Live kanaler

Sara & Monopolet - podcast

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik. Her finder du også arkivet for 'Mads & Monopolet'.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:38:07
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 26. jun. 2021

  Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, rapper Emil Simonsen og nyhedsvært Kaare Quist. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Kasper og Camilla afholder jævnligt brætspilsaftener, og her deltager en ven der har det med at invitere de kvindelige gæster på date bagefter. 2. Jonathan skal på barsel og vil gerne være en del af mødregruppen, men ikke alle i mødregruppen er vilde med den ide. 3. Torben har en ven, der er dårlig til at gøre rent i eget hjem. 4. Mette føler sig tiltrukket af sin kærestes bror, som hun tidligere har datet. 5. Martha har mødt sin barndomsvenindes far efter hans besøg i en saunaklub for mænd. 6. Henning var rejseguide i 00'erne og har fortrudt sin opførsel overfor en række kvinder dengang. 7. Rikke skal afholde 50 års fødselsdag samme aften som Danmark spiller 1/8-finale ved EM i fodbold. 8. Annikas nabo er en flittig solbader, men naboen har mange modermærker og Annika er bekymret for ham. 9. Fie er i tvivl om hun bør sterilisere sin menstruationskop ved at koge den i fælleskøkkenet på sit kollegie. 10. Victoria har givet husly til en ven, men nu har vennen meldt sig til et landsdækkende tv-program.

  Underholdning
 • 1:39:00
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 19. jun. 2021

  Monopolet: Filminstruktør Søren Fauli, pensionist og tidligere politiker Ritt Bjerregaard og komiker Geo. Vært Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Jørgen står for støvsugningen i hjemmet og har nu købt en robotstøvsuger på trods af sin kones ønsker. 2. Marie bor i London for at forfølge sin drøm, men føler skyldfølelse overfor sin ensomme mor hjemme i Danmark. 3. Elsebeths kæreste har et barn fra et tidligere forhold, og Elsebeth er i tvivl om hun må blande sig i barnets madvaner. 4. Sasha er sprunget ud som transkvinde, men har endnu ikke fortalt det til sin storebror, som snart skal giftes og hvor Sasha skal være "best man". 5. Jan er blevet inviteret på fin restaurant af arbejdet, men er egentlig mest til italiensk, mexicansk og dansk mad. 6. Josephines kæreste liker letpåklædte kvinder på Instagram. 7. Sigrid har fået to unge fra kvarteret til at luge ukrudt, men det går ikke helt efter planen. 8. Frederik er gift, men er blevet forelsket i sin datters lærer. 9. Lone er aktiv på Facebook, men Lones søn bryder sig ikke om hendes kommentarer. 10. Rasmus skal til konfirmation hos sin fætter på præcis samme dag, som Minds of 99 spiller en udskudt koncert i Parken.

  Underholdning
 • 1:38:11
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 12. jun. 2021

  Monopolet: Rapper og musiker L.O.C., skuespiller og manuskriptforfatter Ditte Hansen og tidligere professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. David har billetter til Danmarks EM-kamp mod Belgien, men to af hans venner kan ikke blive enige om hvem der skal med. 2. Ida har sin svigerfar boende på sin sofa, og svigerfaren har ikke planer om at flytte lige foreløbigt. 3. Preben er for nyligt i fuldskab kommet til at ændre sit navn på borger.dk til Bjørn Ørn. 4. Malene er i en gruppe af veninder, hvor den enes kæreste nu tit er med, når veninderne mødes. 5. Charlotte har problemer med tarmsystemet, når hun er ude og løbe en tur, og er bange for at blive opdaget. 6. Camillas kæreste prioriterer ikke sexlivet, og det gør at Camilla føler sig utilstrækkelig 7. Bedsteforældrene har fået strenge ordre på, hvad de må give deres børnebørn som snacks. 8. Aksel har fået foretaget en DNA-test, og nu er han blevet kontaktet af én der er overbevist om, at Aksels onkel er hans far. 9. Amanda skal være brudepige ved sin venindes bryllup, men veninden har meget specifikke krav til Amandas påklædning. 10. Mejse er tidligere storryger og har altid tænkt, at eks-rygere var nogle kværulanter, men nu er Mejse flyttet ind i en lejlighed med naboer der ryger.

  Underholdning
 • 1:36:01
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 5. jun. 2021

  Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, konkurrencekommissær Margrethe Vestager og komiker Nikolaj Stokholm. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Johanne har en søster der holder fødselsdagsfest, hvor man selv skal tage drikkevarerne med. 2. Josephine har fundet sammen med en mand, der dog er gift med en anden kvinde. 3. Karla skal holde navnefest for deres dreng inden længe, men nu har Karla fået kolde fødder omkring valget af fornavn. 4. Stines søn går i børnehave med en dreng, der tit er alene i børnehaven. 5. Mikkel har booket et band, hvor hans gode ven "den store fugl" er trommeslager, men "den store fugl" har i mellemtiden forladt bandet. 6. Rikkes søn er blevet afpresset til at overføre 500 kr. 7. Gittes mand piller og spiser bussemænd på hjemmekontoret. 8. Peter har en veninde der har været sin kæreste utro flere gange, og nu er Peter inviteret til deres bryllup. 9. Gurli har en gårdsplads hvor store grupper af cykelryttere tager ophold flere gange om ugen. 10. Nina og hendes mand har fundet en gravsten i deres have og er i tvivl om de bør bruge den i deres Halloween-udsmykning.

  Underholdning
 • 1:49:47
  Sara & Monopolet - podcast

  Highlights

  Vært: Sara Bro.

  Underholdning
 • 1:38:32
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 22. maj 2021

  Monopolet: Tidligere professionel håndboldspiller Rikke Hørlykke, læge og forfatter Peter Lund Madsen og skuespiller Brian Lykke. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Pias mand har selv bygget en dobbeltseng, men Pia kan ikke lide tanken om, at sengen tidligere er blevet brugt af manden og hans ekskone. 2. Bodil har sin fars eks-kones efternavn og overvejer at skifte det ud. 3. Caroline har en kæreste, der spiser som om han aldrig kommer til at indtage mad igen. 4. Torben er blevet inviteret til sit barnebarns konfirmation, men Torbens ekskone er også inviteret med til festen. 5. Tine har fundet sin svoger på en datingapp, hvor han søger noget "afslappet". 6. Ieva og Lasse er uenige om, hvorvidt en klovnedukke skal op og hænge på børneværelset eller ej. 7. Lena er alene med sin datter og er i tvivl om, hvornår hun skal introducere sin nye date for datteren. 8. Ibens mormor har nogle urealistiske ønsker til sin begravelse, og Iben er i tvivl om de skal fortælle hende at hun ikke kan få den begravelse hun ønsker 9. Martins 4-årige niece ser tv-serie med zombier, der frarådes for børn under 15 år. 10. Albertes veninde har stillet Alberte et ultimatum om at vælge mellem veninden eller Albertes nye date.

  Underholdning
 • 1:36:52
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 15. maj 2021

  Monopolet: Skuespiller Paprika Steen, tidligere minister Anders Samuelsen og forfatter Kaspar Colling Nielsen. Vært Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Pernille og Thomas har et vennepar, som spiser gratis hos Pernille og Thomas, men anmoder om penge, når Pernille og Thomas spiser hos dem. 2. Sofie vil gerne flytte til en anden landsdel, men er alenemor med en datter på 12 år. 3. Amalies genbo har en papfigur stående i vinduet som "overvåger" Amalies lejlighed. 4. Kirstens afdøde bror hed Paul, men hans efterladte børn har fejlagtigt fået at vide, at han hed Poul, og nu har den ene søn navngivet sit barn Poul. 5. Ritas kæreste har en pisk liggende under sengen. 6. Anders' forældre ragede uklar efter deres skilsmisse for fem år siden, og Anders føler sig splittet mellem sin far og mor. 7. Finn har hyrdetimer med to af sine naboer, men nu er en tredje attraktiv kvinde flyttet ind i kvarteret. 8. Pia skal holde konfirmation for sin stedsøn og er i tvivl om, drengens mor som har et alkoholproblem skal inviteres med til konfirmationen. 9. Mia har en nabo, der i seks år har kaldt hende for Bitten. 10. Gurlis kæreste har to hjemmeboende drenge, der ikke har faste pligter i hjemmet.

  Underholdning
 • 1:43:43
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 8. maj 2021

  Monopolet: Tv-vært og skuespiller Sarah Grünewald, psykologisk manipulator Jan Hellesøe og tv- og radiovært Simon Jul. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Betina går til fodboldfitness, men holdet har udviklet sig til at blive mere konkurrencepræget end Betina ønsker. 2. Mathilde ønsker en brystoperation, men er i tvivl om hvilket signal hun dermed sender til sine døtre. 3. Charlotte og Kenneth har en meget anmassende australsk nabo. 4. Bents børn er tit i området, hvor han bor, men besøger ham ikke. 5. Davids nabo gik nøgen ind og sov på Davids sofa en nat, og nu ved David ikke hvordan han skal tackle kontakten med naboen. 6. Anna har købt et nedlagt landbrug, som viser sig at indeholde efterladte møbler og tallerkener med påtrykte hagekors. 7. Rikke hader kattehår og hele svigerfamilien har katte. 8. Kathrine fik en abort for fem år siden, uden at fortælle det til nogen, men nu er hun blevet kærester med ham, der gjorde hende gravid dengang. 9. Morten er inviteret til bryllup samme dag, som ham og hans mor har billetter til EM-åbningskampen i fodbold mellem Danmark og Finland. 10. Claus vågner jævnligt midt om natten ved at hans kone smører sine fødder ind i creme.

  Underholdning
 • 1:48:53
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 1. maj 2021

  Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, sangerinde Birthe Kjær og radiovært Peter Falktoft. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Jettes mor er i et hundefællesskab, hvor hanhunden Basse generer de andre hunde. 2. Niels og Amalie kender to som ville være et perfekt par, men Niels og Amalie er i tvivl om de skal agere Kirsten Giftekniv. 3. Carolines overbo ser højlydt porno mange timer dagligt. 4. Lottes 10-årige datter har hår på benene og spørger til, hvordan de kan fjernes, men Lotte er i tvivl om det er for tidligt. 5. Berit har altid været jaloux på sin veninde Berit, og nu har venskabet med en tidligere veninde rippet op i Berits jalousi. 6. Malou og hendes mand står overfor en potentiel nabokrig på grund af farven på deres sommerhus. 7. Carla har fået en mail fra sin tidligere værtsfamilie i udlandet, der beder Carla om at donere 25.000 kr. til en operation. 8. Sus og Ole vil gerne holde en bryllupsfest, men uden alle traditionerne. 9. Grys kæreste bliver voldsomt konkurrencepræget, når de spiller brætspil. 10. Pernilles far er meget aktiv på Facebook og skriver tit grimme ting til især politikere.

  Underholdning
 • 1:29:16
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 24. apr. 2021

  Oscar 2021-special. Monopolet: Skuespillerne fra den Oscar-nominerede film "Druk" - Susse Wold, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Simones kæreste har en ven, som ikke vasker fingre efter toiletbesøg. 2. Claus vil gerne skrive sin nevø Preben ind som enearving i sit testamente, men Claus har også seks andre nevøer og niecer. 3. Henriettes eksmand skal giftes igen, og Henriette er i tvivl om hun skal give ham en helt speciel gave. 4. Malene er i tvivl om hun skal fortælle sin barndomsven, at hun havde følelser for ham. 5. Mettes 18-årige søn sidder konstant ved computeren. 6. Claras veninde har efterlyst sin forsvundne hund, men Clara ved at hunden er blevet aflivet. 7. Niels og hans hustru har købt smalle spisebordsstole og ved nu ikke, hvordan de undgår akavet stemning med de besøgende, der ikke kan være i stolene. 8. Ældsterådet har fået freden forstyrret i ligusterparadiset og overvejer hvordan de kan genoprette freden på villavejen. 9. Alexanders svigerdatter har taget pause fra sin uddannelse, og Alexander er i tvivl om han må "presse" på for at hun gør studiet færdigt. 10. Sanne er i tvivl om hun skal fortælle dem hun dater, at hun snorker. "

  Underholdning
 • 1:44:33
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 17. apr. 2021

  Monopolet: Musiker og entertainer Simon Kvamm, forfatter og tidligere minister Manu Sareen og sangskriver Annika Aakjær. Vært Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Jans ven har hjulpet ham med at flytte gratis, men fik en bøde i forbindelse med flytningen. 2. Karsten og hans kæreste skal på rundvisning i en swingerklub, men Karsten ønsker at de bliver lidt længere end bare rundvisningen. 3. Sidsels veninde er meget ivrig sælger af brugt børnetøj. 4. Andrea har to børn og er sammen med Preben, men er nu blevet forelsket i sin kvindelige kollega. 5. Camillas underbo sælger smykker på nettet, men er kommet til at dele sine feriebilleder på hjemmesiden. 6. Kalles forældre er oppe i årene og har svært ved at magte deres store hus, men Kalles mor ønsker ikke at flytte. 7. Cecilies frisør røg hash i smug under behandlingen, og nu ved hun ikke om chefen i salonen skal vide besked. 8. Maries veninde har været utro med en tredje venindes kæreste og venter nu et barn som potentielt kan være hans. 9. Winnies kæreste er tidsoptimist og kommer jævnligt for sent. 10. Pernille har været bollevenner med sin nye venindes kæreste.

  Underholdning
 • 1:37:06
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 10. apr. 2021

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, instruktør og alt muligt andet Jarl Friis-Mikkelsen og musiker Christopher. Vært Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Bettina har opkaldt sin datter efter sin svigermor, men nu har Bettina fortrudt. 2. Charlotte er fodboldtræner for nogle unge drenge, men den ene dreng har ikke lyst til at være der. 3. Karens kæreste vil have penge for at hjælpe Karen med at renovere hendes hus. 4. Bentes mand er afhængig af at fange pokemons. 5. Carinas 10-årige dreng har fortalt hende, at han og hans klassekammerater ser porno. 6. Ditte har en bekendt der altid er først på aftrækkeren til at afhente gratis ting, selvom hun ikke mangler noget. 7. Ibens bror har lagt an på Ibens veninde, selvom han er i et fast forhold. 8. Cecilie har haft sex foran sin papfars bil, og bilen har muligvis filmet hele seancen. 9. Smeden ejer en lille virksomhed, og nu har én af hans ansatte bedt om fri for at fejre genåbningen med en pubcrawl. 10. Anne-Maries kæreste har et spisebord, som har fået tilnavnet "Bollebordet", og Anne-Marie vil gerne slippe for at se mere på bordet.

  Underholdning
 • 1:39:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 3. apr. 2021

  Monopolet: TV-vært Puk Elgård, filosof og direktør Morten Albæk og komiker Nikolaj Stokholm. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Lone er clairvoyant og er i tvivl om en campingvogn i haven til virksomheden er en god ide. 2. Arne vil gerne af med ansvaret i en frivillig forening, han selv har været med til at stifte, men Arne frygter at foreningen vil smuldre ved et exit. 3. Maja har en kæreste der insisterer på at sove længe i weekenden. 4. Maries mormor vil have en tatovering med Maries navn, og Marie frygter hvad de andre børnebørn siger til, at mormoren ikke får tatoveret deres navne. 5. Trine ønsker at blive ved med at arbejde hjemme. 6. Karl har en veninde der fylder og dominerer meget i sociale sammenhænge. 7. Laura ønsker at hendes kæreste Preben også markerer deres forhold og kærlighed på sociale medier, men det gør Preben ikke. 8. Tobias er blevet inviteret til sin vens bryllup, men bryllupsdatoen ligger midt i årets højdepunkt for Tobias: World Pride. 9. Martin træner i et udendørs fitnesscenter, hvor en anden motionist har for vane at spytte på gulvet. 10. Peter og Anne modtager jævnligt hjemmestrikkede kreationer fra deres velmenende mødre.

  Underholdning
 • 1:43:44
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 27. mar. 2021

  Monopolet: Direktør Uffe Buchard, generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen og komiker Geo. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Louise ønsker ikke at have børn med til sit bryllup, men hendes mand har en 7-årig søster. 2. Rikke har kørt en hund ned og har det nu dårligt med at henvende sig til hundens ejer for at få dækket bilens skader. 3. Evas mand har jævnligt dårlig ånde og det går ud over deres intimitet. 4. Kenneth er landmand og skændes tit med sin søster der er veganer, og nu har deres mor inviteret dem begge til fødselsdag. 5. Mettes HR-chef har liket hende på Tinder. 6. Trine er træt af en plante i sit hjem, men planten har stor affektionsværdi for hendes mand. 7. Emma har en moster der ikke forstår en hentydning. 8. Charlotte og Flemming har fundet sammen igen som par, men er i tvivl om hvordan de skal fortælle deres venner det. 9. Søren og Helene overvejer at smelte deres forældres vielsesringe om til en gave til deres mor. 10. Martin er i tvivl om han skal fortælle sin kæreste, at han har været sæddonor.

  Underholdning
 • 1:40:50
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 20. mar. 2021

  Monopolet: Musiker Alberte Winding, komiker Jonatan Spang og professor i formel filosofi Vincent Hendricks. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Simone har en veninde der elsker at køre bil, men som er en dårlig bilist. 2. Pia skal flytte sammen med en mand, der har gæld. 3. Charlotte søgte efter sex på nettet, og fandt i stedet sin kollega. 4. Anne Mette gav i 2014 livreddende førstehjælp, og hun er nu i tvivl om hun må kontakte familien for at få vished. 5. Signe gider ikke til sin venindes bryllup. 6. Rikke er nået frem til at hun er biseksuel, og hun er i tvivl om hvorvidt hun skal fortælle det til sin mand. 7. Pernilles datter på knap tre år kalder et andet barn for tyk. 8. Louise er i tvivl om hun skal offentliggøre kompromitterende fotos af sig selv. 9. Annes mand har altid sin telefon på lydløs. 10. Christinas papsøn producerer stakkevis af "brugt" papir og rydder ikke op efter sig selv.

  Underholdning
 • 1:40:52
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 13. mar. 2021

  Monopolet: Musiker Barbara Moleko, komiker Jan Gintberg og netop afgået chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Signes kæreste vil gerne udskifte sin rengøringshjælp, og Signe overvejer at tage tjansen for at tjene lidt lommepenge. 2. Nanna og Claus bor i USA men er i tvivl om de skal flytte tilbage til Danmark. 3. Caroline deler vaskemaskine med en nabo, der går til ridning og efterlader lange hår i maskinen. 4. Sonja ønsker sig inderligt at få et barn mere og overvejer at få fjernet sin spiral uden at fortælle det til sin mand. 5. Dorte får dagligt besøg af en fem-årig, som Dorte synes kommer lidt for ofte på visit. 6. Helle lod sig skille for at være sammen med en anden mand, men manden er endnu ikke gået fra sin kone. 7. Marias lillebror har solgt Marias billede og beholdt pengene selv. 8. Katrine er gravid og har et barn på to år, men hendes mand vil på herretur og feste i weekenderne. 9. Karlas chef kontakter hende jævnligt på facebook med arbejdsrelaterede emner. 10. Stefan lever i et forhold med en kvinde, men er kommet til at afspille lyden af en gay-pornofilm via bluetooth til hele sommerhuset og hele familien.

  Underholdning
 • 1:20:29
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 26. dec. 2020

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:43:34
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 24

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:54
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 23

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:49
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 22

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:36:31
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 21

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:28
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 20

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:20
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 19. dec. 2020

  Monopolet: Konkurrencekommissær Margrethe Vestager, direktør Uffe Buchard og komiker Jonatan Spang. Vært: Mads Steffensen. 1. Homa arbejder som kassedame og er forelsket i en af supermarkedets faste kunder. 2. Anders og Søren er kede af, at deres mors nye kæreste ikke kan lide at tale om deres afdøde far. 3. Anne oplever, at hendes kollega og kommende leder opfører sig racistisk og homofobisk. 4. Signe er i tvivl, om hun skal hjælpe sin svigerfar med at fremkalde en bunke amatørfotos, hvor han blandt andet selv er med på. 5. Christina overvejer at invitere genboen med til jul. 6. Anjas kæreste fester flere gange om ugen, selvom parret for nylig er blevet forældre. 7. Julies datter har fundet en stor bamse derhjemme, som forestiller en penis. 8. Mette ved ikke, om hun skal fortælle sin veninde, at hendes kæreste har en affære. 9. Kristian vil gerne sælge sine tærteforme, men det er hans mor utilfreds med, for hun har givet dem til ham. 10. Louise har været forelsket i sin kollega i fire år.

  Underholdning
 • 1:33:05
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 19

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:02
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 18

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:12
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 17

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:25:21
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 16

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:21:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 15

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:20:16
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 14

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:19:44
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 13

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:26
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 12. dec. 2020

  Monopolet: Filminstruktør Hella Joof, bestyrelsesformand Asger Aamund og filminstruktør Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Camilla har fortrudt, at hun har givet sine havenisser til underboen. 2. Nina tjener mere end sin kæreste, og det skaber uenige om, hvordan de skal fordele deres udgifter. 3. Majken kan ikke holde op med at tænke på sin eks - the one that got away. 4. Line har en fornemmelse af, at hendes barndomsven blev misbrugt som barn. 5. Hans overvejer at afsløre sine medstuderende i at snyde til eksamen. 6. Casper vil gerne gemme sine gode rødvine til særlige lejligheder. 7. Sarah har svært ved at vælge, om hun skal holde jul med sin mor eller far. 8. Lasses ekskæreste Mette har foreslået, at Lasse begynder at gå på date med hendes lillesøster. 9. Anders vil gerne købe julegaver til unge hjemløse for de penge, han får af sine forældre til jul. 10. Anne overvejer at give en brugt vasketøjskurv til sin lillesøster i julegave.

  Underholdning
 • 1:17:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 12

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:20:29
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 28. dec. 2019

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:00:09
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 24

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:46:26
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 23

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:44
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 22

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:27
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 21. dec. 2019

  Monopolet: Signe Lindkvist, Mads Christensen og Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen. 1.Berit er træt af sin anmassende svigerforældre 2. Emil holder med Philadelphia Eagles og parkerer hver dag på job på plads nummer 11, som er nummeret på hans yndlingsspiller. 3. Melissas kæreste vil ikke acceptere hendes ønske om at være sammen med en anden kvinde, og at hun ønsker at prøve at bo i udlandet. 4. Bo er blevet skilt og skal for første gang holde jul uden sine børn. 5. Ja eller nej til besøg fra afrikaner fyr 6. Vika har sin fars gravsten stående i sin brusekabine. 7. Nina har skrevet seksuelt med en anden mand og er i tvivl, om hun har været utro på skrift. 8. Anna er frustreret over at hendes bror har sendt et udførligt excel-ark for juleaftens indkøb og deling af udgifter. 9. Amanda er i tvivl om hun skal blive i et job i Asien, som hun er virkelig træt af. 10. Silja er træt af sin kæreste, som aldrig tager initiativet i forhold til deres to fælles små børn.

  Underholdning
 • 1:38:26
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 21

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:53:10
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 20

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:51:22
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 19

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:06
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 18

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:42:01
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 17

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:53:45
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 16

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:40:32
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 15

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:37
  Sara & Monopolet - podcast

  Lørdag 14. dec. 2019

  Monopolet: Pernille Rosenkrantz-Theil, Jan Gintberg og Christian Stadil. Vært Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Anna er diabetiker og er frustreret over, at hendes mand højlydt nyder søde sager. 2. Ditte er i tvivl, om hun kan gøre årets mandelgave til en velgørenheds-gave. 3. Silja har arvet en kjole fra sin farmor, men nu har Siljas far foræret kjolen til sin nye kone. 4. På Olines job har de nissevenner, men ham Oline er nisse for forærer Olines gaver videre. 5. Lars bonusmor ønsker at blive begravet ved siden af Lars' mor, hvor faren også skal begraves. Det har Lars og hans bror det skidt med. 6. Jesper har et maleri han holder meget af, men hans hustru hader det. 7. Mia og hendes mand og børn har ingen at holde nytår med. 8. Nanna og Signe er ked af den måde, deres bror opdrager på. 9. Lotte var til julefrokost og kyssede med en fyr, der har en kæreste. 10. Nanna ved ikke, om hun kan sige til Preben fra sin studiegruppe, at hans kæreste ikke kan komme med på deres kommende sommerhustur.

  Underholdning
 • 1:45:39
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 14

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:48:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 13

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:50
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 12

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:14:59
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - podcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:57:34
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 24

  Julekalender - låge nummer 24. Tv-vært Stephanie Surrugue, filminstruktør Hella Joof og skuespiller Nicolaj Kopernikus sad i Monopolet. Programmet blev sendt fra Betty Nansen Teatret d 1. december 2012.

  Underholdning
 • 1:47:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 23

  Julekalender - låge nummer 23. Tv vært Jens Olaf Jersild, sangerinde Lina Rafn og komiker Sebastian Dorset sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 24. marts 2012.

  Underholdning
 • 1:40:41
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - podcast

  Monopolet: Hella Joof, Huxi Bach og Andrea Elisabeth Rudolph. Dilemmaliste: 1. Annes chef vil betale for hendes frisørregning, men hun fik i virkeligheden en brazilian wax. 2. Gunilla har mistanke om at to af hendes søns perifære venner handler med hash. 3. Troels er frustreret over at hans ven, har bedt om at gæsterne selv tager sprut med til hans fødselsdag. 4. Ditte og hendes kæreste kan ikke blive enige om, hvor de skal holde jul. 5. Laura spiser sundt og skal dagligt høre for det på jobbet. 6. Oline blev voldtaget for 5 år siden og er i tvivl om, hvordan hun fortæller det til de fyre, hun dater. 7. Lise Lottes bror skal have et barn og han har nu taget det navn, Lise Lotte ville bruge til et barn en dag. 8. Clara tør ikke fortælle sine forældre, hun er homoseksuel. 9. Liva ser det som en del af sin feministiske kamp at lade hårene på sine ben gro, men er i tvivl om hårene skal af nytårsaften. 10. Lenes onkel overfører fast penge til hende, og Lene er i tvivl om fasteren skal vide det.

  Underholdning
 • 1:37:33
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 22

  Julekalender - låge nummer 22. Tv vært Jens Olaf Jersild, forfatter Maise Njor og daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 9. april 2011.

  Underholdning
 • 1:39:27
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 21

  Julekalender - låge nummer 21. Tv-vært Signe Lindkvist, filminstruktør Søren Fauli og tv-vært Jens Olaf Jersild sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 19. februar 2011.

  Underholdning
 • 1:33:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 20

  Julekalender - låge nummer 20. Daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 24. april 2010.

  Underholdning
 • 1:29:44
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 19

  Julekalender - låge nummer 19. Skuespiller Nicolaj Kopernikus, musiker Annika Aakjær og daværende politiker Søren Pind sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 6. februar 2010.

  Underholdning
 • 1:40:32
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 18

  Julekalender - låge nummer 18. Musiker Søren Rasted, forfatter Suzanne Bjerrehuus og filminstruktør og tegner Anders Morgenthaler sad i monopolet. Programmet blev sendt d. 28. november 2009.

  Underholdning
 • 1:36:31
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 17

  Julekalender - låge nummer 18. Musiker Søren Rasted, forfatter Suzanne Bjerrehuus og filminstruktør og tegner Anders Morgenthaler sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 28. november 2009.

  Underholdning
 • 1:39:22
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 16

  Julekalender - låge nummer 16. Filminstruktør Hella Joof, modeekspert Uffe Buchard og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 14. november 2009.

  Underholdning
 • 1:43:15
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - podcast

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:38
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 15

  Julekalender - låge nummer 15. Bestyrelsesformand Asger Aamund, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 1. november 2008.

  Underholdning
 • 1:28:17
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 14

  Julekalender - låge nummer 14. Forfatter Suzanne Bjerrehuus, Komiker Sebastian Dorset og daværende politiker Søren Pind sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 7. juni 2008.

  Underholdning
 • 1:33:18
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 13

  Julekalender - låge nummer 13. Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, sangerinde Annette Heick og Monopol-debutant skuespiller Nicolaj Kopernikus sad i Monopolet. Programmet blev sendt d. 19. april 2008.

  Underholdning
 • 1:25:35
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 12

  Julekalender - låge nummer 12. Daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og Tv-vært Jens Olaf Jersild Programmet blev sendt d. 24. november 2007.

  Underholdning
 • 1:19:05
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 52

  Mads & Monopolet Highlights. Få et genlyt med årets bedste dilemmaer og hør, hvad der skete, efter vi slap dem i radioen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:10
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 24

  Sendt d. 18. februar 2012. I monopolet var de daværende X Factor dommere, Thomas Blachman, Pernille Rosendahl og Mik Hedin aka Cutfather Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:42:31
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 51

  Monopolet: Administrerende direktør Christian Stadil, sangerinde Annette Heick og satiriker Huxi Bach. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Casper er træt af, at han skal holde juleaften to gange i streg, fordi hans svigerfamilie holder jul d. 23. decemer. 2. Flora har sagt ja til at tage til Lissabon med en fyr, som hun ikke rigtigt er vild med. 3. Malenes svigermor vil blande sig i gæstelisten til Malene og hendes kærestes bryllup. 4. Signe har cuttet forbindelsen til sin alkoholiske mor, men er nu inviteret til barnedåb, hvor moren kommer. 5. Vigga har været til julefrokost, hvor en sofa blev ødelagt, fordi én kastede op på den. 6. Thea fandt for et halvt års tid siden ud af, at hendes kæreste er sexafhængig. 7. Signe er frustreret over, at svigerforældrene konstant tilbyder sukker til Signes børn. 8. Lisbeth hader, når hendes kæreste, Peter, kalder hende 'skat'. 9. Miriam har barn med en fyr, der holder det hemmeligt for sine omgivelser. 10. Helle er i tvivl om julegaven til sine forældre.

  Underholdning
 • 1:38:59
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 23

  Sendt d. 7. maj 2011. I monopolet var komiker Jan Gintberg, Tv-vært Signe Lindkvist og filminstruktør Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:51:56
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 22

  Sendt d. 26. november 2011. I monopolet var politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, modeekspert Uffe Buchard og musiker Søren Rasted - vi sendte fra Den Frie Lærerskole i Ollerup ved Svendborg. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:48
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 21

  Sendt d. 15. maj 2010. I monopolet var bestyrelsesformand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:37:45
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 20

  Sendt d. 27. februar 2010. I monopolet var filminstruktør Hella Joof, modeekspert Uffe Buchardt og foredragsholder & forfatter Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:14
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 19

  Sendt d. 21. februar 2009. I monopolet var politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, bestyrelsesformand Asger Aamund og foredragsholder & forfatter Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:21
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 18

  Sendt d. 21. februar 2009. I monopolet var foredragsholder & forfatter Mads Christensen, direktør Anna Thygesen og daværende FCK-boss Flemming Østergaard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:29:35
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 17

  Sendt d. 18. april 2009. I monopolet var sangerinde Annette Heick, filminstruktør & tegner Anders Morgenthaler og modeekspert Uffe Buchard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:50:31
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 50

  Monopolet: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og modeekspert Uffe Buchard. Plus gæsteoptræden af Søren Huss. Dilemmaliste: 1. Mortens søster vil holde jul i regneark. 2. Maria er frustreret over, at hun står med alt arbejdet omkring hende og mandens hund. 3. Sofie vil gerne fortælle sin familie, at hun er homo- og biseksuel. 4. Mia er feminist og modstander af at der i kærestens familie er tradition for at mænd og kvinder splitter op efter julemiddagen, hvor mændene spiller kort, mens kvinderne rydder af. 5. Emma er i tvivl om man skal have sex på første date eller vente til senere. 6. Sara og Rikke er i tvivl, hvad der skal ske med deres farmors aske. 7. Søs og Lars er flyttet på villavej og er ufrivilligt kommet med i en fælles flag-ordning. 8. Jakobs søn vil helst holde jul hos Jakobs ekskone. 9. Tobias går i 1. g men vil hellere forfølge sin drøm om dans og musical. 10. Laura er ude at rejse og er blevet forelsket i Carlos, men har en kæreste.

  Underholdning
 • 1:37:08
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 16

  I speaken siger jeg d. 30. september, men programmet blev sendt d. 13. september 2008. I monopolet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, stand up komiker Sebastian Dorset og foredragsholder & forfatter Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:35:17
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 15

  Sendt d. 10. maj 2008. I monopolet var politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, Tv-vært Jens Olaf Jersild og filminstruktør Søren Fauli. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:28
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 14

  Sendt d. 1. december 2007. I monopolet var musiker Søren Rasted, foredragsholder & forfatter Mads Christensen og forfatter Suzanne Bjerrehuus. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:05
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 13

  Sendt d. 25. august 2007. I monopolet var Tv vært Jens Olaf Jersild, sangerinde Annette Heick og daværende FCK-boss Flemming Østergaard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:41:19
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 12

  Sendt d. 21. april 2007. I monopolet var forfatter Maise Njor, modeekspert Uffe Buchard og Tv-vært Jens Olaf Jersild. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:21:23
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet Highlights - Uge 52

  Vært: Mads Steffensen. Monopolet er sendt på juleferie og Mads er bevæbnet med en masse highlights fra det sidste halve år. Store og små øjeblikke fra nogle af årets mange dilemmaer og diskussioner - og så får du opfølgningerne med. For hvordan er det så gået med dem, der ringede og skrev ind. Hvad skete der efter at vi slap dem i radioen?

  Underholdning
 • 1:31:29
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 24

  Sendt d. 10.december 2011. Panelet bestod af erhvervsmand Asger Aamund, musiker Lina Rafn og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:19:16
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 23

  Sendt d. 16.april 2011. Panelet var Søren Rasted, forfatter Suzanne Bjerrehuus og balletchef Nikolaj Hübbe. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:14:40
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 22

  Sendt d. 8.januar 2011. Panelet var musiker Søs Fenger, erhvervsmand Asger Aamund og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:29:00
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 21

  Sendt d. 15.maj 2010. Panelet bestod af erhvervsmand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:26:10
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 20

  Sendt d. 12.juni 2010. Panelet var entertainer Annette Heick, tv-journalist Jens Olaf Jersild og livsstilsekspert Mads Christensen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:33:27
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 19

  Sendt d. 6.marts 2010. I anledningen af 100 året for kvindekampen sendte vi live fra kvindehjemmet Dannerhuset i København. Det var forfatter Suzanne Bjerrehuus, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og komiker Jan Gintberg, der sad i monopolet. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:30:28
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 18

  Sendt d. 20.marts 2010. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, livstilsekspert Mads Christensen og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:45:30
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 50 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Pernille Rosenkrantz-Theil, Jan Gintberg, Per Vers 1. Casper vil gerne have slået reglerne for pakkeleg fast. 2. Mona ved ikke om hun skal holde jul med sin familie eller med sin ex 3. Karolines kæreste vil ikke kysse. 4. Stinnas mand vil gerne have sine mange jagttrofæer i stuen. 5. Isabel er i tvivl om hun og kæresten skal fortsætte med modellen 'husmor for husleje'. 6. Connies mand har nogle gange lyst til at gå i dametøj 7. Julies farmor tagger hende i alle konkurrencer på FB. 8. Tjalfe er i tvivl om hvor meget han må nævne sin ex. 9. Jannes mor taler hårdt til Jannes små søskende. 10. Mette får en massagestol i julegave - og det glæder hun sig IKKE til.

  Underholdning
 • 1:30:30
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 17

  Sendt d. 13. juni 2009. Aqua var samlet i en særudgave af Monopolet i forbindelse med deres genforening. Panelet var derfor Lene Nystrøm, René Dif, Søren Rasted & Claus Norreen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:57
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 16

  Sendt d. 23.maj 2009. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, tv-journalist Jens Olaf Jersild og modeekspert Uffe Buchard. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:27:39
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 15

  28.marts 2009 - Panelet var skuespiller Hella Joof, erhvervsmand Asger Aamund og komiker Lars Hjortshøj. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:23:17
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 14

  Sendt d 25.april 2009. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, filminstruktør Søren Fauli og komiker Sebastian Dorset. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:21:04
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 13

  Sendt d. 24.maj 2008. Panelet var tegner/filmskaber Anders Morgenthaler, entertainer Annette Heick og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:09:53
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 12

  Sendt d. 15.marts 2008. Panelet var tv-vært Signe Lindkvist, komiker Sebastian Dorset og FCK-boss Flemming Østergaard (Don Ø). Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 53:31
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 11

  Sendt d. 18.august 2007. Panelet var forfatter Suzanne Bjerrehuus, politiker Søren Pind og skuespiller Hella Joof. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 1:40:31
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet Highlight - Uge 51

  Vi ser tilbage på årets bedste dilemmaer, og du får også at høre, hvad der skete, efter vi slap dem i radioen. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet highlights

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:04:35
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet Live fra Aveny-T - Uge 50 2015

  Monopolet: Komiker Jan Gintberg, filminstruktør Hella Joof og radiovært Simon Jul. 1. Nikolaj spurgte om han kunne sætte sin fars gravsten i han og konens pyntejordbær bed. 2. Signe har et crush på sin underviser og overvejer at lægge sit telefonnummer i hans dueslag. 3. Susannes forældre giver kun julegaver til Susannes biologiske børn og ikke til hendes bonusbørn. 4. Liv har en roomie, der tager meget højlydte bade og fornøjer sig med bruseren. 5. Lone er HIV positiv og ved ikke om hun allerede på første date skal fortælle det 6. Kaare og hans kæreste skal giftes og derfor mener hun ikke, der er råd til, at Kaare køber en playstation 7. Elisabeth har været hos en frisør elev, som, hun tænker, burde studere noget akademisk. 8. Gry er splittet mellem sine søstre og hendes mors nye mand, når hun skal vælge, hvor julen skal holdes. 9. Sofia har en bonussøn på 18, som har lavet øl julekalender med en pilsner til hver dag i december. 10. Julie har mødt en gift mand i New Zealand og overvejer at droppe sine moralske skrupler og hoppe i kanen med ham.

  Underholdning
 • 1:40:19
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 49 2015

  Monopolet: politiker Morten Messerschmidt, journalist Stéphanie Surrugue og musiker Søren Rasted. Dilemmaer: 1.Mathildes svigermor ønsker sig en nøgle til hende og kærestens hjem i julegave. 2. Maria har fået ny kæreste, men hendes gamle klike, som inkluderer hendes ekskæreste, vil helst ikke have ham med til julefrokost i dag. 3. Signe har haft et romantisk forhold til sin værtsfar i Libanon, hvor hun lige nu studerer. 4. Mia er træt af julegaveræset, hvor hun skal købe ligegyldige gaver til sine i forvejen over forkælede niecer og nevøer. 5. Nannas mor har fået en ny kæreste, som er småracistisk. 6. Preben har fået tilbudt et kørekørt af sine forældre, fordi han ikke ryger. Men de ved ikke, at han ryger til fester i smug. 7.Sidsels bror har været utro og fået et barn udenfor sit ægteskab. Han ser sin affære og barnet stadigvæk uden at hans kone ved det. 8. Rebecca og Søren har fået en datter, og nu er mormor ked af, at papmormor gerne vil kaldes 'Momse'. 9. Sidses kæreste får telefonnumre fra fremmede kvinder i byen.

  Underholdning
 • 1:38:14
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 48 2015

  Monopolet: Sanger Christopher, modeekspert Uffe Buchard og erhversleder Stine Bosse. Dilemmaer: 1.Kathrine er synshandicappet og vil gerne bo i byen hvor hendes muligheder for at bevæge sig rundt er bedre, men kæresten vil til gengæld bo på landet. 2.Kaspers forældre er for nylig blevet skilt og nu har hans far haft seks forskellige kærester på halvandet år. 3. Elisabeth og hendes mand mistede deres søn da han var 4 måneder, og svigermor har lige siden lagt grim pynt på gravstedet. 4. Ane og Cecilies roommate er ude at rejse, og de har mest lyst til, at hun ikke skal flytte ind igen, når hun kommer hjem 5. Anna har en svigermor, som sender utrolig mange upassende emojis såsom kyssemund, sexede læber og den slags. 6. Sofie er stadig forelsket i sin ekskæreste og ved ikke, om hun skal breake sine følelser overfor ham. 7. Benjamins mor er syg og derfor ved Benjamin ikke, om han kan tillade sig at flytte fra hjembyen til København, hvor han gerne vil arbejde. 8.Rosas familie har en designvirksomhed, og faren vil ikke have, at Rosas søn skal have ting fra konkurrerende designvirksomheder i dåbsgave. 9. Nina er begyndt at se en fyr som er samme højde som hende, og hun ved derfor ikke om hun skal tage stiletter på, når de skal på date i aften.

  Underholdning
 • 1:44:35
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads og monopolet - uge 47 2015

  Monopolet: Sanger Lina Rafn, Iværksætter Emil Thorup, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil 1. Johannes’ kæreste dyrker styrkeløft og sammen har de planlagt tur til USA til sommer, hvor kæresten skal stille op i VM. Men nu skal Johannes’ søster giftes på lige præcis det tidspunkt. 2. Bettys lektor på universitetet er god men han giver hende upassende klap bagi. Skal hun sige det til ledelsen og måske få ham fyret eller lade det ligge og beholde den ellers dygtige lektor. 3. Heidi overvejer at blive skilt fra sin mand, som hun har 2 børn med. Han har været utro, men siger det er slut og prøver at vinde Heidi tilbage, men hun synes det er for sent. 4. Rebecca går op i miljøet og synes det er spild af vand at man trækker ud hver gang man bare har tisset på toilettet. Kan hun tillade sig at bede sine gæster om ikke at trække ud? 5. Signe tænker stadig på en gammel flirt, men har nu mødt en ny dejlig fyr, som hun godt ku se en fremtid med. Problemet er at den nye fyr lyder fuldstændig som den gamle flirt når de har sex. 6. Amanda har haft en kæreste i knapt et år. De snakker om at flytte sammen. Men Amanda er ryger og kæresten ved det ikke. Skal hun sige det nu eller holde det hemmeligt og stoppe når de flytter sammen. 7. Kirstines kæreste er på SU og hun giver derfor ofte biograf-billetter, middage osv. Men nu har kæresten pludselig råd til PC opgraderinger til 3500,- og det synes Kirstine ik er ok. 8. Rebekka skal holde 18 års fødselsdagsfest i aften Hun vil gerne sende familiemedlemmerne hjem v. 23-24 tiden og bare holde fest med vennerne. Men faren synes ikke kan man tillade sig at smide gæster hjem fra en fest. 9. Lærke har været sammen med en sød fyr hun gerne vil se igen, men han har en meget stor penis! For stor, synes Lærke. Skal hun stoppe med ham eller sige det?

  Underholdning
 • 1:53:13
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 45 2015

  Monopolet: Direktør & filosof Morten Albæk, radiovært Simon Jul og filminstruktør Hella Joof. Dilemmaer: 1.Leamaijas mor er jordemoder og har tilbudt at tage imod barnet, når Leamaija og hendes kæreste skal være forældre til januar. 2. Niels far har en kæreste, der prøver lidt for hårdt at blive venner med Niels. 3. Katja spurgte om hun skal blive testet for en arvelig sygdom, som hun er genetisk disponeret for. 4.Hannes 16-årige søn vil gerne købe et par Louboutin sko til 7.300 kr. 5.Richard er adopteret og har nu fundet sin biologiske mor, men ved ikke om han skal kontakte hende. 6. Sara på 23 ved ikke om hun skal fortælle sin nye kæreste, at hun har været sammen med 50 fyre inden ham. 7. Lars' nye roomie vil ikke have, at han går nøgen rundt i lejligheden, selv om det var præmissen, da hun flyttede ind. 8. Johanne og hendes veninder har en veninde, der skal giftes. Men den kommende mand kan ikke lide veninderne, og derfor er de ikke inviteret med. 9. Julies underboer er fra Indien og steger karry morgen, middag og aften.

  Underholdning
 • 1:47:36
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 44 2015

  Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, bestyrelsesformand Asger Aamund og satiriker Huxi Bach. Dilemmaer: 1.Nichlas og Louise er uenige om, hvorvidt der skal en bavian op at hænge i deres stue. 2.Rita orker ikke at tage i sommerhus med sine veninder, der alle har børn og ikke rigtig taler om andet. 3.Annes veninde er blevet forelsket i en indsat, der sidder inde for mord. 4.Stine og Sofie var i tvivl, om det er en god ide at tage på sejltur alene med 50-årige amerikanske Rich. 5.Rasmus ved ikke om han skal opsøge sin far, selvom faren aldrig har vist interesse i ham. 6.Stines veninde vil flytte fra København til fyn med sin chef, der er 20 år ældre end hende selv. 7.Ida er vegetar og hader kødindustrien. Hun arbejder i en børnehave og ved ikke, hvor ærligt hun skal svare, når børnene spørger om hendes madvaner. 8.Sørens kæreste er blevet gravid med en donor, uden at fortælle Søren om det først. 9.Birthe og hendes mand sover altid nøgne, men ved ikke om de skal tage tøj på, når deres barnebarn kommer op i sengen. 10.Sine er kørt ind i en sten i svigerforældrenes bil og har lavet en ridse på kofangeren.

  Underholdning
 • 1:44:50
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 43 2015

  Monopolet: Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph, politiker Søren Pind og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Dilemmaliste: 1.Jesper og hans kæreste har en polsk rengøringsdame, der efterlader gryder med polsk mad til dem, som de ikke har bedt om. 2.Johanne er fra Norge og er feminist og ved ikke, hvordan danskere modtager det, hvis hun melder klart ud omkring sine standpunkter. 3.Hanne blev voldtaget for 47 år siden, da hun var 17, og bortadopterede barnet. Hanne er nu kommet i kontakt med datteren og ved ikke, om hun skal fortælle sandheden. 4.Preben har en 21 årig papsøn, som overhovedet ikke yder i hjemmet, men som til gengæld kræver fuld opvartning og gratis kost og logi. 5.Lulu elsker, når hun kan være højlydt under sex, men det gør hendes naboer ikke. 6.Bettina og Mia har en medstuderende, der i høj grad snyder med sit fravær. 7.Christopher der bor i New York er træt af, at hans danske drengeloge aldrig vil arrangere ture til staterne, men kun indenfor Europa. 8.Lotte har set en fyr, som hun har fundet ud af er både gift og har børn. 9.Lene og hendes mand har et vennepar, der har en søn, som Lene synes er en decideret møgunge.

  Underholdning
 • 1:49:36
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet – Uge 41 2015

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, komiker Jan Gintberg og livstilsekspert Mads Christensen. Dilemmaer: 1.Irene ringede fra New Zealand og spurgte, om hun skal kaste sig over et garneventyr eller komme hjem til Danmark. 2.Malenes bror giver hendes børn hundrede kroner hver måned til de er 18 og Malene ved ikke, om hun nu skal give det samme tilbage til hans barn. 3.Kasper er homoseksuel og ved ikke, om han skal springe ud af skabet overfor sin far, der ligger på sit dødsleje. 4. Jarl har arvet et skrumpehoved at sin bedstefar, som kæresten nægter at få op at hænge. 5.Kathrine ser en fyr fra Canada, men hun har ikke fortalt ham, at hun har været sammen med en anden. 6.Rikke har en kollega, der har et stofmisbrug, og hun ved ikke, om hun skal fortælle det til sin chef. 7. Bos mor har en mand, der behandler hende dårligt og Bo ved ikke, om han skal blande sig 8. Lise og Mathias er uenige om niveauet af rengøring i deres hjem 9. Stina overvejer at lave en smutter med p-pillerne, fordi hun er bange for, kæresten aldrig bliver klar til at få børn.

  Underholdning
 • 1:53:14
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 40 2015

  Monopolet: Politiker Ida Auken, musiker Mads Langer og filminstruktør Søren Fauli. Dilemmaer: 1. Martin vil gerne i sommerhus med gutterne, men det betyder, Camilla skal være alene med deres 2 tvillingedrenge på 4 måneder plus deres datter på 2 ½ år. 2. Anders ville høre om hans og konens fælleskonto skal dække middag med gutterne derhjemme. 3. Mille har været sammen med en ung elsker og er imod alle odds blevet gravid 4. Kirsten, Gyda og deres to veninder har fået 50.000 kroner af en fremmed mand. 5. Preben har endnu engang fået en gave fra sin kæreste, denne gang en taske, som han slet ikke kan lide. 6. Anne er blevet forelsket i sin venindes ekskæreste. 7. Jens og Pia har en lykkelig sammenbragt familie med 4 børn. Nu har de fået en familiefest invitation, hvor kun halvdelen er inviteret. 8. Jakob er biseksuel men har aldrig fortalt det til sin kone. 9. Kasper vil gerne vide, om man bør fortælle inden første date, at man har et barn.

  Underholdning
 • 1:50:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 39 2015

  Monopolet: Tv vært Signe Lindkvist, modeekspert Uffe Buchard og sanger Christopher. Dilemmaer: 1.Anders og Mette er uenige om, hvorvidt deres omgangskreds må smide fotos af deres datter på facebook. 2. Julies far skal i dag giftes med en kvinde for anden gang. Kvinden har aldrig accepteret Julie, og derfor har Julie ikke lyst til at komme. 3. Jonas er i gang med en uddannelse i visual effects og han overvejer derfor at droppe det VUC forløb han går på sideløbende. 4. Lisbeth har tidligere i sit liv prøvet nogle vilde ting seksuelt og ved ikke, om hun skal indvi sin kæreste i det. 5.Marie synes ikke fest er fedt, men oplever at folk tager afstand, hvis hun er ærlig omkring det. 6. Silja har fået adgang til sin eks’ facebook og ved ikke, om hun skal gå ind og tage et hurtigt kig på hans profil. 7. Henriette og Niklas er uenige om, hvorvidt Nicklas skal indfri hendes studiegæld. 8. Anders kæreste er i tvivl, om hun magter, at Anders har et barn med handikap fra et tidligere forhold. 9. På Prebens job er der morgenbrødsordning, men ikke alle betaler og det irriterer Preben voldsomt.

  Underholdning
 • 1:46:03
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 38 2015. Klovn Special.

  Monopolet: Holdet fra klovn - Casper Christensen, Mia Lyhne, Frank Hvam. Dilemmaer: 1.Sofies mand tænker ikke på andet end Ironman og deres forhold lider gevaldigt under det. 2. David er homoseksuel og har fået tilbudt selv at vælge, om han vil med herrerne eller kvinderne, når der er firmaarrangement. 3.Signes far har været hendes mor utro, om lidt har faren fødselsdag og nu har Signe og hendes søskende ikke lyst til at give ham en gave. 4.Kristian har smidt sin kammerats elskede langpibe væk og spurgte hvilken straf, der er passende for den forseelse. 5.Line har mødt en sød fyr, som hun er blevet ret vild, men nu har han lige breaket, at han stadig bor med sin ekskæreste 6. Anton så aldrig sine forældre i sin barndom, fordi de arbejde hele tiden. Nu er Anton ved at uddanne sig til kok men er blevet i tvivl, fordi han gerne selv vil være en bedre far. 7. Violas overbo står nøgen på bagtrappen sent om aftenen og ryger, og han har nu fortalt Viola, at han har en sexfantasi om, at hun kommer ud til ham kun iført undertøj. 8. Sebastians ven havde en periode, hvor han spillede meget på nettet og i den forbindelse stjal han 2500 kr fra Sebastians hævekort. 9. Katja havde sex med en fyr i sommer, som hun efterfølgende afviste benhårdt, og nu er fyren kommet ind i hendes liv igen som matematik-vikar på hendes 3.g hold.

  Underholdning
 • 1:46:30
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 37

  Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, nyhedsvært Kim Bildsøe og filminstruktør Søren Fauli. Dilemmaer. 1.Christina har en kollega der altid tager æren for hendes arbejde 2. Peter skylder sin eks 19.000 kroner men overvejer ikke at betale tilbage, fordi hun var big time utro. 3. Luca har en roomie, der låner hendes dildo og Luca aner ikke, hvordan hun skal håndtere det 4. Signes kæreste arbejder meget og har nu fået tilbudt et nyt job, der vil betyde, at de to kan komme til at se hinanden endnu mindre. 5. Josephine og Preben ved ikke om de skal benytte sæddonor, fordi Prebens familie har en historik med arvelig sygdom. 6. Melissa skal vælge mellem en gammel aftale, hun har med kageklubben i morgen eller et nyligt opstået tilbud om at deltage halvmarathon. 7. Sofie har fået et anonymt brev hvor der står at hendes mand er hende utro. 8. Tina er træt af at hendes kolleger ofte tager deres børn med på job, når de er syge.

  Underholdning
 • 1:47:03
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 36 2015

  Monopolet: Musiker Emil Simonsen, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og bestyrelsesformand Asger Aamund. Dilemmaer: 1.Oline har en venindegruppe fra gymnasiet som hun kraftigt overvejer at slå op med 2.Frederikke var blevet lovet en fuldtidsstilling som nu er gået til en anden kollega 3. Anders kone har bedt om at få lov at se det afskedsbrev, Anders skrev, inden han skulle udsendes, i tilfælde af at han skulle miste livet. 4. Pia er 49 og ser en fyr på 24, men er i tvivl om det er okay. 5. Annas kæreste har tidligere været sammen med en fyr, og Anna er i tvivl om, hvordan hun skal tolke dette 6. Frederikke har en kollega der konsekvent snyder med timerne på jobbet og bruger meget af sin arbejdstid på at tjekke strikkeopskrifter 7. Christinas mor har for nylig fortalt at Christinas lillesøster er blevet til ved hjælp af donorsæd 8. Susanne var til firmafest i går og sendte i den løsslupne stemning en fræk sms til sin chef. 9. Caroline er kommet hjem fra Paris efter halvandet år og er startet på studie i Danmark, men savner Paris helt utrolig meget

  Underholdning
 • 1:44:53
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 35 2015

  Monopolet: Forfatter Suzanne Bjerrehuus, livsstilsekspert Mads Christensen & musiker Søren Rasted. Dilemmaer: 1.Bettina er mørk i huden, og hun oplever, at når hun vedhæfter foto på sine jobansøgninger så kommer hun til færre jobsamtaler. 2. Alexanders naboer har sendt et anonymt brev, hvor de klager over, at Alexanders hund gør for meget. 3. Kaspers har fundet ud af, at hans stedbror har været sammen med Kasper ekskæreste. 4. Carolines andelsforening vil ikke have, at hun udlejer sin lejlighed på Airbnb 5. Anna har mødt en sød fyr, men han vil gerne tale dirty til hende, og det synes hun er et kæmpe turn off 6. Stefans kæreste rejser meget med veninderne men vil ikke rigtigt rejse med ham. 7. Preben er træt af at kollegerne på den restaurant, hvor han arbejder, altid tager et glas vin eller to sidst på aftenen 8. Andreas er i tvivl om han skal tage på ferie med sin far, fordi faren altid har store humørsvingninger 9. Anna har et blomsterværksted, som ugentligt bliver udsat for hundepis, når forbipasserende lufter deres firbenede

  Underholdning
 • 2:01:02
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 51 2014 Direkte fra Skuespilhuset

  Monopolet: Livstilsekspert Mads Christensen, Journalist Stéphanie Surrugue, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og Musiker Mads Langer. Dilemma: 1. Trine ved ikke om hun skal sige til sin veninde, at hendes kæreste har været utro. 2. Sylvesters veninde skal giftes med en fyr, der er indædt modstander af homoseksualitet, hvilket strider fundamentalt imod Sylvesters holdning, og han overvejer derfor at sige nej til bryllupsinvitationen. 3. Clara var på scenen. Hun har mødt en sød fyr, som er rejst til new york, og nu ved hun ikke, om hun skal kontakte ham, når hun skal til new york i januar. 4. Lærke ved ikke, om hun skal lade sin ekskæreste flytte sammen med sin veninde. 5. Michael ved ikke, om han skal fortælle sine brødre, at han har fundet ud af, at deres afdøde far var moren utro gennem mange år. 6. Ida var på scenen med et spørgsmål om, hvorvidt man kan springe af gaveræset og simpelthen droppe julegaverne. 7. Julie ringede fra Bangkok og er i tvivl om hun skal tage imod et tilbud fra en sød fyr, hun har mødt, der vil låne hende penge til at komme og besøge ham i Filipinerne. 8. Anders og hans kone har en praktisk seng med skuffer i, men den larmer helt vildt, når Anders og konen hygger sig i sengen. 9. Jacob skal på skiferie med sin mor, far og lillebror, men nu har hans kæreste spurgt, om han vil med på skiferie med hendes familie.

  Underholdning
 • 1:48:08
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 50 2014-12-12

  Monopolet: Direktør Morten Albæk, sangerinde Lina Rafn og Satiriker Huxi Bach. Dilemmaer: 1. Sarah ved ikke, om hun kan tillade sig at rette på de andre i fitness centret, når hun kan se, de bruger maskinerne forkert 2...

  Underholdning
 • 1:42:53
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads og Monopolet - Uge 49 2014-12-04

  Monopolet: Politiker Pernille Skipper, Filminstruktør Søren Fauli & Modeekspert Uffe Buchard. Dilemmaer: 1. Morten ved ikke, om han skal stå fadder eller ej, da han ikke tror på gud 2...

  Underholdning
 • 1:46:29
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 48 2014-11-29

  Monopolet: Special Guest Star & Musiker Wafande, Radiovært Simon Jul & Forfatter Suzanne Bjerrehuus. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:45:56
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 47 2014-11-22

  Monopolet: Politiker Søren Pind, Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph & Musiker Søren Rasted. Dilemmaliste: 1...

  Underholdning
 • 2:57:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet Uge 46 2014-11-15

  Vært: Mads Steffensen Panel: Nicolaj Kopernikus, Mikael Simpson og Signe Lindkvist...

  Underholdning
 • 1:51:39
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 45 2014-11-08

  Monopolet: Tv Vært Peter Falktoft, Politiker Morten Messerschmidt & Tv Vært Christiane Schaumburg-Müller. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:47:28
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 44 2014-11-01

  Monopolet: Bestyrelsesformand Asger Aamund, Special Guest Star & Politiker Pernille Skipper og Modeekspert Uffe Buchard. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:56:55
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 43 2014-10-25

  Monopolet: Filminstruktør Hella Joof, Musiker Mads Langer & Stand Up Komiker Jan Gintberg. Dilemmaer: 1. Lau ved ikke om han skal vælge championscup i Berlin eller blive hjemme ved sin højgravide kone 2...

  Underholdning
 • 1:56:32
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 41. Live fra Brundby Rockhotel på Samsø 2014-10-11

  Monopolet: Tv Vært Signe Lindkvist, Livsstilsekspert Mads Christensen & Politiker Søren Pind. Dilemmaer: 1. Trines nabo har bedt om Trines datters aflagte børnetøj til velgørenhed, men nu har naboen sat det til salg på nettet 2...

  Underholdning
 • 1:57:21
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 40 2014-10-04

  Monopolet: Tv-Vært Christiane Schaumburg-Müller, Journalist Stephanie Surrugue & Filminstruktør Søren Fauli. Dilemmaer: 1. Skal Morten hæve sit lån hos svigerfar fra 30.000 til 40.000, så han kan købe den tablet, han drømmer om. 2...

  Underholdning
 • 1:57:30
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 39 2014-09-27

  Monopolet: Special guest star & Sanger Christopher, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil & Skuespiller Nicolaj Kopernikus. Dilemmaer: 1. Cæcilie har en professor på sit australske universitet, som slet ikke kan sit stof. 2...

  Underholdning
 • 1:58:24
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 38 2014-09-20

  Monopolet: Bestyrelsesformand Asger Aamund, Sangerinde Annette Heick & Radiovært Simon Jul. Dilemmaer: 1...

  Underholdning
 • 1:52:37
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 37 2014-09-13

  Monopolet: Sangerinde Coco, Politiker Søren Pind & Filminstruktør Hella Joof. Dilemmaer: 1. Skal Johanne sælge sine noter til sin medstuderende 2...

  Underholdning
 • 1:46:22
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 36 2014-09-06

  Monopolet: Leonora Christina Skov, Søren Rasted & Søren Fauli Dilemmaer: 1. Skal Jeppe tage sin flotte brasilianske veninde med som date til sin vens bryllup eller ej. 2...

  Underholdning
 • 1:55:18
  Sara & Monopolet - podcast

  Mads & Monopolet - Uge 35 2014-08-30

  Monopolet: Stéphanie Surrugue, Mads Christensen & Sara Bro. Dilemmaer: 1. Emma har været sammen med sin bedste venindes fyr 2. Nanna føler at hendes forældre hjælper hende meget mindre end hendes to ældre søstre 3...

  Underholdning