Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  Morgenklubben

  Morgenklubben

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

  Underholdning
 • 2:57:00
  P4 Weekend Sjælland

  P4 Weekend

  - med nyheder, vejrudsigter og gode bud på weekendunderholdning.

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Sara & Monopolet

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, instruktør og alt muligt andet Jarl Friis-Mikkelsen og musiker Christopher. Vært Sara Bro.

  Underholdning

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:58
  Uhørt

  Uhørt

  I Uhørt skal vi helt ind i et nyt kampfly. Vi skal sige godmorgen på forskellige sprog med bornholmske skolebørn og møde Christoffer marineret i snaps og remolade. En glad frisør, en sur øbo og en sej surfer bliver det også til. Plus en tur til Grønland, hvor en tidligere pølsemand serverer en valgkommentar med det hele. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Sanne Nyland Christensen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:56:58
  Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jesper Skibby - Én af 90'ernes største cykelhelte, kendt for sit smittende humør, og for at være den eneste dansker, der har snuppet etapesejre i de tre allerstørste løb. Nu' han klar med bogen 'Engang var jeg Jesper Skibby'. Claes Bang - Skuespilleren mange husker fra politiserien 'Anna Pihl', og som siden har imponeret, også internationalt, blandt andet i filmen 'The Square'. Nu gælder det filmen 'Picture of lies' med blandt andre Donald Sutherland. Anna Lin Lundsgaard - Kendt ansigt blandt mange af de yngre DR-seere, for sine programmer på DR Ultra. Har senest også bestyret børnenes MGP, og kan nu snart opleves på DR 1, som ny vært på 'Kender du typen'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Torben Møller. www.dr.dk/P4

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik