Live kanaler

Danmarks indsamling på P4

I den her uge er Formiddag på 4'eren erstattet af Danmarks Indsamling på P4 - med gæster, præmier og historier fra de dele af verden, vi samler ind til. I år bliver der samlet ind til coronakrisens børn. Og det er Lotte Friis og Knud Lind, der styrer løjerne hele ugen, hvor vi ser frem mod det store indsamlingsshow på DR1 på lørdag.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Danmarks indsamling på P4

  Fredag 5. feb. 2021

  Lotte Friis og Knud Lind fortsætter indsamlingen - for coronakrisens børn har brug for vores hjælp. I dag handler det om børn, der mister håb for fremtiden - i eksempelvis Syrien. Der er fokus på børns psykiske trivsel eller snarere mistrivsel under coronakrisen. Og sanger Annika Aakjær er med, og hun smider en præmie afsted til en heldig lytter.

  Kultur
 • 1:56:59
  Danmarks indsamling på P4

  Torsdag 4. feb. 2021

  Danmarks Indsamling på P4 fortsætter med at samle penge ind til coronakrisens børn. I dag får Lotte og Knud hjælp af Danmarks nye udviklingsminister, der også selv har været i Indien som nødhjælpsarbejder. Derudover kigger Andreas Bo forbi. Han vil gøre næsten alt i den gode sags tjeneste - selv smide tøjet i radioen.

  Kultur
 • 1:56:59
  Danmarks indsamling på P4

  Onsdag 3. feb. 2021

  Lotte og Knud får selskab af musikproduceren Remee, der fortæller om sit arbejde for SOS Børnebyerne og er klar til at quizze mod en lytter. Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm er også med og som altid er der masse af præmier på højkant.

  Kultur
 • 1:56:59
  Danmarks indsamling på P4

  Tirsdag 2. feb. 2021

  Danmarks indsamling kører videre i dag med en masse gæster og præmier. Coronakrisens børn har nemlig brug for din hjælp. Rasmus Walter kommer forbi og fortæller hvorfor han støtter op og så har et par skarpe reportere fra Børneavisen lige et par spørgsmål til undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Kultur
 • 1:57:00
  Danmarks indsamling på P4

  Mandag 1. feb. 2021

  I den her uge er Formiddag på 4'eren erstattet af Danmarks Indsamling på P4 - med gæster, præmier og historier fra de dele af verden, vi samler ind til. I år bliver der samlet ind til coronakrisens børn. Og det er Lotte Friis og Knud Lind, der styrer løjerne hele ugen, hvor vi ser frem mod det store indsamlingsshow på DR1 på lørdag. I dag får Lotte og Knud blandt andet besøg af håndboldspiller Jesper Nøddesbo, der er klar til at smide skægget til fordel for indsamlingen.

  Kultur