Søren & Mette

Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Søndag 13. okt. 2019

  Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  I skole

  Skolehistorierne og de mere eller mindre gyldne minder får frit løb, når Søren & Mette sætter (folke)skolen på radioskemaet. Uden Lille Jep, men med bl.a. Elisabeth Gjerluff Nielsen, Margrethe Vestager og Poul Krebs. Med Birthe fra Brønshøj Pigeskole anno 1946 og Theis fra Mettes gamle folkeskoleklasse. Mød også sangerne Signe Svendsen, hvis far var lærer på hendes skole, Kjartan Arngrim, der følte sig dum hele skoletiden - og Marcus Winther-John, der skiftede engelsk drengeskole-spanskrør ud med dansk folkeskole-rummelighed lidt udenfor Herning. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om demokrati

  Demokrati er den værste form for styre - bortset fra alle de andre ... Søren & Mette fejrer demokratiet forud for Folketingets åbning tirsdag d. 1. oktober. Mød Pia Olsen Dyhr og Ulla Tørnæs, der begge begejstret beretter om ''Første skoledag'' på Borgen - en dag med mange stolte traditioner. De besøger også bl.a. Venstres Søren Gade i Bruxelles - og så kan du møde Poul Krebs, der som 14-årig ville være Statsminister... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Søndag 22. sep. 2019

  Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Fisker

  Søren og Mette er denne søndag nysgerrige på - hvad er det som fiskeri kan? Vi får sat ord på roen, sammenholdet og naturoplevelse. Vi er ude med line, med børn og med harpun - og runder også Fiskeri og Søfarts museet i Esbjerg. Så - hop med os ud på dybt vand - og husk - "Det at fiske er ligesom med sex: jo mindre man får, jo mere lyver man". Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Om biler

  Forfatteren og foredragsholderen Mads Christensen TALER med sin bil. TV-værten Anders Breinholt ELSKER sin bil. SF-formand Pia Olsen Dyhr er Formel 1-fan. Venstres Ulla Tørnæs drømmer sig tilbage til ministerbilen. Komikeren Thomas Wivel sled sig gennem 120 køretimer med et anstrengt forhold til biler til følge. Mette har mange biler - Søren har kun en, som han i øvrigt kun er tilfreds med af rent praktiske/økonomiske årsager... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Fejler

  Mød fodbolddommer Kim Milton, der helst ikke skal lave fejl og hør Ishockeystjernen Lars Eller der fortæller, at "fejlen er hans ven". Desuden runder vi Christiansborg hvor hhv. SF´s Pia Olsen Dyhr og venstres Ulla Tørnæs putter ord på det at fejle - både politisk og privat. Endelig beroliger psykologen os - for uden at fejle kan vi aldrig blive bedre, end vi er nu. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Om 'Med andres ord'

  I den kommende uge forsøger vi her i DR at vække læselysten hos danskerne, når vi med temaet 'Med andres ord' sætter fokus på læsning og litteratur på tværs af fladerne. 'Søren & Mette' sætter de første ord på, når læstehesten Mette og antibogormen Søren går på opdagelse i bøgernes verden sammen med en række læse- og skriveglade mennesker. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Søren & Mette

  Om serier

  Mød Malene Schwartz, Lars Ranthe og Per Pallesen. Vi taler bl.a. Matador, Badehotellet og Gøngehøvdingen. Det handler om tv-serier, de der er med i dem og alle os der ser dem. Ny undersøgelse viser, at de 10 mest sete serier i Danmark alle er danske, så ''Søren & Mette'' ser deres seriesnit til at se dem i radioen. Mette er fan af Badehotellet. Søren er Matador-fan. Maude, Madsen & Boldt er med. TV-anmelder Henrik Palle er gæst i studiet. Mettes underbo beretter om det uhyggelige fænomen 'serieutroskab'. Og der er også Beverly Hills 90210, Friends og mere til... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Brokker sig

  Vi tager fat i danskernes nationalsport - at brokke sig ! Den danske sommer giver anledning til brok - f.eks. flyvemyrer, edderkopper, solskoldninger og det, at den ganske enkelt er for kort. Og på det mere professionelle plan har fodbolddommer Kim Milton givet gule kort, når brokken blev for meget - og tidligere Pro-rektor fra Københavns Universitet Lykke Friis har modtaget henvendelser fra forældre og bedsteforældre, der gerne ville brokke sig ... på podernes vegne. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Ser tilbage

  Søren & Mette ser tilbage på halvåret der gik og serverer highlights med bl.a. Mette Frederiksen, HUSH, Kristian Jensen, Christopher, Margrethe Vestager, Anders Blichfeldt, Bubber, Pernille Højmark, Allan Simonsen, Henrik Store Larsen, Tim Christensen, Brian Holm, Maria Montell, Ole Henriksen og Ditte Hansen. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om sommer

  Det er sommer (det er sol) og det er søndag. Søren & Mette sætter spot på sommer og springer ud fra P4-metervippen med sokker i sandalerne, jordbær, is, øl, pollenallergi - og hvad der nu ellers hører sommeren til... Mød skuespilleren, komikeren, sangeren, kokken, træneren, psykologen - og ishockeystjernen, der er hjemme fra USA på sommerferie. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Drømmer

  Allan Simonsens fodbolddrømme stod at læse i hans konfirmationssang. Anders Blichfeldts drøm om at blive automekaniker blev spoleret af hans far. Peter Qvortrup Geisling har længe drømt om en badebro. Er den drøm gået i opfyldelse? Hør svaret, når Søren & Mette drømmer... Hvad drømmer vi om, hvorfor er det vigtigt at ha' drømme og hvordan bliver vores drømme til virkelighed? Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Bliver ældre

  Der er 40 års kriser, 50 års ansvarlighed, glæden ved at fylde 70 og ønsket om at være 15 - i stedet for 12. Nogle jobs er for hele livet - andre kan man kun bestride i kortere tid. Søren og Mette handler om ALDER. Mød Henrik "Store" Larsen, der som professionel fodboldspiller godt vidste at jobbet havde en udløbsdato, mød radiovært og forfatter Monica Krog-Meyer der favner Plus alderen, og hør Mads Vangsø der i sin midtvejskrise fandt sig selv i en robåd på vej over atlanten. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Vælger

  Søndagen før folketingsvalget handler Søren og Mette om livets små og store valg. Dilemmaer er det nok af, men hvordan træffer man den rigtige beslutning ? - for vi bliver alle udfordret fra tid til anden. Vi på fodboldbanen med Allan Simonsen, i lydstudiet med både Christopher og Tim Christensen og en tur i privaten med skuespiller Ditte Hansen. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Er pinlige

  Vi er alle pinlige - både privat og på arbejde. Har du f.eks. dummet dig på nationalt TV, har du fået kaldt din vens kone for ...hans datter, har du taget toget iført et lidt for stramt fantomet kostume eller er du kommet til at blande rundt på Fanø og Samsø? Mød blandt andre fodboldspiller Henrik "Store" Larsen, sports kommentator Andreas Kraul, sangerinde Caroline Henderson og vores egen Alex Nyborg Madsen. Alle har det til fælles - at de virkelig har været pinlige. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Kommer hjem

  Vi skal derhen, hvor vi kommer fra. Det handler om vores hjemstavn. Om Allan Simonsens Vejle og Tim Christensens Espergærde. Om nordjyder og bornholmere, om Vestegnen og Vestjylland - og om Caroline Henderson, der kommer mange steder fra... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Ryger

  ... Alt fra smøger og pibe til sild og kartofler. De besøger bl.a. Nordbornholms Røgeri og The Danish Pipe Shop i København. Søren sørger for røg i køkkenet i selskab med gastronomisk ryge-ekspert; og Mette erfarer, at man ikke nødvendigvis tager på af at holde op med at ryge. TV-lægen slår fast, at hvis man vil gøre noget dumt, skal man begynde at ryge. Komiker Uffe Holm ryger nok videre - lidt endnu, i hvert fald. Søren & Mette ryger - lige her på P4 - i dag. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Sikrer sig...

  Det handler om dit hjem, din computer, din bil: Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Kom på arbejde med Vestager og i køkkenet med Vladimir. Kom hjem til Søren - og tag med Mette til advokat. Søren & Mette Sikrer sig - lige her på P4 - i dag Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Sejler

  Vi sætter sejl og kommer forbi både kongeskibet og kanoudlejningen og så skal vi over Atlanten... i robåd. Desuden tager vi på langfart med alt det musik, der relaterer sig til sejlture. Mød bl.a. Bubber, Uffe Holm, musiker Christian Juncker, royal hofekspert Trine Larsen og tidligere radiovært Mads Vangsø. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Ensomhed

  Søren & Mette sætter sammen med resten af DR fokus på ensomhed. Mød en præst, en producer og en parforholdsterapeut, et par sportsfolk og et par musikere, en toppolitiker og en komiker - og en mand, der byder fremmede mennesker til bords i privaten. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning