restriktioner, for eksempel et rejseselskab der nu tilbyder det de selv kalder coronasikre rejser. Men man risikerer jo at strande et sted derude, som mange danske søfolk gjorde i foråret, da verden lukkede ned. Det ser bedre ud nu, men det er stadig usikkert at sejle ud, hør hvordan det føles i Uhørt, hvor vi også skal omkring dansk musik og noget om græskar. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne René Sabro og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Søren Kragh-Jacobsen - Musiker og filminstruktør. Ham med Mona, Mona, Mona-sangen 'Kender du det', men også manden bag film som 'Gummi Tarzan' og 'Mifunes sidste sang'. Nu kan man læse om hele hans liv og karriere i bogen 'Superbenzin og Kærlighed'. Johannes Lassen - Prisbelønnet skuespiller kendt fra Tv-serier som '1864' - 'Bedrag' - 'Gidseltagningen' og 'Alfa', og fra film som 'Flaskepost fra P' og 'Sommeren '92'. Nu skal han spille Frank Farmer i 'The Bodyguard - The Musical'. Irina Olsen - Skøjteprinsessen der kom til Danmark og blev reality-stjerne. Har medvirket i de fleste realityprogrammer og har også fået sit eget: 'The Olsens'. Nu er hun aktuel med bogen 'Irina - Jeg rejser mig hver gang', om vejen fra skøjteprinsesse til forretningskvinde.

  Underholdning
 • 1:57:00
  FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Stine Bram Nielsen. www.dr.dk/P4

  Musik

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik