Uhørt

Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Gry Mathiesen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på Facebook eller på uhort@dr.dk.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 12. okt. 2019

  Der har stået klima hen over hele ugen i DR, og vi runder et par klimahistorier i Uhørt. Men der er også nyt om den elefant, som statsministeren fnisede over i sidste uge, og der er nyt i Formiddag på 4´erens radio-kærlighedshistorie. Der er noget om overvågning, om unge, om spilafhængighed og så kan du møde en rørt optiker, der lige nu gør en kæmpe forskel for folk i Ghana, bevæbnet med nogle af alle de aflagte briller vi danskere har i skufferne. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 5. okt. 2019

  Folketinget åbnede i tirsdags, og for 9. år i træk sendte vi alle P4 morgenudsendelser fra Landstingssalen. Det skal vi høre lidt fra i Uhørt. Der er også noget om at almindelige ting i stigende grad får navne der er svære at forstå. Vi skal møde et par af de mennesker, der gemmer sig bag det, der lyder som teknokratiske historier, og så afslører vi hvilket dansk pattedyr der har den største tissemand. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 28. sep. 2019

  De fleste studenterhuer ender før eller siden med at samle støv, men eksamenspapirerne skulle gerne bruges til noget. Der går bare for lang tid før det sker, mener Dansk Industri. Hvor meget kan man regne med at familien hjælper ældre mennesker med det praktiske når nu kommunen skal spare? Og hvad har en lille sensor på offentlige toiletter at gøre med det store globale klimaspørgsmål? Det er spørgsmål vi kommer omkring i Uhørt, hvor du også kan møde en vis Onkel Stewart, der Fakkertalt helst bare vil have en kølig pils. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 21. sep. 2019

  Der har været bevægelse over det hele på P4 i den her uge, og i Uhørt minder vi lige om, at alt tæller. Vi skal høre om et rørende besøg hos næsehornet Mandela, der for et års tid siden flyttede fra Djursland til Afrika. Der er debat om, hvad en pakke cigaretter skal koste, og noget om at kommunikere med dyr. Plus en del andet - alt sammen i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet