Live kanaler

P4 til døren

P4 hylder en dansker, der fortjener det, med en stor radiofest. 2 timer hvor vi sætter fokus på en person, der gør en forskel for andre. Vi sender direkte fra hovedpersonens hjem, forening eller arbejdsplads, og inviterer en kendt dansk musiker med til at stå for underholdningen. Værter: Maria Hollænder og Anders Bisgaard.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:57:00
  P4 til døren

  Fredag 1. jan. 2021

  Værter: Maria Hollænder og Anders Bisgaard.

  Musik
 • 1:57:00
  P4 til døren

  Fredag 18. dec. 2020

  P4 hylder en dansker, der fortjener det, med en stor radiofest. 2 timer hvor vi sætter fokus på en person, der gør en forskel for andre. I dag hylder vi skolelærer og forbillede Arian Shokraneh fra Vesterbro i København for hans engagement i sine elevers liv. Og musikken leveres live af Hjalmer. Værter: Maria Hollænder og Anders Bisgaard.

  Musik
 • 1:56:59
  P4 til døren

  Fredag 11. dec. 2020

  P4 hylder en dansker, der fortjener det, med en stor radiofest. 2 timer hvor vi sætter fokus på en person, der gør en forskel for andre. I dag hylder vi historielærer og kulturentreprenør Carsten Junker Thomsen i Taastrup. Og musikken leveres live af Lis Sørensen. Værter: Maria Hollænder og Anders Bisgaard.

  Musik
 • 1:56:59
  P4 til døren

  Fredag 4. dec. 2020

  P4 hylder en dansker, der fortjener det, med en stor radiofest. 2 timer hvor vi sætter fokus på en person, der gør en forskel for andre. I dag hylder vi Rasmus Sørensen i Horsens fordi han er verdens bedste kollega og ven. Og musikken leveres live af Alphabeat. Værter: Maria Hollænder og Anders Bisgaard.

  Musik