Diva & Dario

Sendt første gang d.

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Jacob Riising - TV-værten, der for tiden kan opleves sammen med Mads Steffensen, når de sender 'Nærradiofoni' på DR1 - Sys Bjerre - Sangeren der også kan skrive skuespiller på cv'et og som sin seneste opgave har skrevet sange til en musical - samt Michael Jeppesen - Radio 24/7-...

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Jacob Riising - TV-værten, der for tiden kan opleves sammen med Mads Steffensen, når de sender 'Nærradiofoni' på DR1 - Sys Bjerre - Sangeren der også kan skrive skuespiller på cv'et og som sin seneste opgave har skrevet sange til en musical - samt Michael Jeppesen - Radio 24/7-værten, der i mandags var tilbage på DR2, som vært på en dokumentar om digital mobning.

Næste udsendelse

P4, 28. apr. 2018 kl. 14:03

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.

Spilleliste

Mere Diva & Dario

Diva & Dario

21. apr. 2018 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Søren Rasted - Musikeren de fleste sikkert stadig forbinder med gruppen AQUA, men måske også med Hej Matematik og ikke mindst en lang solid karriere som sangskriver for andre. Nu...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Søren Rasted - Musikeren de fleste sikkert stadig forbinder med gruppen AQUA, men måske også med Hej Matematik og ikke mindst en lang solid karriere som sangskriver for andre. Nu er han en mand med en sag på Radio 24/7, i et program af samme navn. Sagen er: Medicinsk cannabis. Thøger Dixgaard - Sangeren der udover at ha' lavet en Anholt Gin, der kan gøre dig 'blød indeni', også er leveringsdygtig i det ene pop-hit efter det andet. På den nye EP 'Pæn' finder man f.eks. sangene 'Ctrl Z' og 'Tø mig op'. Christian Hjelm - Sangeren og musikeren, der med stor succes var en del af gruppen 'Figurines' - men som de seneste år har markeret sig som solist, senest med sangen 'Sjældne Syner', der bliver fulgt op af et nyt album her den 20. april.

Diva & Dario

14. apr. 2018 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.
Denne lørdag er der besøg af: Clemens - Rapper, sanger, producer, teaterinstruktør og tekstforfatter. Og nu minsandten også at finde når Cirkus Arena skal på årets sommertur. Han har nemlig været med til at...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.
Denne lørdag er der besøg af: Clemens - Rapper, sanger, producer, teaterinstruktør og tekstforfatter. Og nu minsandten også at finde når Cirkus Arena skal på årets sommertur. Han har nemlig været med til at skrive forestillingen: 'Klovnen og Kronprinsen'. Ilang - Sangeren og sangskriveren, der med bandet The Benefits smagte en del af den amerikanske drøm, men som også solo har haft succes, både med sange til sig selv, men også med at skrive til andre, heriblandt selveste CeeLo Green. Keld Heick - Dansk musiks 'grand old man', der gennem sin lange karriere har sat et solidt aftryk på alt lige fra Dansk Top over Melodi Grand Prix til revy. Nu er han aktuel som radiovært med sit eget program på P5.

Diva & Dario

7. apr. 2018 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Pharfar - Musikeren, produceren og sangeren du måske bedst kender som en del af gruppen 'Bikstok Røgsystem', men som også har begået sig i rigtigt mange andre sammenhænge, senest...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Pharfar - Musikeren, produceren og sangeren du måske bedst kender som en del af gruppen 'Bikstok Røgsystem', men som også har begået sig i rigtigt mange andre sammenhænge, senest også på Dansk Top-scenen med 'Humørekspressen'. Katrine Engberg - Danseren, koreografen og instruktøren, der for et par år siden sprang ud som fuldblods krimiforfatter. Først med bogen 'Krokodillevogterne', så med 'Blodmåne' der kredser om et kendt P4-program og senest med 'Glasvinge', der starter med fundet af et lig i Storkespringvandet. Niklas Schneidermann - Guitaristen fra 'Magtens Korridorer', der for et par år siden lagde en solokarriere oveni aktiviteterne. Det var med sange på engelsk. Nu er der nyt fra ham igen, men denne gang på modersmålet. Den nye EP hedder ''Udansk/Nudansk''.

Diva & Dario

31. mar. 2018 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.
Denne lørdag er der besøg af: Rasmus Botoft - Skuespilleren du med stor sandsynlighed har nydt på film, TV eller i radioen, og i alle slags roller, også de satiriske. Kan i den forbindelse ses med resten af '...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.
Denne lørdag er der besøg af: Rasmus Botoft - Skuespilleren du med stor sandsynlighed har nydt på film, TV eller i radioen, og i alle slags roller, også de satiriske. Kan i den forbindelse ses med resten af 'Rytteriet' i Tivolis Glassal frem til den 21. april. Ane Cortzen - Arkitekt, Grafisk Designer og Kulturchef, men du kender hende sikkert bedre som TV-vært. Senest som vært på serien om 'Danmarks bedste portrætmaler'. De sidste tre af de fire programmer er stadig tilgængelige på DRTV. Jesper Asholt - Har du set 'Mifunes sidste sang' eller 'Kunsten at græde i kor', så har du også set ham. Og har du hørt 'More Jacks' synge, så har du også hørt ham. Lige nu kan du se ham i Folketeatrets 'De Lystige Koner' der spiller frem til 22. april.

Diva & Dario

24. mar. 2018 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Mette Lindberg - Sangerinden du sikkert husker fra et par sæsoner som dommer i X-Factor, eller måske som vært på børnenes MGP. Men hendes hjerte banker for 'The Asteroids Galaxy...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Mette Lindberg - Sangerinden du sikkert husker fra et par sæsoner som dommer i X-Factor, eller måske som vært på børnenes MGP. Men hendes hjerte banker for 'The Asteroids Galaxy Tour', og nu er de klar med ny musik. Stine Bramsen - Sangerinden der efter en glorværdig karriere i gruppen Alphabeat, tog springet og skabte sig en ligeså stor som solist. Er blevet mor til to i en tid, der også har budt på masser af musik og udsolgte turnéer. Nu er der ny musik igen. Jesper Wung-Sung - Forfatteren vi blandt andet kan takke for bøger som: 'Kender du ikke akkusativ', 'En-to-tre-NU' og senest: 'En anden gren', en bog om hans kinesiske oldefar.
0:32:11

Dårlig keyboardsmag, post punk, svimlende kys og interview med ANYA

0:28:23

Psykologen, psykiateren, hjerneforskeren og sexologen har et bud

0:26:15

Væbnede røvere kommer på besøg, mens familien er i hjemme

0:50:22

Frederik og Kasper har Binge'et dokumentarer i denne uge

1:15:04

Dokumentaren Bobbi Jene fik tre priser og megen ros på Tribeca Film Festival

1:14:29

- og tonerne bag filmhistoriens store helte og heltinder