Live kanaler

90'ernes helte: Tyggegummipoppen

Povlsen & Holm hylder 90'ernes helte og de danske tyggegummipop bands. Aqua var størst men ikke først, her får du historien om de bands der også dominerede tyggegummipoppen, dem hvis historie har stået i skyggen, dem hvis historie måske først kommer ud nu i denne podcast serie. Historier fra en genre der aldrig blev fin nok, selvom den var utrolig populær og stadig er det.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 26:02
  90'ernes helte: Tyggegummipoppen

  Me & My

  De startede som SuperSisters i Dansktopgenren og nægtede at give op i jagten på en international karriere - hør hvordan Dub i Dub, blev til og åbnede dørene til et eventyr, hvor Me & My på en god uge solgte 100.000 albums om ugen i Japan.

  Musik
 • 43:55
  90'ernes helte: Tyggegummipoppen

  Daze

  Jesper og Lukas fra Greve elskede at lave BlipBlop musik på deres Amiga computere. Pludselig får de en pladekontrakt og får den nybagte mor Trine med i gruppen. Pladeselskabet fyrer dem, opdager så at der sker noget i genren og skynder sig at hyre dem igen. Og så går det stærkt med skøre historier, vilde diskotekjobs og pladeselskaber med store armbevægelser og et enormt forbrug.

  Musik
 • 32:51
  90'ernes helte: Tyggegummipoppen

  Tiggy

  Charlotte Vigel, elsker rock og drømte om at blive den nye Sanne Salomonsen, men tilfældigheder og et ønske om at have det sjovt, gav hende en karriere som Tyggegummipop prinsessen Tiggy i slut 90'erne. Nogle vanvittige år med sange som 'Ring a Ling' og 'Simsalabim' samt et koncept der skulle leves op til på alle plan - på godt og ondt.

  Musik
 • 20:47
  90'ernes helte: Tyggegummipoppen

  Hit'n'Hide

  Morgan er dj i 1997 og lige pludselig er han rapper i Hit'n'Hide. Da han spiller 'Space Invaders' selv som dj for 16 personer der stryger ud på dansegulvet går det op for ham hvor stort et hit de har lavet. Når en fest på 16 mennesker går på dansegulvet, hvad sker der så ikke når festen bliver kæmpe stor?

  Musik
 • 30:14
  90'ernes helte: Tyggegummipoppen

  Toybox

  Amir og Aneela bliver noget af det sidste danske tyggegummipop, der udkommer i 90'erne. Efter Aqua's succes lykkedes det Toybox at komme ud i den store verden med Tarzan & Jane - I Podcasten fortæller de om middagsinvitationer fra Ricky Martin, musikvideoer med Sigfried & Roy, 4 Porscher og alle de muligheder jungle temaet gav for de kreative mennesker der skulle lave billeder og videoer med Toybox.

  Musik