Søren & Mette

Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Med Søren og Mette

  Statsminister Mette Frederiksen og de konservatives leder Søren Pape Poulsen er søndag eftermiddag igen klar til at hjælpe med at se tilbage på radioåret, der gik. Det er tredje gang, at det politiske Søren og Mette-par er med i Søren & Mettes årsfinale, der samtidig bliver det allersidste program. Søren & Mette siger tak for denne gang med manér og serverer også den ultimative 'Pendler Top 3' leveret af transportministeren - og de dykker for sidste gang i Klichékisten, der pudsigt nok indeholder talemåden: Stop, mens legen er god. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Holder julestue

  Vi har åbent hus - og holder julestue. Vi inviterer en stor håndfuld af vores faste stemmer - til en snak om julen i meget bred forstand. Mød Signe Svendsen, Kjartan Arngrim, Brian Lykke, Pia Olsen Dyhr, sognepræst Andreas Christensen, HUSH, komiker Dan Andersen og et par stykker til. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Året der kommer

  Hvad skal vi lave? Hvem skal vi fejre? Hvordan skal vi se ud? Hvor går det løs? Dronning Margrethe fylder 80, herrelandsholdet spiller EM-fodbold på hjemmebane og omfartsvejen vest om Haderup skulle gerne være færdigbygget. 2020 tegner tætpakket og super spændende...også for musikalske typer som Chief 1, Nikolaj Christensen - og Annika Aakjær, der er gæst i studiet. Mød også DR-sportens Andreas Kraul, hofreporter Trine Larsen og udenrigsminister Jeppe Kofod. Og hør desuden, hvordan vi skal se ud, når det handler om tøj, hår- og skægmoden anno 2020. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Om gavmildhed

  December er den måned, hvor vi giver mest til indsamlinger, men gør vi det kun for den gode sag eller er det også lidt for vores egen skyld? Mød Pizzakongen Gorm Wisweh, der i øjeblikket samler ind til Dansk Røde kors og hør hvorfor Michelle Hviid er så meget på de sociale medier. Sanger Chief 1 og sangerinde Elisabeth åbner for, at vi kan være gavmilde med andet end penge - f.eks. med ørerne. Og så skal vi en tur forbi både præsten og psykologen, for er det der med at være gavmild noget, der ligger i os alle sammen, eller kun hos nogle? Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Bager

  Søndag den 1. december er det på med skåneærmer og forklæde - for Søren og Mette BAGER. Mød Venstres Formand Jakob Ellemann-Jensen, der er væsentligt bedre til at spise bagværk, end at lave det. Hør hvordan det er at servere hjemmebag for familien, når ens far er bager. Tag med i Tivoli, hvor æbleskivebageren på en god dag bager 700 stk, og få tips og tricks fra professionel kagebagedame - der både kan noget med bladguld, vanilje og smør. Rigeligt med smør. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om rigdom

  Vi vender diamanter, lottomillioner og det at have et godt helbred. Rigdom kommer i mange udformninger - både den der kan ses på kontoudtoget - og så de oplevelser, der gør livet rigere. Mød Chief 1, Poul Krebs og Diamantdronningen Katerina Pitzner. De suppleres af advokaten, psykologen og sognepræsten. Vi lover, at du bliver rigere... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Finder "ro"

  En travl juletid står for døren, men inden det går amok, bruger vi to timer på at finde ro. Vi skal fra Fanø til Orø, vi skal en tur under vandet, vi skal i sommerhus, i haven og i kirke. Mød blandt andre Ishockeystjerne Lars Eller, Lykke Friis, sangerinden Elisabeth Gjerluff Nielsen og vores makkerpar "Ulla og Pia" - også kendt som Pia Olsen Dyhr og Ulla Tørnæs. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om bedsteforældre

  Dem der var, er og bliver bedsteforældre. Mød Sørens mormor Rosa, venstremanden Søren Gade og den tidligere radiovært Monica Krog-Meyer, der er bedstemor med slag i - og gæst i studiet. Ditte Hansen, Margrethe Auken og Kjartan Arngrim er også med. Og det kommer også til at handle om Slagteren fra Varde - en farfar i verdensklasse. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Om kæledyr

  I dag handler det om kæledyr . Vi favner både dyrevenner og dem, der slet ikke forstår ideen. Vi basker med vingerne - og giver plads til hundevenner, katteelskere og dyrelægen - og vi har dramatiske historier om både kaninjagter og udbryder skildpadder på flugt. Mød skuespiller Ditte Hansen, musiker Kjartan Arngrim, sangerinde Signe Svendsen, DJ Katrine Ring og mange flere. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Flytter

  Vi gør det flere gange i livet. Det er besværligt og det er tungt - men det er også en god anledning til at få sorteret og smidt ud. EU kommissær Margrethe Vestager fik slæbt alt for meget med til Bruxelles, Thor på 22 år fortæller om at flytte hjemmefra og Flyttemand Jonas stiller skarpt på hvad vi gør forkert, når vi pakker. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Og børn

  Der er børn på programmet. Hør om dem - og fra dem. Mød skuespiller Ditte Hansen, der holder igen med de gode råd til ungerne, Volbeat-forsanger Michael Poulsen, der lige pludselig blev noget så skruk og V-politiker Søren Gade, der afslører sit politisk ukorrekte syn på nyfødte... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Søndag 13. okt. 2019

  Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  I skole

  Skolehistorierne og de mere eller mindre gyldne minder får frit løb, når Søren & Mette sætter (folke)skolen på radioskemaet. Uden Lille Jep, men med bl.a. Elisabeth Gjerluff Nielsen, Margrethe Vestager og Poul Krebs. Med Birthe fra Brønshøj Pigeskole anno 1946 og Theis fra Mettes gamle folkeskoleklasse. Mød også sangerne Signe Svendsen, hvis far var lærer på hendes skole, Kjartan Arngrim, der følte sig dum hele skoletiden - og Marcus Winther-John, der skiftede engelsk drengeskole-spanskrør ud med dansk folkeskole-rummelighed lidt udenfor Herning. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om demokrati

  Demokrati er den værste form for styre - bortset fra alle de andre ... Søren & Mette fejrer demokratiet forud for Folketingets åbning tirsdag d. 1. oktober. Mød Pia Olsen Dyhr og Ulla Tørnæs, der begge begejstret beretter om ''Første skoledag'' på Borgen - en dag med mange stolte traditioner. De besøger også bl.a. Venstres Søren Gade i Bruxelles - og så kan du møde Poul Krebs, der som 14-årig ville være Statsminister... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Søndag 22. sep. 2019

  Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Fisker

  Søren og Mette er denne søndag nysgerrige på - hvad er det som fiskeri kan? Vi får sat ord på roen, sammenholdet og naturoplevelse. Vi er ude med line, med børn og med harpun - og runder også Fiskeri og Søfarts museet i Esbjerg. Så - hop med os ud på dybt vand - og husk - "Det at fiske er ligesom med sex: jo mindre man får, jo mere lyver man". Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Om biler

  Forfatteren og foredragsholderen Mads Christensen TALER med sin bil. TV-værten Anders Breinholt ELSKER sin bil. SF-formand Pia Olsen Dyhr er Formel 1-fan. Venstres Ulla Tørnæs drømmer sig tilbage til ministerbilen. Komikeren Thomas Wivel sled sig gennem 120 køretimer med et anstrengt forhold til biler til følge. Mette har mange biler - Søren har kun en, som han i øvrigt kun er tilfreds med af rent praktiske/økonomiske årsager... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Fejler

  Mød fodbolddommer Kim Milton, der helst ikke skal lave fejl og hør Ishockeystjernen Lars Eller der fortæller, at "fejlen er hans ven". Desuden runder vi Christiansborg hvor hhv. SF´s Pia Olsen Dyhr og venstres Ulla Tørnæs putter ord på det at fejle - både politisk og privat. Endelig beroliger psykologen os - for uden at fejle kan vi aldrig blive bedre, end vi er nu. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning