Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:56:58
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Sara & Monopolet

  Sara & Monopolet

  Monopolet: Skuespiller Paprika Steen, tidligere minister Anders Samuelsen og forfatter Kaspar Colling Nielsen. Vært Sara Bro.

  Underholdning

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • P4 med Ivan Gregersen

  P4 med Ivan Gregersen

  Musik til starten på din lørdag eftermiddag inkl. P4hits fra 4 årtier, en double-up og den lille radiofoniske miniquiz: Den røde tråd. Vært: Ivan Gregersen.

  Musik
 • Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Manu Sareen - Tidligere minister for ligestilling, kirke og nordisk samarbejde, men også forfatter til en lang række bøger. Senest bogen 'Hører du overhovedet efter?!', hans egen fortælling om at blive diagnosticeret med ADHD som voksen. Katerina Pitzner - Landets diamantdronning og direktør i egen diamantvirksomhed. Kendt fra sine mange Tv-optrædener, blandt andet i 'Diamantfamilien', der følger hendes og de tre døtres liv, nu på fjerde sæson. Pelle Peter Jencel - Har sit eget musikprogram på P3, og står blandt andet bag en podcastserie om dansk Hip-Hop. I morgen fortæller han om sin bornholmske krigshelt af en oldefar, i DR1-dokumentaren 'Bomberne over Bornholm'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Louise Dreisig. www.dr.dk/P4

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik