Live kanaler

Uhørt

Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Sanne Nyland Christensen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:44:58
  Uhørt

  Lørdag 12. jun. 2021

  Fodboldfeberen raser i Uhørt, hvor vi spænder hjelmen, tager på skattejagt og laver en coronatest i kloakken. Hanne græder, fordi ventetiden på en ny nyre er grusom og Phillip er glad. Han er tømrer-elev og skal bruge en uge af sommerferien på at gå i skole. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:58
  Uhørt

  Lørdag 5. jun. 2021

  Vi tager temperaturen på badevandet i Uhørt og synger med fodboldlandsholdet. My danser, selvom hun ikke kan - og en gammel tiger kommer på plejehjem. Jo, der sker noget. Også ved den grønne dug. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Lørdag 29. maj 2021

  Det rødglødende boligmarked, udflytning af uddannelser og farvel til hjemmearbejdspladsen. Der er opbrud i Uhørt, hvor du også kan få mudder til knæene og råd til at stoppe stalking. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Lørdag 22. maj 2021

  Uhørt fylder kufferten den her lørdag og tager på eksotisk pakkerejse. I Thy. Arrangerede ophold under egne himmelstrøg hitter. Ligesom rækkehuse og korte gudstjenester. Vi kommer rundt om det hele - plus studenterkørsel, demonstrationer og en tidligere minister med krudt i røven. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet