Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:55:00
  Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen. Direktør og filosof Morten Albæk, musiker Nanna Øland Fabricius og skuespiller Peter Mygind.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Uhørt

  Der er gang i bødeblokken i de nye miljøzoner, bare ikke lige i Aarhus, hvor man ikke har haft tid til at få skiltene op. Vi skal ud tæt på de vestjyske minkgrave, hvor kadaverne nu popper op igen, og vi skal møde en ung mand, der ved hvad han vil, og nogle der bliver tvunget væk fra det de egentlig gerne ville. Og så gik det vist lige lovlig stærkt for nogle med den der kørekort-app forleden. Hør hvordan i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Thomas Warberg - Komikeren du nok er stødt på i programmer som 'Live fra Bremen' eller 'Klipfiskerne', måske på hans egen lille comedy club, eller til hans shows. Det nye: 'Et storslået menneske', kommer til februar. Lisbeth Wulff - Skuespiller med roller i Tv-serier som 'Borgen' og 'Lærkevej', i film som 'Swinger', og i satireserien 'I Hegnet', der fik hende Robert-nomineret. Nu gælder det DR2's Adventskalender 'Jul med Trines mor'. Christian Degn - Journalist med en Cavling-nominering på samvittigheden, men også et hav af Tv-værtsroller, heriblandt på 'Hammerslag' og 'Hvem vil være millionær'. Lige nu gælder det TV2-serien 'Alt det min far ikke lærte mig'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Britt Berglund. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Rikke Egholm Ravn. www.dr.dk/P4

  Musik

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik