Live kanaler

Uhørt

Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Gry Mathiesen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:45:00
  Uhørt

  Lørdag 28. nov. 2020

  Der er gang i bødeblokken i de nye miljøzoner, bare ikke lige i Aarhus, hvor man ikke har haft tid til at få skiltene op. Vi skal ud tæt på de vestjyske minkgrave, hvor kadaverne nu popper op igen, og vi skal møde en ung mand, der ved hvad han vil, og nogle der bliver tvunget væk fra det de egentlig gerne ville. Og så gik det vist lige lovlig stærkt for nogle med den der kørekort-app forleden. Hør hvordan i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Lørdag 21. nov. 2020

  Vi har mødt en del minkavlere på P4 de seneste uger, i den her udgave af Uhørt kan du høre, hvordan det er at være gift med en minkavler. Bor du i Esbjerg kan det være din skraldespand bliver tømt af en pilot. Mange piloter skal nemlig også finde nye veje i deres arbejdsliv. Vi skal også følge op på historien om Henrik, der via Formiddag på 4´eren leverede blomster til en syg mand i Aalborg. Plus det løse. Alt sammen i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 14. nov. 2020

  Der har været en del mink i Uhørt på det seneste og det fortsætter, denne gang også med tusindvis af døde mink tabt på vejen. Der er også noget om julelys der måske bliver til coronalys, og vi skal høre hvordan kreativiteten blomstrer i det nordjyske, og hjælper dem igennem nedlukningen. Der gav P4s lyttere i øvrigt også en hånd, hør hvordan i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 7. nov. 2020

  Der er igen mink på programmet, for nu handler det jo ikke længere om at nogle mink skal aflives, nu er det alle mink, for corona er muteret og nu risikerer Danmark at blive arnestedet for en ny pandemi. Nordjylland er lukket ned, USA holder vejret og det har faktisk været svært at følge med i alt i den her uge. Vi gør et forsøg alligevel i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet