Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Sara & Monopolet

  Monopolet: Filminstruktør Søren Fauli, pensionist og tidligere politiker Ritt Bjerregaard og komiker Geo. Vært: Sara Bro.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Uhørt

  Hjertestarteren er mål for løbere i Uhørt, hvor Mø afslører, hvordan hun deler kammerjunkerne til sin koldskål. En fisk har følelser og Rasmus Seebach fortæller, hvor svedig han er på et dansegulv. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:53:03
  Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Mattias Tesfaye - Mureren fra Århus, der endte med at blive landets udlændinge- og integrationsminister. Og det job, som egentlig ikke var drømmejobbet, har senest placeret ham i orkanens øje, i sagen om et udrejsecenter på Langeland. Christian Fuhlendorff - Komikeren med både Tv- og radioprogrammer på sit CV, men også one-man shows og den populære podcastserie 'Hva' så?' Senest har han testet sig selv i 'Fuhlendorffs store sofaeksperiment' på DR1, og snart er der nyt show: 'Det' Sjovt'. Dorthe Gerlach - Hush-sangerinden, der også har flere soloudgivelser på samvittigheden. Har haft travlt med at flytte på landet og blive mor, men har også fundet tid til at udsende ny musik. Og så planlægger hun at lægge landet ned akustisk, til efteråret.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Jesper Nyborg. www.dr.dk/P4

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik