Live kanaler

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:54:19
  Diva & Dario

  Lørdag 12. jun. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Ibi Støving - Landskendt som Tv-vært på 'Paradise Hotel', og efterfølgende på en lang række andre programmer. Blev slemt nyresyg i 2015 og er i dag ambassadør for 'Organdonation - Ja tak'. Nu kaster hun sig ud rollen som moderen i filmen 'Busters Verden'. Bent Isager-Nielsen - Et kendt ansigt i dansk politi efter sine mange år som drabschef for 'Rejseholdet'. Pensioneret siden 2018, men er stadig på Tv som kommentator, holder foredrag og udgiver bøger. Senest: 'I lovens navn - om drab, dilemmaer og et liv i dansk politi'. Julie Steincke - Landets ukronede musical-dronning. Store opsætninger som 'The Producers' - 'Chicago' og 'Dance of The Vampires' har haft hende på plakaten, og nu gælder det rockmusicalen 'Green Day's American Idiot' på Østre Gasværk.

  Underholdning
 • 1:54:19
  Diva & Dario

  Lørdag 5. jun. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anders Kofoed - Biologen, der med humor, og på et letforståeligt dansk, blandt andet kan fortælle os om '101 ting du ville ønske du ikke vidste om dyr'. Nu er han aktuel med bogen 'Meningen med livet', der handler om det forunderlige dyr: Mennesket. Line Baun Danielsen - Ishockeyspilleren, der smed skøjterne i 88, for at tage hul på en 28 år lang karriere som Tv-vært. Sagde farvel i 2016, blandt andet for at lave en blog og et kommunikationsbureau, men vender nu tilbage til skærmen som OL-vært for Discovery+. Lone Theils - I sin tid knivskarp politisk korrespondent i London for både et par dagblade, og for Tv-stationer som DR og TV2. Krimiforfatter siden 2015 og lige nu aktuel med andet bind i serien om den hårdt prøvede kriminalassistent Signe Brask. 'Undergravet' kom i mandags.

  Underholdning
 • 1:54:19
  Diva & Dario

  Lørdag 29. maj 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Henrik 'Store' Larsen - Fodboldlegenden som du sikkert husker fra EM i 92, der endte med dansk sejr, og med ham som topscorer. Den oplevelse, og andre, sætter han og Danmarks Underholdningsorkester nu musik til, ved 'Den Rød-Hvide Koncert'. Sophie Fjellvang-Sølling - Skiløber med 21 danske mesterskaber på samvittigheden, og med deltagelse i både World Cups, Verdensmesterskaber og OL. På Tv har hun sejret både i 'Vild med Dans', og i 'Korpset - Gjort af det rette stof'. Anna Grue - Krimiforfatteren der står bag syv bind om Dan Sommerdahl, som senest har henrykket på TV2 Charlie. Også kærlighedsromaner som 'Italiensvej' og 'De voksnes rækker' har hun skrevet, og senest hyggekrimien 'Døden i kurbadet', der kom i går.

  Underholdning
 • 1:54:34
  Diva & Dario

  Lørdag 22. maj 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Zaki Youssef - Musiker med en dygtig skuespiller i maven. Har både en 'Reumert Talentpris' og en 'Bodil- og Robert'-nominering på samvittigheden, og kan snart opleves i den nye 'Afdeling Q'-film: 'Marco Effekten', sammen med Ulrich Thomsen. Sofie Østergaard - Danser med en dygtig Tv-vært i maven. De mindste har nydt hende på Ramasjang og Ultra og MGP, de lidt ældre i 'Guld i Købstæderne' - 'Versus' og 'Aftenshowet' og snart gælder det et danseprogram på DR. Margrethe Vestager - Tidligere både undervisnings- og kirkeminister, og økonomi- og indenrigsminister, inden hun i 14 forlod dansk politik til fordel for en tjans som kommissær i EU. Her er hun stadig, nu som ledende næstformand.

  Underholdning
 • 1:54:25
  Diva & Dario

  Lørdag 15. maj 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Manu Sareen - Tidligere minister for ligestilling, kirke og nordisk samarbejde, men også forfatter til en lang række bøger. Senest bogen 'Hører du overhovedet efter?!', hans egen fortælling om at blive diagnosticeret med ADHD som voksen. Katerina Pitzner - Landets diamantdronning og direktør i egen diamantvirksomhed. Kendt fra sine mange Tv-optrædener, blandt andet i 'Diamantfamilien', der følger hendes og de tre døtres liv, nu på fjerde sæson. Pelle Peter Jencel - Har sit eget musikprogram på P3, og står blandt andet bag en podcastserie om dansk Hip-Hop. I morgen fortæller han om sin bornholmske krigshelt af en oldefar, i DR1-dokumentaren 'Bomberne over Bornholm'.

  Underholdning
 • 1:54:25
  Diva & Dario

  Lørdag 8. maj 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anders Morgenthaler - Uløseligt forbundet med tegneserieuniverset 'Wulffmorgenthaler', men har også instrueret en lang række film, og udgivet børnebøger. Nu gælder det Tv-serien 'Try Hard', om gamer-verdenen, på Viaplay. Josefine Høgh - Et kendt ansigt på DR Sporten, men også som vikar i 'Aftenshowet'. Til sommer skal hun være vært på EM i fodbold, og inden kan du se hende i en programserie om ekstremsport, sammen med astronaut Andreas Mogensen. Yepha - Kendt som den ene halvdel af duoen UFO Yepha, der gav os hits som 'Hver dag' og 'Op med håret'. Gik solo i 2012, men har også studeret skuespil og medvirket i flere produktioner. Nu er der ny musik klar, og i går kom første single.

  Underholdning
 • 1:54:13
  Diva & Dario

  Lørdag 1. maj 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Poul Madsen - Startede som journalist på TV2 i 1988, og kom i 2001 til Ekstra Bladet. Blev bladets chefredaktør i 07 efter Hans Engell, en tjans han nu har sagt farvel til. Sidste bedrift som boss, blev et farvel til massageannoncerne. Lina Rafn - Karismatisk sangerinde i bandet Infernal, men også kendt i den brede befolkning, som dommer i X-Factor. Har nu sammen med makkeren Paw Lagermann introduceret Infern-ØL, og lavet musik til en dokumentarfilm. Tim Schou - Kendt som forsanger i bandet A Friend in London, der vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2011. Nogle år senere solgte han alt hvad han ejede, og rejste jorden rundt. En vagabond-tilværelse der beskrives fint på hans nye soloalbum.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 24. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Leonora Christina Skov - Efter kæmpesucces med den selvbiografiske 'Den der lever stille', som er blevet hædret med 'De Gyldne Laurbær' og skal filmatiseres, har hun nu udsendt endnu en personlig roman: 'Hvis vi ikke taler om det'. Thomas Skov - Startede som praktikant for 'De Sorte Spejdere', og har siden haft masser af egne programmer, en blog i Euroman, en tjans hos Podimo, og skrevet en stribe bøger. Den nye hedder 'Snip Snap Snork - Godnathistorier fra Sovgodtersgade'. Coco O - Lagde både Danmark og resten af verden ned med bandet Quadron. Stak senere til USA for at boltre sig med de helt store, og vendte for et par år siden hjem igen, blandt andet for at udsende sit solo-debutalbum, der kommer om en uge.

  Underholdning
 • 1:56:58
  Diva & Dario

  Lørdag 17. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Peter Lund Madsen - Kendt af mange som 'Hjernemadsen', en mester i at formidle det svære stof om de små grå. Har sit eget program på P1, og har skrevet en hel del bøger. Den nye hedder 'Når børn og unge får angst'. Christopher - Siden et MGP på skolen i 3. klasse, har kursen været stukket ud for pop-stjernen. Har guldplader og DMA'er i sit kølvand, og nu har den nybagte far også album nummer 5 klart: 'My Blood' kom i marts måned. Simi Jan - Uddannet journalist fra et universitet i Skotland. Kendt ansigt på TV2 Nyhederne for sine mange reportager fra verdens brændpunkter. Siden februar har det været mere hjemligt som vært på 'Go' Aften Live'.

  Underholdning
 • 1:56:58
  Diva & Dario

  Lørdag 10. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jesper Skibby - Én af 90'ernes største cykelhelte, kendt for sit smittende humør, og for at være den eneste dansker, der har snuppet etapesejre i de tre allerstørste løb. Nu' han klar med bogen 'Engang var jeg Jesper Skibby'. Claes Bang - Skuespilleren mange husker fra politiserien 'Anna Pihl', og som siden har imponeret, også internationalt, blandt andet i filmen 'The Square'. Nu gælder det filmen 'Picture of lies' med blandt andre Donald Sutherland. Anna Lin Lundsgaard - Kendt ansigt blandt mange af de yngre DR-seere, for sine programmer på DR Ultra. Har senest også bestyret børnenes MGP, og kan nu snart opleves på DR 1, som ny vært på 'Kender du typen'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 3. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Amalie Dollerup - Skuespilleren mange sikkert husker for rollen som datter af en strisser på Samsø, og ikke mindst for den mere nylige succes i 'Badehotellet'. Nu er hun med, når Folketeatret streamer Kaj Munk-klassikeren 'Ordet'. Du kan se den gratis på nettet 2. påskedag. Svend Brinkmann - Psykologiprofessoren, der med bogen 'Stå fast', gjorde op med selvhjælpsbølgen, blandt andet med råd som: 'Tag nej-hatten på'. Nu har han udgivet en bog om sin 92-år gamle penneven Lilli. 'Vi er det liv vi lever' kom i sidste uge. Niels Olsen - Manden der satte en håndboldkarriere over styr, for at blive skuespiller. Det har så blandt andet sikret ham en 'Robert'. Nu har han skrevet manuskript til en kabaret der er blevet aflyst. Forestillingen 'Tilfældigvis forbi' er skudt til hjørne helt til januar 2023.

  Underholdning
 • 1:54:14
  Diva & Dario

  Lørdag 27. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Helle Fagralid - Skuespilleren du måske har set på teatret, eller i film som 'Sorg og Glæde' - 'Kongekabale' eller 'Så længe jeg lever'? Måske på Tv i 'Nikolaj og Julie' og 'Gidseltagningen'? Fra 28. marts er hun med i den nye sæson af 'Den som dræber' på Viaplay. Jim Lyngvild - Designer, Tv-mand, og forfatter, og ikke mindst: Viking med egen borg på Fyn. Han har sin egen serie med skønhedsprodukter - laver vikinge-øl og har stået for en udstilling på National Museet. Nu gælder det snart én om kongerækken på Kronborg. Maria Lucia - Har sunget det meste af sit liv og er i dag uløseligt forbundet med den danske musical-scene. Har været med i opsætninger som: 'Skønheden og Udyret' og 'Chicago'. Nu gælder det snart musicalen 'Waitress' på Det Ny Teater.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 20. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sebastian Klein - Siden sin rolle som 'Doktor Pjuskebusk', uløseligt forbundet med Tv- og radioprogrammer for børn. Også bøger til børn er det blevet til - en biografi om farmand - og nu den vigtige bog: 'Verdens 100 mest truede dyr'. Ihan Hayder - Spottet som trommeslager på YouTube, og har siden trommet for Soluna Samay og L.I.G.A. Aktuel med en bog om at komme hertil som flygtning, og om at holde musikerdrømmen hemmelig for familien. 'Pigen med Trommestikkerne' kom i mandags. Thomas Rathsack - Tidligere jægersoldat, der for tiden kan ses i den nye sæson af 'Korpset - Gjort af det rette stof'. Debuterede i 2011 som romanforfatter, og er nu nået til femte bog i sin serie om Michael Plesner. 'Kollaps' udkom fredag.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 13. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lykke Friis - Glødende interesseret i alt hvad der sker i Europa og særligt i Tyskland. Tidligere minister og nuværende direktør for Tænketanken EUROPA, blandt meget andet. Forfatter til en stribe bøger. De fleste om Tyskland. Katrine Muff Enevoldsen - Har sunget hele sit liv, og gør det stadig. Senest som Langkildes makker i 'Fællessang - hver for sig', men også som korleder på en højskole. I torsdags sad hun ved klaveret i en særlig udgave af 'Fællessang'. René Dahl Andersen - Hårdkogt politibetjent i Københavns Politis narkoafdeling, lige indtil han selv blev kriminel. Nu kan hans ærlige beretning læses i bogen: 'Hærdet - Narkobetjent med gaden i blodet'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 6. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Uffe Holm - Komikeren der indtog stand-up scenen allerede som 17-årig, og som siden har været branchens 'Champ'. Under pandemien har han fundet på kreative måder at nå sit publikum, og arbejdet på showet: 'Stay the fuck home'. Lizette Risgaard - Som formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, en af de helt store i dansk fagbevægelse. Vejen dertil fortæller hun om i bogen 'Rollemodeller og Ravnemødre', sammen med tre andre indflydelsesrige kvinder. Jesper Wung-Sung - Forfatteren vi blandt andet kan takke for bøger som: 'Kender du ikke akkusativ', 'En-to-tre-NU' og 'En anden gren'. På onsdag kommer romanen 'Kvinde set fra ryggen', om maleren Hammershøis kone Ida.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag kigges der tilbage på sæsonen der er gået: Mød: Niels Olsen - Sara Blædel - Søren Østergaard - Mads Wille - Sonja Richter - Torben Chris - Pelle Hvenegaard - Kaya Brüel - NOAH - Anne Linnet - Johannes Langkilde - Burhan G - Jonatan Spang - og Bubber - i et tempofyldt tilbageblik på efterårets højdepunkter.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 21. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Peter Mygind - siden 'Score Kaj' og 'Nikolaj og Julie', en skuespiller kendt af de fleste. Men også masser af teaterstykker og film står på hans CV, der i år udvides med en rolle i storfilmen 'Last Christmas', som også har skuespillere som Emilia Clarke og Emma Thompson på rollelisten. Mette Østergaard - komet i den danske journalistbranche med ledende stillinger på Politiken, TV2 News og senest Berlingske på samvittigheden. For tiden kan hun på DRTV, opleves i dokumentarserien 'Ryd Forsiden' om livet på tre avisredaktioner. Bryan Rice - sangeren vi lærte at kende på nummeret 'No Promises', og som siden har været en del af den danske musikscene, både i Melodi Grand Prix - i teaterkoncerter - og i en musical hvor han spiller Ole Henriksen. I år er han klar med julesangen 'Ønsketid'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Burhan G - startede det hele som solosopran i Københavns Drengekor, og senere med at synge kor for Outlandish. Debuterede i 2003 og har siden udgivet et hav af hits. Nu gælder det julealbummet 'Et barn af jul', med både klassikere og nye sange. Julie Hastrup - journalisten og krimiforfatteren, der henover syv bind med drabsefterforskeren Rebekka Holm, har holdt os spændingsmættede. Nu er hun vært på Kanal 5-programmet 'Mord i Familien' om rigtige drabssager. Dorthe Gerlach - med i duoen Hush som har udgivet fem albums, og været leveringsdygtige i hits, vi har været rigtig glade for her på P4. Også solo har hun gjort sig bemærket, og i torsdags kunne hun opleves i 'Helt Lyrisk' på DR1.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 7. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sonja Richter - Skuespilleren vi blandt andet har kunnet se i filmen 'Kvinden i buret', men også i Tv-serier som 'Broen' og 'Bedrag'. Nu spiller hun med i filmen 'Selvmordsturisten', der havde premiere d. 21. november. Mette Horn - Med i 'Emmas Dilemma' - i Tv-serier som 'Hotellet' og 'Nynne' og i alle filmene 'Max Pinlig', som hun selv har været med til at skrive. Nu spiller hun Scrooge i 'Et Juleeventyr' på Nørrebros Teater. Alex Høgh Andersen - Skuespiller fra Eventyrteatrets Dramaskole og med i film som 'Krigen' - i Tv-serier og kortfilm - og i julekalenderen 'Tvillingernes Jul'. Og nå ja, som Ivar Benløs i sidste sæson af 'Vikings' på HBO.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 30. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Niels Olsen - Manden der satte en håndboldkarriere over styr, for at blive skuespiller. Det har så blandt andet sikret ham en 'Robert'. Nu er han sammen med 'Ørkenens Sønner' aktuel med: 'En fez i en hornlygte' i Teltet på Bakken. Lone Theils - I sin tid knivskarp politisk korrespondent i London for både et par dagblade og Tv-stationer. Krimiforfatter siden 2015 og lige nu aktuel med bind fire om journalisten Nora, der ligesom hende selv dyrker kickboxing. Jacob Møller - Én af deltagerne i DR's sociale eksperiment: 'Øen - en ny begyndelse'. 30 dages overlevelse på en ø i Stillehavet i et hjemmelavet samfund. Ingen bli'r stemt hjem, og ingen vinder. Sidste afsnit er på DR TV på torsdag.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 23. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sara Blædel - Krimiforfatteren, der efter en afstikker med tre bind om 'Bedemandens Datter', nu endelig er tilbage med Louise Rick i bogen 'Pigen under træet', en krimi der blandt andet har sikret hende en pris som 'Årets Forfatter'. Bo Hamburger - I sin tid en del af 90'ernes helt store cykelstjerner, og med til at trække danske tilskuere til Touren i Frankrig. Efter opturene har der været nedture, hvilket ikke holdes hemmeligt i bogen 'Hamburger uden filter'. Drew - Sangerinde med rødder i både Nordjylland og Wales. Har siden hun var 6 år gammel vidst, at hun skulle være popstjerne. Og med hits som 'Perfect Disaster' og debutalbummet 'Brutal' er hun godt på vej.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 16. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Bubber - manden der på Tv har underholdt både de mindste og de noget større - været sprechstallmeister i cirkus - og på 'Afveje med BS'. Har som ambassadør for Planbørnefonden lige været i Bangladesh, der i år støttes af Børnenes U-landskalender. Michael Katz Krefeld - prisbelønnet krimiforfatter, men også med en fortid som manuskriptforfatter, til Tv-serier som 'Nikolaj og Julie'. Er efter en enkelt afstikker, tilbage med Thomas Ravn, Møffe og husbåden, i krimien 'Skytsengel'. Kira Skov - i sin tid uløseligt forbundet med 'The Kindred Spirits', men har efterfølgende haft stor succes som solist. Udgav sidste år det meget følelsesladede album 'The Echo of You', og er nu aktuel med 'I nat bli'r vi gamle' - det første på dansk.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 9. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anne Linnet - der siden tiden med Shit & Chanel har været med til at skrive soundtracket til vores liv. Et soundtrack der i år blev bredt ud i landets store arenaer og på festivaler. Men hun skriver også bøger - senest krimien 'Fucked' der kom torsdag. Søren Østergaard - Zirkus Nemos karismatiske direktør gennem hele 20 år. Har rejst land og rige rundt med artister som 'Smadremanden' og 'Bager Jørgen', og udgiver nu en bog om de to og 10 andre. '12 store danske artister' er udkommet. Nikolaj Christensen - sange som 'Kommer nok hjem' og 'Du står stadig der', er blandt de gode grunde til at vi husker ham og 'Piloterne'. Aktuel med ny musik, men også med bogen 'Pilot'. Beretninger om op- og nedture i en 30 år lang karriere.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 2. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jan Hellesøe - en af landets fremmeste manipulationseksperter. Har bevist det i Tv-programmer som 'Manipulator' og 'Fuckr med dn hjrne' og tager nu sine evner med på landevejen i sit nye show: 'FORFØRT'. Pelle Hvenegaard - siden 'Pelle Erobreren' et kendt ansigt i Danmark. Et ansigt vi også har kunnet se i Tv-programmer som 'Dagens Mand' og 'Comedy Fight Club'. Nu er han aktuel med en bog om sig selv: 'Bare stik ham en'. Jørgen Klubien - uløseligt forbundet med gruppen 'Danseorkestret' dannet i 1984. Men også en stor tegneseriekunstner hos Disney og i Hollywood. Nu er 50-års jubilaren aktuel med dobbelt-albummet: 'Family vol. 1 & 2'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 26. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Kenneth Hansen - med en Bachelor fra Copenhagen Business School, og en diplomuddannelse i finansiel rådgivning, er han godt rustet til rollen som økonomisk ekspert i TV3-programmet 'Luksusfælden'. Jakob Illeborg - huskes af mange fra bandet Warwick Avenue, men nok også som DR's korrespondent i London, og som vært på programmet 'Kontant'. Nu jagter han svindlere i programmet 'Kanal 5 Afslører'. Mads Wille - skuespilleren du har kunnet møde i film som 'Drabet' og 'Hvidsten Gruppen' og i Tv-serier som 'Forbrydelsen' - og i TV2's 'Badehotellet' som Grev Ditmar. Nu er han aktuel i stykket 'Enetime' på Teater Sorte Hest'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 19. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lars Hjortshøj - én af landets bedste stand-up komikere, men også både skuespiller, Tv-vært og radiovært. Vi har nydt ham i alt fra 'Casper & Mandrilaftalen' til 'Ludvig og Julemanden', og for tiden kan vi gøre det i hans nye stand-up show: 'Plan B'. Søs Fenger - har lige siden tiden med News, og derefter soloalbummet 'Vinterdage', været en rigtig radiodarling. Hendes seneste sang handler om venskab, og om at det er vigtigt, at der er én, når man er ensom. Hun synger den med Peter Frödin. Andrea Heick Gadeberg - allerede musicalstjerne inden hun var fyldt 10 år, og har siden blandt andet kunnet ses i julekalenderen 'Pagten', og lige for tiden i filmen 'Ser du månen Daniel'. Nu spiller hun den ene tredjedel af Sanne Salomonsen i musicalen 'Sanne'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 12. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Ritt Bjerregaard - tidligere socialdemokratisk folketingsmedlem, med indtil flere ministerposter, formandskaber, en kommissærpost og en tjans som overborgmester, på sit CV. Nu er hun klar med sin tredje erindringsbog: 'Udenfor'. Christian Degn - Cavling nomineret journalist, men i den brede befolkning nok bedst kendt som vært på DR1-programmet 'Hammerslag'. Søndag skifter han det ud, med jobbet som vært på 'Hvem vil være millionær', på TV2 Charlie. Billie Koppel - sanger i bandet Catbird, der har udgivet 3 albums og som har et fjerde i ovnen. Datter af Annisette og Thomas Koppel, og deler nu sine barndomserindringer med alle os andre, i bogen 'Glimt'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 5. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Tommy Kenter - Skuespiller siden 9-års alderen. Huskes af mange for sit samarbejde med Per Pallesen, og af endnu flere for sine mange roller på teater, Tv og i film. Nu spiller han sin allersidste rolle, i musicalen 'Spillemand på en tagryg'. Christian Grau - Reklamemanden og livsstilseksperten du sikkert husker fra 'Kender du typen'. Også forfatter og bil ekspert, og det sidste kommer nu igen til udtryk, i den nysynede jubilæumsudgave af bogen 'Mænd og Biler'. Roald Als - Tegneren med så karakteristisk en streg, at man altid ved, at det er ham. Har i en årrække spiddet politikere og andet godtfolk med sin pen. Nu gælder det hans eget liv i bogen 'Håndtegner', der netop er udgivet.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Morten Bruun - Den tidligere fodboldspiller, der også kommer når man kalder ham 'Mr. Silkeborg'. Særligt glad for den engelske fodboldkultur, hvilket fremgår tydeligt i hans bog 'Matchday - turen går til engelsk fodbold', der kommer på mandag. Mikael Wulff - Stand-up komiker, filminstruktør, manuskriptforfatter og Tv-vært, blandt andet kendt for at prøve at holde styr på flodhesten 'Dolph'. Nu har han sammen med makkeren Morgenthaler begået animationsfilmen 'Mugge og Vejfesten'. Martin Q. Magnussen - Politibetjent med en forkærlighed for det spændende Rigsarkiv. Kendt som manden der afslørede et tyveri på stedet; en sag der nu beskrives i hans bog 'De forsvundne nazidokumenter', der udkom i torsdags.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lis Sørensen - kan skrive både 'Shit & Chanel' og 'Anne Linnet Band' på CV'et, og ikke mindst afsender af hele 16 soloalbums. Har i år haft forrygende koncertsucces med 'Anne, Sanne, Lis'- optræden, men nu gælder det bogen om hendes liv: 'Jeg er kommet for at synge'. Michael Brautsch - egentlig uddannet i en sparekasse, men det er i præstekjolen han fandt sin levevej. Sognepræst på Frederiksberg, men også kendt som den ene af eksperterne i DR1-programmet 'Gift ved første blik', der er i gang med sæson 6. Kaya Brüel - sanger, skuespiller, komponist og forfatter, men også en del af kvindekvartetten 'City Singler'. Torsdag havde de skønne kvinder premiere på 10-års jubilæumsshowet: 'Gammel vin på nye tasker' i Tivolis Glassal.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Johannes Langkilde - i en årrække TV Avisens faste mand i Washington, men efterfølgende den ene af programmets værter herhjemme i studiet. Kan nu også opleves i 'Det Politiske Talkshow' om torsdagen på DR1. Jeanett Albeck - skuespiller, musiker og komponist, og ikke mindst: Musikalsk ophavskvinde i det prisbelønnede kunstnerkollektiv 'Sort Samvittighed'. Lige nu er hun solo-aktuel i performancekoncerten 'Brøgger'. Peter Smith - musikeren der i 1990 blandt andet hittede med sangen 'Få det godt sammen'. Han er en del af coverbandet 'Repeatles', men synger pt. popsange med svenske Caroline Leander.

  Underholdning