Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:55:00
  Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Dar Salim, direktør Christian Stadil og sangerinde Lina Rafn.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Uhørt

  De fleste kører med lys på cyklen, når det er mørkt, men kan det redde liv, at der også er lygter på i dagtimerne? Det skal et stort forsøg finde ud af. Vi skal høre om situationen på landets minkfarme, der udvikler sig hurtigt og i den gale retning i de her dage. Vi skal også en tur i udeskole og forbi ikke færre end to 1 års fødselsdage. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Troels Gustavsen - Har som NOAH været med til at begrave os i hits her på P4. Er far til fem børn, der ikke helt forstår, hvorfor han kalder sig Noah, når han hedder Troels. Så det' han holdt op med. Under eget navn synger han nu 'Knuste Hjerter'. Thomas Rode - Kokken der slog sit navn fast på Michelinstjerne-restauranten 'Kong Hans Kælder', og som siden har delt ud af sin madglæde på både Tv og i bøger. Driver et online-supermarked, er personlig træner og kostvejleder, og nu aktuel med podcasten 'Kok og Kok Imellem'. Christopher Læssø - Uddannet skuespiller, men måske bedst kendt for sin optræden på Tv. Vært på 'Danmark har Talent' blandt andet. Sidste år dansede han i 'Vild med Dans', i år var han vært på 'Den vildeste danser', men nu spiller han hovedrollen i 'Robin Hood' på Folketeatret.

  Underholdning
 • 1:57:00
  FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Kim Nybom Mikkelsen. www.dr.dk/P4

  Musik

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik