Diva & Dario

Sendt første gang d.

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Uffe Elbæk - Politikeren med en fortid i Radikale Venstre og også med en post som kulturminister på sit CV. Siden 2013 en del af partiet Alternativet som ved Folketingsvalget i 2015 fik ni mandater. Jan Glæsel - Manden med trompeten, der har truttet i både film, tv-serier og til...

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Uffe Elbæk - Politikeren med en fortid i Radikale Venstre og også med en post som kulturminister på sit CV. Siden 2013 en del af partiet Alternativet som ved Folketingsvalget i 2015 fik ni mandater. Jan Glæsel - Manden med trompeten, der har truttet i både film, tv-serier og til store underholdningsshows - og ikke mindst som kapelmester for 'Linie 3'. Sammen med orkestret Rumors Corner og vore kolleger Milling og Molbech, gi'r han snart en stribe koncerter på travbanen 'Lunden'. Ditlev - Musikeren der først udgav musik under sit efternavn Schiller, men som siden har ladet det vige til fordel for sit fornavn. Nyder for tiden stor succes, også her på P4, med pophittet 'Byen er for lille'.

Næste udsendelse

P4 Esbjerg, 23. mar. 2019 kl. 14:03

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Natalie Madueño - Skuespilleren som mange sikkert husker fra rollen som Claudia Moreno i Tv-serien 'Bedrag'. Har allerede medvirket i flere film og Tv-serier, og også på teatret har du kunnet møde hende. For tiden er hun med i Viaplays 'Den som dræber'. Uffe Holm - Stand-up komikeren, der optrådte første gang som 17-årig. Kendt som 'Champen', der også var titlen på et af hans mange shows. Har haft mange andre jern i ilden, på både Tv og radio, men er nu tilbage med helt nyt show: 'InstaChamp'. Soluna Samay - Optrådte første gang allerede som femårig sammen med farmand. Har siden gjort sig bemærket, både i P3's 'Karrierekanon' og i Dansk Melodi Grand Prix, som hun vandt i 2012. Nu er hun klar med en (op)sang til ekskæresten.

Spilleliste

Mere Diva & Dario

Diva & Dario

16. mar. 2019 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af:
Ida Auken - Folketingspolitikeren med rødder i en teologisk uddannelse, og med et hjerte der banker for klima og miljø. Har en fortid i SF og har også en miljøministerpost på CV'...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af:
Ida Auken - Folketingspolitikeren med rødder i en teologisk uddannelse, og med et hjerte der banker for klima og miljø. Har en fortid i SF og har også en miljøministerpost på CV'et. Sidder i dag i Folketinget for Radikale Venstre, hvor hun har en stribe ordførerskaber.
Thomas Buttenschøn - Sangeren der har underholdt med et hav af albums, men også med sin optræden i programmer som 'Vild med Dans' og 'Danmark har Talent'. Også i 'Cirkus Summarum' og på Ramasjang har vi mødt ham. Nu er der et nyt personligt album klar.
Dak Wichangoen - Mesterkokken der laver mad på Michelin-niveau, men som også var en stjerne på et dansegulv, da hun blev nummer 4 i 'Vild med Dans'. Vandt sidste år kokke-konkurrencen 'Sol over Gudhjem'. Nu er hun dommer i 'Maddysten' på DR1 hver onsdag.

Diva & Dario

9. mar. 2019 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Jacob Søndergaard - manden der har dyrket den fysiske træning siden barnsben, og som siden har trænet både elitesportsfolk og selveste kronprinsesse Mary. Kendt som træneren fra D...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Jacob Søndergaard - manden der har dyrket den fysiske træning siden barnsben, og som siden har trænet både elitesportsfolk og selveste kronprinsesse Mary. Kendt som træneren fra DR-programmet 'Rigtige mænd', der torsdag startede ny sæson, nu også 'med damer'. Silas Bjerregaard - frontmanden i bandet 'Turboweekend', der sidste sommer gik i opløsning. Siden har man kunnet opleve ham i TV2's 'Toppen af Poppen', og ikke mindst som solist, senest med nummeret 'Gennem Ild'. Om en lille måned tager han på turné. Mark Le Fevre - stand-up komikeren, der sprang fra et studie i Aarhus, for at lave comedy på en morgenradio i København. Man har blandt andet kunnet møde ham på YouTube, og i 'Stormester' på TV2, og lige nu er han på landevejen med showet 'Bøvl'.

Diva & Dario

2. mar. 2019 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Stine Bramsen - Sangerinden som startede det hele i bandet Alphabeat, men som siden har skabt sig både en familie med to børn, og en solid solokarriere med masser af musik og udso...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Stine Bramsen - Sangerinden som startede det hele i bandet Alphabeat, men som siden har skabt sig både en familie med to børn, og en solid solokarriere med masser af musik og udsolgte koncerter. Nu gælder det igen Alphabeat, der bryder tavsheden efter fem år. Ane Høgsberg - ville egentlig ha' været journalist, men endte ad omveje på stand-up scenen, som hun så til gengæld har stor succes på. Har blandt andet kunnet opleves en hel del på Zulu, men også i sit eget one-woman show: 'Dårlig feminist' og nu i det nye: 'Døden har en årsag'. Camilla Lindemann - journalisten med chefredaktørposter på store magasinsuccesser som: 'Magasinet IN' - 'Femina' og 'Psykologi', på cv'et, men også en række bøger, heriblandt romanen 'Vovestykker', og her senest: 'Mit liv som ENEstående', om at være single i en moden alder.

Diva & Dario

23. feb. 2019 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Steffen Brandt - TV2's karismatiske forsanger og lyrikeren over dem alle. Manden, der kan skrive i alt 26 albums med TV2 på CV'et, senest 'Tæt trafik i Herning', hvor han skildrer...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Steffen Brandt - TV2's karismatiske forsanger og lyrikeren over dem alle. Manden, der kan skrive i alt 26 albums med TV2 på CV'et, senest 'Tæt trafik i Herning', hvor han skildrer livet i ghettoen, i udkanten og i parforholdet. Er lige nu på tour med TV2. Asger Reher - Skuespilleren der har gjort sig gældende på mange af landets teater- og revyscener, i ligeså mange Tv-serier og film, og som det ene medlem af kvartetten 'Ørkenens Sønner'. Lige nu kan du se ham i 'Mød mig på Cassiopeia' på Folketeatret. Sanne Søndergaard - Stand-up komikeren med nu hele syv one-woman shows på samvittigheden, men også bøger som 'Solo - med mit køn på slæb'. For tiden er hun på tur med stand-up showet 'Kontroltaber'. Det' der godt kan blive hendes sidste.

Diva & Dario

16. feb. 2019 kl. 14:03
1:57:00
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sisse Fisker - mangeårig TV-vært på programmer som 'TV2 Sporten' - 'Aftenshowet' og 'Et glimt af Danmark'. Mor til to drenge, der fik en hård sygdoms-start på livet, hvilket fik h...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sisse Fisker - mangeårig TV-vært på programmer som 'TV2 Sporten' - 'Aftenshowet' og 'Et glimt af Danmark'. Mor til to drenge, der fik en hård sygdoms-start på livet, hvilket fik hende til at stifte SMILfonden, der nu kan fejre fem års fødselsdag. Peter Lützen - den ene af de tre i succes-bandet Panamah, der netop har udsendt ny musik. Men også en del af Dansk Top-fænomenet 'Humørekspressen', og senest af et musikalsk duo-samarbejde med kæresten Sys Bjerre. Jutta Marie Jessen - har en cand.mag. i dansk og kunsthistorie, men også en lang karriere med journalistik og radioproduktion. Står blandt andet bag en stribe dokumentarprogrammer. Nu har hun udgivet bogen 'Til salg', om huse ingen vil købe.
0:19:58

Hvorfor vil 24-årige Olcay giftes med sin kusine i Tyrkiet?

1:42:17

Denne gang med Søren Pind, Signe Lindkvist og Ellen Hillingsøe

0:53:17

Vi ser Captain Marvel og spiller motorcykelspillet Trials Rising

0:27:27

Asbeststøv fra Dansk Eternitfabrik har givet naboer lungehindekræft

0:37:21

En selvmordstruet kvinde udnyttes af psykologen hun betror sig til

0:48:29

En psykisk syg kvinde misbruges seksuelt under bæltefiksering