P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  P4 Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  Morgenstund

  Morgenstund

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenstund@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:54:59
  Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Konkurrencekommisær Vestager, skuespiller Nicolai Kopernikus og komiker Jan Gintberg.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  P4 Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Uhørt

  Det skal handle om et meget omdiskuteret afbud, som nogen ærgrer sig over mens andre er lettede. Der er sagt et pænt farvel til Danmarks måske bedste købmand i den her uge, og vi skal også høre, hvordan det er for en familie, at sige goddag til hele tre babyer på én gang. Der er også en dejlig stemme, en dreng der gør noget godt for, at andre børn lærer noget i skolen, og en del mere, alt sammen i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Caroline Henderson - uløseligt forbundet med de mange store hits fra gruppen Ray Dee Ohh, men også en gudsbenådet jazz-sangerinde og skuespiller. Kan for tiden opleves i Tivolis Glassal som den ene af tre 'Divaer i Glas'. Jonatan Spang - komikeren med shows som 'Damer' - 'Familie' - 'Bryllup' og 'Danmark' på samvittigheden, er tilbage på stand-up scenen efter fire års pause. To gange 'Årets Komiker' er nu på tur med 'Typisk Jonatan Spang'. Sebastian Richelsen - politimanden der har været med til at tilrettelægge en hel stribe krimiprogrammer til Tv, lavet 'Politiradio' på 24/7, står også bag podcastserien 'Myrdet' og her senest: 'Den danske seriemorder'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Hvilken hemmlighed ligger der bag Earth Wind & Fires mesterværk fra 1979 " I Am" ? Er en af de største Motown klassikere i virkeligheden svensk? Og hvilke numre skal med på listen over de mest fantastiske introer i disco og funkens verdenshistorie? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • Kl. 18:03-21:03
  P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Natradio på P4 alle ugens dage.

  Musik