P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Morgenstund

  Morgenstund

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenstund@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Sangerinde Lina Rafn, modeekspert Uffe Buchard og forfatter Leonora Christina Skov.

  Underholdning

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Uhørt

  Uhørt

  Vi skal omkring en tung historie, der har fyldt en del den her uge, om unge piger der mødes om selvskade og selvmord på de sociale medier. Men der er også godt nyt, for det virker tilsyneladende, at det nu koster et klip i kørekortet, at tale i mobil mens man kører. Det skal handle om migræne og oversvømmelser, og om at have en bedste ven man aldrig har mødt. Og så runder vi også lige en af de mest bemærkelsesværdige handler med en dansk fodboldspiller nogensinde. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Cecilie Frøkjær - Journalisten og Tv-værten der har sagt både 'Go' Morgen-' og 'Go' Aften Danmark' til os i en lang årrække, og været vært på mange store Tv-shows. På onsdag er hun vært når den første lydbogspris skal uddeles til 'Mofibo Awards'. Chris MacDonald - Foredragsholder, forfatter og klummeskribent, og fortaler for en sund livsstil. Også i sin nye bog: 'Ikke til forhandling - Livets ligning', en bog hvor overskuddet går til at forbedre børns sundhed og trivsel i Danmark. Dorte Høgh - Tidligere Tv-vært på programmer som TV2's 'Eleva2ren', men efterfølgende en succesfuld manuskriptforfatter og instruktør. Senest har hun været med til at skrive DR1-serien 'Når støvet har lagt sig'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Stine Bram Nielsen. www.dr.dk/P4

  Musik

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik