Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Satiriker Huxi Bach, nyhedsvært Kim Bildsø Lassen og forfatter Christina Leonora Skov.

  Underholdning

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Uhørt

  Uhørt

  Så arbejder mange af os hjemme igen, efter anbefalingen fra statsministeren sidste uge. I Uhørt giver en kiropraktor gode råd til hvordan din ryg overlever hjemmekontoret. Der er også noget om hælervarer, corona-træthed og en legesyg delfin i Uhørt - plus det løse. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anders Hemmingsen - Startede som 'ham fra regnskab' her i DR, men har arbejdet sig op til at være Instagrammernes ukronede konge med 1 million følgere. På hans profil er der både sjov og alvor, budskaber til de unge fra statsministeren, og støtte til Børnecancerfonden. Katrine Engberg - Krimiforfatteren der startede som danser og som de seneste år har ført os rundt på gulvet med bøgerne 'Krokodillevogteren' - 'Blodmåne' - 'Glasvinge' og 'Vådeskud', og som nu gør det igen med 'Isola', om ensomhed, det mest skræmmende i verden. Pelle Hvenegaard - Et kendt ansigt siden den Oscar-belønnede film 'Pelle Erobreren'. Senere har det primært været på Tv vi har kunnet møde ham, blandt andet i programmet 'Dagens Mand'. Men også bøger får han tid til. Senest digtsamlingen '100 digte på 100 dage'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Jesper Nyborg. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik