Søren & Mette

Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Ser tilbage

  Søren & Mette ser tilbage på halvåret der gik og serverer highlights med bl.a. Mette Frederiksen, HUSH, Kristian Jensen, Christopher, Margrethe Vestager, Anders Blichfeldt, Bubber, Pernille Højmark, Allan Simonsen, Henrik Store Larsen, Tim Christensen, Brian Holm, Maria Montell, Ole Henriksen og Ditte Hansen. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om sommer

  Det er sommer (det er sol) og det er søndag. Søren & Mette sætter spot på sommer og springer ud fra P4-metervippen med sokker i sandalerne, jordbær, is, øl, pollenallergi - og hvad der nu ellers hører sommeren til... Mød skuespilleren, komikeren, sangeren, kokken, træneren, psykologen - og ishockeystjernen, der er hjemme fra USA på sommerferie. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Drømmer

  Allan Simonsens fodbolddrømme stod at læse i hans konfirmationssang. Anders Blichfeldts drøm om at blive automekaniker blev spoleret af hans far. Peter Qvortrup Geisling har længe drømt om en badebro. Er den drøm gået i opfyldelse? Hør svaret, når Søren & Mette drømmer... Hvad drømmer vi om, hvorfor er det vigtigt at ha' drømme og hvordan bliver vores drømme til virkelighed? Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Bliver ældre

  Der er 40 års kriser, 50 års ansvarlighed, glæden ved at fylde 70 og ønsket om at være 15 - i stedet for 12. Nogle jobs er for hele livet - andre kan man kun bestride i kortere tid. Søren og Mette handler om ALDER. Mød Henrik "Store" Larsen, der som professionel fodboldspiller godt vidste at jobbet havde en udløbsdato, mød radiovært og forfatter Monica Krog-Meyer der favner Plus alderen, og hør Mads Vangsø der i sin midtvejskrise fandt sig selv i en robåd på vej over atlanten. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Vælger

  Søndagen før folketingsvalget handler Søren og Mette om livets små og store valg. Dilemmaer er det nok af, men hvordan træffer man den rigtige beslutning ? - for vi bliver alle udfordret fra tid til anden. Vi på fodboldbanen med Allan Simonsen, i lydstudiet med både Christopher og Tim Christensen og en tur i privaten med skuespiller Ditte Hansen. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Er pinlige

  Vi er alle pinlige - både privat og på arbejde. Har du f.eks. dummet dig på nationalt TV, har du fået kaldt din vens kone for ...hans datter, har du taget toget iført et lidt for stramt fantomet kostume eller er du kommet til at blande rundt på Fanø og Samsø? Mød blandt andre fodboldspiller Henrik "Store" Larsen, sports kommentator Andreas Kraul, sangerinde Caroline Henderson og vores egen Alex Nyborg Madsen. Alle har det til fælles - at de virkelig har været pinlige. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Kommer hjem

  Vi skal derhen, hvor vi kommer fra. Det handler om vores hjemstavn. Om Allan Simonsens Vejle og Tim Christensens Espergærde. Om nordjyder og bornholmere, om Vestegnen og Vestjylland - og om Caroline Henderson, der kommer mange steder fra... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Ryger

  ... Alt fra smøger og pibe til sild og kartofler. De besøger bl.a. Nordbornholms Røgeri og The Danish Pipe Shop i København. Søren sørger for røg i køkkenet i selskab med gastronomisk ryge-ekspert; og Mette erfarer, at man ikke nødvendigvis tager på af at holde op med at ryge. TV-lægen slår fast, at hvis man vil gøre noget dumt, skal man begynde at ryge. Komiker Uffe Holm ryger nok videre - lidt endnu, i hvert fald. Søren & Mette ryger - lige her på P4 - i dag. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Sikrer sig...

  Det handler om dit hjem, din computer, din bil: Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Kom på arbejde med Vestager og i køkkenet med Vladimir. Kom hjem til Søren - og tag med Mette til advokat. Søren & Mette Sikrer sig - lige her på P4 - i dag Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Sejler

  Vi sætter sejl og kommer forbi både kongeskibet og kanoudlejningen og så skal vi over Atlanten... i robåd. Desuden tager vi på langfart med alt det musik, der relaterer sig til sejlture. Mød bl.a. Bubber, Uffe Holm, musiker Christian Juncker, royal hofekspert Trine Larsen og tidligere radiovært Mads Vangsø. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Ensomhed

  Søren & Mette sætter sammen med resten af DR fokus på ensomhed. Mød en præst, en producer og en parforholdsterapeut, et par sportsfolk og et par musikere, en toppolitiker og en komiker - og en mand, der byder fremmede mennesker til bords i privaten. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  I haven

  Søren & Mette tager hul på påskeugen med en tur i haven i selskab med bl.a. Margrethe Vestager, Uffe Holm og Peter Qvortrup Geisling. De skal også på planteskole og i Tivoli - og der beskæres birketræer i sommerhuset med Dorthe Gerlach som savlig 'skarpretter'. Det er plan A - men de har også en Plan Bi - hør selv. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  På scenen

  Søren & Mette betræder de skrå brædder og præsenterer to timers radio om, med og på scenen. Den der befolkes af blandt andre skuespillere, musikere og stand up komikere. Det kommer til at handle om scenografi, Shakespeare, de store 'scener' som radio og tv - og også lidt om fodbold på topplan. Mød Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen, Flemming Toft, Tim Vladimir, Ditte Hansen, Mads Junker, Dan Andersen m.fl. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  På hospitalet

  Vi tager temperaturen på hospitalsvæsenet - og vender både hospitalsgangene og receptionen. Og så bliver personalet rost til skyerne. Ditte Hansen, Maria Montell, Brian Holm og TV-lægen Peter Qvortrup Geisling sætter ord på det danske hospital anno 2019. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Cykler

  Søren elsker forårsklassikerne i fjernsynet - Mette elsker bare at cykle. Om det er i sofaen eller i sadlen - der er to timers cykling i radioen med bl.a. Bubber, Brian Holm, Ditte Hansen, Heidi Frederikke, Klaus Bondam - og Kronprinsesse Mary, der omtalte begrebet MAMIL, da hun på fineste vis talte til sin mand sidste år. Og, ja, vi er ude i noget med stramtsiddende cykeltøj... Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Søren & Mette

  Om ros

  Ros er drivkraft i livet og fantastisk værktøj på arbejdspladsen. Uanset vores alder bliver vi glade for ros - om den så kommer fra vennerne, vores fans, publikum eller chefen. Vi skal på fodboldbanen med Ebbe Sand, på scenen med både HUSH og komiker Dan Andersen, en tur i retssalen med advokaten og i køkkenet med kokken, der elsker når gæsterne roser maden. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

  Underholdning