Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 19. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lars Hjortshøj - én af landets bedste stand-up komikere, men også både skuespiller, Tv-vært og radiovært. Vi har nydt ham i alt fra 'Casper & Mandrilaftalen' til 'Ludvig og Julemanden', og for tiden kan vi gøre det i hans nye stand-up show: 'Plan B'. Søs Fenger - har lige siden tiden med News, og derefter soloalbummet 'Vinterdage', været en rigtig radiodarling. Hendes seneste sang handler om venskab, og om at det er vigtigt, at der er én, når man er ensom. Hun synger den med Peter Frödin. Andrea Heick Gadeberg - allerede musicalstjerne inden hun var fyldt 10 år, og har siden blandt andet kunnet ses i julekalenderen 'Pagten', og lige for tiden i filmen 'Ser du månen Daniel'. Nu spiller hun den ene tredjedel af Sanne Salomonsen i musicalen 'Sanne'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 12. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Ritt Bjerregaard - tidligere socialdemokratisk folketingsmedlem, med indtil flere ministerposter, formandskaber, en kommissærpost og en tjans som overborgmester, på sit CV. Nu er hun klar med sin tredje erindringsbog: 'Udenfor'. Christian Degn - Cavling nomineret journalist, men i den brede befolkning nok bedst kendt som vært på DR1-programmet 'Hammerslag'. Søndag skifter han det ud, med jobbet som vært på 'Hvem vil være millionær', på TV2 Charlie. Billie Koppel - sanger i bandet Catbird, der har udgivet 3 albums og som har et fjerde i ovnen. Datter af Annisette og Thomas Koppel, og deler nu sine barndomserindringer med alle os andre, i bogen 'Glimt'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 5. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Tommy Kenter - Skuespiller siden 9-års alderen. Huskes af mange for sit samarbejde med Per Pallesen, og af endnu flere for sine mange roller på teater, Tv og i film. Nu spiller han sin allersidste rolle, i musicalen 'Spillemand på en tagryg'. Christian Grau - Reklamemanden og livsstilseksperten du sikkert husker fra 'Kender du typen'. Også forfatter og bil ekspert, og det sidste kommer nu igen til udtryk, i den nysynede jubilæumsudgave af bogen 'Mænd og Biler'. Roald Als - Tegneren med så karakteristisk en streg, at man altid ved, at det er ham. Har i en årrække spiddet politikere og andet godtfolk med sin pen. Nu gælder det hans eget liv i bogen 'Håndtegner', der netop er udgivet.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Morten Bruun - Den tidligere fodboldspiller, der også kommer når man kalder ham 'Mr. Silkeborg'. Særligt glad for den engelske fodboldkultur, hvilket fremgår tydeligt i hans bog 'Matchday - turen går til engelsk fodbold', der kommer på mandag. Mikael Wulff - Stand-up komiker, filminstruktør, manuskriptforfatter og Tv-vært, blandt andet kendt for at prøve at holde styr på flodhesten 'Dolph'. Nu har han sammen med makkeren Morgenthaler begået animationsfilmen 'Mugge og Vejfesten'. Martin Q. Magnussen - Politibetjent med en forkærlighed for det spændende Rigsarkiv. Kendt som manden der afslørede et tyveri på stedet; en sag der nu beskrives i hans bog 'De forsvundne nazidokumenter', der udkom i torsdags.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lis Sørensen - kan skrive både 'Shit & Chanel' og 'Anne Linnet Band' på CV'et, og ikke mindst afsender af hele 16 soloalbums. Har i år haft forrygende koncertsucces med 'Anne, Sanne, Lis'- optræden, men nu gælder det bogen om hendes liv: 'Jeg er kommet for at synge'. Michael Brautsch - egentlig uddannet i en sparekasse, men det er i præstekjolen han fandt sin levevej. Sognepræst på Frederiksberg, men også kendt som den ene af eksperterne i DR1-programmet 'Gift ved første blik', der er i gang med sæson 6. Kaya Brüel - sanger, skuespiller, komponist og forfatter, men også en del af kvindekvartetten 'City Singler'. Torsdag havde de skønne kvinder premiere på 10-års jubilæumsshowet: 'Gammel vin på nye tasker' i Tivolis Glassal.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Johannes Langkilde - i en årrække TV Avisens faste mand i Washington, men efterfølgende den ene af programmets værter herhjemme i studiet. Kan nu også opleves i 'Det Politiske Talkshow' om torsdagen på DR1. Jeanett Albeck - skuespiller, musiker og komponist, og ikke mindst: Musikalsk ophavskvinde i det prisbelønnede kunstnerkollektiv 'Sort Samvittighed'. Lige nu er hun solo-aktuel i performancekoncerten 'Brøgger'. Peter Smith - musikeren der i 1990 blandt andet hittede med sangen 'Få det godt sammen'. Han er en del af coverbandet 'Repeatles', men synger pt. popsange med svenske Caroline Leander.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 7. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Torben Chris - Stand-up komikeren der også er uddannet lærer. Kendt fra shows som 'Mens Room' og 'Jydelogik' - og fra sine mange optrædener i programmer på TV2 Zulu. På torsdag er der nyt one-man show: 'Torben Chris' ABC'. Katrine Engberg - Krimiforfatteren der startede som danser og som de seneste år har ført os rundt på gulvet med bøgerne 'Krokodillevogteren' - 'Blodmåne' og 'Glasvinge', og som nu gør det igen med 'Vådeskud'. Thomas Wivel - Komikeren der med mere end 30 bogudgivelser, også kan kalde sig forfatter. Seneste udgivelse, digtsamlingen 'De ædru', kommer om en uge, og til næste år er stand-up showet 'Anonym Alkoholiker' klar.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 31. aug. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Thomas Skov - Praktikanten på både radio og Tv, der har drevet det vidt. Har efterfølgende haft sine egne programmer på begge platforme, og så har han skrevet bøger: Alt lige fra en skønhedsguide, til en teenagebog om bryster. Nu er han aktuel med én om at være far. Anja C. Andersen - Professor, forsker og astrofysiker på Niels Bohr Instituttet, og afsender af en stribe bøger om astronomi. Også en masse artikler er det blevet til, og så 'En lille bog om universet'. Den bliver nu fulgt op af en anden lille bog. Nu om månen. Christian Fuhlendorff - Komikeren der har boltret sig på både radio og Tv, med programmer som 'Ghandi' og 'Husk lige tandbørsten'. Og så er han podcaster. Samtalepodcasten 'Hva' så?!' skal nu prøves af foran et live publikum. Første gang på onsdag.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 24. aug. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Caroline Henderson - uløseligt forbundet med de mange store hits fra gruppen Ray Dee Ohh, men også en gudsbenådet jazz-sangerinde og skuespiller. Kan for tiden opleves i Tivolis Glassal som den ene af tre 'Divaer i Glas'. Jonatan Spang - komikeren med shows som 'Damer' - 'Familie' - 'Bryllup' og 'Danmark' på samvittigheden, er tilbage på stand-up scenen efter fire års pause. To gange 'Årets Komiker' er nu på tur med 'Typisk Jonatan Spang'. Sebastian Richelsen - politimanden der har været med til at tilrettelægge en hel stribe krimiprogrammer til Tv, lavet 'Politiradio' på 24/7, står også bag podcastserien 'Myrdet' og her senest: 'Den danske seriemorder'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 17. aug. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jakob Fauerby - skuespiller med både film-, Tv-, og teaterroller på sit CV, og også kendt for sin medvirken i satiregruppen 'Platt-Form'. Har instrueret flere revyer og skrevet tekster til dem. Nu skal han danse med en mand i 'Vild med Dans'. NOAH - der også kommer når du kalder ham Troels. Har siden nytårsaften 2015 drevet gruppen alene, og det med stor succes. Sange som 'Vi brænder' er blandt de mest spillede i landet. På det seneste udspil synger han på engelsk. Tomas Lagermand Lundme - forfatter, billedkunstner, gøgler og dramatiker - blandt andet - med et hav af bøger til både børn og voksne på samvittigheden. For tiden er han aktuel med romanen 'En rigtig kærlighed'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 10. aug. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Søren Østergaard - Skuespiller med masser af roller på samvittigheden, men også cirkusdirektør for typer som 'Smadremanden' og 'Bager Jørgen'. Kan prale af både en Reumert - en Dansk Cirkus hæderspris - og Ridderkorset. Lige nu er han på Zirkus Nemo's 20 års jubilæumstur. Sarah Boberg - Uddannet skuespiller fra de fineste institutioner i USA, og med masser af film og teater på sit lange CV. På Tv husker du hende sikkert for rollen som den benhårde politichef i serien 'Broen'. Om et par uger kan du møde hende på Rønne Teater i stykket 'Besat'. Joachim Knop - Uddannet operasanger med optræden i stykker som 'La Boheme' og 'Barberen i Sevilla'. Debuterede som skuespiller i 'Drengene fra Skt. Petri' og har blandt andet medvirket i alle fem film om 'Anja og Viktor'. Nu er han med i musicalen 'Lyset over Skagen'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 29. jun. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag kigges der tilbage på sæsonen der er gået: Mød: Steffen Brandt - Flemming Møldrup - Jens Jørn Spottag - Sisse Fisker - Jesper Binzer - Inger Støjberg - Dan Andersen - Christian Cherry - Mikkel Beha - Stine Bramsen - Asger Reher - Elsebeth Egholm - Niles Krause-Kjær - Aura Dione - og Mads Christensen i et tempofyldt tilbageblik på forårets højdepunkter.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 22. jun. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Mette Lisby - Stand up-komikeren, Tv-værten og skuespilleren vi har oplevet i programmer som 'Ugen der Gak' - i film som 'Klinkevals' - og i shows som 'Fuck jeg er i 40'erne'. Har base i Los Angeles og producerer blandt andet satireindslaget 'Faking News' til 'P1 Morgen'. Benjamin Koppel - Musikeren med over 50 album-udgivelser på samvittigheden og med et hjerte der banker for jazz. Har en stribe hædersbevisninger, en fransk ridderorden blandt andet, og er hovedmand på flere store arrangementer. Lige om hjørnet 'Summer Jazz'. Jonas Brøg - Trommeslager, sangskriver, producer og sanger, og tidligere ivrigt turnerende med mange forskellige bands. En depression fik ham ned med nakken, men ved at skrive sange til sig selv og synge dem som var de til depressionen, har han fundet en terapi.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 15. jun. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Niels Ellegaard - Skuespiller med Tv-serier som 'Matador', 'Nynne', 'Lærkevej' og 'Herrens Veje' på CV'et, og også med den danske revyscene som hjemmebane. Flere gange 'Årets Revy Kunstner' blandt andet. Skal nu spille i et Shakespeare-stykke på Grønnegårdsteatret. Jasmin Gabay - Sangerinde med både solo-optrædender og kor-arbejde på samvittigheden. Kan blandt andet prale af at ha' sunget med Mariah Carey. Er også ferm i et køkken og nåede sidste år til finalen i 'Den store bagedyst'. Nu er hun klar med helt ny musik Pharfar - Et af de store navne i dansk reggae- og Hip Hop. Var en del af det prisbelønnede Bik Stok Røgsystem, men har også gjort sig som producer, for Natasja blandt andre. Senest har det handlet om bandet 'Humørekspressen', men nu' han klar med et soloalbum.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 8. jun. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Henrik Lykkegaard - skuespilleren der i sin tid overbeviste os om, at boller fra Kohberg smager godt, men som siden har underholdt på både Tv og i film, og også i et hav af revyer siden Cirkusrevyen 2000, som også i år har ham på scenen. Ina-Miriam Rosenbaum - skuespillerinden der har haft hjemmebane på mange af landets teatre, blandt andre Det Kongelige Teater, hvor hun også har gjort sig som instruktør. Spiller lige nu på Teater Grob i forestillingen 'Corydong - det bedste for Danmark'. Mads Vangsø - slog igennem i 90'erne som en del af 'Tæskeholdet' på P3 og har siden haft masser af både radio- og Tv-jobs. Har lagt stemme til tegnefilm, etableret sit eget træningscenter, og krydset Atlanten i en robåd. Det er der nu kommet en bog ud af.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 1. jun. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Mikkel Beha - Et kendt ansigt hos mange, ikke mindst på grund af sine værtskaber på både 'Go' Morgen-' og 'Go' Aften Danmark', men også for turene mod fjerne kyster ombord på Havana. Nu går turen nordpå med skibet 'Wallenberg'. Thomas Warberg - Komikeren du måske er stødt på når Tv har sendt 'Live fra Bremen', eller når der har været 'Klipfiskerne'? Han har sin egen Comedy Club - har turneret med to one man shows, og har et tredje klar til efteråret: 'Perfektion, overskud & andre lorteord''. Jesper Bæhrenz - Radio- og Tv-manden med programmer som 'Maskinen' og 'Strax' på samvittigheden. Har eget produktionsselskab med base i Los Angeles, men vender nu for tredje sommer i træk hjem for at lave 'Take Off' her på P4.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 29. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag kigger vi tilbage på sæsonen der er gået: Hør hvorfor John Faxe troede at Jakob Kjeldberg hed Kjeld - Hvordan det går for sig når Ole Henriksens mand stripper, hjemme i privaten - Hvordan idéen til programmet 'Sigurds Bjørnetime' opstod i en Silvan-butik - Hvordan Karen Ellemann laver bearnaise-sovs - Hvem der engang fik Carsten Jensen til at tale med en nervøs pibestemme - Hvad der fik Pia Olsen Dyhr til at gå ind i politik som 14-årig - Hvad der fik dronningen til at gi' Hans Engell en skideballe - Og meget meget mere......

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 22. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Morten Remar - Kendt i det ganske land som den ene halvdel af Back to Back, og ikke mindst som ham der synger 'Jonathan'. Men er du til go'e krimier, så har du sikkert opdaget ham dér også. Senest med bogen 'Den sporløse', der kom for en måneds tid siden. Thomas Rathsack - Jægersoldaten der blev kendt i den brede offentlighed med bogen 'Jæger - i krig med eliten', men som siden også har gjort sig bemærket, både på TV og som romanforfatter. Hans seneste bog hedder 'Djævlens Døtre'. Michael Schøt - Stand-up komikeren, der ofte revser den politiske scene i landet. Senest har han været på landevejen med showet 'Rage against the mainstream' og mellem jul og nytår er han vært på det årlige 'Comedy Aid' til fordel for Red Barnet.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 15. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ankerstjerne - Startede det hele som rapper under navnet Jinks, med et nummer til filmen 'Rich Kids'. Siden er det blevet til både platinplader og DMA'er, og sangskrivning for blandt andre Rasmus Seebach. Nu skal han være dommer i X-Factor. Martin Kongstad - Startede skriveriet hos Gaffa i firserne, og siden hos magasiner som Chili, Mix og Euroman, samt aviser som Politiken og Berlingske. Også teatermanuskripter og et radioprogram på 24/7 har han på samvittigheden. Nu er han aktuel med bogen: 'Kokken der holdt op med at rødme'. Anders Holt - Journalisten med en fortid både her i DR og på grønlandsk radio. Tog sidste år hele familien med i sin sejlbåd for at sejle Europa tyndt. Nu er han hjemme igen, blandt andet for at udgive bogen: 'Med snuden i sporet - en bog om politiets hunde'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 8. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ole Henriksen - Kunne man få en Grammy for et positivt livssyn, så var han en oplagt kandidat. 'Cremekongen' har solgt sit livsværk, men er stadig med på sidelinjen, holder masser af foredrag, og udsendte for nylig endnu en bog, i rækken af mange: 'Det skal føles godt'. Mathilde Norholt - Autodidakt skuespiller med stor succes, både i TV, på film, på teatret og på musicalscenen. I 'Dirty Dancing' i Operaen var det hende, der spillede 'Baby'. For tiden er det på Hippodromen hun træder op, i forestillingen 'Peer Gynt'. Søren Sko - Sangeren der har underholdt os siden 1990, både i konstellationer med andre, men så sandelig også helt solo. For tiden er det med makkeren Palle Torp, at han hænger ud, hvilket kan høres på det nye album: 'Heaven is on our side', der kom for en måned siden.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 1. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Karen Ellemann - Venstrepolitikeren med et par ministerposter på CV'et: Indenrigs- og Socialminister og Minister for Miljø og Nordisk Samarbejde, det sidste udvidet med Fiskeri og Ligestilling. I dag er hun partiets gruppeformand. Jacob Dinesen - En rigtig P4-darling lige siden debutalbummet der kom i 2015. Spiller udsolgte koncerter over hele landet og har for nylig begået albummet 'Found it', der allerede topper hitlisterne. Annemette Voss - Arkitekten der i sin tid tog den kunnen med sig ind i 'Den store Bagedyst', endda med så stor succes, at hun vandt. Siden er der i den grad blevet bagt, lavet TV og skrevet bøger. Senest den der hedder 'Julebag'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 24. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sara Blædel - Krimiforfatteren, der i hele ni bøger, har haft kriminalassistent Louise Rick i hovedrollen. De seneste par år har det så været bedemandens datter Ilka, der har haft tjansen. Nu sluttes trilogien med bogen 'Den tredje søster' der kom sidste fredag. Sigurd Barrett - Musikeren, TV-manden og forfatteren, kendt fra programmer som 'Sigurds Bjørnetime' og 'Hit med Sangen'. Som forfatter har han mere end 40 udgivelser på cv'et. Senest 'Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr'. Mai Mercado - Den konservative politiker, der i 2016 måtte afbryde en barselsorlov, for at møde op på 'Borgen' og blive Børne- og Socialminister i Lars Løkkes regering. Har senest haft mere end nok at se til med den såkaldte 'Britta-sag'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 17. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Michael Katz Krefeld - Krimiforfatteren, der startede med at skrive og instruere novellefilm, men som siden har haft bøger med hæsblæsende action og spænding som spidskompetence. Nyeste krimi 'Mørket kalder', kommer på fredag. Karen Rosenberg - Det danske bevis på at R'nb sagtens kan synges på dansk. Nu er pop-musikken imidlertid lagt på hylden, for nu står den på lækker jazz i stedet. Hun er vært på P8 Jazz og har netop selv udsendt en dobbelt single. Kasper Leisner - Skuespilleren der har optrådt på mange af landets scener, lige fra Aarhus til Det Kongelige. Også i TV-serier som 'Kriger', og i film som 'Så længe vi lever' er vi stødt på ham. Nu gælder det musicalen 'Djævelens lærling'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 10. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Hans Engell - Den tidligere konservative folketingspolitiker, med både en post som Forsvarsminister og Justitsminister på CV'et. Er for tiden politisk kommentator, men har også haft tid til at skrive bogen 'Lusepustere og Slingrefise', om politiske citater. Julie Zangenberg - Skuespilleren der startede det hele i ungdomsfilmen 'Klatretøsen', og som siden har kunnet opleves i en stribe andre film-, teater- og TV-optrædener. For tiden spiller hun med i Teater Katapult-stykket: 'Dette er vand'. Martin Buch - Skuespilleren med film som 'Bornholms Stemme' - 'Fukssvansen' og 'Der er en yndig mand' på samvittigheden, men også satireduoen 'Rytteriet' sammen med Rasmus Botoft. For tiden er det familiefilmen 'Julemandens datter' du kan se ham i.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 3. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Klaus Bondam - Skuespilleren med en forkærlighed for politik, og med et par borgmesterposter på CV'et. Har siddet i Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles og er direktør i Cyklistforbundet, men vender nu tilbage til scenen. 'Død over eliten' har premiere til februar på Odense Teater. Camilla Ottesen - TV-værten der i et hav af programmer, har underholdt både store og små, i stort set alle genrer. For tiden gælder det programmet 'Boligkøb i Blinde', der sendes tirsdage klokken 21 på TV3. Kjartan Arngrim - Sanger i gruppen Folkeklubben der albumdebuterede i 2013 med 'Nye Tider'. Siden er der kommet både en to'er og en tre'er, et par priser, og et hav af koncerter. Nu er album nummer fire på gaden. 'Sort Tulipan' kom for et par uger siden.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 27. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Pia Olsen Dyhr - Valgt til Folketinget for SF. Har både været Handels- og Investeringsminister samt Transportminister, og har siden SF forlod regeringen, været partiets formand og politiske ordfører. Nu er der en bog om hende, og om mønsterbrud og opbrud. Morten Albæk - Adjungeret professor ved Aalborg Universitet og medstifter af uddannelsen 'Anvendt Filosofi'. Aktuel med en ny bog, om hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv. Bogen ''Ét liv. Én tid. Ét menneske'' udkom for et par uger siden. Silas Holst - Danseren med stort set alle de største musicals på sit CV. Herudover har han haft travlt med veganske burgerrestauranter - bøger - radio på P2 - og nu også en tjans som TV-vært på TV3. ''Vi er bare mænd'' sendes om torsdagen klokken 21:00.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 20. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Leif Davidsen - I flere år DR's korrespondent i Moskva, men ellers bedst kendt for sit lange forfatterskab, med prisbelønnede romaner på cv'et, heriblandt 'Den russiske sangerinde' og 'Den sidste spion'. Aktuel med novellesamlingen 'Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier'. Jakob Kjelbjerg - Tidligere fodboldspiller i Chelsea og på det danske landshold, og såmænd 'Årets Spiller' i 1993. For tiden vært på TV3's 'Robinson Ekspeditionen' og så helt aktuel med bogen om sit liv: 'Survivor', der kom i sidste uge. Anders Kofoed - Biologen, der med humor, og på et letforståeligt dansk, blandt andet kan fortælle os om '101 ting du ville ønske du ikke vidste om dyr'. Kendt fra både TV2 og DR, og for tiden i gang med at producere helt nye programmer om dyr.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 13. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Kenneth Bøgh Andersen - Forfatteren der debuterede med en fantasy-trilogi, og som siden har udgivet mere end 35 bøger, udsendt i det meste af verden. Hans 'Antboy' er filmatiseret og hans 'Djævelens Lærling' bliver til en musical. Er lige nu aktuel med romanen 'Jagten på julemandens latter'. Ditte Ylva Olsen - Skuespilleren du måske husker som politibetjent Bendtsen i serien 'Dicte' - for hendes rolle i 'Sjit Happens', eller som nydanser i 'Vild med Dans'. For tiden kan du møde hende på TV3 i serien 'Hånd i Hånd'. Anne-Cathrine Riebnitzsky - Forfatteren med en fortid som blandt andet sprogofficer i Forsvaret. Har skrevet både en biografi og en række romaner, der både har sikret hende en debutantpris og 'De Gyldne Laurbær'. Har netop udgivet romanen 'Smaragdsliberen'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 6. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ulla Henningsen - Skuespillerinden som mange sikkert husker for rollen som Iben Skjold Hansen i 'Matador'. Har boltret sig på mange af landets teater- og revyscener, og kan frem til den 17. november opleves i forestillingen 'Svejk' på Nørrebro Teater. Jesper Bergstrøm - Kropsprogsspecialisten der underviser både politi, advokater, sælgere, ledere og mange andre i kroppens eget sprog. På TV har man kunnet møde ham både på TV2, DR3 og lige nu på DR1, i programserien 'Mød dit urmenneske'. Bjarke Niemann - Musikeren vi lærte at kende via tre albums i bandet Spleen United. Herudover så er det også ham der sætter lyd-vignetter på en stribe TV-programmer og såmænd også vejrudsigten i TV Avisen. For tiden aktuel i projektet Lightwave Empire som vi spiller flittigt her på P4.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 29. sep. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Timm Vladimir - Skuespilleren der startede det hele i 'Den kroniske uskyld', og som via godnathistorier med Gordon Kennedy i 90'erne, masser af TV-serier, en kokkeskole og en kogebog, nu er nået til syvende sæson af 'Bagedysten' på DR1, i aften klokken 20:00. Abdel Aziz Mahmoud - Radio- og TV-værten, der for tiden kan opleves i 'Shitstorm på P1', men som du sikkert også husker fra hans tid på 'Aftenshowet'. Nu er han aktuel med samtalebogen 'Fra Libanon til Lærkevej - samtaler vi aldrig har haft', hvor han sammen med sin mor fortæller familiens historie. Marie Højlund - med en bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet, og såmænd også en ph.d. i audiodesign, var hun godt rustet til, tidligere på året, at blive det første kvindelige medlem af gruppen Nephew, der på fredag spiller for fulde huse i Jyske Bank Boxen og, dagen efter, i Royal Arena.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 22. sep. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Eddie Skoller - Entertaineren du sikkert både forbinder med 'What did you learn in school today' og Leo Mathisens 'Take it Easy'. Fra på torsdag kan han opleves på Café Liva i cabareten: 'Nostalgi er ikke hvad det har været'. Julie Hastrup - Krimiforfatteren der med hele seks bøger om drabsefterforskeren Rebekka Holm, allerede har sikret sig en plads på hylden hos mange danskere. I torsdags kom så den syvende: 'Blodspor'. IAMJJ - Sangeren og musikeren der EP-debuterede i 2016 og som tidligere i år, først sikrede sig en solid succes med singlen 'Homer', og derefter udsendte albummet 'Bloody Future', både herhjemme men også udenfor landets grænser.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 15. sep. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ditte Hansen - Skuespilleren der har haft en fod på rigtigt mange af de danske scener, og som også har boltret sig i revy, på film og i TV-serier. Nu er den ene af serierne blev til den anmelderroste film 'Ditte og Louise', der havde premiere torsdag. Thomas Hartmann - Komikeren med så mange shows på samvittigheden, at det kan være svært at holde styr på. Og så har han endda også haft tid til at hjælpe mange af kollegerne i branchen, med deres ting. Har premiere på one-man showet 'Kærlighed' her den 27. september - det ottende i rækken. Janni Ree - Af mange sikkert husket som Oddset-pigen, men har siden kunnet opleves i en hel stribe reality-serier, heriblandt et par med sin mand Karsten Ree. Kan for tiden opleves i serien 'Forsidefruer', der sendes torsdage klokken 20 på TV3.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 30. dec. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der highlights fra sæsonen. Hør blandt meget andet: Mads Langer synge 'Susan Himmelblå' - hør om Albertes hemmelighed nederst på ryggen - hør om dengang Puk Damsgaard begik indbrud.......nøgen - om dengang der var én der troede Jesper Binzer var med i et kopi-band - om dengang Huxi Bach kørte ind i en hest - og hør historien om Johan Olsens middag.... med et lig.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 23. dec. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Britt Bendixen - danselærernes ukronede dronning. Landskendt for sin rolle som dommer i 'Vild med Dans', men har såmænd også givet den som skuespiller i den nye Erik Clausen-film. Og så er hun aktuel med en helt ny bog - Mads Christensen - Foredragsholder og fast 'Mads og Monopolet'-deltager, men også manden bag fem 'Blærerøvs'-bøger og en enkelt om sex. Nu lægger han stemme til en karakter i den nye Paddington-film - samt Carsten Bang - komikeren der blev født på et alderdomshjem. Siden er det kun gået fremad. Masser af radio og TV - masser af teater - og masser af one-man shows har han på samvittigheden. Det nyeste hedder 'Alter Ego'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 16. dec. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Nina Forsberg - Sangerinden som de fleste sikkert husker fra storhedstiden i 80'erne med 'One Two'. Den har stået på musik lige siden, dog afbrudt i en periode, af en sygdom hun heldigvis fik lagt bag sig. Nu er der helt ny musik fra hende - Tobias Dybvad - Stand-up komikeren med eget show på TV2 Zulu, og med et helt nyt one-man show klar til landevejene - samt Hjalmer Larsen - Sangeren der ikke har efternavnet Larsen fra hvem som helst. Han er søn af Kim. Musikalsk er han dog helt sin egen, hvilket du blandt andet kan høre i ugens udsendelse.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 9. dec. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Dicte - sangerinden som nogen måske kan huske helt tilbage fra bandet 'Her Personal Pain', men sikkert endnu bedre for en lang og solid solokarriere. For tiden er hun aktuel med albummet 'Uppers', som hun har lavet sammen med eks-kæresten Claus Hempler - Shaka Loveless - sangeren og rapperen der har givet os store hits som 'Tomgang' og 'Ikke mere tid'. I sidste måned udsendte han sit fjerde album 'Alting/Ingenting' - samt Pelle Emil Hebsgaard - skuespilleren der på forholdsvis kort tid, har slået sit navn fast på både de danske revy- og musicalscener, men også i danske film og TV-serier. Kan for tiden opleves i musicalen 'ELF' i Tivoli.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 2. dec. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Henrik Koefoed - kendt og elsket som den ene af 'Ørkenens Sønner'. Det er ham der er Yassirfir Dosirfem. Lige nu er han aktuel i forestillingen om Liva Weel, blandt andet som PH - Huxi Bach - radioværten fra 24/7, som elsker at træde op med både sang og satire. Og fjerde show er i fuld gang. Han kan pt. opleves i 'Ind til benet', også med guitar.... og måske med lysbilleder - samt Anne Sofie Hammer - forfatteren der i 2009 gav os den første bog om 'Villads fra Valby'. Siden er det blevet til mange flere. Og så er Villads jo også gået til filmen, med flere film på vej.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 25. nov. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Mads Langer - en af landets bedste sangere og sangskrivere er klar med en ny EP, der emmer af fed funk. 'All the time, Sometimes' hedder den, og vi serverer smagsprøver i programmet - Bettina Aller - Direktør i den store Aller-koncern, men også eventyrer og vovehals. Noget resten af familien også har skullet prøve på deres krop, for de er med på den seneste ekspedition jorden rundt - samt Birgitte Raaberg - hele Danmarks 'Susan Himmelblå'. Fik gennembruddet i filmen 'Midt om natten' og kan som skuespiller pt. opleves i forestillingen om Liva Weel. Og så har hun en bog om sin livsrejse på hylden hos boghandleren.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 18. nov. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Søs Fenger - sangerinden der har givet os et hav af albums og optrådt i mange forskellige konstellationer. Senest med duoen Nordstrøm. Nu er hun klar med et album, der passer til den tilstundende højtid: 'Vintermåne' - Nikolaj Peyk - manden der nærmest introducerede hip-hop kulturen i Danmark og som var med til at starte både MC Einar og Østkyst Hustlers. Sidstnævnte er på banen igen og har netop sluppet et par numre som forsmag på et helt album, der kommer til foråret - samt Jon Nørgaard - sangeren der i år kan fejre 15 års jubilæum som Pop Stars-vinder. Vandt konkurrencen i 2002 og markerer det med en turné, der allerede spiller for udsolgte huse.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 11. nov. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Puk Damsgaard - DR's korrespondent i Mellemøsten og jævnligt at finde i TV-avisens vindue mod de til tider voldsomme begivenheder i området. Forfatter til en hel del bøger, senest den der hedder ''Den sorte kat i Mosul'' - Thomas Wivel - Stand-up komiker, men også kollagekunstner og forfatter. Over 30 bøger er det blevet til, senest bogen ''De visionære provokatører'' - samt Jacob Aksglæde - Sangeren der nyder stor succes, blandt andet på P4, med sangen ''Næste sommer''. Nu er der en ny single klar: ''Det hvide snit''.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 4. nov. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Wafande - sangeren med rødder i både Danmark, Frankrig og Afrika. Kendt fra masser af hits og ikke mindst for sin mentor-rolle i 'Voice Junior' på TV. Tidligere i år kom der en bog om ham: 'Se mig i dag' - Mette Blomsterberg - dronningen af desserter og kager på TV, og indtil sidste år, fast dommer i 'Bagedysten'. Nu er hendes 9. bog på gaden: 'Småt og Godt', om både det søde og det salte køkken - samt René Dif - rapperen, skuespilleren og nu også sangeren, du sikkert husker fra storhedstiden med AQUA. Siden har han prøvet kræfter med lidt af hvert, blandt andet har han uddannet sig som kok. Nu er han tilbage ved musikken, med en sang på dansk.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. okt. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Alberte Winding - sangeren og forfatteren, der har hele 9 børnebøger og 17 albums på samvittigheden. Det seneste kom for en måned siden - Lau Højen - Carpark Norths karismatiske forsanger, der på det seneste album for første gang synger på dansk. Sangen 'Håb' er inspireret af både den sorg og det håb han oplevede i forbindelse med moderens sygdom - samt Anna Grue - forfatteren der blandt andet har henrykket os med 7 bind om den skaldede detektiv. Lige nu er hun aktuel med opfølgeren til kærlighedsromanen 'Italiensvej'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. okt. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Julie Zangenberg - skuespillerinden der lagde fra land allerede som 12-årig i filmen 'Klatretøsen'. Siden er det blevet til et hav af andre roller, men også både teater og TV-optræden. Og nu også en kogebog - Michael Falch - musikeren der har underholdt os i noget, der ligner en menneskealder, både som sanger, skuespiller og forfatter. Nu er han klar med sine erindringer - samt Tobias Kippenberger - sangeren fra bandet 'The Floor is made of Lava', der efter at de splittede op, blev revisor. Nu er han tilbage som solist, og denne gang på dansk.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 14. okt. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Christian Fuhlendorff - Komikeren du måske husker for genopstandelsen af TV-showet 'Husk lige Tandbørsten', eller for et af hans fire one-man shows, der til foråret følges op af et femte - Danica Curcic - Skuespillerinden du måske har set i filmen 'Fasandræberne', eller i den helt nye Stephen King-serie 'The Mist' - samt Henrik Balling - Musikeren der i starten af firserne dannede bandet Gangway, og som for nylig var med til at starte det igen, efter en pause på 20 år. Endda med lovning om nyt materiale.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 7. okt. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Dorthe Gerlach - Sangerinden der for tiden kan opleves i 'Toppen af Poppen' på TV2, og som sammen med Michael Hartmann nu har genopfundet duoen Hush - Elsebeth Egholm - Forfatteren der gav os bøgerne om 'Dicte Svendsen', der også har kunnet opleves som TV-serie. Nu har Egholm et helt nyt sæt karakterer på plads i en ny krimi - samt Mille Gori - er der småfolk i familien, så er der en vis sandsynlighed for at de kender hende som 'Motor Mille' fra Ramasjang. Nu skal Mille på de skrå brædder i en stor opsætning af 'Peter Pan'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 30. sep. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Maria Lucia - Landets nok allerstørste musicalstjerne, der alene indenfor det seneste år, har kunnet opleves både i 'Jordens Søjler' og 'Chicago', og som lige nu er aktuel i 'Annie get your gun' - Johan Olsen - Magtens Korridorers karismatiske forsanger, som for nylig sprang ud som forfatter med 'Bogen om Verden' - samt Mathilde Falch - Én af landets mest aktive live-musikere, der ikke har tænkt sig at skrue meget ned for det, bare fordi hun barsler med nyt album, OG..............et barn lige om lidt.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 23. sep. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Christine Feldthaus - livsstilseksperten og TV-værten, der sammen med handyman Erik Peitersen henover sommeren, har sat pris på boliger, så eksotiske steder som Cambodia og Zambia - Nikolaj Stokholm - komikeren der kendes for et hav af TV-optrædener, og som netop har haft premiere på et stand-up show om......sig selv - samt Katrine Foged Thomsen - indehaver af fire konditor-caféer og fra 4. oktober den ene af to nye dommere i 6. sæson af 'Bagedysten' på DR1.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 16. sep. 2017

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Jesper Binzer - rockmusikeren der....gisp.....har forladt go'e gamle D-A-D for at hellige sig en solokarriere. Albummet lander med et rockbrag den 3. november - Ida Corr - sangerinden der i den seneste tid har haft fast plads på P4-spillelisten med 'The Morning After' og som pt. er på turné med et show, der flere steder melder udsolgt - samt - Kjartan Arngrim - Folkeklubbens karismatiske forsanger, der blandt andet ka' prale af at ha' givet en intimkoncert for Kim Larsen.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 17. dec. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag kan du opleve, eller genopleve, en række af sæsonens gæster. Glæd dig til navne som: Sanne Salomonsen, Sonja Richter, Pernille Skipper, Michael Maze, Jimmy Jørgensen, Jacob Riising, Rasmus Walter, Lotte Heise, Søren Sko og mange flere.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 10. dec. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af LOC - Rapperen der i år kan fejre 15 års jubilæum som soloartist, og som du måske husker fra TV-programmet 'Voice', hvor han var coach - Chief One - En rapper med endnu flere år på bagen. Startede i Rockers by Choice, men er 'still going strong', nu synger han bare - samt Nikolaj Stokholm - Fra den seneste generation af Stand-up komikere. En mand der næste år kan opleves i et one-man show, der handler om hvordan det er at være ham.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 3. dec. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Hanne Boel - Sanger og professor, og tidligere i år, en del af Toppen af Poppen på TV2 - Anne Glad - Livsstilsekspert, fast inventar i programmet Kender du Typen på DR1, og ivrig blogger - samt Jimmy Jørgensen - Sanger, skuespiller og blikkenslager, og igen-igen, en del af den Reumert-vindende version af Nøddeknækkeren.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 26. nov. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Anders Blichfeldt - Forsanger i det der kaldes for landets bedste live-band: Big Fat Snake. Aktuel med nyt nummer - Ida Corr - Sanger og tidligere X-Factor dommer. Husker du hun vandt med Chresten? Nu har hun lavet en julesingle - samt Sigurd Barrett - Musikalsk hygge-onkel med et nyt stort værk om Danmarks-historien på samvittigheden.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 19. nov. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Laus Høybye - Skuespilleren vi lærte at kende som ganske ung i 'Krumme'-filmene, og som nu kan opleves i musical-opsætningen af 'Jordens Søjler' - Louise Mieritz - Skuespilleren der i sin tid var med til at starte 'Emma's Dilemma' og som pt. gør TV-skærmen usikker sammen med Ditte Hansen i 'Ditte og Louise' - samt Johan Olsen - Forsangeren fra 'Magtens Korridorer', der som en sidegevinst kan opleves som vært på programmet 'Store Danske Videnskabsmænd' på DR K.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 12. nov. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sebastian Klein - TV-værten og forfatteren, der senest har udgivet en biografi om sin far, Jesper Klein - Line Baun Danielsen - TV-værten der i sommer sagde farvel til skærmen, bl.a. for at hellige sig en blog - samt Mike Andersen - Den danske blues-sanger, der på sit seneste album synger duet med selveste Joss Stone.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 5. nov. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Rasmus Walter - Sangeren der på fem år har givet os næsten ligeså mange albums, senest med det der kom i går - Lotte Heise - Forfatteren og foredragsholderen med 30 års jubilæum og showet 'Der kommer flere rynker' lige om hjørnet - samt Christian Juncker - Sangeren der i duoen der bar hans efternavn, kæmpehittede med sangen om 'Mogens og Karen'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 29. okt. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sonja Richter - Skuespilleren du måske husker fra Jussi Adler Olsen filmatiseringen 'Kvinden i Buret' og som pt. kan opleves i 'Bedrag' på TV - Lasse Kramhøft - Manden der også kommer når man kalder ham for 'Pilfinger' og som musikalsk hører hjemme i gruppen 'Djæmes Braün - samt Soluna Samay - Den meget berejste sangerinde, du sikkert husker fra Melodi Grand Prix og som nu er klar med nyt album.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 22. okt. 2016

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sanne Salomonsen - Alle tiders 'rock-mama' med studiealbum nummer 18 på vej - Thomas Skov - TV-værten der lige pt. er aktuel med bogen 'Den store Mission', om teenagere og bryster - samt Sebastian Dorset - Komikeren der udover at være sjov selv, forsyner rigtigt mange andre i branchen med sjovt materiale.

  Underholdning