Diva & Dario | P4 Esbjerg | DR

Der er ingen spilleliste eller indslag

Sendetider

Næste udsendelse

P4 Esbjerg, 25. nov. 2017 kl. 14:03

Diva & Dario

Sendt første gang d.

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Maria Lucia - Landets nok allerstørste musicalstjerne, der alene indenfor det seneste år, har kunnet opleves både i 'Jordens Søjler' og 'Chicago', og som lige nu er aktuel i 'Annie get your gun' - Johan Olsen - Magtens Korridorers karismatiske forsanger, som for nylig sprang ud som forfatter med 'Bogen om Verden' - samt Mathilde Falch - Én af landets mest aktive live-musikere, der ikke har tænkt sig at skrue meget ned for det, bare fordi hun barsler med nyt album, OG..............et barn lige om lidt.

Spilleliste

Mere Diva & Dario

Diva & Dario

18. nov. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Søs Fenger - sangerinden der har givet os et hav af albums og optrådt i mange forskellige konstellationer. Senest med duoen Nordstrøm. Nu er hun klar med et album, der passer til den tilstundende højtid: 'Vintermåne' - Nikolaj Peyk - manden der nærmest introducerede hip-hop kulturen i Danmark og som var med til at starte både MC Einar og Østkyst Hustlers. Sidstnævnte er på banen igen og har netop sluppet et par numre som forsmag på et helt album, der kommer til foråret - samt Jon Nørgaard - sangeren der i år kan fejre 15 års jubilæum som Pop Stars-vinder. Vandt konkurrencen i 2002 og markerer det med en turné, der allerede spiller for udsolgte huse.

Diva & Dario

11. nov. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Puk Damsgaard - DR's korrespondent i Mellemøsten og jævnligt at finde i TV-avisens vindue mod de til tider voldsomme begivenheder i området. Forfatter til en hel del bøger, senest den der hedder ''Den sorte kat i Mosul'' - Thomas Wivel - Stand-up komiker, men også kollagekunstner og forfatter. Over 30 bøger er det blevet til, senest bogen ''De visionære provokatører'' - samt Jacob Aksglæde - Sangeren der nyder stor succes, blandt andet på P4, med sangen ''Næste sommer''. Nu er der en ny single klar: ''Det hvide snit''.

Diva & Dario

4. nov. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Wafande - sangeren med rødder i både Danmark, Frankrig og Afrika. Kendt fra masser af hits og ikke mindst for sin mentor-rolle i 'Voice Junior' på TV. Tidligere i år kom der en bog om ham: 'Se mig i dag' - Mette Blomsterberg - dronningen af desserter og kager på TV, og indtil sidste år, fast dommer i 'Bagedysten'. Nu er hendes 9. bog på gaden: 'Småt og Godt', om både det søde og det salte køkken - samt René Dif - rapperen, skuespilleren og nu også sangeren, du sikkert husker fra storhedstiden med AQUA. Siden har han prøvet kræfter med lidt af hvert, blandt andet har han uddannet sig som kok. Nu er han tilbage ved musikken, med en sang på dansk.

Diva & Dario

28. okt. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Alberte Winding - sangeren og forfatteren, der har hele 9 børnebøger og 17 albums på samvittigheden. Det seneste kom for en måned siden - Lau Højen - Carpark Norths karismatiske forsanger, der på det seneste album for første gang synger på dansk. Sangen 'Håb' er inspireret af både den sorg og det håb han oplevede i forbindelse med moderens sygdom - samt Anna Grue - forfatteren der blandt andet har henrykket os med 7 bind om den skaldede detektiv. Lige nu er hun aktuel med opfølgeren til kærlighedsromanen 'Italiensvej'.

Diva & Dario

21. okt. 2017 kl. 14:03
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson komm...
Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Julie Zangenberg - skuespillerinden der lagde fra land allerede som 12-årig i filmen 'Klatretøsen'. Siden er det blevet til et hav af andre roller, men også både teater og TV-optræden. Og nu også en kogebog - Michael Falch - musikeren der har underholdt os i noget, der ligner en menneskealder, både som sanger, skuespiller og forfatter. Nu er han klar med sine erindringer - samt Tobias Kippenberger - sangeren fra bandet 'The Floor is made of Lava', der efter at de splittede op, blev revisor. Nu er han tilbage som solist, og denne gang på dansk.

Vi anbefaler

Volmer, Vibe, verdenspremierer og nye versioner

Den unge cellist præsentere her P2-værten Mathias Hammer for sin yndlingsmusik og sig selv

De få kvindelige rollemodeller på toppen af dansk erhvervsliv gør mig tvivl, om jeg kan

Fire timer om teksterne, maskinen og forretningen Taylor Swift

Kvindefrigørelsens spæde start, kønssygdomme florerer og skaber debat om kønsrollerne

I 2011 finder Thomas en sammenkrøllet lap papir i sin lomme. Kvindelig telefonstønner står der