Live kanaler

Julies Jukebox

Hør live-musik og historierne bag de største hits, når vært Julie Berthelsen kigger ind i værkstedet hos en kendt dansk sangskriver. Produceret for DR af Pibesovs Productions.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Julies Jukebox

  Gæst Christopher

  Hvordan arbejder Christopher med kontraster i sin musik? Hvilket forhold har han til banjo og violin? Og hvad er bil-testen? Tag en tur med til London, Stockholm og Blåvand og hør historierne og hemmelighederne bag Christophers største hits, når vært Julie Berthelsen kigger ind i værkstedet hos den danske sanger og sangskriver. Produceret for DR af Pibesovs Productions.

  Musik
 • 1:57:00
  Julies Jukebox

  Gæst Michael Falch

  Hvordan udfordrer Michael Falch sin stemme hver eneste dag? Hvilken sang er inspireret af hans bedstemor? Og hvordan lyder Michael Falchs første engelsksprogede sang nogensinde? Hør historierne og hemmelighederne bag Michael Falchs største hits, når vært Julie Berthelsen kigger ind i værkstedet hos den danske sanger og sangskriver. Produceret for DR af Pibesovs Productions.

  Musik
 • 1:57:00
  Julies Jukebox

  Gæst Carl Emil Petersen

  Hvordan arbejder Carl Emil Petersen med fakta, fiktion og det danske sprog i sine tekster? Hvilket nummer er produceret med fællessang på Roskilde Festival i tankerne? Og hvad skriver Carl Emil til skoleeleverne, der prøver at springe over, hvor gærdet er lavest? Hør historierne og hemmelighederne bag Carl Emil Petersens største hits, når vært Julie Berthelsen kigger ind i værkstedet hos den danske sanger og sangskriver. Produceret for DR af Pibesovs Productions.

  Musik
 • 1:57:00
  Julies Jukebox

  Gæst Søs Fenger

  Hvad husker Søs Fenger fra sin første gang på scenen? Hvad er sammenhængen mellem hendes musik og Nintendo-spil? Og kan Søs synge på grønlandsk? Hør historierne og hemmelighederne bag Søs Fengers største hits, når vært Julie Berthelsen kigger ind i værkstedet hos den danske sanger og sangskriver. Produceret for DR af Pibesovs Productions.

  Musik
 • 1:57:00
  Julies Jukebox

  Gæst Martin Brygmann

  Hvilken bog er Martin Brygmanns bibel, når det kommer til sangskrivning? Hvilket kæmpe radiohit kom der ud af at være "sangskrivningsutro" i sommerhus? Og hvad har omkvæd og klippekanter til fælles? Hør historierne og hemmelighederne bag Martin Brygmanns største hits, når vært Julie Berthelsen kigger ind i værkstedet hos den danske sanger og sangskriver. Produceret for DR af Pibesovs Productions.

  Musik