Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:56:58
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Sara & Monopolet

  Monopolet: Rapper og musiker L.O.C., skuespiller og manuskriptforfatter Ditte Hansen og tidligere professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen. Vært: Sara Bro.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:58
  Uhørt

  Uhørt

  Fodboldfeberen raser i Uhørt, hvor vi spænder hjelmen, tager på skattejagt og laver en coronatest i kloakken. Hanne græder, fordi ventetiden på en ny nyre er grusom og Phillip er glad. Han er tømrer-elev og skal bruge en uge af sommerferien på at gå i skole. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:54:19
  Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Ibi Støving - Landskendt som Tv-vært på 'Paradise Hotel', og efterfølgende på en lang række andre programmer. Blev slemt nyresyg i 2015 og er i dag ambassadør for 'Organdonation - Ja tak'. Nu kaster hun sig ud rollen som moderen i filmen 'Busters Verden'. Bent Isager-Nielsen - Et kendt ansigt i dansk politi efter sine mange år som drabschef for 'Rejseholdet'. Pensioneret siden 2018, men er stadig på Tv som kommentator, holder foredrag og udgiver bøger. Senest: 'I lovens navn - om drab, dilemmaer og et liv i dansk politi'. Julie Steincke - Landets ukronede musical-dronning. Store opsætninger som 'The Producers' - 'Chicago' og 'Dance of The Vampires' har haft hende på plakaten, og nu gælder det rockmusicalen 'Green Day's American Idiot' på Østre Gasværk.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Sofie Borbiconi. www.dr.dk/P4

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik