Diva & Dario | P4 | DR

Diva & Dario

Sendt første gang d.

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Maria Lucia - Landets nok allerstørste musicalstjerne, der alene indenfor det seneste år, har kunnet opleves både i 'Jordens Søjler' og 'Chicago', og som lige nu er aktuel i 'Annie get your gun' - Johan Olsen - Magtens Korridorers karismatiske forsanger, som for nylig sprang ud som forfatter med 'Bogen om Verden' - samt Mathilde Falch - Én af landets mest aktive live-musikere, der ikke har tænkt sig at skrue meget ned for det, bare fordi hun barsler med nyt album, OG..............et barn lige om lidt.

Spilleliste

Mere Diva & Dario

Diva & Dario

20. jan. 2018 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Julie Berthelsen - Sangerinden der efter en kort men glorværdig karriere som radiovært på 'Formiddag på 4'eren', nu vender 'hjem' til musikken. Blandt andet for både at udgive en EP og tage på turné med band her i 2018 - Lise Rønne - TV-værten der er vendt 'hjem' til skærmen, efter sin tredje barsel. Den 3. februar toner hun frem på DR1, sammen med Christian Degn, som vært på årets 'Danmarks Indsamling' - samt Thomas Ratsack - den tidligere jægersoldat, der måtte pakke sit gode tøj og gå, efter at have udgivet bogen 'Jæger - I krig med eliten'. Nu er han klar til anden sæson af TV-programmet 'Korpset' og er samtidigt på tur med sit foredrag: 'Ratsack - Råt for usødet'.

Diva & Dario

13. jan. 2018 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Lars Jørgensen - Håndboldspilleren der efter at have spillet i de helt store klubber både her til lands og i Spanien, samt næsten 200 landskampe, indstillede karrieren i sommeren 17. Nu er han assisterende landstræner for de danske kvinder - Leonora Christina Skov - Foredragsholder, samfundsdebattør og ikke mindst forfatter. Udgav sin sjette roman i torsdags, en selvbiografisk fortælling, blandt andet om et anstrengt forhold til forældrene, der ikke just tog godt imod det, da hun sprang ud som lesbisk - samt Christian Degn - Værten fra det populære prissætningsprogram 'Hammerslag'. Skal om ikke længe være vært sammen med Lise Rønne på årets udgave af 'Danmarks Indsamling'. I år gælder det verdens hjemløse børn.

Diva & Dario

6. jan. 2018 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sonja Oppenhagen - Skuespilleren du sikkert husker for hendes rolle i 'Matador', eller måske for den lidt nyere i 'Badehotellet'? Lige nu er hun aktuel i teaterforestillingen 'Sidste Øjeblik' - Anne Glad - Livsstilseksperten fra 'Kender du Typen', som blev mor i efteråret og som for nylig har udgivet bogen 'Danskernes Mad' om vores madvaner på godt og ondt - samt Laust Sonne - D-A-D's eminente trommeslager, der både har tid til at passe en solokarriere, OG nu også en radiokarriere ved siden af. Hør ham som vært på P6 Beat-programmet 'Mer' Monitor' fra på torsdag.

Diva & Dario

30. dec. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der highlights fra sæsonen. Hør blandt meget andet: Mads Langer synge 'Susan Himmelblå' - hør om Albertes hemmelighed nederst på ryggen - hør om dengang Puk Damsgaard begik indbrud.......nøgen - om dengang der var én der troede Jesper Binzer var med i et kopi-band - om dengang Huxi Bach kørte ind i en hest - og hør historien om Johan Olsens middag.... med et lig.

Diva & Dario

23. dec. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Britt Bendixen - danselærernes ukronede dronning. Landskendt for sin rolle som dommer i 'Vild med Dans', men har såmænd også givet den som skuespiller i den nye Erik Clausen-film. Og så er hun aktuel med en helt ny bog - Mads Christensen - Foredragsholder og fast 'Mads og Monopolet'-deltager, men også manden bag fem 'Blærerøvs'-bøger og en enkelt om sex. Nu lægger han stemme til en karakter i den nye Paddington-film - samt Carsten Bang - komikeren der blev født på et alderdomshjem. Siden er det kun gået fremad. Masser af radio og TV - masser af teater - og masser af one-man shows har han på samvittigheden. Det nyeste hedder 'Alter Ego'.

Curlingbørnene tager kosten i egen hånd

at Martin K fra Molsskolen forsvandt, fordi nogen sprættede hans elskede katte op...

De fleste kan lide det, men Louise på 26 år kan ikke. Hvad kan man gøre ved det?

Med Lars Seier Christensen, stifter af Saxo Bank & Nanna Gotfredsen, stifter af Gadejuristen

Rob Halford - en stille og rolig metalgud, som du kender fra Judas Priest. Ham kan vi li'!

Ofte gælder det bare om at komme videre, men nogle dårlige dates kan være svære at slippe