Danmarks indsamling på P4

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Danmarks indsamling på P4

  Fredag 31. jan. 2020

  Danmarks Indsamling på P4 kører i dag på femte og sidste dag! Lotte og Knud får i dag besøg af Folkeklubbens forsanger, Kjartan Arngrim, som spiller sangen sort tulipan live, udlodder en personlig præmie - og så griller han også Knud og Lotte med spørgsmål fra dig, som de ikke tør svare på.

  Kultur
 • 1:57:00
  Danmarks indsamling på P4

  Torsdag 30. jan. 2020

  Danmarks Indsamling på P4 er i fuld gang - og i dag ser Lotte og Knud frem mod Tv-showet på lørdag, når værterne, Mark Stokholm og Lise Rønne, kigger forbi. Christopher kommer også på besøg til en snak om Danmarks Indsamling og til en omgang "Det tør du ikke svare på", hvor det er dine spørgsmål, som forhåbentlig får ham til at putte nogle 20'ere i indsamlingsbøssen. Og så har Christopher også taget en personlig præmie med.

  Kultur
 • 1:56:59
  Danmarks indsamling på P4

  Onsdag 29. jan. 2020

  Danmarks Indsamling på P4 får i dag besøg af Martin Buch og Rasmus Botoft, som de fleste af os kender fra rytteriet på DR2. Lotte og Knud tester, hvem af de to snobber, som er mest barnlig - og så svarer de også på kradsbørstige spørgsmål fra alle jer, der lytter med. Udviklingsministeren kommer også forbi til en snak om, hvordan vi bruger den udviklingsbistand, Danmark giver bedst muligt.

  Kultur
 • 1:56:59
  Danmarks indsamling på P4

  Tirsdag 28. jan. 2020

  Danmarks Indsamling på P4 fortsætter med at samle penge ind til børn på flugt, men vi kan ikke gøre det uden dig! Lotte og Knud har i dag hevet to af Danmarks skarpeste nyhedsværter i studiet til en snak om, hvordan nyhedsmøllen dækker mennesker på flugt rundt omkring i verden. De er fra hver deres kanal. Det er Kåre Qvist fra DR og Janni Pedersen fra TV2. Lotte deler også erfaringer fra sin tur til Myanmar, der er et af de lande, Danmark Indsamling støtter i år. Det masser af præmier på spil i den gode sags tjeneste.

  Kultur